Találatok a következő kifejezésre: 4 napja 10 (160 db)

Ha a nemvárt utáni 4. napon 10-es erősségű tesztel negatívat tesztelek, akkor már tutti nem vagyok terhes igaz?

Péntekre nem vártam. Azóta két különböz? tesztel is negatívat teszteltem, azok 25-ös er?sség?ek voltak. Ma veszek 10-est, holnap reggel tesztelek, ha az is negatív akkor tutti nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Én nem lennék olyan biztos benne, hogy nem vagy terhes. Clearbluet vegyél. Drága, de legalább megbízható.

Én nem lennék olyan biztos benne, hogy nem vagy terhes. Clearbluet vegyél. Drága, de legalább megbízható.
A kérdező hozzászólása: Azzal teszteltem szombaton és negatív lett. De az 50es erõsségû, nem?
Nem 50-es 25-ös de benne van a tájékoztatóban.
A kérdező hozzászólása: A tájékoztatót végigolvastam és sehol nincs benne...
A kérdező hozzászólása: http://bolthely.hu/arcanum/id/03586_Clearblue_digitalis_terh.. Rákerestem a neten, ezt dobta ki, itt tényleg itt van, hogy 25-ös, de én más fajtát kaptam a gyógyszertárba, abba tényleg nincs benne.
Szerintem a clearblue egyáltalán nem megbízható..nekem nem mutatta ki a babát, várt mensi napján, pedig tuti hogy terhes voltam, mert már 4 hós a kislányom, és itt szuszizik mellettem...Ja és tegyem hozzá, már a nem várt elõtt 4 nappal két másik fajta teszt is pozi volt, csak ezzel akartam Apának megmutatni...
Szerintem már ki kellett volna mutassa. Nekem nem várt után a 3. napon full erõs csíkom volt. Sajnos azóta elment a babám! :( Kívánom, hogy Neked sikerüljön!
Attól fûgg mikor volt peteérésed. Ha idõben volt és terhes lennél, akkor már kimutatná.

24-26 napos ciklusnál teherbe eshetek a 10. napon? A ciklus.hu szerint 11. napon volt ovulációm, és éreztem is a hasfájást (sot még most is érzem már 4 napja fáj a hasam és folyásom is sok van).

Mellem is szurkál.

Legjobb válasz: Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.

Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.
Ha havonta csak 1 napon lehetnél terhes, akkor baromi könnyû lenne a védekezés. Simán terhes lehetsz a 10. napon is.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazatok lenne, és teherbe esnék.Már nagyon vágyunk a babára.Egy éve volt egy félidos vetélésem (23 hétben).Remélem már nem sokat kell várnunk hogy végre babát tarthassunk a karunkban.
Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok! Majd írd meg, ha sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: Megírom.
A kérdező hozzászólása: Megint nem jott ossze .:-( Majd talán a kovetkezo ciklusban.Pedig már annyira reménykedtem, két napot késett a menstruációm is.de sajnos megjott......

Fejfájás, erős hányinger, hátfájás. (orrfolyás, tüsszögés. Valaki itt írta hogy ezek is lehetnek a terhesség jelei). Utoljára 4 napja voltunk együtt a párommal (pont ovuláltam), 10 nap múlva kéne megjönnie. Lehet, hogy baba van a dologban?

Ja és rengeteget eszek, persze össze-vissza. (Amúgy is sokat eszek, úgyhogy nem t?nne fel ez a változás. ) Fog.gátlót szedek, de hallottam már hogy emellett is teherbeestek. Ennyi id? után már lehet, hogy tüneteket produkál a testem? Annyira szeretnék kisbabát a párommal, de még nincs meg a biztos hátterünk semmilyen szemptonból, így sajnos várnunk kell vele. Lehet, hogy tudat alatt annyira akartam, hogy sikerült? Vagy csak bemesélem magamnak? Én az utóbbit hiszem..

Legjobb válasz: én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem,és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve,de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!

én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem, és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve, de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!
A kérdező hozzászólása: Írtam alulra, hogy sajnos nincs meg a biztos hátterünk (anyagi, vagy akár lakás, és én még fiatal is vagyok.. 20éves) szóval még várnunk kell vele. De ha még így is összejön a baba, akkor már nagyon akart jönni. Titokban reménykedek is:( utolsó válaszoló, majd írd meg mi lett az eredményed!
De ha bébit szeretnél, miért nem hagyod abba a fogitabit? Anélkül mégis csak nagyobb az esélye, hogy teherbeess! Nem?:-)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de tényleg kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Most leirom, hogy lásd mások is vannak igy, és utána is lehet ház... 19 éves voltam amikor teherbe estem. Semmink nem volt csak egy öreg Ladánk, 2 nap múlva vonult volna be a párom katonának. Ezek után persze halasztást kapott mivel összeházasodtunk. Anyósnál laktunk, nem volt egy álom, de a bébit nagyon vártuk. Sajna 33. hétre halvaszületett. Fél év múlva ismét elvetéltem. Háromnegyed év múlva új terhesség, és végre egészséges bébim született. Még mindig nem volt semmink. Ezután külön költöztünk, a lakás nem a miénk volt. Ez 1 év volt. Utána az én anyumhoz költöztünk én mindig is ott szerettem volna lakni. El is kezdtük szépen alakitgatni a házat, mikor hazajött a tesóm lakni, igy megint ott voltunk ahol a part szakad. Kitaláltuk, hogy hegyé épitünk a háznak egy külön lakrészt. Kölcsönt vettünk fel mivel pénzünk nem volt, sikerült. Ekkor már a másik babám is 1 éves volt. Én nem dolgoztam, csak a férjem. Neki jól beindult a vállalkozása de ekkor már 26 évesek voltunk. És igenis 2 gyerek mellett is lehet hátteret kialakitani. Most már kirándulni is járunk, rendes autónk is van, és most szeretnénk egy 3. bébit, aki remélhetõleg már a pocakomban van. Úgyhogy ha van egy megértõ, szeretõ társ, és õ is szeretne már babát, akkor megfontolandó, hogy vársz még 5-6 évet, hogy legyen háttered és vágyakozva fogod figyelni a többi kismamát, vagy már most élvezni fogod az anyaság minden percét. Mert attól csodálatosabb dolog nincs, és semmilyen karrier se helyettesiti. Egy gyerek még nem fog anyagi csõdbe dönteni, a másikat meg már akkora tervezitek amikor már megvan amire szükségetek lehet. Holnap tesztelek, majd megirom mi lett. És gondolkodj el rajta, beszélj a pároddal, hogy õ mit gondol, mennyire komoly köztetek. Sok sikert!
Amúgy én is tegnap kérdeztem hasonlót. Fejfájás, hátfájás, orrdugulás tünetekrõl. Szombatra nem vártam kiváncsi vagyok mi lessz. Utolsó voltam.
nagyon szivesen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy!:)
teljesen megértem a helyzetedet, ugyanis mint az elõbb írtam én 16 hónapon keresztül ezt tettem, bemeséltem magamnak mindenfélét!aztán egyszer ki tudtam kapcsolni magam annyira h ne folyton ezn görcsöljek, és lám egybõl sikerült!próbáld ezt meg te is!tudom h nehéz de meg kell próbálnod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszodat! Sajnos én is attól tartok, hogy mostanába sokszor fogom magamnak bemesélni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, és gratulálok, hogy nektek összejött. Remélem nekünk is sikerülni fog. Szurkolok, hogy pozitív legyen a teszted!:) várom a te eredményedet is!

Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)
Napi 10 óra. Mit nem értesz ezen?
Ha bírja a szemed... de nem ajánlott. Ha több, mint napi 10 órát akarod hordani, illesztess egy jobb minõségû, kiterjesztett viselésû lencsét. Nem azért, 10 óra, mert annyi alatt koszolódik el, hanem mert a szem kb addig bírja a lencsét elviselni.
Nem. Egy éjszaka kell ahhoz, hogy újra hord.

4 nappal a menstruációm elött egy minimális barnás folyás jelentkezett, kb 10 napja nagyon feszülnek a melleim. Mi lehet ez a barna folyás?

Legjobb válasz: Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.

Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.
Beágyadásra utalhat. A beágyazódás a 7-12 DPO-ig van, szóval ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor erre utalhat.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat

Ma reggel vettem 1 terhességi tesztet és arra az volt irva, hogy már 10 napos eredményt is kimutat . Szerintetek teszteljek holnap vagy várjak még onnantól számitva 4 napot?

Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Fogantatás után 10 nappal. Akkor a 12 vagy 13 napon tesztelj!! Szurkolok!

Fogantatás után 10 nappal. Akkor a 12 vagy 13 napon tesztelj!! Szurkolok!
A tesztekre általában úgy van ráírva, hogy mondjuk nemvárt elõtt 3 nappal 65%, 2 nappal 85%, 1 nappal 98% stb a megbízhatósága. Legalábbis a jobb tesztekre. De szerintem is várj.
A tesztekre azt szokták írni, hogy beágyazódás után hány nappal mutatja ki a terhességet, mivel beágyazodáskor kezd el a szervezet termelni HCG-t és a teszt a HCG mennyiségét mutatja ki, minál több nap telt el annál több van a szervezetben beágyazódás után és annál vastagabb és élénkebb a 2. csík. Tehát, ha 10 nap akkor a nemvárt után 10 nap, ha 1 nap akkor kb.: a nemvárt napján. Vegyél inkább 10-es vagy 25-ös érzékenységût, az elõbb kimutatja. Vehetsz pl.: a DM-ben vagy vaterán
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ma reggel a tesztet és negativ lett, azért köszi a bíztatást.

4 napja szexuális életet éltem és most fáj a mellem ha megnyomom. Lehetnek már ilyenkor terhességnek első jelei? 10 nap múlva kellene menstruálnom.

Legjobb válasz: Nem lehetnek ilyenkor még tünetek. Leghamarabb is csak 7-10 nap múlva, mert ennyi idõ a beágyazódás. Lehet elvan törve az ujjad (egy régi viccre utalva :-))

Nem lehetnek ilyenkor még tünetek. Leghamarabb is csak 7-10 nap múlva, mert ennyi idõ a beágyazódás. Lehet elvan törve az ujjad (egy régi viccre utalva :-))
Nyugodj meg nem hiszem hogy terhes lennél(max csinálj egy tesztet) De nekem a ciklusom 15 napjától szokott elkezdeni fájni a cicim vagyis elõször csak érzékeny a végére meg már úgy fáj hogy melltartót se birok hordani, és amint megjön el is múlik a fájdalom!
Védekeztél? Akarsz babát, vagy sem? Még nem érezheted a tüneteket, de pont jó idõben voltatok együtt a babához.

2 hónapos babám 3-4 napja nem tud napközben jót aludni. Igaz éjjel 3 napja 10-12 órát végig alussza, de napközben is látom rajta, hogy aludni szeretne, de nem megy. Mit tegyek?

Eddig kint aludt ahol mi is voltunk a nappaliban, semmi nem zavarta, se a turmix, se a halk zene, se beszélgetés, semmi. Most 10 percnél nem alszik tovább, ha valami történik, azonnal felkel. Ebéd után tegyem be a szobájába, kicsit sötétítsek be, és altassam ott? azt hittem ezt id?sebb korában kell majd elkezdeni. Már a babakocsiban sem ájul úgy el mint régen.

Legjobb válasz: Mert már érdekli a világ! :) Ez már így is lesz! Én a lányomat már kicsi kora óta a szobájában altatom nappal is! Sõt, át kellett fordítanom hasra, mert a kapálózó kezétõl felébredt 10 percenként! Azóta semmi bajunk, gyönyörûen alszik napközben is 2-2,5 óránként! De ha úgy adódik, elalszik babakocsiban, vagy az autóban a hordozójában is. Sajna napközben itthon csendben kell lenni, mert már nagyon kíváncsi (7 hós) és mindenre felébred, utána már nem alszik vissza. Pedig én is úgy szerettem volna, hogy zajban is tudjon aludni, de nem jött össze. Szerintem ez alkati kérdés. Valaki úgy alszik, hogy ágyut is lehet a füle mellett sütögetni, valaki pedig mindenre felébred. Nem hiszem, hogy lehet/érdemes ezt befolyásolni nagyon. De azért próbáld meg!

Mert már érdekli a világ! :) Ez már így is lesz! Én a lányomat már kicsi kora óta a szobájában altatom nappal is! Sõt, át kellett fordítanom hasra, mert a kapálózó kezétõl felébredt 10 percenként! Azóta semmi bajunk, gyönyörûen alszik napközben is 2-2, 5 óránként! De ha úgy adódik, elalszik babakocsiban, vagy az autóban a hordozójában is. Sajna napközben itthon csendben kell lenni, mert már nagyon kíváncsi (7 hós) és mindenre felébred, utána már nem alszik vissza. Pedig én is úgy szerettem volna, hogy zajban is tudjon aludni, de nem jött össze. Szerintem ez alkati kérdés. Valaki úgy alszik, hogy ágyut is lehet a füle mellett sütögetni, valaki pedig mindenre felébred. Nem hiszem, hogy lehet/érdemes ezt befolyásolni nagyon. De azért próbáld meg!
Egyre többet van fenn már egy 2 hónapos baba, egyre több minden érdekli. Szerintem nappal ne szoktasd a csendhez, mert így minden kis neszre fel fog ébredni. Ha dörzsöli a szemét, ásítozik próbáld elaltatni, esetleg menjetek sétálni. Nekünk is volt egy ilyen idõszakunk kereken fél órát aludt csak napi 2x. Az is jó megoldás, ha pár napig írod mikor mit csinál, én így jöttem rá, hogy 2 óránként le kell fektetnem és akkor nem hisztis. A fiam most 4 hónapos.

10 napja késik a mensim. Ma reggel úgy ébredtem, hogy vérzett kicsit a fogínyem, pedig sose szokott.4 napja a teszt negatív volt. Terhes lennék?

Kb tüsz?repedés idején voltam együtt a férjemmel, de védekeztünk (óvszer).

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, az egyértelmû választ ad! De ha 10 napja késik, akkor nem a fogínyvérzés lenne az elsõ tünet amit észreveszel magadon!

Csinálj tesztet, az egyértelmû választ ad! De ha 10 napja késik, akkor nem a fogínyvérzés lenne az elsõ tünet amit észreveszel magadon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!