Találatok a következő kifejezésre: 4 nap kéne, hogy (22 db)

Nem nem lehet citrommal.
Nagyon ritka, hogyha sikerül és semmi nem bizonyítja(mivel fõleg, inkább a tizenévesek körében népszerû a "citromkúra" nem lehet bizonyítani, hogy egyébként késett-e volna nekik.) Amúgy nem csak késlelteti állítólag, hanem elõbbre is hozhatja.
A menstruáció nem olyan dolog, hogy akkor jön meg amikor Te akarod!
Ami igazán használ az a foghagyma! Én egy hétig ettem minden nap 5-7 cikket, és 3 napot késett. Legjobb ha muzsdéjt csinálsz, úgy a leg hatásosabb. tapasztalat!

Béres cseppet szedek 4 napja, normális hogy szédülök, hányingerem van? Nem jobban kéne lennem?

Legjobb válasz: Elvileg nem vagyok semmire alergiás,De ha ilyen tüneteim vannak egyértelmû már este sem szedem,mert akkor nem normális ezek szerint!.És így nehéz lesz dolgoznom.sajnálom hogy nem jó mert sok jót halottam róla.köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: Elvileg nem vagyok semmire alergiás, De ha ilyen tüneteim vannak egyértelmû már este sem szedem, mert akkor nem normális ezek szerint!.És így nehéz lesz dolgoznom.sajnálom hogy nem jó mert sok jót halottam róla.köszi a választ!
Lehet valamelyik összetevõvel szemben érzékeny vagy. Elolvastad a tájékoztatót? Nézd meg rajta mik vannak feltüntetve mellékhatásokként. Ha ezek köztük vannak, akkor hagyd abba a szedését. Ha nem vagy tõle jobban, ha nem rosszabbul, akkor valószínûleg, nem is fog segíteni.
Megkérdezhetem, hogy milyen jellegû a szédülés, és hogy azóta rendbejött-e? Nekem is hasonló problémám van. Spontán jön elõ elég durva szédülés, hosszan tart és ha lefekszem, még rosszabb. Elõre is köszi!

Fejfájás, erős hányinger, hátfájás. (orrfolyás, tüsszögés. Valaki itt írta hogy ezek is lehetnek a terhesség jelei). Utoljára 4 napja voltunk együtt a párommal (pont ovuláltam), 10 nap múlva kéne megjönnie. Lehet, hogy baba van a dologban?

Ja és rengeteget eszek, persze össze-vissza. (Amúgy is sokat eszek, úgyhogy nem t?nne fel ez a változás. ) Fog.gátlót szedek, de hallottam már hogy emellett is teherbeestek. Ennyi id? után már lehet, hogy tüneteket produkál a testem? Annyira szeretnék kisbabát a párommal, de még nincs meg a biztos hátterünk semmilyen szemptonból, így sajnos várnunk kell vele. Lehet, hogy tudat alatt annyira akartam, hogy sikerült? Vagy csak bemesélem magamnak? Én az utóbbit hiszem..

Legjobb válasz: én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem,és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve,de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!

én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem, és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve, de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!
A kérdező hozzászólása: Írtam alulra, hogy sajnos nincs meg a biztos hátterünk (anyagi, vagy akár lakás, és én még fiatal is vagyok.. 20éves) szóval még várnunk kell vele. De ha még így is összejön a baba, akkor már nagyon akart jönni. Titokban reménykedek is:( utolsó válaszoló, majd írd meg mi lett az eredményed!
De ha bébit szeretnél, miért nem hagyod abba a fogitabit? Anélkül mégis csak nagyobb az esélye, hogy teherbeess! Nem?:-)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de tényleg kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Most leirom, hogy lásd mások is vannak igy, és utána is lehet ház... 19 éves voltam amikor teherbe estem. Semmink nem volt csak egy öreg Ladánk, 2 nap múlva vonult volna be a párom katonának. Ezek után persze halasztást kapott mivel összeházasodtunk. Anyósnál laktunk, nem volt egy álom, de a bébit nagyon vártuk. Sajna 33. hétre halvaszületett. Fél év múlva ismét elvetéltem. Háromnegyed év múlva új terhesség, és végre egészséges bébim született. Még mindig nem volt semmink. Ezután külön költöztünk, a lakás nem a miénk volt. Ez 1 év volt. Utána az én anyumhoz költöztünk én mindig is ott szerettem volna lakni. El is kezdtük szépen alakitgatni a házat, mikor hazajött a tesóm lakni, igy megint ott voltunk ahol a part szakad. Kitaláltuk, hogy hegyé épitünk a háznak egy külön lakrészt. Kölcsönt vettünk fel mivel pénzünk nem volt, sikerült. Ekkor már a másik babám is 1 éves volt. Én nem dolgoztam, csak a férjem. Neki jól beindult a vállalkozása de ekkor már 26 évesek voltunk. És igenis 2 gyerek mellett is lehet hátteret kialakitani. Most már kirándulni is járunk, rendes autónk is van, és most szeretnénk egy 3. bébit, aki remélhetõleg már a pocakomban van. Úgyhogy ha van egy megértõ, szeretõ társ, és õ is szeretne már babát, akkor megfontolandó, hogy vársz még 5-6 évet, hogy legyen háttered és vágyakozva fogod figyelni a többi kismamát, vagy már most élvezni fogod az anyaság minden percét. Mert attól csodálatosabb dolog nincs, és semmilyen karrier se helyettesiti. Egy gyerek még nem fog anyagi csõdbe dönteni, a másikat meg már akkora tervezitek amikor már megvan amire szükségetek lehet. Holnap tesztelek, majd megirom mi lett. És gondolkodj el rajta, beszélj a pároddal, hogy õ mit gondol, mennyire komoly köztetek. Sok sikert!
Amúgy én is tegnap kérdeztem hasonlót. Fejfájás, hátfájás, orrdugulás tünetekrõl. Szombatra nem vártam kiváncsi vagyok mi lessz. Utolsó voltam.
nagyon szivesen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy!:)
teljesen megértem a helyzetedet, ugyanis mint az elõbb írtam én 16 hónapon keresztül ezt tettem, bemeséltem magamnak mindenfélét!aztán egyszer ki tudtam kapcsolni magam annyira h ne folyton ezn görcsöljek, és lám egybõl sikerült!próbáld ezt meg te is!tudom h nehéz de meg kell próbálnod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszodat! Sajnos én is attól tartok, hogy mostanába sokszor fogom magamnak bemesélni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, és gratulálok, hogy nektek összejött. Remélem nekünk is sikerülni fog. Szurkolok, hogy pozitív legyen a teszted!:) várom a te eredményedet is!

4 hete edzek, 3-4 nap kihagyás volt, :5x15 felvõ.5x20 10 (kg) sujzó, 5x20, bal kézzel, jobbal, 25kg fekvõ pad 25 x 20, felülés:5x30 Mennyi idõ kéne, hogy az edzés eredménye látszodjon? Fehérjét edzés után mindig eszek.

Legjobb válasz: Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet

Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet
A kérdező hozzászólása: minden nap csinálom fekvõbõl 15x5 és észlelhetõ az eredménye, haveromnal a huzóckodást jobban bírom csinalni..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kezdj el egy rendes edzéstervet mert ez elég szar (nem cseszetés csak tény). Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzésterv kell. Ez menjen 2 hónapig. Minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. Akkora súlyokkal, amivel éppen megy az adott gyakorlatból a sorozat 10-12 ismétléssel. Tehát ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz a súly lesz guggoláshoz, mint pl bicepszezéshez. Szóval kb ez legyen: guggolás, fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés), mellrõl nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepszre: hátsó támaszos tolódzkodás (vagy csigán letolás), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve), vádlizás. 6-8 hét után mehet osztott edzés is, ami legyen elõször egy 3 napos A-B-A, másik héten B-A B bontású terv. A nap: mell-hát-váll- fekvenyomás, tárogatás, lehúzás csigán mellhez (vagy húzódzkodás), evezés, mellrõl nyomás, oldalemelés. B nap: láb-kar-has. : guggolás, kitörés, vádli állva, bicepsz állva rúddal, egykezes beforgatós bicepsz, fekve homlokra engedés, csigán letolás tricepszre, hasprés (vagy lábemelés). Majd ez után mehet pl heti 3 vagy 4 napos osztott edzés. Pl: Hétfõ: mell-kar, Szerda: láb, Péntek: hát-váll. De így is jó: mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll. Sok variáció van. Nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlat, kisebbekre 2-3. Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen. Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj Az írás sandorzsolté, nem én írtam, a jogdíjak õt illetik
A kérdező hozzászólása: köszi, megfogadom, de akkor miert érzem, hogy erõsödtem amióta csinalom az edzést?
Mert ha eddig nem mozogtál akkor bármit csinálsz erõsödni fogsz az elején, De hidd el egy olyan edzés amit mindenap megbirsz csinálni az nem edzés hanem [email protected]és. Ha komolyan olyan súlyokkal végzed a gyakorlatokat amivel alig megy a 8-12 ismétlés akkor sokkal jobb lesz a fejlödésed, sõt ezzel a "edzéstervel" meg is állna elég hamar. Tehát a lényeg hogy ha már haladó szinten LESZEL akkor heti egyszer edzél egy izomcsoportot de akkor olyan keményen ahogy a csövõn kifér, addig is csináld a kezdõ átmozagtó edzésteret. És az étrendre figyelj.
A kérdező hozzászólása: aha értem köszi ;)tegnap kivancsiság képpen kipróbáltam:10 kg sujzot fejem felé tartom és ugy nyomom ki nem nagyon ment akkor 40 kg fekvõ pad abból is csak 5 ment..

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: "testápoló, krém, száraz, repedezett" kulcsszavaknak akartam :DDD elnéztem :DDD
Mert a bõröd hozzászokik, hogy magától nem kell tennie semmit, te megcsinálod helyette a feladatát, és egyre kevésbé hidratálja magát. Hát ezt nem túl szakszerûen fogalmaztam meg, de a lényege ez. Az okos emberek bedõlnek a reklámnak, hogyha nem kened magad, akkor igénytelen meg ápolatlan vagy, megveszed a terméküket, ami ha tényleg hatna rendesen, akkor nem vennél újat, amikor elfogy ugye, az nekik eleve nem üzlet. Nem mondom, hogy sose használj krémeket, de próbáld csak akkor használni, mikor nagyon muszáj, inkább belülrõl hidratáld a szervezeted. :) Mellesleg tele van vegyi anyagokkal a legtöbb testápoló, ha belegondolsz, mindenképpen a bõrödön akarod tudni?
Mert ezek a neves, agyonreklámozott testápolók nem arra játszanak, hogy segítsenek, hanem, hogy újra és újra megvegyed õket, hiszen szükség van rá, mert annyira száraz a bõröd.
Én ezt a kezemnél vettem észre. Kézmosás után olyan száraznak éreztem a kezem ezért bekentem kézkrémmel. Egyszer azonban nem volt otthon sokáig, elfelejtettem venni. Megfigyeltem, hogy a kézszárazság egy idõ után magától elmúlt, mondhatni visszahidratálta magát a bõröm. Viszont mikor elkezdtem újra kézkrémet használni már olyan rossz volt ha nem kentem be mindjárt kézmosás után úgy húzódott a bõröm.
A kérdező hozzászólása: Én leginkább a lábamnál látom.. de nem tudok most dönteni, hogy inkább kenjem vagy hagyjam.. Egyébként köszi a válaszokat.
nem normális, mindenképpen hagyd abba. méghozzá sürgõsen
Honnan veszed, hogy biztos a gyógyszertõl van? Szerintem elkaptál egy hányós-fosós vírust. A fogamzásgátló émelygést okozhat, de erõs hányást, hasmenést nem.
A kérdező hozzászólása: Belázasodtam, lehet h vírus...
én azért rohannék dokihoz.

3-4 nap előtt mielőtt meg kéne jöjjön a menszeszem kijelzi a teszt, hogy pozitiv vagy negativ?

Legjobb válasz: A negatívat mindenképp :-) Na jó, viccet félretéve, kicsi az esély, de nem lehetetlen. Ha bírod még egy kicsit, szerintem várj egy pár napot. Ha nagyon nem, akkor viszont reggeli vizeletbõl érdemes megcsinálni.

A negatívat mindenképp :-) Na jó, viccet félretéve, kicsi az esély, de nem lehetetlen. Ha bírod még egy kicsit, szerintem várj egy pár napot. Ha nagyon nem, akkor viszont reggeli vizeletbõl érdemes megcsinálni.
Szia! Hát elég korai, de reggeli vizeletbõl, nagyon érzékeny teszttel nem kizárt. Azért ne keseredj el, ha szeretnéd a picit, és negatív - mert ez azért elég korai idõpont. A nemvárt napján, de inkább utána pár nappal érdemes próbálkozni elõször - ha késik. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!
Nekem 3 nappal elõtte erõs pozitív volt, és nem csak a reggeli, hanem a délutáni is. Attól függ mennyire érzékeny a teszt. B.
Attól függ, mikor volt ovud. Ha a ciklus elején, akkormár erõs pozitív is lehet a teszt, ha csak a ciklus végén, akkor még a késés után jó darabig is negatív lehet. Ovu után leghamarabb 12-14 nappal van esély pozitív tesztre.
Szia nekem 4 nappal menszi elõtt mutatta ki a kislányomat!De 3 évvel ezelõtt a kisfiamat is joval hamarabb mutatta ki! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..
Nekem a nemvárt elõtt egy nappal reggeli vizeletbõl 25-ös teszten jól láthatóan pozitív lett. 2 nap múlva pedig már délutáni vizeletbõl szinte leugrott a második csík a tesztrõl:D

Tudom hogy nem szamit az este mert ho de nekem nagyon magas 37, 5. Nem vagyok beteg es csak lustiztam egesz nap. Mar 4 napja meg kene jojjon de a teszt negativ, a hasam es a derekam faj es suru a folyasom. Lehet meg baba?

Csupan 4 es fel hete nem sezdek fogamzasgatlot. Ilyen hovel maskor mar az agyat nyomom

Legjobb válasz: hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?

hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?
Detto így vagyok 2 napja:) De nekem ma (nem) kéne megjöjjön... Szerintem lehet baba:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez lenne az elso meszim a gyogyszer ota. A reggeli hom 36, 8. Neha nagyon ugy erzem hogy meg fog jonni de aztan semmi.
szerintem van remény, nekem az elsõ gyógyszermentes hónap után a mensi helyett a baba jött:) csinálj egy hét múlva újra tesztet. 19hetes kismama vagyok és minden rendben. sok sikert

A barátom elutazott 9napra és már a 4. napja nem hív! Volt már hasonló helyzet de most anélkül hogy leordítanám a fejét tudatositani szeretném benne, hogy ez nekem nem felel meg! Hogy kéne csinálnom, mit tegyek? Vagy csak túl dramatizálom?

Bár el?tte mondta hogy drága külföldr?l és nem viszi a mobilját csak a szüleién fog tudni telefonálni de azért négy nap az már sok nem? F?leg hogy felajánlottam neki hogy mindig vissza hívom! Amikor én voltam külföldön minden nap küldtem neki sms-t és jópárszor fel is hivtam.... Ugyérzem hogy szeret és ebben biztos is vagyok..de akkor miért csinálja?:S

Legjobb válasz: talan meg nem jutott telefon kozelbe, ne keseredj el szerintem hamarosan hivni fog:D talan mondd meg neki hogy te tobbet szeretned hallani a hangjat es hogy hianyolod akkor majd szerintem tobbet fog hivni:D minden esetre ne add fel a remenyet, fel a fejjel hamarosan hiv:)

talan meg nem jutott telefon kozelbe, ne keseredj el szerintem hamarosan hivni fog:D talan mondd meg neki hogy te tobbet szeretned hallani a hangjat es hogy hianyolod akkor majd szerintem tobbet fog hivni:D minden esetre ne add fel a remenyet, fel a fejjel hamarosan hiv:)
Igen, túldramatizálod. Ne hisztizz, mert azt a pasik nagyon-nagyon nem szeretik, és csak elriasztod..
Igaza van az elõttem írónak!Túlzásba viszik a lányok az ilyen szituációkat.Nem kell annyit aggódni, értem hogy félted és szereted hallani, látni, stb de nem jó túlzásokba esni mert én biztos menekülnék az ilyen kapcsolatból!NO PARA!34 éves/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!