Találatok a következő kifejezésre: 4 napja érzésem van, mint ha (4 db)

4 napja olyan érzésem van, mint ha meg akarna jönni, de csak jövő hét kedden lenne esedékes. Nincs más tünetem, csak többet járok pisilni, meg mintha "hullámozna" a méhem. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hello!Én is így vagyok ezzel!Nekem jövõ hét szombaton kellene megjönnie,(most szombaton 3.-án volt feltételezhetõleg peteérésem).Én is baromi sokat pisilek 3-4 napja, és a hasam is fáj 2 napja.Bár én nem hiszem, hogy ilyen hamar jelentkeznek ezek a tünetek terhességnél...én már elõzõ havi ciklusomra gyanakszom, kb 5-6 hetes lennék most, ha akkor fogant volna

Hello!Én is így vagyok ezzel!Nekem jövõ hét szombaton kellene megjönnie, (most szombaton 3.-án volt feltételezhetõleg peteérésem).Én is baromi sokat pisilek 3-4 napja, és a hasam is fáj 2 napja.Bár én nem hiszem, hogy ilyen hamar jelentkeznek ezek a tünetek terhességnél...én már elõzõ havi ciklusomra gyanakszom, kb 5-6 hetes lennék most, ha akkor fogant volna
Az általad felsorolt tüneteket még nagyon korainak találom. Inkább felfázás lehet. Ha kimarad a mensesed, akkor már lehet terhességre gondolni.
Van , aki elsõ naptól érzi a tüneteket. Nekem pl a hajam kezdett hullani mikor szinte még terhes sem voltam.-) Szeritnem lehetsz terhes, a menses kimaradása után 4-5 nappal csinálj tesztet és doki:-) Csinálhatsz elõbb is, de lehet az még nem lesz +, de lehet, igen:-)

Már 4 napja fáj a mellem 7főn megkellene neki jönni de ilyen hamar még nem szokott fájni. Néha olyan érzésem van mint ha megjött volna. Mikor jön máááár? ! -. -"

Legjobb válasz: Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.

Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: az hogy olyan érzésem van mint ha megakarna jönni az normális?
sajna tök normális, nyugi
A kérdező hozzászólása: a stressz befolyásolhatja hogy mikor jön meg...pl ha én már 4 napja azon sztresszelek h megjön e már ak tényleg késhet tõle?

Szerintetek? Már 3-4 napja késik a menstruációm! Rendszeres a szexuális kapcsolatom. De már kb 5napja olyan érzés van a méhemnél ill. az alhasamnál, mint ha megjönne kisebb görcsök de inkább enyhe fájdalmak.

Megszakításos módszerrel "védekezünk", de valamikor amikor neki "meg volt" még folytatjuk.

Legjobb válasz: Sterintem simán lehetsz terhes.Mérd meg a hõdet,ha majdnem eléri a 37-et,vagy el is éri,akkor máris tesztelhetsz.Az alhasi fájdalmak is jelezhetik a terhességet.

Sterintem simán lehetsz terhes.Mérd meg a hõdet, ha majdnem eléri a 37-et, vagy el is éri, akkor máris tesztelhetsz.Az alhasi fájdalmak is jelezhetik a terhességet.
Szia!Elsõként:jól tetted, hogy idézõjelbe raktad a védekezés szót mivel ez a módszer gyenge formája a védekezésnek amibõl adódhat az esetleges következmény!Mivel senki nem látnok biztos választ nem fogsz kapni csak egy terhességi teszttõl!Ennyi késés után már bízhatsz az eredményben!A fájdogáló has lehet terhesség miatt is!!!!Viszont ha nem terhesség és rendszeresek a ciklusaid lehet más probléma amivel nem árthat nõgyógyászhoz fordúlni!Ha még nem akartok babát és továbbra is ezt a formáját választjátok a "védekezésnek"legalább miután már párodnak (meg volt)ne tegye vissza mert észre sem veszi talán de utóváladék is van amivel kb.ugyan annyi esély van a teherbeesésre mintha ki sem vette volna!!!!Csinálj tesztet!!!!
A kérdező hozzászólása: A hõm általában 35 szokott lenni most 36 de szerintem ez nem jelent semmit!
Általába a nõknél mielõtt megjön, 1, 2 nappal le szokott menni a hõ.Én is innen tudtam meg, hogy terhes vagyok.Amelyik nap megkellett volna jönnie, megmértem és 37-et mutatott, akkor már tudtam , aztán rá 2 napra a teszt is kimutatta.De feszülnie kéne a mellednek is, és már talán hányinger is jelentkezne, nem feltétlen reggel.

Nem várt mensiig van 3-4 napom. Ha már most érzek szurkáló érzést néha alul a hasamban középen, valamikor a petefészkemnél, néha kicsit olyat mint amikor megszokott jönni, attól még lehetek babás?

Vagy valószín?, hogy meg fog jönni? Lett így valaki terhes, hogy mást nem érzett még ilyenkor? Ez lehet a beágyazódás érzése is? Ja és ma reggel a h?m leesett 2tizedet. Ez minek a jele?

Legjobb válasz: Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
Sziasztok! Nekem holnapután nem kéne megjönnie, ennek ellenére ma egész nap úgy éreztem mindjárt megjön, rendesen fájt a hasam, és a derekam is majd leszakad. Cicim is fáj, de nem kemény, ebbõl gondolom ez csak megint a mensi.:( Bár a hõm az magyon jó, egyre több mindig, ma pl. 37, 4 (ott lent mérem)
Nekem pont a nemvárt elõtt 3 nappal kezdõdött a hasszurka! De én elõtte sose éreztem ilyet mensi elõtt. Aztán másnap már a derekam is fájdogált, mintha megjönne, de pozitív lett a tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A 2.válaszolónak pedig gratulálok a babához. Remélem én is így leszek hamarosan.
Nekem szombaton nem kéne megjönnie. Tegnap este éreztem egy kicsit a hasam, viszont a derekam majd le szakad, kegyetlenül fáj. Nem tudom mi lesz belõle. A hõmet nem mérem. :)
A kérdező hozzászólása: Hát kiváncsi vagyok mi lesz velünk a hétvégén? Majd írd meg ha tudsz valamit, én is írok. Remélem babások leszünk!!
Reggel megmérem én is, 37 szokott lenni kb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!