Találatok a következő kifejezésre: 4 nap nem kéne megjönnie! (12 db)

Elvileg 20-án nem kéne megjönnie. Számításaim szerint pé napján voltunk eggyütt, utána 4-5nap múlva fehér folyásom lett ami mind a mai napig megvan. Lehet hogy baba?

Olyan hígabb testápolóhoz tudnám hasonlítani, mennyisége annyi hogy tisztaságit kell használnom. Fel vagyok kicsit puffadva legalább is amelyik nadrág a mensi után simán rámjöt az szorít egy picit. Mellem is olyan fura nem fáj csak nem is tudom nem ilyen szokott lenni.

Legjobb válasz: Úgy néz ki van rá esély :-)Szerintem pár nap és csinálj egy tesztet.

Úgy néz ki van rá esély :-)Szerintem pár nap és csinálj egy tesztet.
Szia! Nagyon drukkolok, hogy Neked ez babát jelentsen! Nálam minden ilyen tünet megvolt péntekig, és sajnos szombat reggel megjött a nem várt! Ezzel nem elkeseríteni akartalak, csak saját tapasztalat. Múlt hónapban is minden ilyen tünetem megvolt, már azt hittem baba lesz. Ettõl függetlenül szerintem minden esélyed megvan rá, ha eddig mensi elõtt nem voltak ilyen tüneteid.Sok sikert és drukk Neked!!!szió
Nálam is ez van, de én nem merek reménykedni sem, ugyhogy inkább várok!
Vagy csak sok volt a töltöttkáposzta!Ha mégegyszer olvasok egy ilyen kérdést sikítok!!HONNAN TUDNÁNK!!!

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

4 nap núlva nem kéne megjönnie! A folyásom krémes. Lehet baba?

A h?m a pé óta 37,1 és környéke. Múlt héten volt két nap amikor barna folyás volt a tisztaságin. Azóta is néha-néha picit barna a folyás de nem annyira, mint azon a két napon! Mást nem érzek, csak még annyit, hogy a cicim nagyon viszket. Tudom, hogy még várnom kell, de mondjatok valamit, lehet baba? Bár nem élem bele magam, mert csalódtam már! Várom a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Én is felvásároltam már a patika terhességi teszt fél készletét eddig (20 hónap), de a remény hal meg utoljára:)

Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Én is felvásároltam már a patika terhességi teszt fél készletét eddig (20 hónap), de a remény hal meg utoljára:)
A hõd elég szépen fent van, uh minden esélyed meg van rá, hogy babás legyél!!! Ha most mégsem jött össze a barna folyásról azért majd kérdezd meg az orvosodat. Sok sikert!
Ilyeneket minek megkérdezni??? Ha négy nap múlva esedékes a menzesz, akkor vagy megjön, vagy nem, ha nem akkor úgyis tesztelsz, nem? Ez az oldal arról szól, hogy tanácsot adjunk egymásnak, de erre a kérdésre nem lehet tanácsot adni. Ha te csak beszélgetni akarsz, akkor írj hagyományos fórumokra.

Mikor nem kéne megjönnie, ha az átlagos ciklusom 32-35 nap, peteérésem kb.17-18-án és mindent beleadtunk az utolsó mensim pedig május 1-4-ig volt?

Legjobb válasz: Szia! www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait,mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat,mert ahogy látom,az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka

Szia! http://www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait, mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat, mert ahogy látom, az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

4 nap mulva nem kéne megjönnie. Ilyenkor már van jele a terhességnek?

Sziasztok!4 nap mulva nem kéne megjönnie:)Néha vannak fura érzéseim,felfordul a gyomrom és néha olyan,hogy mindjárt elalszok...Lassan egy éve próbálkozunk és már ugy érzem,hogy elég volt és feladom az egészet....köszönöm a válaszokat el?re is...

Legjobb válasz: Igazából ilyenkor még nincsen terhességi tünet, de ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet. Ne add fel, akkor jön majd a baba, amikor a legkevésbé várod. Ismerõsömék 2 évig próbálkoztak, és amikor az anyuka elkezdte volna újra szedni a fogamzásgátlót, akkor tudta meg, hogy terhes. Neked is össze fog jöni, én szurkolok!

Igazából ilyenkor még nincsen terhességi tünet, de ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet. Ne add fel, akkor jön majd a baba, amikor a legkevésbé várod. Ismerõsömék 2 évig próbálkoztak, és amikor az anyuka elkezdte volna újra szedni a fogamzásgátlót, akkor tudta meg, hogy terhes. Neked is össze fog jöni, én szurkolok!
Szia! Az émelygés nekem csak a 6. héten kezdõdött, de a nagyfoku fáradság már a mensi elõtt 1 héttel. Kb ekkor kezdõdött az ingerlékenység is, minden apróságon felhuztam magam. Biztosat persze csak a mensi elmaradása után tudhatsz. És ne add fel!!!!! Mi már 5 éve probálkozunk, most vagyok 7 hetes terhes. Kitartást és szurkolok!
mi is 1 éve probálkozonk és nekem meg 3 nap mulva kellene megjönnie.én még nem érzek semmit csak a menzis érzéseimet nem érzem. van kedved levelezni?
Szia!Mi már 3 éve hogy próbálkozunk, nálam az egyik hormon miatt nem lehetett baba és kaptam clostilbegyt gyógyszert amire azt mondják hogy nagyon jó hát én most vagyok félidõnél remélem hogy nem fog megjönni!!!!!!
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..

Ma kéne hogy pé. Legyen ha aug.19 én jött meg, de nem tudom eldönteni. Már 4. napja feszül a mellem. Lehet, hogy nem érzem a pé. Tüneteit? Lehetek babás? 15-én (nem) kellene megjönni.

Legjobb válasz: Vegyél terheségi tesztet,de szerintem még kicsit korai,hiszen a tesztek általában a beágyzódást követõen mutatják ki a terhességet.De ahogy számolom ki kellene mutatnia a hcg-t a vizeletbõl.Kérdés:A szervezeted mennyire intenzíven hajlamos a hcg termelésére?

Vegyél terheségi tesztet, de szerintem még kicsit korai, hiszen a tesztek általában a beágyzódást követõen mutatják ki a terhességet.De ahogy számolom ki kellene mutatnia a hcg-t a vizeletbõl.Kérdés:A szervezeted mennyire intenzíven hajlamos a hcg termelésére?
Elsõ vagyok. A termékeny napokon van a legnagyobb esélye a teherbe esésnek!X kromoszómákesetén, az ovulációt megelõzõ 2-3 nappal is lehetséges.
A kérdező hozzászólása: és mi a jele hogy meg fog jönni ? mer én még semmit nem érzek
A kérdező hozzászólása: mert aze elsõ elõtt már kb két hétel fájt a hasam elõtte pedig 1 nappal görcsölt , az elsõ 10 napig tartott és ha meg jön most is addig fog tartani?
Az elején nem mindíg lesz azonnal rendszere, ahogy nálad se...a második valószínûleg már rövidebb lesz....ne aggódj azért nagy bajod biztos nincs mert van az úgy hogy akár fél évig is kimarad ilyenkor... tinédzser korban a görcs elég gyakori, akár ájuláshoz is vezethet, de nem mindenkinél van...egy kis folt is jelezheti aza egy kis folyás...
Ezt senki sem tudhatja. Ez normális, hogy az elsõ után hónapokig nem jön meg. Biztos volt nektek is felvilágosítás a suliban ott is le van írva, hogy normális. Az elsõ 2-3 évben pedig lehet be sem áll teljesen, szóval nem pontosan fog megjönni és hol kevesebb, hol több ideig tart majd. Az is lehet, hogy a hasad se mindig fog fájni. Ez elég változó. Ha 6 hónapra az elsõre se jön meg el lehet menni nõgyógyászhoz de nincs különösebb probléma valószínûleg õ is ezt fogja mondani. Ne idegeskedj miatta mert a sok stressztõl is kitolódhat. Majd megjön amikor meg kell jönnie, étkezz egészségesen nehogy valami vitaminhiányod legyen és akkor normálisan meg fog jönni nemsokára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!