Találatok a következő kifejezésre: 4 honapja a baratommal, de en (11 db)

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

4 honapja jarok a baratommal, de en roma vagyok. A szulei tudjak, de meg nem talalkoztam veluk szemelyesen. Felek, hogy hogy fognak hozzam allni. Mit tegyek hogy elfogadjanak? Hogy egy normalis kapcsolatom legyen?

Legjobb válasz: Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.

Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.
csak légy önmagad!és ami a legfontosabb!!! NEM NEKIK KELL MEGFELELNED! Ha a párod elmondta a szüleinek hogy roma vagy akor nem szégyelli!Ne parázz nem lesz gáz!Azért mert sõtét a bõröd lehetsz jó ember és szerelmes is'
én ismerek egy sráot akinek az anyja kiakadt azon hogy meg ne lássa hgy õ roma csajjal jár, szegénysrá teljesen kibukott és titokban járt a lánnyal. szerintem attol függ hogy milyneek a család elõitéletei, ha elvbõl utálják a romákat akkor bizony nehéz dolgod lesz, de mivel õk már tudják hogy az vagy legalábbis ezt irtad, igy szerintem ha idáig nem tiltakoztak ellene és a találkozást sem ellenzik akkor szerintem sima ügyed lesz! csak add magadat!
emiatt ne idegeskedj. a testvérem barátnõje is roma, az anyum el is fogadta, hisz rendes lány. azóta már esküvõ is volt, lassan pedig baba lesz.csak nyugodtan add magad, és ha szeret a barátod, akkor ezt a szülei is megértik.
Emberfüggõ!Az én barátom is roma (félig).Az édesapámnak nagyon-nagyon sok elõítélete volt vele kapcsolatban.e mikor megismerte szószerint idmádta, mádja :) A szülõkkel muszi lesz találkoznod, mert hát ebbõl is látják, hogy komolyan gondolod a kapcsolatotokat!Nekem nehezebb volt, mert hát egy roma családban egy magyar-sváb-román-cigány lány nem éppen szerencsés.(Sajnos ilyen keverék vagyok)Hát szinte majdhogynem az egész scalád utál, tisztelet a kivételnek.(nézd vissza pár kérdéssel elötted írtam, hogy Utál a barátom édesanyja, mit tegyek?.Olvasd el, nekem sem könnyû, fõleg most.Ha bármi segítség kell, írj e-mailt.:) Szívesen válaszolok!Üdv.:Bea
Szerintem csak add önmagad, ne próbálj másnak látszani! Sajnos (!) a köztudatban nincsenek jó véleménnyel a romákról, meg persze nagyon-nagy az általánosítás! Ugyanannyi magyar lop, csal, randalírozik, mint roma! Nekem a sógorom roma származású, a szüleim nagyon sokáig nem fogadták el a helyzetet, de aztán beletörõdtek, és még meg is kedvelték, mert látták, hogy rendes ember. Tisztességes, dolgozik, mindig azon van, hogy miképp tudna többet adni a családjának! Szerintem csak kitartónak kell lenned, mégha néha nagyon nehéz is lesz az elején! De ha látják, hogy te nem adod fel egykönnyen, akkor hidd el sikered lesz náluk! Sok szerencsét!!!
szia.szerintem nem számít a származásod.csak a benned rejlõ emberi érzések és a belsõ szépség ami számít.ha õszintén szereted a fiukat, látni fogják.és ha úgy állsz hozzájuk, hidd el minden rendben lesz.ha pedig olyanok a szülõk, hogy nehéz kijönni velük, akkor tök mindegy milyen vagy.ebbõl ne csinálj gondot.miért lenne más egy roma mint pl.egy kínai, vagy néger vagy bár mi.ember mind!sok sikert.
Szívbõl sajnállak. Együttérzek veled! Én nem roma vagyok, "csak" kövér. A párom szülei azóta sem tudtak elfogadni, pedig 10 éves házasok vagyunk és 2 babánk is van. Mindig azt nézegetik, nem hízik e valamelyik, mert Isten ne adja, hogy nekik kövér unokájuk legyen.... :( Szóval ötletem sincs, hogyan tudnál nyerõ lenni. Mert ugye ha bennük elõitélet van, akkor azt már megette a fene.
és ha látják a fiu szülei hogy rendes vagy és szereted a fiukat nemj fogja õket érdekelni a származásod!! és ha nem jnne be neki8k akkor se érdekeljen mert ottvagytok 1 másnak
Nem az a fontos, hogy milyen a bõrszínünk, vagy a származásunk, hanem, hogy milyenek vagyunk valójában. Mindegy az is, hogy roma vagy-e vagy sem, a szülõkbõl, ha rosszallást váltasz ki, nem biztos, hogy azért, mert roma vagy, hanem azért, mert a fiuk barátnõje, és a szülõk féltik a gyerekeiket. De a lényeg, hogy azért, mert te romának születtél, én meg magyarnak, nincs különbség közöttünk, emberek vagyunk. Isten azért teremtett különféle bõrszínû embereket, mert tetszik neki a változatosság. Sokféle virág létezik: csillagvirág, rózsa, ibolya, mégis mindegyiket szeretjük, mert mindegyik szép a maga sajátos vonásaival. Úgy, hogy ne félj! Ha ez a fiú igazán szeret téged, akkor azon lesz, hogy elfogadtasson téged a szüleivel, hiszen ez mindenkinek jó hosszútávon.

Tudom, hogy nap mint nap ehez hasonló kérdéseket olvastok de. Januar 28 egyut voltam a baratommal és én minden hónap elején szoktam menstrualni de meg nem jott meg késik 3-4 napot szerintetek terhes vagyok?

természetesen védekeztünk de nagyon félek... a hatam fáj és a mellem is feszül mintha nem sokárra megjönne.... valaki adna tanácsot? lehet,hogy csak az izgulás miatt késik?

Legjobb válasz: Nyugi, ez nem olyan, mint egy svájci óra...

Nyugi, ez nem olyan, mint egy svájci óra...
Csinálj egy tesztet. Ha terhes vagy, az már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ilyenkor mar jelentkeznek a gorcsok? mint a mensstruacio elott?
nyugi nem jon az olyan konyen foleg ha vedekeztetek is, mi babat szeretnenk a paromal 2 honapja probalkozunk es most aszt hiszem sikerult
Akkor reggel már az 5 hónap lesz xd
szex elött mi mindig tusolunk. Esetleg tusolás közben kielégíthetné magát, aztán fürdés után ha megint feláll mehet a móka
A kérdező hozzászólása: Paraszt-.-"
A kérdező hozzászólása: Köszzi :)
3-as, jó megoldás lehet, de csak ideiglenesen, ennél azért komolyabb segítség fog kelleni hosszú távon.
ez csak téged zavar? mert ha a pasidat nem, és nem is akar tenni ellene, akkor hagynod kell...ez így nem lesz jó
A kérdező hozzászólása: de zavarja nagyon is!! :(
Valószínû túlzottan érzékeny a makkja. Próbálja hátrahúzva tartani a fitymáját, hogy a makk megedzõdjön. Elõször lehet, hogy kellemetlen és szokatlan lesz, de pár nap (hét) után tovább fogja bírni. A korai magömlés másik szervi panasza a rövid fék. Ha feszül a fékje (kantár) akkor az olyan érzékennyé teszi a területet, hogy hamar elmegy. Megoldás egy pici kismûtét amit ambulánsan végeznek el a legközelebbi Urológián (nem kell beutaló). Kísérd el, segíts lekûzdeni a félelmét! Remélem segítettem! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen sokat segítettél és köszönöm :)

Mi van, ha a barátommal 4 honapja járunk, de szerelmet vallott az exének, amit én megtudtam! Mikor megtudtam, azt mondta, hogy megbánta, és sajnálja, én kellek neki. nem tudom, hogy igazat mond-e!?

elötte nem volt semmi probléma, mindent megbeszéltünk, jol megvoltunk, egyszercsak becsapott a ménykő!

Legjobb válasz: Hazudik.Dobd ki!

Hazudik.Dobd ki!
Szerintem is hazudik!Amúgy az exe visszautasította?
Az van, hogy az ex nyilván nem volt vevõ a szerelmi vallomásra, õ meg nem akar két szék közül a földre esni. A másik lehetõség, hogy õ is jó lenne néha, meg néha te is.
A kérdező hozzászólása: az exe visszautasította, viszont benne is lett volna a dologban, mikor megtudtam épp este 11 volt, a párom éjszakás müszakban volt, hazajött!! ki volt borulva! nagyon! nálam nem jobban! most végülis még együtt vagyunk, de nem tudom, hogy merjeke hinni neki, vagy mondjak sziát!
Szia! Én is épp ilyen helyzetben vagyok , viszont még nem történt meg a szerelmi vallás. Párommal 4 hónapja vagyunk együtt , az exét velem csalta meg. Azok után a lány képes barátjának tekinteni õt , így jóban vannak. Küldözgetik egymásnak az sms-t , Facebookon beszélgetéseket folytatnak le , amirõl tudok , csak azt nem , hogy mik állnak benne. Rengeteg veszekedésünk is volt miatta , aztán megegyeztünk , hogy folytatjuk a kapcsolatunk tovább az exe nélkül , vagyis , hogy többet nem beszélnek. Errefel , múlthéten megkérdeztem , ugy-e még mindig beszéltek , válasza : hát különösebben nem , de ha ír jól elbeszélgetünk. Nekem van egy olyan érzésem , hogy , bármikor összejönne vele , ha a lány vevõ lenne rá , viszont õ egy nagyon rendes lány , ismerem , és még a barátomat fenyegette volt meg , hogy ha kimer velem cseszni , vele gyûlik meg a baja. Én azt tanácsolom , hogy ülj le és beszéld meg a pároddal , ha egy szikra is azt sugallja , hogy hazudik , vagy , hogy nemtudsz nek itöbbet hinni , akkor felejtsd el. Saját magad teszed tönkre.
Ha rábólint a csaj, gondolkodás nélkül azonnal ott hagyott volna. Persze hogy sír, a biztos pina az kéne neki, meg valami hülye aki ugrik ha kell neki valami. Nem szeret ez téged, és kelleni is csak arra kellesz hogy idõnként legyen kibe belelógatnia, illetve akinek a szeretetében sütkérezhet. De jobb ha tudod, hogy minden dugás közben az exére gondol. Dobd ki, ne alázkodj meg.
Mi is ezért szakítottunk. Ló helyett szamár nem leszek. Neked sem ajánlom! 25/L
ha félsz és nem tudod mit csinálj akkor ne feküdj le vele majd amikor elkap a "hév", ess neki :) ))
Szia! Akkor elmesélem rövid is történetemet... Én 2 évet várattam a barátomat ezzel a szex dologgal. Én is nagyon féltem, nem tudtam h jól csinálom-e majd, nem tudtam h milyen lesz a szituáció, de közben iszonyatosa kívántam, imádtam, akartam. Miután megtörtént a dolog én voltam a legboldogabb ember, és "vertem a fejem a falba" h miért nem elõbb tettem meg. Nem tudom h ti milyen viszonyban vagytok, de ha még bizonyítást vársz a párodtól akkor mondd el neki h kell még egy kis idõ h biztos legyél benne h nem csak azért kellesz neki h egy újabb strigulát behúzzon. Vagy ha még félsz az újtól akkor is várj egy kicsit. Mindennek eljön az ideje és hidd el akkor sokkal jobb lesz ha nem kényszerbõl teszed meg, hanem magad miatt. Sok sikert! 20/L
Ha szereted akkor vágj bele...sokat nem vesztetsz a mai korban már nem nagy dolog szûzen férjhez menni. Jó dolog a szex de a védekezésre is gondoljatok!!!!!!Mindent bele nagylány!!!!
4 hónap az már bõven elég h megbizz benne.
szavazás? jó akkor ne feküdj le vele 11 és fél hónapig.
bízd magad a pasira...
dugni jó, dugasd meg magad
Tanulj meg ékezetet rakni elõbb...
mitõl félsz?hogy fáj-e?megfelelsz-e majd neki?rosszúl csinálsz vmit?otthagy-e utána?ha ott hagy akkor le kell szarni a fejét...az hogy jó leszel-e neki attól ne félj majd a fiú irányít téged az elsõ úgysem lesz vmi jó...
Én is féltem, és úgy mérlegeltem, hogy amíg nem tudom eldönteni, amíg megkérdezem magamtól, hogy na most mi is legyen, feküdjek le vele, ne feküdjek le vele?! akkor még hagyom a dolgot... És amikor már ott voltam, hogy mennyire kívánom és akarom, és nem merült fel a kérdés, hogy na mi lesz ha ez meg az lesz, akkor volt ott az idõ. Egyébként én 4 hónapot vártam.
Ha kívánod akkor just do it!!! Ha még nem, akkor várjatok, míg te is lángra gyúlsz.
én fogadok egy ezresbe hogy már holnap lefekszik vele :D
Mitõl félsz????
hát én ugy vagyok ezzel a szex témával, hogy egy fiúnak adod magad oda "tisztán". a többi már nem olyan fontos.! A szüzesség nagy dícsõség ennyi ídõsen. gratula hozzá;) szvl sztm ha szeretitek egymást és nem is az a hú de fiatal korosztály vagytok akkor ha ugyérzed probáld ki mert ha szeret akk ugyis ugy csinálja a doglokat, hogy nkd legyen a legjobb. de ha nem állsz még kész akk várj bõven. egyszer veszited el akkor várd ki a hozzá illõ embert és ha meg van akk probáld ki!! de ezt csk te tudhatod... és mitõl félsz? sok boldogságot:)

Már 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal és ő már nagyon leakar feküdni velem. De én vele még nem, mert nem érzem azt, h felkészültem teljesen! Mit tegyek?

de már pettigelünk elég s?r?n meg ? is kinyalt már meg én is leszoptam..de akk nagyon beindul és alig bírom visszatartani.. Mit tegyek?? nagyon akarja már de hiába mondom neki, h még ne ? nem bír várni..

Legjobb válasz: beszéld meg vele, hogy mit érzel és kényeztessétek egymást más módon.pl. kézzel elégítsd ki.

beszéld meg vele, hogy mit érzel és kényeztessétek egymást más módon.pl. kézzel elégítsd ki.
addig ne feküdj le vele amig nem érzed magad felkészültnek.. hidd el sokkal jobb lesz ha te is akarod minden porcikáddal

Szakítottam a barátommal 4 hónapig voltunk együtt és még akar smárolni és vissza akar kapni, de én nem akarok vissza menni, vagyis vissza akarok, de a szüleim miatt nem lehet. Nem akarom h kiderüljön és ne bízzanak bennem többet. Mit tegyek?

a pasi viszont még szeret és nem adja fel..már próbáltam azt mondani h megpofozom h megcsókol de ze sem érdekli....mit tegyek?

Legjobb válasz: hajolj el ha meg akar csókolni?:D

hajolj el ha meg akar csókolni?:D
Ne találkozz vele.Kerüld a jelenlétét.Minél kevesebbet látod annál könnyebb lesz elfelejteni.Ne nézegesd a képeit és próbálj kikapcsolódni.Menj a barátnõiddel moziba, vásárolni, bulizni stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h írtál..és azt szoktam tenni de az az igazság h még mindig szeretem és szeretem amikor megcsókol ..de mit tegyek h elfelejtsen..h ne próbáljon megcsókolni mert akka én is kibírom
sajnálom de ez nekem nem teljesen tiszta... szabad megkérdeznem mért szakítottatok ha még szeretitek egymást? a szülõk miatt? ha igen mért nem támogatják a kapcsolatot? bocsánat a kérdéseimért, tudom válaszolnom kéne de nem nagyon értem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: mert nem tudnak róla és ah megtudtál volna kinyírtak volna ez tuti
de miért nyirtak volna ki? balhés a srác? sztem ne a szüleid irányítsák a kapcsolatod.
a tegnapi kérdezõs srác vagyok:D ha szereted és õ is szeret akkor ezt a dolgot meg kell beszélned a szüleiddel...biztosan megértik hiszen nekik a te boldogságot a legfontosabb(legalábbis így kéne legyen).
én 18éves vagyok, és 2éve vagyok együtt a barátommal...rengetegszer szakítottunk, nagyjából mindig õ velem, megbántott, átvágott...és mindig kibékültünk...anyukám egyszer beszólt egy olyat h õ nem örül neki h kibékültünk, és h a barátom itt már nem lesz szivesen látott vendég..na én közöltem vele, h én sem szólok bele az õ kapcsolatába, pedig õt is átvágta a võlegénye(apukámmal elváltak)..és úgy voltam vele, hogyha neki õ kell, akkor õ kell, ha megbocsát, akkor rendben, legyenek boldogok...és a pasi dolgát nagyon elítéltem, de nem szemétkedtem vele, stb...és ezt anyum fejéhez vágtam, h én is ki tudtam volna utálni a barátját, de nem szóltam bele, akkor õ se tegye...na azóta nem volt ilyen beszólása, és elfogadja h én döntöttem úgy h kibékülök a barátommal, és újra megbízok benne...
Rá van írva a tájékoztatóra, hogy fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes.
Alienek?
de, lehet tõle meddõ ha sokáig szedi..
ocsi, hogy nem a kérdésre.. de azt a hülyeséget amit az egyik válaszoló írt, nehogy elhidd a mai fog.gátlóktól NEM LEHETSZ MEDDÕ!
A kérdező hozzászólása: Igen, nõgyógyászati okok miatt kellett elkezdenem szedni!:) Köszönöm a választ a 7.-es válaszolónak.
Ha rendesen szeded, nem vagy az. A szex kicsit megzavarhatja a hormonmûködésed, emiatt is görcsölhetsz, terhes tuti nem vagy. Amúgy nõgyógyászati probléma miatt szeded a gyógyszert?
Ha már az elsõ alkalommal szeded, mire odajutsz hogy szeretnél gyereket meddõ leszel. Jobb ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:D
Mert elsõnek szexeltél és a tested nincs még hozzászokva, hogy egy méretes merev tárgy ki-be járkáljon? Nem kell félni, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. De akkor mitõl fájhat a hasam.?
mitõl a jófrászkarikától lennél terhes????? szeded azt a sz*rt....
hát ha 50-60 éves korig szeded akkor lehetsz meddõ a klimax után :D

Én magyar vagyok 36 éves vagyok a barátom olasz 24 éves, 4 éve ismerjük egymást, de csak három honapja kezdünk együtt járni. Kapcsolatunk komoly, harmonikus öszinte gyereket szeretnénk, nem tudom hogy belevágjak e? félek a nagy korkülömbségtöl.

Legjobb válasz: Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj,ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.

Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj, ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.
3 hónap után több, mint merész a gyereken gondolkodni :)
Sok a 12 év, de nem lehetetlen. A kapcsolat tönkremenetelének nagyobb így az esélye. Én csak akkor mennék bele, ha felkészültem lelkileg arra, hogy esetleg a közös gyermeket egyedül kell felnevelnem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a barátságotoknak is vége szakad a válással.
Jó a friss hús csak nehogy pofára esés legyen belõle (Általában az történik)
Ti elég furcsa pár lehettek.A nagy korkülönbségtõl félhetsz is, mert nem biztos, hogy elég érett.
Van is alapja a félelmednek...
Te ismered a párodat. 4 év azért elég idõ ahhoz, hogy megismerd, és szerintem tartósabbak is azok a kapcsolatok, amik barátságnak indultak, mert így láttátok már egymást a lila köd nélkül is. Olaszország EU ország, gazdagabb is nálunk, így nem kell attól félned, hogy állampolgárságra hajt (ha mondjuk arab lenne vagy indiai, az más tészta). Szerintem nem kezdesz kifutni az idõbõl a gyerekszüléssel se, emiatt ne kapkodd el, fontosabb, hogy a gyerek egy megalapozott kapcsolatba szülessen.
3 hónap nem sok idõ, nem ismerted még ki igazán... és ha faképnél hagy terhesen? Sose lehet tudni. Viszont valljuk be kezdesz már kifutni az idõbõl (nem bántásból mondom). A nagy korkülönbség ne tartson vissza, én a helyedben jobban félnék attól, hogy tényleg faképnél hagy mikor a legnagyobb szükség lenne rá....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!valoszinü hogy jobban müködne ha megint barágsággá alakulna....de ö nem benne bele...a gyerekkel várok, az a baj hogy én sem tudok rá férfiként nézni...mert még ö is valahol gyerek...
A kérdező hozzászólása: azért irtad hogy egyedül kéne felnevelnem, mert szerinted elöbb utobb lelépne egy fiatalabbal, és én ott maradnék a gyerekkel?olaszországba élünk több nyelven beszélünk, én inkább magamtol félek....e hát 10 év mulva....ki tudja mi lesz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!