Találatok a következő kifejezésre: 4 honapja a baratommal, (101 db)

Holnap leszünk együtt 4 hónap a barátommal. Mondanátok pár jó idézetet? : )

Legjobb válasz: "Jobb ma egy ló, mint holnap két tehén"

"Jobb ma egy ló, mint holnap két tehén"
utolsó szakadok a röhögéstõl xDDDDD
- Ó, Rómeó miért vagy te Rómeó? - Laci vagyok fuck you XD
szerintem évfordulót szoktak ünnepelni inkább. idézet srácnak úgysem kell, max egy sör és egy jó vacsi / vagy egy jó akciófilm. párkapcsolatot igaz, tinédzserkorban még hónapokban mérünk, felnõtt korban jó esetben években :) késõbb évtizedekben :D
4 hónapja, nem? Minden hónapot ünnepeltek? Õ is vagy csak Te?
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak :)
Szerintem ez kortól is függ azért.
Inkább majd 7 év után gondolkodj ezen..:-D

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)


Már 4 hónapja szedek tablettát, most 24-én (hétfő) kell hogy megjöjjön.27-én (csüt. ) kell elkezdeni a köv. levelet! A barátom 28-án 4 hónapra külföldre megy. Ki szeretném hagyni ezt a pár hónapot! Simán leállhatok vele a menses után?

és ha visszajön akkor elkezdhetem mégegyszer ezt a tablettát? Vagy menjek el?tte el orvoshoz?

Legjobb válasz: orvos...én beszéltem elõtte az orvosommal, mert kijöttem 3 hónapra külföldre. és azt mondta h ne hagyjam abba csak úgy, fõleg ne külföldön mert bárhogy reagálhat a szervezet, és ki nt vk nem tudok kihez fordulni.mondjuk nálad nyilván ez nem lenne gond.de szerintem konzultálj, mert nekem mondta h akár vérezhetek két héiig folyamatosan is, vagy kimaradhat akár szóval kitudja.

orvos...én beszéltem elõtte az orvosommal, mert kijöttem 3 hónapra külföldre. és azt mondta h ne hagyjam abba csak úgy, fõleg ne külföldön mert bárhogy reagálhat a szervezet, és ki nt vk nem tudok kihez fordulni.mondjuk nálad nyilván ez nem lenne gond.de szerintem konzultálj, mert nekem mondta h akár vérezhetek két héiig folyamatosan is, vagy kimaradhat akár szóval kitudja.
en nem ajanlom ezt, az en parom is 4 honapot volt mas orszagban es en nem alltal le vele, mert a dokim is azt mondta, csak osszezavarna a szervezetet. ha utana uis szedned megint, akkor nincs ertelme.
Csak fölöslegesen összezavarnád a szervezetedet! Nem kell szünet! Többet ártasz vele magadnak!

4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?

Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.

Legjobb válasz: Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.

Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod, és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat, hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád, jó-e neked az a póz, mert sokszor azt kell váltani, próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.
Szia! Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nõnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdõk vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erõltetni.
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D
mert szereted??? :)
mert beakadt a lemez...
Mert ez a legerosebb kotelék...:)
Ha igazán szerettél valakit és úgy szakítottatok, 2 hónap után ne várj csodát, ez nem így megy. Még legalább háromszor ennyi idõ lesz, mire nem fog minden nap eszedbe jutni és már egyáltalán nem fog fájni a hiánya.
hát én már 1 éve szakitottunk de még mundig nem felejtettem el :(

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

Lassan 4 hónapja szakítottunk a volt barátommal, nekem is van már új kapcsolatom, nagyon szeretem a barátom, de mégis szoktam nézegetni a volt barátom facebookját. Normális?

Nem szeretnék vele újra járni, szimplán érdekel, hogy mi van vele.

Legjobb válasz: igen,én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F

igen, én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F
Véletlen rajta maradt kép telefonodon az oké... De te szándékosan nézegeted FB-n, és ez nagyon nem mindegy... Szeritnem mondd el majd meglátjuk jól fogadja-e.
A kérdező hozzászólása: Nem hülyítem a barátomat. De szerintem nem is akadna ki ilyenen. Véletlenül rajtamaradtak a képek a volt barátomról a telefonomon, nem jutott eszembe kitörölni õket (nem nézegetem amúgy!) meglátta röhögtünk rajta, aztán gondolom már el is felejtette.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is szerettem volna, ha barátok vagyunk. Eleinte azok is voltunk, de abba lettem szerelmes, akit õ teljes szívébõl utál. Én összejöttem vele, imádom, teljesen odavagyok érte, nagyon jó a kapcsolatunk. Persze ezért megharagudott rám de annyira, hogy nem is köszön az utcán és eléggé bunkó velem. Szerintem õ úgy utál engem, ahogy van, de nekem ezt a dolgot nehezebb leépíteni és gondolom az is közrejátszik, hogy vele vesztettem el a szüzességem.
Szerintem ez teljesen normális, velem is volt így. Fél év telt el és van új kapcsolatom, mostanra jutottam el addig hogy már nem fáj látni de még mindig felkavarnak a csajos ügyei. Ennek ellenére nézem mert érdekel mi történik vele mindig is fontos marad számomra. Szerettem volna a baátja maradni de sajnos ez nem ment túl mélyek a sebek.
Ha ez így van, akkro még mindig táplálsz iránta valamit. Ebben az esetben az új kapcsolatod szakítsd meg, mert így nicns értelme... :) Nem kell hülyíteni, en mtudom mit szólna ehhez, ha az exed fb-jté nézegeted... :)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném tiltani, érdekel, hogy hogyan alakul az élete :)
Töröld le FB-rõl... Ezzel csak magadat kínzod. Töröld és tiltsad, és kezdj új életet.
A kérdező hozzászólása: Igen engem is érdekel, hogy kivel váltott le. Amúgy azzal, akire mindig féltékeny voltam. És én is õt azzal, akire õ volt mindig féltékeny. De örülök, hogy vége a kapcsolatunknak, szeretem a barátom és kész, senkivel nem cserélném le
Szerintem igen, nyilván kötõdsz hozzá, ha már nem is szerelmi szinten, ez persze nem 1-2 nap alatt alakul ki és nem is fog elmúlni 1-2 nap alatt, sõt, lehet hogy soha, de ez nem baj. Ettõl függetlenül lehetsz másba szerelmes, de azt csak te tudhatod, hogy kit is szeretsz igazán.
1es vok hát nekem rossz volt mert én nem vok az a fajta aki több vasat tart a tûzbe rendesen ki is voltam mindennap xanaxal tudtam csak aludni utána két hónapig írogattam neki h jöjjön hozzám vissza megbocsátom...

A szüleim elváltak. Anyának 4 hónapra lett egy barátja. Szerintetek korai?

Legjobb válasz: Lehet, hogy számodra korai. Maga a válás egy hosszú folyamat. Biztos nagyon sokat gondolkodtak rajta, hogy lenne a legjobb. Próbálták a megoldást keresni. Mire a válópert beadták, õk már legbelül túl voltak ezen. Ebbe gondolj bele, és meglátod nem kevés a 4 hónap. Próbáld megérteni õt, neki is szüksége van társra, valakire akivel felnõttként tud beszélni. Örülj neki, hogy nem zuhant depresszióba.

Anyukád felnõtt nõ ne akard megmopndani neki hogy mit csináljon. Te se tûrnéd/tûröd azt hogy Õ mondja meg hogy kivel járj
Lehet, hogy számodra korai. Maga a válás egy hosszú folyamat. Biztos nagyon sokat gondolkodtak rajta, hogy lenne a legjobb. Próbálták a megoldást keresni. Mire a válópert beadták, õk már legbelül túl voltak ezen. Ebbe gondolj bele, és meglátod nem kevés a 4 hónap. Próbáld megérteni õt, neki is szüksége van társra, valakire akivel felnõttként tud beszélni. Örülj neki, hogy nem zuhant depresszióba.
Nem korai és elég szerencsés anyukád, h talált magának egy barátot, mert nagyon sok egyedülálló hölgy panaszkodik, h magányosak.Többek közt én sem találok már lassan 2éve pasit, mármint normálisat, mert abnormálisból jutna nekem is.
utolsó: Nincs igazad
Miért lenne korai?Nem meghalt apád, csak elváltak.
Én is elváltam, és a válóperem után 3 hónappal már újra férjhez is mentem.Válóperem után kezdtem el járni a jelenlegi férjemmel...Azóta 10 éve boldog házasságban élünk..Ha anyukád jól elvan a pasassal akkor nem korai. Mindenkinek 1 élete van, akkor mire várjon?
Sztem egyáltalán nem korai. 4 hónap az majdnem egy fél év, nem kell elvárni senkitõl, hogy azért, mert elvált, "tapintatból" úgy viselkedjen, mint egy özvegy, ne legyen senkije, . Egyébként is, ha már a válásig eljutottak, ott már legalább az egyik fél részérõl teljesen kihûltek az érzelmek, biztos vágyott már régóta egy új szerelemre...
Korai, ha már a válás elõtt nem volt meg a pasas. Egy válás után nem kezd azonnal új kapcsolatba olyan, aki kicsit is gondolkodk. Idõ kell, amíg túljut a váláson és megtud bízni egy másik emberben. Csak ma divat egyik pasatól a másikig menni.
Nem korai, mivel egy valast mar megeloznek komoly vitak, tehat amikor mar kimondjak a valast, azt legalabb olyan, mint mikor megnyertel egy haborut, tehat felszabadultal! Igaza van a mamadnak, es orulj Neki, hogy nem a remete eletmodot valasztotta!
Szia, kedves kérdezõ! Mit értesz azon, hogy hülyének nézi? Hogy nem hõsszerelmes, meg minden, és megeszi a kaját amit kap, meg még amit kap, közben meg nem is lángol. Hidd el, anyukád felnõtt nõ, és szüksége van a kapcsolatra. Ha engem elhagyna a feleségem, már másnap hoznék haza újat.
Nem kell túldramatizálni a helyzetet! Ha anyukádnak most nem lenne pasija akkor se élnétek együtt apukáddal. Ne akard megakadályozni hogy ÉLJEN
A kérdező hozzászólása: Én azt már tudom hogy a anyukám és az apukám nem lesznek együtt... Csak nekem fáj hogy anyát hülyének nézik!
Látod, hogy a barátja hülyének nézi, vagy inkább nem szimpatikus neked a barátja, mert azt akarod, hogy anyukád az apukáddal éljen együtt?
Dehogynem veszi észre anyukád azt, hogy a pasi hülyének nézi! Csakhogy anyukádnak arra van szüksége, hogy legyen az életében egy pasi, aki hülyének nézi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat!Csak úgymond"barátja" van. Mert 2 hónapba ha egyszer eljön hozzá... De neki úgy is jó... csak látom hogy a barátja hülyének nézi... és anya nem veszi észre...:(
Valószínûleg már jóval a válás kimondása elõtt egyáltalán nem szerették egymást. Hallottam nem egy olyan házaspárról, ahol eltávolodnak, de a válóper addig húzódik (akár 2-3 évig), hogy már a válás kimondása elõtt is az új párjukkal vannak.
A válás jogi lezárása tovább tart, mint ahogy az emberek fejében elindul a gondolat. A barátommal a válás jogi lezárása után két héttel ismerkedtem meg (mármint õ vált el). De már 2-3 éve ment a nyüglõdés, az utolsó egy évben nem is otthon lakott.
Nem korai , fõleg ha a válást jó pár év egymás mellett élés elõzte meg
Miért lenne korai? Meg egyáltalán, senkinek nincs joga azt mondani, hogy korai...
A kérdező hozzászólása: Hát igen , igazatok van... Köszi a válaszokat!
Miért lenne korai? Gondolom nem azért váltak el, mert nagyon jó volt a viszonyuk, akkor miért várna? Még sirjon apád után hónapokig?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!