Találatok a következő kifejezésre: 4 nap kéne, (68 db)

Fejfájás, erős hányinger, hátfájás. (orrfolyás, tüsszögés. Valaki itt írta hogy ezek is lehetnek a terhesség jelei). Utoljára 4 napja voltunk együtt a párommal (pont ovuláltam), 10 nap múlva kéne megjönnie. Lehet, hogy baba van a dologban?

Ja és rengeteget eszek, persze össze-vissza. (Amúgy is sokat eszek, úgyhogy nem t?nne fel ez a változás. ) Fog.gátlót szedek, de hallottam már hogy emellett is teherbeestek. Ennyi id? után már lehet, hogy tüneteket produkál a testem? Annyira szeretnék kisbabát a párommal, de még nincs meg a biztos hátterünk semmilyen szemptonból, így sajnos várnunk kell vele. Lehet, hogy tudat alatt annyira akartam, hogy sikerült? Vagy csak bemesélem magamnak? Én az utóbbit hiszem..

Legjobb válasz: én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem,és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve,de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!

én azt gondolom h 4 nappal ovu után még nincsen terhes tünet!sõt még nem várt elõtt 2-3 nappal sem!a terhes tünetek elmaradt menszi után kb 1-2 héttel jönnek de nem mindenkinél!én 11.-ére nem vártam van 3 pozi tesztem, és csak kb két napja érzek enyhe émelygést!16 hónapon keresztül én is bemeséltem magamnak mindenféle tüneteket már pé-tõl kezdve, de rájöttem h sajnos nem szabad mert olyan korán még nincs tünet és csalódás lesz a vége!
A kérdező hozzászólása: Írtam alulra, hogy sajnos nincs meg a biztos hátterünk (anyagi, vagy akár lakás, és én még fiatal is vagyok.. 20éves) szóval még várnunk kell vele. De ha még így is összejön a baba, akkor már nagyon akart jönni. Titokban reménykedek is:( utolsó válaszoló, majd írd meg mi lett az eredményed!
De ha bébit szeretnél, miért nem hagyod abba a fogitabit? Anélkül mégis csak nagyobb az esélye, hogy teherbeess! Nem?:-)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de tényleg kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Most leirom, hogy lásd mások is vannak igy, és utána is lehet ház... 19 éves voltam amikor teherbe estem. Semmink nem volt csak egy öreg Ladánk, 2 nap múlva vonult volna be a párom katonának. Ezek után persze halasztást kapott mivel összeházasodtunk. Anyósnál laktunk, nem volt egy álom, de a bébit nagyon vártuk. Sajna 33. hétre halvaszületett. Fél év múlva ismét elvetéltem. Háromnegyed év múlva új terhesség, és végre egészséges bébim született. Még mindig nem volt semmink. Ezután külön költöztünk, a lakás nem a miénk volt. Ez 1 év volt. Utána az én anyumhoz költöztünk én mindig is ott szerettem volna lakni. El is kezdtük szépen alakitgatni a házat, mikor hazajött a tesóm lakni, igy megint ott voltunk ahol a part szakad. Kitaláltuk, hogy hegyé épitünk a háznak egy külön lakrészt. Kölcsönt vettünk fel mivel pénzünk nem volt, sikerült. Ekkor már a másik babám is 1 éves volt. Én nem dolgoztam, csak a férjem. Neki jól beindult a vállalkozása de ekkor már 26 évesek voltunk. És igenis 2 gyerek mellett is lehet hátteret kialakitani. Most már kirándulni is járunk, rendes autónk is van, és most szeretnénk egy 3. bébit, aki remélhetõleg már a pocakomban van. Úgyhogy ha van egy megértõ, szeretõ társ, és õ is szeretne már babát, akkor megfontolandó, hogy vársz még 5-6 évet, hogy legyen háttered és vágyakozva fogod figyelni a többi kismamát, vagy már most élvezni fogod az anyaság minden percét. Mert attól csodálatosabb dolog nincs, és semmilyen karrier se helyettesiti. Egy gyerek még nem fog anyagi csõdbe dönteni, a másikat meg már akkora tervezitek amikor már megvan amire szükségetek lehet. Holnap tesztelek, majd megirom mi lett. És gondolkodj el rajta, beszélj a pároddal, hogy õ mit gondol, mennyire komoly köztetek. Sok sikert!
Amúgy én is tegnap kérdeztem hasonlót. Fejfájás, hátfájás, orrdugulás tünetekrõl. Szombatra nem vártam kiváncsi vagyok mi lessz. Utolsó voltam.
nagyon szivesen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy!:)
teljesen megértem a helyzetedet, ugyanis mint az elõbb írtam én 16 hónapon keresztül ezt tettem, bemeséltem magamnak mindenfélét!aztán egyszer ki tudtam kapcsolni magam annyira h ne folyton ezn görcsöljek, és lám egybõl sikerült!próbáld ezt meg te is!tudom h nehéz de meg kell próbálnod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszodat! Sajnos én is attól tartok, hogy mostanába sokszor fogom magamnak bemesélni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, és gratulálok, hogy nektek összejött. Remélem nekünk is sikerülni fog. Szurkolok, hogy pozitív legyen a teszted!:) várom a te eredményedet is!

Cypromixot szedek. Most van az egy hetes szünet mikor menstruálnom kéne de már 4 napja semmi. Miért nem?

Legjobb válasz: A 7 napos szünet nem azt jelenti, hogy végigvérzed. Kell egy bizonyos idõ, amíg a tabletta által fenntartott hormonszint annyira leesik, hogy elinduljon a vérzés. (Ezért egyébként ezt megvonsos vérzésnek hívjuk, nem menstruációnak, de ez részletkérdés.) Az, hogy ez kinek mikor kezdõdik, egyéni. A legtöbb nõnek a 3-4. napon. Én 7 évig szedtem tabit, nekem az 5-6. napot jött meg mindig, ezért a vérzés át is lógott a következõ levél tabletta elejébe.

A 7 napos szünet nem azt jelenti, hogy végigvérzed. Kell egy bizonyos idõ, amíg a tabletta által fenntartott hormonszint annyira leesik, hogy elinduljon a vérzés. (Ezért egyébként ezt megvonsos vérzésnek hívjuk, nem menstruációnak, de ez részletkérdés.) Az, hogy ez kinek mikor kezdõdik, egyéni. A legtöbb nõnek a 3-4. napon. Én 7 évig szedtem tabit, nekem az 5-6. napot jött meg mindig, ezért a vérzés át is lógott a következõ levél tabletta elejébe.
Én is Cypromixet szedek. Nekem az 5. napon jön meg. Ne aggódj, neked is meg fog jönni!
nekem 5 dik napon jön meg a szünetben

Segitenétek össze rakni egy 4-napos edzéstervet vagyik (izomcsoportok felosztását) ezzekből kéne: MELL HAS LÁB HÁT ALKAR BICEPSZ TRICEPSZ VÁLL de rendesen nem akkarok köztök szünetet értitek rendesen 4 nap?

Legjobb válasz: szerintem meg nem kell nekünk beugatni 59%-os barátom, mert te nem fogod a dolgokat. Ezt írta egy közbensõ kommentben: "érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?" Érted koma? vasárnap megint edzeni akar. Akkor mijafaszér írod, hogy hétvégén nem ér rá?? Gondolkozz mielõtt beszólogatsz!

szerintem meg nem kell nekünk beugatni 59%-os barátom, mert te nem fogod a dolgokat. Ezt írta egy közbensõ kommentben: "érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?" Érted koma? vasárnap megint edzeni akar. Akkor mijafaszér írod, hogy hétvégén nem ér rá?? Gondolkozz mielõtt beszólogatsz!
A heti 4 nap azt jelenti, hogy bizony van edzésnapok között szünet. Tehát pl.H: mell-bicepsz, K: láb-has, szerda: pihi, Cs: váll-tricepsz-has, P: hát-csuklya-alkar. szombat: pihi, vasárnap: pihi. Ez így egy hét. Fölösleges többet edzeni, nem fogsz jobban fejlõdni naturálban.
A kérdező hozzászólása: dehogy nem volt :)
Jól van már, dolgozni is kell a válaszolgatások közepette, szóval csak átstzoktam futni a kérdést. Amúgy szerintem akkor is az általam elõbb írt felosztás jó, ha valakinek csak négy napja van zsinórba.
lényeg, hogy naturálban elég 4 nap edzés. Ezt fel lehet osztani többféleképpen is. A legjobb ha két nap után azért van egy pihi nap.
A kérdező hozzászólása: várjál montez "naturába" akkor ez asztlyelenti hogy te szedsz steroidot vagy valami drogot ?
nem, én is naturál vagyok, én is csak 4 napot edzem, hogy tudjak regenerálódni.
A kérdező hozzászólása: naaaaa :D
Pedig így van. Tudod mit szedek? Csirkét és rizst ki a hûtõbõl.:)
na látod, de egybõl le vagyunk osztva, pedig a kérdés nem volt egyértelmû.:)
A kérdező hozzászólása: nyugi montez :D
Ja bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Szóval négy nap után tartana egy nap pihenõt és utána újrakezdené az egészet? Akkor jóhülye.
"Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektõl-vasánapig egyáltalán nem ér rá. " Ezt egy szóval nem írta.
Én megértettem a kérdést. Nem tudom a többiek mit nem fognak fel ezen? Négy napja van zsinórba edzeni, mert például péntektõl-vasánapig egyáltalán nem ér rá. Tessék itt egy (szerintem) jó felosztás; Hétfõ: Has-Kar Kedd: Láb Szerda: Mell-váll Csütörtök: Has-Hát Péntek: Pihenõnap Szombat: Pihenõnap Vasárnap: Pihenõnap
A kérdező hozzászólása: mert nem akaronk eltérni egymástóll ugy értem nekõnk a mell 1 naponvan és neem akarom azt hogy nekem ma van mellnap neki meg holnap ezért
Szerintem is sûrû lesz így. Miért fontos, hogy egymás utáni napokon legyen az edzés? Ráadásul ez csak 6 nap :D
A kérdező hozzászólása: 1NAP: mell-alkar 2NAP: tricepsz-bicepsz 3NAP: LÁB-has 4NAP:VÁLL-hass 2 nap pihi
szerintem úgy sok lenne, de próbáld ki, majd érezni fogod úgy is.
A kérdező hozzászólása: jo jo montez de ha kivenénk a szerdáról a pihenõnapokat ? érted hetfon ked szerda csutortok utana 2 nap pihi és megint ?
A kérdező hozzászólása: hát igen :D

Megy valaki VOLT-ra? Szerintetek mennyiből jönne ki a 4 napi kaja? (Azért normálisan, napi 3-szor, de minél olcsóbb megoldás kéne. )

Legjobb válasz: Ha nem eszel a fesztivál területén, hanem napi egyszer lemész ebédelni a városba és ezt egybekötöd egy kis bevásárlással is (kb. kifli + májkrém meg szalámi, szinte minden más megromlik a melegben), akkor pontosan annyiba fog kerülni a kajálás, mint otthon. De a fesztivál területén minden kaja rohadt drága és a közeli kisboltok is árat emelnek, ezért kell lemenni az állomásig.

Ha nem eszel a fesztivál területén, hanem napi egyszer lemész ebédelni a városba és ezt egybekötöd egy kis bevásárlással is (kb. kifli + májkrém meg szalámi, szinte minden más megromlik a melegben), akkor pontosan annyiba fog kerülni a kajálás, mint otthon. De a fesztivál területén minden kaja rohadt drága és a közeli kisboltok is árat emelnek, ezért kell lemenni az állomásig.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, tudom, a fesztivál területén nagyon drága minden, ezért persze eljárnánk kajálni, csak nem tudom, 10ezerbõl kijönne-e kaja-pia négy napig?
Szerintem nem.Én és a barátaim a Hegyalját nem úsztuk meg 10 ezerbõl.Úgy, hogy csajok vagyunk(nem ettünk olyan sokat, napi kétszer kb, meg nem vedeltünk vakulásig), plusz mi mindent, tehát alkoholt is, kaját is a fesztivál területén kívül vettünk meg.Ráadásul tokajban a bor olcsó. Tehát mi elég spórolósra vettük a figurát. Szóval ezért gondolom hogy nem jössz ki ennyibõl, pláne egy Volt fesztiválon nem.(Feltételezem Sopron drágább mint Tokaj.) Mi is gondolkozunk idén Volton, én egy 20ast biztos vinnék.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy gondolom, napi egyszer elmennénk valami beülõsre kajálni, aztán a többit meg boltban vesszük meg, és persze nem túl sok piát csak amennyi kell :D

Ha jún.1 volt a peteérésem, akkor már pozitív kéne legyen a teszt ha babás lennék? 4 napja késik, de reggel a 25-ös teszt nega volt.

Legjobb válasz: Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?

Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?
A kérdező hozzászólása: Fent van de ez nekem csalóka mert sokszor volt már hogy fent volt és mégse volt baba...:(
Nekem is júni 1-jén volt pém, azaz tüszõrepedés. Nekem hétfõn a 25-ös teszt már nagyon halványan, de pozitív lett. Ma meg már majdnem olyan erõs lett mint a kontroll csík. Próbálj egy érzékenyebb tesztet. Corax, One Minute, Medilab, ezek 20as tesztek. Van akinek késõbb mutatja ki. Remélem Nálad is baba van! Drukkolok!

4 hete edzek, 3-4 nap kihagyás volt, :5x15 felvõ.5x20 10 (kg) sujzó, 5x20, bal kézzel, jobbal, 25kg fekvõ pad 25 x 20, felülés:5x30 Mennyi idõ kéne, hogy az edzés eredménye látszodjon? Fehérjét edzés után mindig eszek.

Legjobb válasz: Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet

Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet
A kérdező hozzászólása: minden nap csinálom fekvõbõl 15x5 és észlelhetõ az eredménye, haveromnal a huzóckodást jobban bírom csinalni..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kezdj el egy rendes edzéstervet mert ez elég szar (nem cseszetés csak tény). Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzésterv kell. Ez menjen 2 hónapig. Minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. Akkora súlyokkal, amivel éppen megy az adott gyakorlatból a sorozat 10-12 ismétléssel. Tehát ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz a súly lesz guggoláshoz, mint pl bicepszezéshez. Szóval kb ez legyen: guggolás, fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés), mellrõl nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepszre: hátsó támaszos tolódzkodás (vagy csigán letolás), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve), vádlizás. 6-8 hét után mehet osztott edzés is, ami legyen elõször egy 3 napos A-B-A, másik héten B-A B bontású terv. A nap: mell-hát-váll- fekvenyomás, tárogatás, lehúzás csigán mellhez (vagy húzódzkodás), evezés, mellrõl nyomás, oldalemelés. B nap: láb-kar-has. : guggolás, kitörés, vádli állva, bicepsz állva rúddal, egykezes beforgatós bicepsz, fekve homlokra engedés, csigán letolás tricepszre, hasprés (vagy lábemelés). Majd ez után mehet pl heti 3 vagy 4 napos osztott edzés. Pl: Hétfõ: mell-kar, Szerda: láb, Péntek: hát-váll. De így is jó: mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll. Sok variáció van. Nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlat, kisebbekre 2-3. Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen. Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj Az írás sandorzsolté, nem én írtam, a jogdíjak õt illetik
A kérdező hozzászólása: köszi, megfogadom, de akkor miert érzem, hogy erõsödtem amióta csinalom az edzést?
Mert ha eddig nem mozogtál akkor bármit csinálsz erõsödni fogsz az elején, De hidd el egy olyan edzés amit mindenap megbirsz csinálni az nem edzés hanem [email protected]és. Ha komolyan olyan súlyokkal végzed a gyakorlatokat amivel alig megy a 8-12 ismétlés akkor sokkal jobb lesz a fejlödésed, sõt ezzel a "edzéstervel" meg is állna elég hamar. Tehát a lényeg hogy ha már haladó szinten LESZEL akkor heti egyszer edzél egy izomcsoportot de akkor olyan keményen ahogy a csövõn kifér, addig is csináld a kezdõ átmozagtó edzésteret. És az étrendre figyelj.
A kérdező hozzászólása: aha értem köszi ;)tegnap kivancsiság képpen kipróbáltam:10 kg sujzot fejem felé tartom és ugy nyomom ki nem nagyon ment akkor 40 kg fekvõ pad abból is csak 5 ment..

Nem kakil minden nap a 2, 5 honapos kisbabám. Aggodnom kéne? Van h 3, 4 napig nincs semmi. Anyatejes baba.

Legjobb válasz: Anyatejes babánál tényleg nem gond az sem ha egy hétig nem kakál,mert az mondják hogy annyi anyatejet eszik amennyire pont szüksége van a szervezetének! Ha rosszul van akkor viszont próbálj meg neki segíteni de a hõmérõzéssel vigyázz mert rászokhat,aztán majd nm tud nélküle kakilni!Ugyh azt csak a legvégsõ esetben!Inkább maszírozd a pociját!

Anyatejes babánál tényleg nem gond az sem ha egy hétig nem kakál, mert az mondják hogy annyi anyatejet eszik amennyire pont szüksége van a szervezetének! Ha rosszul van akkor viszont próbálj meg neki segíteni de a hõmérõzéssel vigyázz mert rászokhat, aztán majd nm tud nélküle kakilni!Ugyh azt csak a legvégsõ esetben!Inkább maszírozd a pociját!
Az orvosunk szerint az sem baj anyatejes babáknál hogyha egy hétig sem kakilnak. Hogyha látod rajta, hogy nagyon szenved segíts Neki.( hõmérõzés stb.)
a fiam volt h 7-8napig sem kakilt.most 7hónapos, mióta hozzátáplálom minden nap percre pontosan kakil :-) ugyh n idegepkedj, ha nem feszeng nyûgösködik akkor nem gond.
A lányomnál elõfordult, hogy 4-5 napig nem kakilt. A doki (mer rohantunk egybõl)azt mondta ha négy napig nincs széklet akkor segítsünk neki. Eljött az ötödik nap a doki megmutatta hogyan kell hõmérõvel segíteni és minden rendben volt onnantól kezdve. Sok sikert, és semmi gáz hidd el.
Neten, babaeü. oldalon olvastam: napi több és heti egy között normális, heti akár egy azért, mert az anyatejet ált. olyan jól emészti (minimális a salakanyag), hogy elõfordulhat csupán ennyi kaki. Hogy mi a normális, az persze függ a széklet állagától is, és attól, hogy van-e hasfájása?

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!
Nem nem lehet citrommal.
Nagyon ritka, hogyha sikerül és semmi nem bizonyítja(mivel fõleg, inkább a tizenévesek körében népszerû a "citromkúra" nem lehet bizonyítani, hogy egyébként késett-e volna nekik.) Amúgy nem csak késlelteti állítólag, hanem elõbbre is hozhatja.
A menstruáció nem olyan dolog, hogy akkor jön meg amikor Te akarod!
Ami igazán használ az a foghagyma! Én egy hétig ettem minden nap 5-7 cikket, és 3 napot késett. Legjobb ha muzsdéjt csinálsz, úgy a leg hatásosabb. tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: "testápoló, krém, száraz, repedezett" kulcsszavaknak akartam :DDD elnéztem :DDD
Mert a bõröd hozzászokik, hogy magától nem kell tennie semmit, te megcsinálod helyette a feladatát, és egyre kevésbé hidratálja magát. Hát ezt nem túl szakszerûen fogalmaztam meg, de a lényege ez. Az okos emberek bedõlnek a reklámnak, hogyha nem kened magad, akkor igénytelen meg ápolatlan vagy, megveszed a terméküket, ami ha tényleg hatna rendesen, akkor nem vennél újat, amikor elfogy ugye, az nekik eleve nem üzlet. Nem mondom, hogy sose használj krémeket, de próbáld csak akkor használni, mikor nagyon muszáj, inkább belülrõl hidratáld a szervezeted. :) Mellesleg tele van vegyi anyagokkal a legtöbb testápoló, ha belegondolsz, mindenképpen a bõrödön akarod tudni?
Mert ezek a neves, agyonreklámozott testápolók nem arra játszanak, hogy segítsenek, hanem, hogy újra és újra megvegyed õket, hiszen szükség van rá, mert annyira száraz a bõröd.
Én ezt a kezemnél vettem észre. Kézmosás után olyan száraznak éreztem a kezem ezért bekentem kézkrémmel. Egyszer azonban nem volt otthon sokáig, elfelejtettem venni. Megfigyeltem, hogy a kézszárazság egy idõ után magától elmúlt, mondhatni visszahidratálta magát a bõröm. Viszont mikor elkezdtem újra kézkrémet használni már olyan rossz volt ha nem kentem be mindjárt kézmosás után úgy húzódott a bõröm.
A kérdező hozzászólása: Én leginkább a lábamnál látom.. de nem tudok most dönteni, hogy inkább kenjem vagy hagyjam.. Egyébként köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!