Találatok a következő kifejezésre: 4 honapja a baratommal, de nem (24 db)

4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?

Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.

Legjobb válasz: Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.

Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod, és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat, hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád, jó-e neked az a póz, mert sokszor azt kell váltani, próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.
Szia! Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nõnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdõk vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erõltetni.
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Még nem feküdtünk le, de már azon kívül volt minden. Amikor kinyal lezsibbadnak a kezeim, alig bírom megmozdítani és ez nem egyszer előfordult már. Miért van ez?

Legjobb válasz: hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D

hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D
Jelzi a tested, hogy használni kellene!!!
ez annak a jele, hogy most már ideje lefeküdnötök. mi a francért szivatod 4 hónapja ????
azért zsibbad a kezed mert így büntet isten amiért nem fekszetek le végre
ha lefekszetek megbénulsz.
Nem tudom mennyire szeretsz olvasni, vagy milyen mélyen vagy elmélyedve a párkapcsolati pszichológiában, de ha ismered Müller Péter írásait, akkor tudhatod, hogy Õ is írt pont errõl az érzésrõl. Azt írta, hogy van olyan hogy az ember egész teste SZÓ SZERINT bezsibbad egy szeretkezés alkalmával, viszont ahhoz, nagyon mély lelki és szellemi kapcsolatnak is kell a két ember között. Tehát elõfordul az ilyen, és én azt mondom, hogy ne ijedj meg ettõl az érzéstõl. Beszéld meg a pároddal, és nem szabad a formalitásokkal foglalkozni ha együtt vagytok. Testileg, lelkileg fonódjatok össze, kapcsoljatok ki, és élvezzétek az együtt töltött idõ minden percét! (értsd ez alatt a szexet, vagy egy jó beszélgetést, vagy bármi mást ami közelebb visz Titeket egymáshoz) Mindemellett a legfontosabb, hogy SZERESSÉTEK EGYMÁST :)
Csináljátok ;)
Akkor reggel már az 5 hónap lesz xd
szex elött mi mindig tusolunk. Esetleg tusolás közben kielégíthetné magát, aztán fürdés után ha megint feláll mehet a móka
A kérdező hozzászólása: Paraszt-.-"
A kérdező hozzászólása: Köszzi :)
3-as, jó megoldás lehet, de csak ideiglenesen, ennél azért komolyabb segítség fog kelleni hosszú távon.
ez csak téged zavar? mert ha a pasidat nem, és nem is akar tenni ellene, akkor hagynod kell...ez így nem lesz jó
A kérdező hozzászólása: de zavarja nagyon is!! :(
Valószínû túlzottan érzékeny a makkja. Próbálja hátrahúzva tartani a fitymáját, hogy a makk megedzõdjön. Elõször lehet, hogy kellemetlen és szokatlan lesz, de pár nap (hét) után tovább fogja bírni. A korai magömlés másik szervi panasza a rövid fék. Ha feszül a fékje (kantár) akkor az olyan érzékennyé teszi a területet, hogy hamar elmegy. Megoldás egy pici kismûtét amit ambulánsan végeznek el a legközelebbi Urológián (nem kell beutaló). Kísérd el, segíts lekûzdeni a félelmét! Remélem segítettem! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen sokat segítettél és köszönöm :)

4 honapja jarok a baratommal, de en roma vagyok. A szulei tudjak, de meg nem talalkoztam veluk szemelyesen. Felek, hogy hogy fognak hozzam allni. Mit tegyek hogy elfogadjanak? Hogy egy normalis kapcsolatom legyen?

Legjobb válasz: Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.

Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.
csak légy önmagad!és ami a legfontosabb!!! NEM NEKIK KELL MEGFELELNED! Ha a párod elmondta a szüleinek hogy roma vagy akor nem szégyelli!Ne parázz nem lesz gáz!Azért mert sõtét a bõröd lehetsz jó ember és szerelmes is'
én ismerek egy sráot akinek az anyja kiakadt azon hogy meg ne lássa hgy õ roma csajjal jár, szegénysrá teljesen kibukott és titokban járt a lánnyal. szerintem attol függ hogy milyneek a család elõitéletei, ha elvbõl utálják a romákat akkor bizony nehéz dolgod lesz, de mivel õk már tudják hogy az vagy legalábbis ezt irtad, igy szerintem ha idáig nem tiltakoztak ellene és a találkozást sem ellenzik akkor szerintem sima ügyed lesz! csak add magadat!
emiatt ne idegeskedj. a testvérem barátnõje is roma, az anyum el is fogadta, hisz rendes lány. azóta már esküvõ is volt, lassan pedig baba lesz.csak nyugodtan add magad, és ha szeret a barátod, akkor ezt a szülei is megértik.
Emberfüggõ!Az én barátom is roma (félig).Az édesapámnak nagyon-nagyon sok elõítélete volt vele kapcsolatban.e mikor megismerte szószerint idmádta, mádja :) A szülõkkel muszi lesz találkoznod, mert hát ebbõl is látják, hogy komolyan gondolod a kapcsolatotokat!Nekem nehezebb volt, mert hát egy roma családban egy magyar-sváb-román-cigány lány nem éppen szerencsés.(Sajnos ilyen keverék vagyok)Hát szinte majdhogynem az egész scalád utál, tisztelet a kivételnek.(nézd vissza pár kérdéssel elötted írtam, hogy Utál a barátom édesanyja, mit tegyek?.Olvasd el, nekem sem könnyû, fõleg most.Ha bármi segítség kell, írj e-mailt.:) Szívesen válaszolok!Üdv.:Bea
Szerintem csak add önmagad, ne próbálj másnak látszani! Sajnos (!) a köztudatban nincsenek jó véleménnyel a romákról, meg persze nagyon-nagy az általánosítás! Ugyanannyi magyar lop, csal, randalírozik, mint roma! Nekem a sógorom roma származású, a szüleim nagyon sokáig nem fogadták el a helyzetet, de aztán beletörõdtek, és még meg is kedvelték, mert látták, hogy rendes ember. Tisztességes, dolgozik, mindig azon van, hogy miképp tudna többet adni a családjának! Szerintem csak kitartónak kell lenned, mégha néha nagyon nehéz is lesz az elején! De ha látják, hogy te nem adod fel egykönnyen, akkor hidd el sikered lesz náluk! Sok szerencsét!!!
szia.szerintem nem számít a származásod.csak a benned rejlõ emberi érzések és a belsõ szépség ami számít.ha õszintén szereted a fiukat, látni fogják.és ha úgy állsz hozzájuk, hidd el minden rendben lesz.ha pedig olyanok a szülõk, hogy nehéz kijönni velük, akkor tök mindegy milyen vagy.ebbõl ne csinálj gondot.miért lenne más egy roma mint pl.egy kínai, vagy néger vagy bár mi.ember mind!sok sikert.
Szívbõl sajnállak. Együttérzek veled! Én nem roma vagyok, "csak" kövér. A párom szülei azóta sem tudtak elfogadni, pedig 10 éves házasok vagyunk és 2 babánk is van. Mindig azt nézegetik, nem hízik e valamelyik, mert Isten ne adja, hogy nekik kövér unokájuk legyen.... :( Szóval ötletem sincs, hogyan tudnál nyerõ lenni. Mert ugye ha bennük elõitélet van, akkor azt már megette a fene.
és ha látják a fiu szülei hogy rendes vagy és szereted a fiukat nemj fogja õket érdekelni a származásod!! és ha nem jnne be neki8k akkor se érdekeljen mert ottvagytok 1 másnak
Nem az a fontos, hogy milyen a bõrszínünk, vagy a származásunk, hanem, hogy milyenek vagyunk valójában. Mindegy az is, hogy roma vagy-e vagy sem, a szülõkbõl, ha rosszallást váltasz ki, nem biztos, hogy azért, mert roma vagy, hanem azért, mert a fiuk barátnõje, és a szülõk féltik a gyerekeiket. De a lényeg, hogy azért, mert te romának születtél, én meg magyarnak, nincs különbség közöttünk, emberek vagyunk. Isten azért teremtett különféle bõrszínû embereket, mert tetszik neki a változatosság. Sokféle virág létezik: csillagvirág, rózsa, ibolya, mégis mindegyiket szeretjük, mert mindegyik szép a maga sajátos vonásaival. Úgy, hogy ne félj! Ha ez a fiú igazán szeret téged, akkor azon lesz, hogy elfogadtasson téged a szüleivel, hiszen ez mindenkinek jó hosszútávon.
mit takar az hogy sok szex volt?
Olyan nincs, hogy egy férfi, aki korábban naponta többször is kívánta a szexet, egyszer csak ráun. Valami más lehet a háttérben, de hogy mi, azt innen elég nehéz volna megtippelni. Kapcsolatotok rendben van? Egészségügyileg rendben van a barátod? Esetleg te változtál az eltelt idõ alatt? Lehet, õszintén el kéne beszélgetnetek.
kívánja és csinálja, csak nem veled
huh..hat nem tudom..lehet hogy kicsit szunetelni akar ezzel..a sex temaval:P beszeld meg vele hogy miert nem akarja...lehet hogy valami problemaja van.. ahogy irtad h "sok volt a sex" lehet megunta kicsit..van ez igy..ez normalis!
A kérdező hozzászólása: Hát többször is volt egy nap!Nem gondolom azt, hogy megcsal!Nem vagyok naív tipus!Kérte, hogy segítsek neki, de nem tudok!Folyton azt hajtogatja, hogy nem az én hibám!Akkor nem tudom mi lehet a gond?!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy mindent megbeszélünk, a legapróbb dolgokat is!Látjuk egymáson, ha valami nincs rendben!Én nem hiszem, hogy változtam volna!Neki egy "kis" vérnyomás problémája van, azon kívül nincs semmi!(Szerintem)
Szerintem ez egy teljesen hétköznapi és gyakori dolog ami veletek történik! Az elején még újdonság volt, persze hogy minden nap ment a szex! De most már hogy jobban összecsiszolódtatok, nem a szex a legfontosabb neki, hisz azt bármikor megkaphatja ha épp kell neki! Az én barátom is ilyen. Van amikor rájön hogy kell neki, de van hogy hosszabb ideig is bírja nélküle! DE! Lehet más oka is mert ilyenben is volt részem régen! A srác már unta az egész kapcsolatot és azért nem is akarta már csinálni! De ha ezt megbeszélitek akkor rájössz hogy mi van a háttérben!25L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségedet!A.

Szűz lány vagyok és a barátommal 4 hónapja próbáljuk a szexet, de nem megy mert összeszűkűl és nagyon fáj mikor az ujja át akarná szakítani a hártyát. Lehetséges az is, hogy gátlásos vagyok és az miatt nem megy. De hogyan győzzem le?

Olvastam err?l a vaginizmusról, de ott úgy van, hogy nem tágul, enyém (barátom állítása szerint) már tágult a 4 hónap alatt, egyre beljebb tud menni az ujjával. Egyébként orális meg petting szokott lenni. Segítsetek, ha tudtok! :)16 éves lány

Legjobb válasz: A gátlásosság nagyon befolyásoló tényezõ lehet. Szerintem próbálkozzatok (még)több pettinggel, ujjazással, teljesen engedd el magad, nyugodt körülmények között, hogy ne az legyen hogy félsz valamitõl is (pl. rátok nyitnak).

A gátlásosság nagyon befolyásoló tényezõ lehet. Szerintem próbálkozzatok (még)több pettinggel, ujjazással, teljesen engedd el magad, nyugodt körülmények között, hogy ne az legyen hogy félsz valamitõl is (pl. rátok nyitnak).
Elõször is nyugodj meg! Ez a legfontosabb.Muszáj ellazulnod ahhoz hogy sikerüljön a dolog.El kell lazítanod magad teljesen. Elég nedves vagy, mikor a barátod be akarja dugni az ujját? Mert ez is nagyon fontos. Hosszan kényeztessen elõtte, ez az oldódásban is segíteni fog, és ha kell, használjatok síkosítót is.Legyetek türelmesek, siekrülni fog. Én is ilyen voltam, és mára már nincs semmi probléma, már szeretkezni is tudunk a párommal és nagyon élvezem. Elõtte persze rengeteg petting volt, aminek az eleje nem volt éppen kellemes, de sajnos ezeken át kell esni.Késõbb, az elsõ szeretkezés legalább kevésbé, vagy egyáltalán nem fog fájni. Már nagyon sok ilyen kérdés volt egyébként, azokból sok mindent megtudhatsz!Használd a keresõt :)
Nem lehet, hogy az a baj, hogy ennyire a szexre koncentrálsz? 16 éves vagy, még bõven van rá idõd, elõbb-utóbb úgyis meglesz, gondolj erre! Inkább ne azon agyalj, hogy a francba, tuti nem fog beférni, hanem próbáld kiélvezni azt, ahol éppen tartasz. Szûz nem leszel már soha többet, ha egyszer elveszted, szal engedd el magad, és élvezd ki azt, ami most van! CSAK arra próbálj gondolni amikor kényeztet, hogy milyen jó.
lehet, hogy még idõre van szükséged, mi fél évet vártunk a barátommal, mondjuk már idõsebb voltam nálad 2 évvel. még ismerjétek meg jobban egymást, nem kell sietni. az is lehet, hogy nem ilyen probléma van és akkor lehet, hogy érdemes lenne elmenned nõgyógyászhoz.
Miért szurkoltok neki és adtok tanácsokat!!! Figyelj, az a helyzet, hogy a szervezeted még em elég érett a szexuális kapcsolatra! Nem kell rohanni sehova! Ha ennyire akarod, sok negatív élményed lesz még, mert csak az agyad akarja, de a tested, lelked még nincs felkészülve rá! Várj amíg Te kívánod és tudod, hogy kívánod a dolgot!!!

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

Tudom, hogy nap mint nap ehez hasonló kérdéseket olvastok de. Januar 28 egyut voltam a baratommal és én minden hónap elején szoktam menstrualni de meg nem jott meg késik 3-4 napot szerintetek terhes vagyok?

természetesen védekeztünk de nagyon félek... a hatam fáj és a mellem is feszül mintha nem sokárra megjönne.... valaki adna tanácsot? lehet,hogy csak az izgulás miatt késik?

Legjobb válasz: Nyugi, ez nem olyan, mint egy svájci óra...

Nyugi, ez nem olyan, mint egy svájci óra...
Csinálj egy tesztet. Ha terhes vagy, az már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ilyenkor mar jelentkeznek a gorcsok? mint a mensstruacio elott?
nyugi nem jon az olyan konyen foleg ha vedekeztetek is, mi babat szeretnenk a paromal 2 honapja probalkozunk es most aszt hiszem sikerult
Ne aggód túl, ha görcsöl az jelenti hogy megjön. Ha érzed egy kicsit is hogy meg fog jönni akkor nem lesz baj.
"Eleve a megtermékenyítés is egy hosszabb folyamat, általában 8-10 nap amíg a spermium odakerül a petéhez és megtermékenyíti" Ha alapvetõ biológiai ismeretekkel nem vagy tisztában, akkor legalább mást ne akarj megyõzni errõl a butaságról. A petesejt a tüszõrepedés után még kb. 24 óráig életképes és alkalmas a megtermékenyítésre, a spermiumok a petevezetékben, ideális körülmények között néhány napig tudnak életben maradni.
4-5nappal a szex után NINCSENEK tünetek..Ahhoz több hét kell...Eleve a megtermékenyítés is egy hosszabb folyamat, általában 8-10 nap amíg a spermium odakerül a petéhez és megtermékenyíti! Tehát tesztelni csak 2 héttel a szex után érdemes.
Ha nem akarsz gyereket akkor miért nem védekezel? Én 15 éve megszakításos módszerrel védekezem, de ha ne adj isten terhes lennék akkor ez nem lenne gond. Nem görcsölünk a gyerekcsinálásra, de ha bejönne, örülnénk neki. Megszakításos módszerrel csak így lehet védekezni. Ha terhes leszel ne legyen gond. A tünetek meg elég koraiak, valószínû, hogy csak az idegtõl voltak. Még valamit: Mostanában mindenkitõl megkérdezem: Miért írod a LESZ szót két S betûvel?? Ez valami vírus?? vagy mi?
A kérdező hozzászólása: ilyenkor ugy bánok mindent! rosszul éreztem magam este is hányingerem volt meg a fejem megfájdult..akkor ezek még korai tünetek??
Csak hogy tudd, a megszakítás nem védekezési forma, bármi megtörténhet, sose lehetsz benne biztos, hogy nem leszel terhes. Ha már szexeletek, legalább annyi eszetek legyen hogy védekeztek, mert nem hiszem hogy bármilyen jó szex is megéri azt az idegeskedést, ami utána következik, hogy terhes vagy-e....tanulj belõle, mert ha most nem is vagy terhes, de lehet hogy legközelebb nem lesz ilyen szerencséd.
Bárhol történhet baleset.. De ne beszéld be magadnak mert akkor érezhetsz tüneteket, pedig 4-5 nap után az lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: tudom énis
Gondolkozni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: remélem hogy nem lessz baj..furán érzem magam..vagycsak betökélem magamnak és azért..félek nagyon!!!
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!