Találatok a következő kifejezésre: 4 napig átlagba 6-7 (2 db)

4 napig menstruáltam (átlagba 6-7 napi szokott lenni) aztán most hétfőn elmúlt 2 napig semmi és csüt. péntek kevés barnázás és szúrkál a hasam. Mi történik velem? Mégis baba?

Másfél hete csináltam tesztet azon 2 csík igaz nagyon halvány és ekkor már késett kb. 2 hetet és múlt héten pénteken megjött, ekkor újra teszteltem másik fajtával az negatív.Tehát beletör?dtem hogy baba most sem lesz,csak ekkor jöttek a fura dolgok,hogy 4 napig menstruáltam(átlagba 6-7 napi szokott lenni)aztán most hétf?n elmúlt 2 napig semmi és csüt. péntek kevés barnázás és szúrkál a hasam.Szóval ezt már tényleg nem értem.Azóta nem csináltam tesztet!Szerintetek????

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ irány a doki,mert ha terhes vagy azt már látnia kell. Drukkolok hogy babóca legyen.

Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ irány a doki, mert ha terhes vagy azt már látnia kell. Drukkolok hogy babóca legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást!
Szerintem én elmennék orvoshoz, de elõtte csinálnék még egy tesztet. És bármi lesz is, bejelentkeznék, hogy megvizsgáljon, és beszélnék vele.

Rendesen időben jött meg a mensim, de csak 4 napig tartott. Nekem soknak tűnt és volt, hogy elég nagy darabok is távoztak. Átlagban 6-7 naposak a ciklusaim de 3 napja barnázok és nem értem miért? Ez valami hormon probléma lehet?

Ma vagyok a 7.-napon és még mindig van a tisztaságin egy kevés barnázás.Még mindig érzékenyek a melleim.

Legjobb válasz: Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.

Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remélem nem történt semmi ilyesmi!
szia. remélhetõleg alhasi görcseid nincsenek. ha vannak, és még holnap is barna folyásod van, menj dokihoz. egyébként milyen jellegû a folyás? folyékony v. kávézaccszerû? utóbbi méhenkívüli terhességre is utalhat.
A kérdező hozzászólása: szia! nincsenek abszolút görcseim és már nagyon minimális csak az a furcsa hogy már 3 napja a mensi helyett! vagyis a ciklus utolsó 3 napjáról van szó! inkább krémes állagú de nem hiszem hogy terhesség mert az elsõ 4 napon viszont elég rendesen véreztem és voltak ám darabok is benne.
A kérdező hozzászólása: ha esetleg vetélésrõl lenen szó akkor szerintetek megtudhatnám egy tesztbõl így a mensi végén?
szerintem megtudnad...vegyel egyet, es kiderul, mi lehet a baj.
lehetséges, hogy még kimutatná a teszt, de lehet hogy nem, mert eleve nem termelõdött annyi hcg-d.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!