Találatok a következő kifejezésre: 4 napig átlagba (14 db)

4 napig menstruáltam (átlagba 6-7 napi szokott lenni) aztán most hétfőn elmúlt 2 napig semmi és csüt. péntek kevés barnázás és szúrkál a hasam. Mi történik velem? Mégis baba?

Másfél hete csináltam tesztet azon 2 csík igaz nagyon halvány és ekkor már késett kb. 2 hetet és múlt héten pénteken megjött, ekkor újra teszteltem másik fajtával az negatív.Tehát beletör?dtem hogy baba most sem lesz,csak ekkor jöttek a fura dolgok,hogy 4 napig menstruáltam(átlagba 6-7 napi szokott lenni)aztán most hétf?n elmúlt 2 napig semmi és csüt. péntek kevés barnázás és szúrkál a hasam.Szóval ezt már tényleg nem értem.Azóta nem csináltam tesztet!Szerintetek????

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ irány a doki,mert ha terhes vagy azt már látnia kell. Drukkolok hogy babóca legyen.

Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ irány a doki, mert ha terhes vagy azt már látnia kell. Drukkolok hogy babóca legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást!
Szerintem én elmennék orvoshoz, de elõtte csinálnék még egy tesztet. És bármi lesz is, bejelentkeznék, hogy megvizsgáljon, és beszélnék vele.

Rendesen időben jött meg a mensim, de csak 4 napig tartott. Nekem soknak tűnt és volt, hogy elég nagy darabok is távoztak. Átlagban 6-7 naposak a ciklusaim de 3 napja barnázok és nem értem miért? Ez valami hormon probléma lehet?

Ma vagyok a 7.-napon és még mindig van a tisztaságin egy kevés barnázás.Még mindig érzékenyek a melleim.

Legjobb válasz: Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.

Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remélem nem történt semmi ilyesmi!
szia. remélhetõleg alhasi görcseid nincsenek. ha vannak, és még holnap is barna folyásod van, menj dokihoz. egyébként milyen jellegû a folyás? folyékony v. kávézaccszerû? utóbbi méhenkívüli terhességre is utalhat.
A kérdező hozzászólása: szia! nincsenek abszolút görcseim és már nagyon minimális csak az a furcsa hogy már 3 napja a mensi helyett! vagyis a ciklus utolsó 3 napjáról van szó! inkább krémes állagú de nem hiszem hogy terhesség mert az elsõ 4 napon viszont elég rendesen véreztem és voltak ám darabok is benne.
A kérdező hozzászólása: ha esetleg vetélésrõl lenen szó akkor szerintetek megtudhatnám egy tesztbõl így a mensi végén?
szerintem megtudnad...vegyel egyet, es kiderul, mi lehet a baj.
lehetséges, hogy még kimutatná a teszt, de lehet hogy nem, mert eleve nem termelõdött annyi hcg-d.

A napi átlag 3-4 önkielégítés lehet az oka annak, hogy semmi kedvem lányokkal ismerkedni, sem úgy általában az emberek társaságához?

Nem arról van szó, hogy élőben nem vagyok képes észrevenni a vonzó külsőt, de ez még nem ad motivációt az ismerkedéshez. Lehet a hokizás miatt?

Legjobb válasz: Ja. Ne csapd ki 1-2 hétig.Na utána már érezni fogod.De lehet hogy nem a szerelmet :D

Ja. Ne csapd ki 1-2 hétig.Na utána már érezni fogod.De lehet hogy nem a szerelmet :D
Megértelek! Egy ideje én is magányos vagyok nagyon! Rettenetes tud lenni, hogy lassan elmaradt mellõlem mindenki. Az utolsó barátom 16 évi barátkozás után lépett le. Ezt most félre ne értsd, ugyan fiú volt õ is, én is, de ez nem meleg-barátság volt. Tiszta barátság. Azonos zenei ízlés, rengeteg zenét hallgattunk, utána megbeszéltük, amit hallottunk. Hiányzik. Én is szomorú vagyok gyakran és nagyon!
Nekem nem elég a nap 24 órája hogy megcsinaljak mindent amit szeretnék te meg ráérsz naponta fogdosni a túros f.a.s.z.o.d.a.t?? Inkább tanulj ehelyett tevékenység mellett!! 25N
hozzájárul igen, alvás elõtt verd ki egyszer, de többször ne, kösd le magad
Lehet ez is az oka, amit említettél. De ennek a furcsa, depressziószerû hangulatnak más is lehet oka. A családodban rendben van minden? Ugyanez a suliban? Nem történt olyasmi, ami kivált egy ilyen "nem érdekel senki-semmi, le van sz...va az egész világ" hangulatot?
#3: nem jó ötlet. Rászokik ws késõbb kiverés nélkül már nem is tud aludni. :-)
A kérdező hozzászólása: #2: Kevés idõ telik el vele. Elég hamar lezavarom. Valahogy nincs kedvem elnyújtani, és, ahogy mondtad, nagy idõpocsékolás lenne. #4: Talán annyi, hogy a városban, ahol tanulok, nincsenek ismerõseim (egy részük már végzett, és elköltözött), vagy nagyon elfoglaltak, új emberekkel pedig egyszerûen nincs kedvem társalogni.
indulo zenere verni , hataat eddig nem is gondoltam ra

TGYÁS-t brutto fizuból számolják? Hány hónap átlaga alapján? Ha csak a gyerek születéstől veszem igénybe, előtte mondjuk 4 hétig lehetek beteg szabin, akkor a szüléstől számítják a 168 napot?

Legjobb válasz: Ha a TGYÁS-t nem veszed igénybe szülés elõtt, akkor a 168 nap a szülés napjától ketyeg. A TGYÁS alapja a jogosultságot megelõzõ év naptári napi átlagkeresetének 70 %-a. (Egyszerûbben: minden olyan bér, juttatás ami után TB járulékot fizettél és természetesen bruttó összegrõl van szó) Ha a szülést megelõzõ évben nem volt meg legalább 180 biztosított napod, akkor számolják a szülés napjától visszafele a 180 napot és abból az átlag jövedelmet. Részletesebben lásd itt: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta..

Ha a TGYÁS-t nem veszed igénybe szülés elõtt, akkor a 168 nap a szülés napjától ketyeg. A TGYÁS alapja a jogosultságot megelõzõ év naptári napi átlagkeresetének 70 %-a. (Egyszerûbben: minden olyan bér, juttatás ami után TB járulékot fizettél és természetesen bruttó összegrõl van szó) Ha a szülést megelõzõ évben nem volt meg legalább 180 biztosított napod, akkor számolják a szülés napjától visszafele a 180 napot és abból az átlag jövedelmet. Részletesebben lásd itt: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta..
Elõbb fog elavulni, mint elromlani.
a nincs rajta hutes, az kicsit durvan hangzik. Passziv hutes van rajta nem? A hutest gyarilag ugy tervezik meg, hogy elegendo legyen, ne parazz emiatt. (ha tonkremegy emiatt akkor eleg hamar bekovetkezik es gariba cserelik)
A kérdező hozzászólása: Passzív fûtés van rajta.
Intenzíven használt passzív kártyáknak szüksége van arra, hogy a házban legyen légáramlás. Tipikusan elöl beszív hátul kifúj. De ha nem száll el a kártya, és a teljesítményét se veszi vissza, akkor ne zavarjon. 75 foktól tönkremenni biztos nem fog.
Így van. Biztos lehetsz benne, hogy úgy van az megtervezve, hogy egy passzív hûtés is elég legyen neki. Jóval tovább fogja húzni mint a garancia idõ.

Minden másnap 25-30perces futással (átlagban 4-4.5km) már lehet fogyni? Emellett majd minden nap 3-4 k bicajozom is.

Legjobb válasz: A futás jó. Fogyni étrendváltoztatással lehet. Fél óra futástól akár nõhet is az étvágyad. Nuku cukor, nuku keményítõ és fogysz. És persze fuss is, csökkenti az inzulinrezisztenciát, tehát jobban fogsz reagálni az étrendre.

A futás jó. Fogyni étrendváltoztatással lehet. Fél óra futástól akár nõhet is az étvágyad. Nuku cukor, nuku keményítõ és fogysz. És persze fuss is, csökkenti az inzulinrezisztenciát, tehát jobban fogsz reagálni az étrendre.
Próbáld meg felvinni a távot 1 órára (9-10 Km-re)! Nekem nem kellett sokat fogynom, de a hosszú, kitaró, egyenletes mozgás nagyon bevált! Sok sikert!

5 napja barnázok, ma vagyok a 30. ciklusnapomon. Átlagba 32 napra jön meg, de ilyen sok barnázásom még sosem volt előtte, max. Csak 3 nap! Ja, és clostit szedek 4. hónapja. Lehetek terhes?

Tesztelni még nem akarok,mert nem is nagyon reménykedem benne,hogy sikerült!:(

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami

Egy 4 hónapos kölyök kutya átlag hányszor végzi el egy nap a dolgát? Külön kaka/pisi érdekelne.

Legjobb válasz: Nekem mikor 4 hónapos volt a kutyám akkor még kevesett pisilt de sokszor és rendszertelenül,igy a szobába is jutott.Tehát sokat kell levinni,és hozzá kell szoktatni hogy mindig abban az idõben végezze el a dolgát amikor leviszed.'KAkszizni' szerintem 1szer fog de ezt igy nem lehet tudni attól függ hogy mennyit eszik,mozog...stb

Nekem mikor 4 hónapos volt a kutyám akkor még kevesett pisilt de sokszor és rendszertelenül, igy a szobába is jutott.Tehát sokat kell levinni, és hozzá kell szoktatni hogy mindig abban az idõben végezze el a dolgát amikor leviszed.'KAkszizni' szerintem 1szer fog de ezt igy nem lehet tudni attól függ hogy mennyit eszik, mozog...stb
ez attól függ kölyök korban, hányszor kap kaját. Ha 3x adsz neki enni, 3x vagy 4x kakil. Pisit nem lehet megszámolni, ha fokozatosan hozzászoktatod a napi 2-3 sétához, akkor nem fog bepisilni.
pisi a kb.20 biztos, amig kicsi, kaki az 3-4.

Ha mondjuk átlag súllyal szülöm meg a babám, (3300gr-3600gr ig) akkor kb hány napig lesz neki elég a 4 kilóig méretezett pelus?

Tudom hogy sok mindent?l függ de tényleg csak ugy kb ra érdekelne. Kórházba nem adnak pelust, és most vettem Libero Newboornt 28 darabosat, 2-4 kilóig van méretezve, direkt a kórházi napokra, de most jöttem rá, hogy lehet elkapkodtam egy kicsit...?!:S

Legjobb válasz: Az a 28 db épp elég lesz arra a 2-3 napra. Ne aggódj, de többet ebbe a méretben ne vegyél.

Az a 28 db épp elég lesz arra a 2-3 napra. Ne aggódj, de többet ebbe a méretben ne vegyél.
Egy újszülött naponta 6-7 pelust elhasznál, úgy hogy gyorsan fogy. Kisfiam 3570-el született, 3290-el jöttünk haza. Kb. 1 hónapos koráig használtam újszülött pelust, aztán Midire váltottam.
Kicsit veszítenek a súlyukból, de az én gyerekeimnek 1-2 hétnél tovább nem lehetett használni, igaz a lányom 1 hónap alatt 2 kg hízott õ is 3600-al született.
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszi a gyors válaszokat! MEgnyugodtam! Nem akarok venni többet, direkt azért is vettem csak 28 darabosat, mert lutri ugye, hogy kilóval fog kibujni! Majd hazafele jövet megállunk és veszünk!:) Köszi nektek mégegyszer! Jó babázást nektek!
Én egybõl a 3-6 kg-ig szólót vettem, azt kb. egy hónapos koráig használtuk. Szóval az amit vettél bõven elég egyel nagyobbat vehetsz valamivel többet.

Mi lehet a baj? 3 hónapja lesz lassan, hogy nem dohányzom, de 4-5 napja apró tompa szúrást érzek a mellkasomban. Mondjuk a leszokás után is maradtam erős kávés.3 évig szívtam átlagba 1 doboz cigit (25/F)

Legjobb válasz: amikor én anno letettem a cigit, nekem is volt ilyen tünetem.. igazából nekem akkor azt mondták, hogy tisztul ki a tüdõm :) lehet, hogy ez csak egy "ráfogás" volt, de párszor éreztem és aztán azóta sem..

amikor én anno letettem a cigit, nekem is volt ilyen tünetem.. igazából nekem akkor azt mondták, hogy tisztul ki a tüdõm :) lehet, hogy ez csak egy "ráfogás" volt, de párszor éreztem és aztán azóta sem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!