Találatok a következő kifejezésre: 4 honapja a baratommal, de (30 db)

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?

Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.

Legjobb válasz: Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.

Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod, és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat, hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád, jó-e neked az a póz, mert sokszor azt kell váltani, próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.
Szia! Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nõnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdõk vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erõltetni.
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)

Lassan 4 hónapja szakítottunk a volt barátommal, nekem is van már új kapcsolatom, nagyon szeretem a barátom, de mégis szoktam nézegetni a volt barátom facebookját. Normális?

Nem szeretnék vele újra járni, szimplán érdekel, hogy mi van vele.

Legjobb válasz: igen,én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F

igen, én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F
Véletlen rajta maradt kép telefonodon az oké... De te szándékosan nézegeted FB-n, és ez nagyon nem mindegy... Szeritnem mondd el majd meglátjuk jól fogadja-e.
A kérdező hozzászólása: Nem hülyítem a barátomat. De szerintem nem is akadna ki ilyenen. Véletlenül rajtamaradtak a képek a volt barátomról a telefonomon, nem jutott eszembe kitörölni õket (nem nézegetem amúgy!) meglátta röhögtünk rajta, aztán gondolom már el is felejtette.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is szerettem volna, ha barátok vagyunk. Eleinte azok is voltunk, de abba lettem szerelmes, akit õ teljes szívébõl utál. Én összejöttem vele, imádom, teljesen odavagyok érte, nagyon jó a kapcsolatunk. Persze ezért megharagudott rám de annyira, hogy nem is köszön az utcán és eléggé bunkó velem. Szerintem õ úgy utál engem, ahogy van, de nekem ezt a dolgot nehezebb leépíteni és gondolom az is közrejátszik, hogy vele vesztettem el a szüzességem.
Szerintem ez teljesen normális, velem is volt így. Fél év telt el és van új kapcsolatom, mostanra jutottam el addig hogy már nem fáj látni de még mindig felkavarnak a csajos ügyei. Ennek ellenére nézem mert érdekel mi történik vele mindig is fontos marad számomra. Szerettem volna a baátja maradni de sajnos ez nem ment túl mélyek a sebek.
Ha ez így van, akkro még mindig táplálsz iránta valamit. Ebben az esetben az új kapcsolatod szakítsd meg, mert így nicns értelme... :) Nem kell hülyíteni, en mtudom mit szólna ehhez, ha az exed fb-jté nézegeted... :)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném tiltani, érdekel, hogy hogyan alakul az élete :)
Töröld le FB-rõl... Ezzel csak magadat kínzod. Töröld és tiltsad, és kezdj új életet.
A kérdező hozzászólása: Igen engem is érdekel, hogy kivel váltott le. Amúgy azzal, akire mindig féltékeny voltam. És én is õt azzal, akire õ volt mindig féltékeny. De örülök, hogy vége a kapcsolatunknak, szeretem a barátom és kész, senkivel nem cserélném le
Szerintem igen, nyilván kötõdsz hozzá, ha már nem is szerelmi szinten, ez persze nem 1-2 nap alatt alakul ki és nem is fog elmúlni 1-2 nap alatt, sõt, lehet hogy soha, de ez nem baj. Ettõl függetlenül lehetsz másba szerelmes, de azt csak te tudhatod, hogy kit is szeretsz igazán.
1es vok hát nekem rossz volt mert én nem vok az a fajta aki több vasat tart a tûzbe rendesen ki is voltam mindennap xanaxal tudtam csak aludni utána két hónapig írogattam neki h jöjjön hozzám vissza megbocsátom...
az
wut ?
Mi is 1 hónap után feküdtünk le, bár mi már évek óta ismertük egymást :) 19L
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
nem gaz:)
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
Attól függ, hány évesek vagytok. 18 felett szerintem nem gáz.
Nem gáz. Ti így éreztétek jónak :)

4 honapja jarok a baratommal, de en roma vagyok. A szulei tudjak, de meg nem talalkoztam veluk szemelyesen. Felek, hogy hogy fognak hozzam allni. Mit tegyek hogy elfogadjanak? Hogy egy normalis kapcsolatom legyen?

Legjobb válasz: Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.

Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.
csak légy önmagad!és ami a legfontosabb!!! NEM NEKIK KELL MEGFELELNED! Ha a párod elmondta a szüleinek hogy roma vagy akor nem szégyelli!Ne parázz nem lesz gáz!Azért mert sõtét a bõröd lehetsz jó ember és szerelmes is'
én ismerek egy sráot akinek az anyja kiakadt azon hogy meg ne lássa hgy õ roma csajjal jár, szegénysrá teljesen kibukott és titokban járt a lánnyal. szerintem attol függ hogy milyneek a család elõitéletei, ha elvbõl utálják a romákat akkor bizony nehéz dolgod lesz, de mivel õk már tudják hogy az vagy legalábbis ezt irtad, igy szerintem ha idáig nem tiltakoztak ellene és a találkozást sem ellenzik akkor szerintem sima ügyed lesz! csak add magadat!
emiatt ne idegeskedj. a testvérem barátnõje is roma, az anyum el is fogadta, hisz rendes lány. azóta már esküvõ is volt, lassan pedig baba lesz.csak nyugodtan add magad, és ha szeret a barátod, akkor ezt a szülei is megértik.
Emberfüggõ!Az én barátom is roma (félig).Az édesapámnak nagyon-nagyon sok elõítélete volt vele kapcsolatban.e mikor megismerte szószerint idmádta, mádja :) A szülõkkel muszi lesz találkoznod, mert hát ebbõl is látják, hogy komolyan gondolod a kapcsolatotokat!Nekem nehezebb volt, mert hát egy roma családban egy magyar-sváb-román-cigány lány nem éppen szerencsés.(Sajnos ilyen keverék vagyok)Hát szinte majdhogynem az egész scalád utál, tisztelet a kivételnek.(nézd vissza pár kérdéssel elötted írtam, hogy Utál a barátom édesanyja, mit tegyek?.Olvasd el, nekem sem könnyû, fõleg most.Ha bármi segítség kell, írj e-mailt.:) Szívesen válaszolok!Üdv.:Bea
Szerintem csak add önmagad, ne próbálj másnak látszani! Sajnos (!) a köztudatban nincsenek jó véleménnyel a romákról, meg persze nagyon-nagy az általánosítás! Ugyanannyi magyar lop, csal, randalírozik, mint roma! Nekem a sógorom roma származású, a szüleim nagyon sokáig nem fogadták el a helyzetet, de aztán beletörõdtek, és még meg is kedvelték, mert látták, hogy rendes ember. Tisztességes, dolgozik, mindig azon van, hogy miképp tudna többet adni a családjának! Szerintem csak kitartónak kell lenned, mégha néha nagyon nehéz is lesz az elején! De ha látják, hogy te nem adod fel egykönnyen, akkor hidd el sikered lesz náluk! Sok szerencsét!!!
szia.szerintem nem számít a származásod.csak a benned rejlõ emberi érzések és a belsõ szépség ami számít.ha õszintén szereted a fiukat, látni fogják.és ha úgy állsz hozzájuk, hidd el minden rendben lesz.ha pedig olyanok a szülõk, hogy nehéz kijönni velük, akkor tök mindegy milyen vagy.ebbõl ne csinálj gondot.miért lenne más egy roma mint pl.egy kínai, vagy néger vagy bár mi.ember mind!sok sikert.
Szívbõl sajnállak. Együttérzek veled! Én nem roma vagyok, "csak" kövér. A párom szülei azóta sem tudtak elfogadni, pedig 10 éves házasok vagyunk és 2 babánk is van. Mindig azt nézegetik, nem hízik e valamelyik, mert Isten ne adja, hogy nekik kövér unokájuk legyen.... :( Szóval ötletem sincs, hogyan tudnál nyerõ lenni. Mert ugye ha bennük elõitélet van, akkor azt már megette a fene.
és ha látják a fiu szülei hogy rendes vagy és szereted a fiukat nemj fogja õket érdekelni a származásod!! és ha nem jnne be neki8k akkor se érdekeljen mert ottvagytok 1 másnak
Nem az a fontos, hogy milyen a bõrszínünk, vagy a származásunk, hanem, hogy milyenek vagyunk valójában. Mindegy az is, hogy roma vagy-e vagy sem, a szülõkbõl, ha rosszallást váltasz ki, nem biztos, hogy azért, mert roma vagy, hanem azért, mert a fiuk barátnõje, és a szülõk féltik a gyerekeiket. De a lényeg, hogy azért, mert te romának születtél, én meg magyarnak, nincs különbség közöttünk, emberek vagyunk. Isten azért teremtett különféle bõrszínû embereket, mert tetszik neki a változatosság. Sokféle virág létezik: csillagvirág, rózsa, ibolya, mégis mindegyiket szeretjük, mert mindegyik szép a maga sajátos vonásaival. Úgy, hogy ne félj! Ha ez a fiú igazán szeret téged, akkor azon lesz, hogy elfogadtasson téged a szüleivel, hiszen ez mindenkinek jó hosszútávon.

4 hónapja pettingelünk a barátommal, de még csak 2 újjat engedek, nagyon fáj ha már hárommal csinálja. Lesz probléma a szexben?

16/L (sz?z)

Legjobb válasz: Egyénfüggõ! Én már szültem két gyereket, de nekem is sok a 2 ujj. Illetve... nem is a 2 ujj, mert egy fütyi lehet vastagabb is.... talán inkább nem csúszik eléggé. Ha nem eléggé csúszós, akkor azért fájhat a bejáratnál, mert kidörzsöli a bõrt. Idõvel majd tágulsz egy picit, vagy mittudomén, lehet, hogy hülyeségeket beszélek.... A techinkája is fontos, milyen szögben tartja az ujjait.... szóval ettõl még nem lesz probléma a szexben, ha pedig meg meritek beszélni, mersz neki szólni, hogy picit más szügbõl próbálkozzon, nem lesz gond.

Egyénfüggõ! Én már szültem két gyereket, de nekem is sok a 2 ujj. Illetve... nem is a 2 ujj, mert egy fütyi lehet vastagabb is.... talán inkább nem csúszik eléggé. Ha nem eléggé csúszós, akkor azért fájhat a bejáratnál, mert kidörzsöli a bõrt. Idõvel majd tágulsz egy picit, vagy mittudomén, lehet, hogy hülyeségeket beszélek.... A techinkája is fontos, milyen szögben tartja az ujjait.... szóval ettõl még nem lesz probléma a szexben, ha pedig meg meritek beszélni, mersz neki szólni, hogy picit más szügbõl próbálkozzon, nem lesz gond.
A sex jobb az ujjazásnál.Az elsõ pár alkalom fájni fog, de élvezetes lehet, ha a párod gyengéd veled, de a legfontosabb a kölcsönös szeretet!!! 19/L.
Fontos az hogy rendesen izgasson föl! Ismétlem az elõttem szólót, ha nem vagy elég nedves, elég síkos, abból nem fog jó kisülni! Erre akkor is nagyon figyeljetek amikor elkezditek élesben a szexet, mert ha úgy rakja be hogy nem vagy kellõ képpen felizgulva valószínûleg fájni fog és az olyan emléket hagy benned amitõl késõbb talán nem is fogok annyira kívánni a szexet! Sok sikert!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a lényeg h legyél elég nedves. Egyébként teljesen más 2vagy 3 ujj, mint egy pénisz. Sokkal puhább és kellemesebb, és például az ujjhegye vagy a körme se szúr, szóval sztem nem lesz gond a szexben.
2 ujj elég nem? El tudsz menni, élvezed van orgazmusod? Ja igen, akkor minek a 3. ujj, ha fáj? Attól hogy a faszid látott egy poreszt, amin öklözték a csajt ezt még nem kell kipróbálni rajtad. A kérdésedre a válasz: Nem lesz problémád, sõt a faszid örülni fog majd a jó kis szûk punidnak!
nem
Tényleg egyénfüggõ, h fájni fog e. Én úgy vesztettem el a szüzességemet, h elõtte nem ujjaztak, csak a csiklómat és a hüvelyemet nyalogatta, h nedves legyek. Amikor elõször betette, picit fájt, de aztán...egyáltalán nem.
Huuu.... alapból minek bedugdosni három ujjat??? Kettõõ bõõõven elegendõ. Az h az elsõ fáj-e, az egyénfüggõ. De ha két ujj nem fáj, akkor sztem nem fog. (Hacsak a barátodnak nincs 40 centis pénisze)
Én úgy vesztettem el a szüzességemet h nem volt elõtte semmilyen újjazás(bevallom nekem vhogy az nem jön be). Elõjáték és szex. Nekem személy szerint eléggé fájt, valószínûleg azért mert nem voltam kitágulva, de így szebbek az emlékeim:) Viszont van egy b.nõm akit elõtte újjaztak meg minden, és neki is nagyon fájt a szex! Lehet h neked is kellemetlen lesz egy kicsit, lényeg h ne görcsölj majd rá a dologra!
egyénfüggõ h fájni fog e az elsõ.. Nekem fájt nagyon, meg véreztem is.. de lehet h épp te nemfogsz nemis fog fájni.. :) vagyéppen csak egy picit. de sztem élvezni az elsõt még nemfogod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) de attól még az elsõ fájni fog, nem??
ATTOL HOGY NEM MENT BE 3 UJJ ATTOL MÉG NEM BIZTOS HOGY SZÜK A PUNCIJA MERT AZ AKTUS KÖZBE TÁGULNI FOG ÉS BÖVEN ELÉG KÉT UJJ AZTÁN A PÉNISZ MAJD CSINÁL MAGÁNAK HEJET ÉLVEZNI FOGOD
nem hiszem, hogy lenne bármi baj is.bár én javasolnám, hogy használjatok síkosítót az elsõnél, mert úgy nem olyan fájdalmas. nekem nem nagyon fájt és kb. 1 csepp vérrel járt.

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Még nem feküdtünk le, de már azon kívül volt minden. Amikor kinyal lezsibbadnak a kezeim, alig bírom megmozdítani és ez nem egyszer előfordult már. Miért van ez?

Legjobb válasz: hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D

hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D
Jelzi a tested, hogy használni kellene!!!
ez annak a jele, hogy most már ideje lefeküdnötök. mi a francért szivatod 4 hónapja ????
azért zsibbad a kezed mert így büntet isten amiért nem fekszetek le végre
ha lefekszetek megbénulsz.
Nem tudom mennyire szeretsz olvasni, vagy milyen mélyen vagy elmélyedve a párkapcsolati pszichológiában, de ha ismered Müller Péter írásait, akkor tudhatod, hogy Õ is írt pont errõl az érzésrõl. Azt írta, hogy van olyan hogy az ember egész teste SZÓ SZERINT bezsibbad egy szeretkezés alkalmával, viszont ahhoz, nagyon mély lelki és szellemi kapcsolatnak is kell a két ember között. Tehát elõfordul az ilyen, és én azt mondom, hogy ne ijedj meg ettõl az érzéstõl. Beszéld meg a pároddal, és nem szabad a formalitásokkal foglalkozni ha együtt vagytok. Testileg, lelkileg fonódjatok össze, kapcsoljatok ki, és élvezzétek az együtt töltött idõ minden percét! (értsd ez alatt a szexet, vagy egy jó beszélgetést, vagy bármi mást ami közelebb visz Titeket egymáshoz) Mindemellett a legfontosabb, hogy SZERESSÉTEK EGYMÁST :)
Csináljátok ;)
Akkor reggel már az 5 hónap lesz xd
szex elött mi mindig tusolunk. Esetleg tusolás közben kielégíthetné magát, aztán fürdés után ha megint feláll mehet a móka
A kérdező hozzászólása: Paraszt-.-"
A kérdező hozzászólása: Köszzi :)
3-as, jó megoldás lehet, de csak ideiglenesen, ennél azért komolyabb segítség fog kelleni hosszú távon.
ez csak téged zavar? mert ha a pasidat nem, és nem is akar tenni ellene, akkor hagynod kell...ez így nem lesz jó
A kérdező hozzászólása: de zavarja nagyon is!! :(
Valószínû túlzottan érzékeny a makkja. Próbálja hátrahúzva tartani a fitymáját, hogy a makk megedzõdjön. Elõször lehet, hogy kellemetlen és szokatlan lesz, de pár nap (hét) után tovább fogja bírni. A korai magömlés másik szervi panasza a rövid fék. Ha feszül a fékje (kantár) akkor az olyan érzékennyé teszi a területet, hogy hamar elmegy. Megoldás egy pici kismûtét amit ambulánsan végeznek el a legközelebbi Urológián (nem kell beutaló). Kísérd el, segíts lekûzdeni a félelmét! Remélem segítettem! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen sokat segítettél és köszönöm :)

Töb mint 4 hónapja járok a barátommal nagyon szeretem és ő is engem de az utóbbi időben észrevettem hogy egy lány gyakran keresgeti. Rákérdezzek?

Többször is láttam h a lány irogat a barátomnak. és pár napja a barátom mellettem állt mikor sms-e jött csak a feladót láttam aki ez a bizonyos lány volt. A barátom azonnal kinyomta a telefont. vajon csak a lány keresgeti (a lánynak van barátja) vagy lehet hogy vmi más is van? Nem merek rákérdezni. Nem vagyok féltékeny típus csak nem értem miért kellett kinyomnia. Esetleg van vkinek vmi ötlete? tudom hogy ?szintén megkéne beszélni csak lehet h az egész alaptalan. bár a barátom nem szokott lányokkal barátkozni csak fiú barátai vannak. S:

Legjobb válasz: 1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.

1 kérdés még nem a világ. szóval kérdez rá, de nagyon figyled a reakcióját, olvas olyat hogy mikor hazudik egy férfi. ha kinyomta akkor annak oka volt? kérdezd meg azt is? ha pedig vádaskodik akkor még inkább valószínõ hogy titkolni akar valamit. "barátom nem szokott lányokkal barátkozni" a szexhez nem kell lánybarát, csak 1 idõpont+hely.
Mit veszíthetsz azzal, ha rékérdezel? Meg persze mit nyerhetsz vele, ez is kérdés... :( Mert nekem rá se kellett kérdeznem az exemnél, rögtön, mikor jött az sms, felolvasta meg elszidta a csajt mindennek. Aztán csak dobott miatta egy hónap múlva... Megkérdezed, aztán legfeljebb mond rá valamit. Legalább látja, hogy észrevetted. Csak az a baj, hogy a féltékenységi jeleneteknek semmi értelme, ha meg akar csalni, meg fog, csak óvatosabban csinálja... De egy kérdést megér... Szurkolok.
Mondjuk akkor egycipõben járunk, mert nálunk is ugyanez a helyzet. Mondjuk ém megkerestem ezt a csajt és beszéltem is vele, kértem, hogy jöjjön el és beszéljün meg hármasban. A párom ki van akadva emiatt. Én is tisztázni akarom az egészet, ezért elhívtam hozzánk a csajt. A pasim nem hajlandó megjelenni a beszélgetésen. Azt viszont tudni kell, hogy mindketten ellentmondanak egymásnak és nekem is. Akkor ki hazudik? Kérdem én!
Kérdezd meg a saját megnyugtatásodra (nem a válasz, hanem a reakció a fontos), de semmiképpen ne számonkérésnek tûnjön a dolog, hanem könnyed érdeklõdésnek, némi baráti mosoly mellett. A számonkérés akkor is kiakaszthatja a férfit, ha rá sem tud nézni másra rajtad kívül.
Lány vagyok, van egy nagyon jó barátom, fiú. Õ is ugyanezt csinálta, mikor én kerestem, neki sincsenek lány barátai, csak összesen és velem együtt kettõ. Õ azért nyomott le mindig, s került ha a barátnõjével volt, mert tudta hogy nagyon féltékeny alkat, mi ketten meg mindig szivatjuk egymást, néha elég félreérthetõen. Én azért "titkoltam" a barátom elõl a kettõnk beszélgetéseit, mert sokszor adott sráctól kértem tanácsokat, s neki sírtam el ha a pasim megbántott. Amúgy nekem sem voltak fiú barátaim, csak ez az egy. Amit még számításba kell venni: 1, a csaj zaklatja, keresgeti, próbálkozik, a srác fél hogy azt hiszed õ benne van a dologban 2, ha ez nem régóta van, s közeleg valami esemény, lehet hogy a csaj segít neki valamit tervezni 3, a barátod haverját akarja felszedni, s a barátod a kerítõ 4, megcsal 5, valami, a szextõl és szerelemtõl teljesen független dolog miatt vannak kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!