Találatok a következő kifejezésre: 4 hetesen valami (107 db)

Vettünk (12000FT) egy 5-6 hetes roti kölyköt. De már 4 hetes korától elvették az anyjától.2, 5 hónaposan megkapta szopornyica elleni védőoltását és 4 nap múlva elpusztult. Terheli ilyenkor valami felelősség a tenyésztőt?

Legjobb válasz: Mit tartalmaz a szerzõdés? Egyáltalán írtatok szerzõdést a vásárláskor? Szerintem az olyan ember, aki 4 hetes korában elválaszt egy kölyköt az anyjától, az nem tenyésztõ. Tudtok valamit az alom többi kölykérõl? Õk is betegek? Élnek még? Mit mond a "tenyésztõ". Ennyi pénzért gyanúsan olcsó.

Mit tartalmaz a szerzõdés? Egyáltalán írtatok szerzõdést a vásárláskor? Szerintem az olyan ember, aki 4 hetes korában elválaszt egy kölyköt az anyjától, az nem tenyésztõ. Tudtok valamit az alom többi kölykérõl? Õk is betegek? Élnek még? Mit mond a "tenyésztõ". Ennyi pénzért gyanúsan olcsó.
Tenyésztõt? 12ezer forintért? Hehehe, ne vicceljünk már! Támogatsz egy szaporítót és még te akarsz kártérítést? Örülj, h ennyi ideig is élt szerencsétlen kiskutya.
Szerintem ne nevezd tenyésztõnek. Jobb ha elfelejted, és legközelebb - a mostani állatvédelmi törvény szerint is - 8 hetes koráig a mamájánál hagyod a kölyköt. Ha oda akarják adni, akkor menekülj. Tanulópénz volt, bár kicsit fájdalmas....
Nem, mert egy mocsok szaporító volt akitõl elhoztad, gondolom semmilyen írásos nyoma nincsen, hogy elhoztad. Olcsó húsnak híg a leve, erre mást nem tudok írni.. de itt biztos viccbõl mondja mindenki, hogy ne vegyetek ilyen helyrõl kutyát.
Baráti áron, mi? Téged jól hülyére vettek... Egy fajtatiszta kutya ára 60-70 ezernél kezdõdik, baráti áron 40-50, és akkor ez kb. az önköltségi ára. És ne nevezd tenyésztõnek azt a legalja embert, aki oltatlanul, 4 hetes kölyköket ad el. Külföldön ezért börtön jár...
12:50 vagyok rosszul írtam el sem ad 5-6 hetes kutyát normális ember Tenyésztõnél 8 hetes kortól lehet csak elhozni kutyát
Nem mivel szaporítótól vettetek kutyát. Ha tenyésztõtõl vettél volna törzskönyvvel, szerzõdéssel akkor lett volna garancia! Tenyésztõtõl 5-6 hetes kutyát oltás nélkül nem kapsz!!!
Mindenképp vegyétek fel a kapcsolatot a tenyésztõvel. Neki fontos tudnia mi történt. Illetve most már kíváncsi vagyok hogy van az alom többi kölyke
2, 5 hónaposan már az utolsó kombináltját kapta, gondolom. Hogy elpusztult az oltás után annak oka lehet az, hogy nem volt egészséges a kutya, mikor megkapta az oltást. Vagy teljesen más okból halt meg.Ennek semmi köze már ahhoz, akitõl vettétek a kutyát.
Téged terhel a felelõsség, mert gondolom baráti áron oltást sem kaptál mellé, és 1 hónapig oltás nélkül volt meg, holott elsõ dolgod lett volna beoltatni.
elõzõ vagyok és még fizettél is érte.... hát jó tanulópénz volt, õ meg veri a markát mert gondolom a többi kutyus is beteg lett de õ a 12000.-ft-okat bezsebelte
Barátnak sem szabad 5-6 hetes kiskutyát akinek még szopnia kellett volna, elszakítani a családjától. Azért pusztult el mert már szopornyicás volt! Ha el is kell valami miatt választani akkor meg beoltatjuk 5-6 hetesen, mivel már nem szopik nincs védelem ! Milyen terhelhetõséget akarsz a barátodra terhelni? Te felelõtlen és tudatlan voltál , hogy ekkora kiskutyát elhoztál, és nem elsõ dolgod az állatorvos volt! Aki odaadta szintén felelõtlen volt, neki kellett volna min. 1 oltást beadatni.
Baráti ár ide vagy oda, adásvételi nélkül - amelyben az eladó fél ilyen-olyan garanciát vállal - elmehetsz a sóhivatalba!
A kérdező hozzászólása: baráti áron kaptuk mert az osztálytársamtól van :D
5-6 hetesen vettétek akkor azonnal orvoshoz kellett volna vinni és elkezdeni a védõ oltás sorozatot. Mibe pusztult el? szopornyicában? a lappangási ideje 3-7 nap... nem a szaporítónál kapta el hanem nálatok ha már 2, 5 hónapos volt, arra még a legjobb tenyésztõ se adhat garanciát ha a gazdi nem olt rendesen (nem mintha neki köze lenne a tenyésztéshez de mindegy...)
NEm, mert szaporítótól vettétek jól átvertek legközelebb csak megbízható heylrõl vegyetek
Szerintem verd el az osztálytársadat, hogy egy életre leszokjon a kutyaszaporításról. Aztán menj az állatorvoshoz is, hogy nem parvo ellen oltotta be a kutyát. És felejtsd el, hogy kutyát vegyél magadhoz, amíg az alapvetõ dolgokat meg nem tanulod.

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

Legjobb válasz: Miért, szerinted mi lehet még, ami petezsákra hasonlít, és így nõ? a tesztrõl meg annyit, hogy halvány vagy sem, a két csík az két csík. Nyílván 4 hetesen nem lesz full erõs a második csík.

Miért, szerinted mi lehet még, ami petezsákra hasonlít, és így nõ? a tesztrõl meg annyit, hogy halvány vagy sem, a két csík az két csík. Nyílván 4 hetesen nem lesz full erõs a második csík.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem tudom akkor tényleg baba volt-e, de megjött utána. Azóta sem estem teherbe, de halvány csíkos tesztem volt pár ciklusban. Most volt a második inszeminációnk, egy hét múlva kiderül sikerült-e, de én már nem bízok ebben. Rengeteg kivizsgáláson voltunk, de eddig semmit sem találtak. Nálad mi a helyzet?
Kedves Kérdezõ! Mi lett Veled. Nagyon érdekelne, mert én sem tudom mit látott a doki az ultrahangon. Elõre is köszi!
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerdán voltam orvosnál, 2, 9 mm-es petezsákot mondott, meg hogy már 12 mm-es a nyálkahártyám. Még akkor sem volt pozitív tesztem, és már egy ideje nem is próbálkoztam újabb teszteléssel, belefáradtam. Szerintem azok a tesztek, amin látni véltem valamit csak száradási csíkok voltak. :( Szerdán lenne esedékes a menstruációm, szerintem meg is fog jönni, hiszen ha terhes lennék már látnom kellett volna az egyértelmû második csíkot. Nem tudom mit láthatott az orvos, de valószínûleg nem a babókámat. Nagyon szomorú vagyok. :(
Szia! Mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: Helyzetjelentés: Teszt még negatív. 22-23.-ai együttlétbõl foganhatott, csak azt nem értem, hogy akkor 29.-én már hogy láthatta az orvos? Ráadásul még nõ is... Méret alapján most kellene majd 4 hetesnek lenni, lehet korán teszteltem? 14 nap telt el az együttlét óta, 2-3 napon belül pozitív tesztnek kell lennie ugye?
A kérdező hozzászólása: Digitális tesztet persze most sem tudtam venni, így maradnak a hagyományos tesztek. Remélem lesz baba. Azért amíg a teszt nem mutatja nem vagyok nyugodt, de reménykedem nem nézte félre az orvos. Tüneteim vannak azért, érzékeny mellbimbók, alhasi feszülés-szurkálás. Reggel csinálok újabb tesztet.
Huh, na erre kivancsi leszek. Negativ teszt, de petezsak mar latszik. Nem akarlak elkeseriteni, de nekem anno a ciklusom 23! napjan -rutin vizsgalaton voltam- kozolte be a doki, hogy van egy szep kis petezsakom, meg kepet is adott, en meg hiaba mondtam neki, hogy hanyadik napon vagyok, csak allitotta, hogy az petezsak, en meg hulye persze remenykedtem, mert probalkoztunk a babaval. Persze a negativ tesztek gyorsan visszangattak a valosagba, igy nem koppantam nagyot. Szoval ne lepodj meg. megis megjon, mert petezsak altalaban 2000 koruli hcg erteknel szokott latszani, amit a tesztnek mar boven ki kellett volna mutatnia. Azert drukkolok.
Szia nekem a royal HCG mutatta ki tök erõsen, de az is csak nemvárt után 1 héttel, addigra az xepil is erõsödött. 4 hetesen még negatív volt ..5 hetesn volt petezsák 3mm Elég rég próbálkozunk igy rájöttem hogyan is kell tesztelni. A lényeg hogy kellõ mennyiségû vizeletbõl vegyél mintát, akár az egészet felfoghatod és abba mártod szigoruan a max jelzésig 10-12 mpig vagy ahogy irja. A lényeg hogy a középsugár a legjobb mindenre, orvoshoz is ezt kell vinni. Nekem legalábbis ezt mondta a védõnõ. Vannak olyan tesztek amihez van kis edény és abba kell mártani, na az nagyon kevés vizelet.. azok nekem mindig halványak voltak még ha már rég tudtam hogy terhes vagyok (elõzõ vetélés miatt kellett sürün néznem amig nem mentem megint orvoshoz.védõnõ tanácsolta) Szóval szerintem ne aggódj. 5 hetesen tudtam meg egyértelmûen hogy babát várok... 25hkm
A kérdező hozzászólása: Két patikában is kerestem már a digitálisat, de most bemegyek egy másikba és megpróbálok venni egyet. Köszönöm a tanácsot és a többiek megnyugtatását!
Clearblue digitális teszt. Kicsit drága, de megéri. Legalábbis szerintem megéri. Én elõtte vettem vagy 5 sima tesztet(x-epil, Gabriel stb.), és mindig olyan furán jött ki. Volt, hogy idõn túl, volt, hogy csak másfél csík, mert a másodiknak hiányzott fele. Mindkétszer terhes voltam. Végül mindig ennél a tesztnél kötöttem ki, és megbántam, hogy másikkal próbálkoztam. Én nekem ez jött be. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen teszttel? Kb már mindegyiket megvettem. Ma reggel xepil csíkot használtam. Vagy lehet nem jól csinálom meg a teszteket? Kb 10 másodpercig mártom bele, majd vízszintesen elfektetem. Milyen tesztet vegyek ami nagyon érzékeny?
Nekem 5 hetesen még petezsákot sem láttak. :)
Tegnap voltam dokinal, 4+3 kb, es 3mm-es petezsakszeruseget látott, de azt mondta, tuti terhesség. Igaz, nekem a tesztjeim erõsek... Drukkolok! Milyen teszttel teszteltel?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! Ma reggeli tesztem is negatív. :( Már csak azt tudom elképzelni, hogy késõbbi együttlétbõl fogant, nem akkor amire gondolok, mert annak már 19 napja... Elsõ gyermekemnél meg olyan pozitív volt a tesztem, hogy majd kiverte a szememet, bár akkor már 2 hetet késett.
Nem kell ide bizonytalansàg, babàt vàrsz és kész!Gratulàlok:)
Szia! Ne haragudj, de csak most láttam, hogy akkor írtál. Nem lett baba nekem sem, és mi is két éve próbálkozunk, de több sikertelenség volt már (missed ab, méhen kívüli), sajnos, de nincs még azóta sem babó. Neked mi lett az inszem? Remélem már szépen növekszik a pocakod azóta! :-) Mi is túl vagyunk már sok kivizsgáláson, azt hiszem lassan nálunk is eljön ez az idõszak, de azért még reménykedek egy spontán, egészséges terhességben.

4 hetes terhes vagyok. Ma nagyon görcsölök, és sajnos megjött a havi, de még csak kicsit van meg. Szerintem ez nem valami jó jel. Várjak amíg elmúlik, vagy már holnap menjek vissza a dokihoz?

2 hét múlva kellene visszamennem a dokihoz vérvétel eredménnyel. És Algopyrint bevehetek a görcsök ellen?

Legjobb válasz: Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...

Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...
Ha 4 hetes terhes vagy az azt jelenti, hoyg ma kéne megjönnie is, valszeg még sem vagy terhes csak elindult valami és most elmegy. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: És hol van az ügyelet? A kórházban?
A kérdező hozzászólása: Igen elmentem ma reggel. Sajnos elment a baba. De semmi különös ellátást nem kaptam. Megnézte uh-n. Ha esetleg nagyon görcsölnék, akkor menjek az ügyeletre. Ennyi!!!!
12-es vagyok. Sajnálom ami történt. Amúgy igen a nõgyógyászat épületében a földszinten van. Balra a gyermek ambulancia jobbra a nõgyógyászati ambulancia. Reméljük legközelebb nem lesz szükség erre az infóra.
Nem értem, miért stresszeltétek a kérdezõt! Nem riogatni kell, hanem normálisan megírni, hogy sajnos 4 hetesen gyakran elõfordul, hogy elmegy a baba. Ha nem csinált volna tesztet, nem is tudta volna, hogy terhes. Ez sok nõvel elõfordul. Az esetek nagy többségében semmilyen probléma nem marad, nem kell mûteni, mert a menstruációval kiürül minden. Ha 4. héten valaki görcsöl meg vérzik, hiába rohangál összevissza, nem segít rajta semmi. Kérdezõnek: ha legközelebb van ilyen, gyógyszert csak akkor lehet bevenni, ha már bizonyított, hogy nincs meg a baba. +A 6-7. hét elõtt nem nagyon érdemes dokihoz meg vérvételre menni, mert bármi lehet. (Amúgy nekem a 8. héten ment el, és sajnos azt már mûteni is kellett. Fel a fejjel, ti már azonnal próbálkozhattok, nekem még várni kell. Legközelebb sikerülni fog. :) Legalábbis nagyon remélem...) Könnyebb elviselni, ha arra gondolsz, hogy jobb így, mintha késõbb hal meg, amikor már mindene megvan, vagy ha el kell vetetni, mert beteg, pedig él és mondjuk 12 hetes. Vagy netán betegen születik...
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm a segítséget mindenkinek. Igazad van egyébként, mert szinte csak szidást kaptam, meg letolást, hogy miért nem megyek el az ügyeletre. Persze azt tudtam, hogy még nagyon korai az egész terhesség , ezt a doki is mondta. Azért kellett volna 2 hét múlva visszamennem. Dehát így már nem kell mennem. Legalábbis hétfõn nem mondta a másik doki aki éppen megnézett. Csak azért mentem el ilyen hamar, mert úgy gondoltam ha tényleg az vagyok, akkor a munkahelyemen olyan munkát kell kérnem, ahol nem kell emelgetni meg egész nap állni. Meg azért, hogy megnyugodjak, hogy 38 évesen is lehetek terhes :) . Így már lelkesebben állhatunk neki újra a BABA Project-nek. . Tudjuk, hogy nincs velünk semmi baj!!!! Kár, hogy így alakult, de inkább ez, mint hogy késõbb legyen baj. Tényleg nincs semmi baj. Lelkesedésben nincs hiány!!!
Kinél voltál? Mohos doki fváron nagyon jó, csak ajánlani tudom! ambulancián van õ is fváron, én nála voltam õ is mûtõt mikor tavaszal méhen kívülim volt! Most mi is újra rajta vagyunk 2. próbálkozós hónapunk! :)
A kérdező hozzászólása: Én a Család és Nõvédelmi központba járok, mert ott nem kell fizetni. :) Ott is a Dr. Vas Aleftyinához. Sok sikert a próbálkozáshoz :)
Fehérváron van nõgyógyászati ügyelet, sõt kimondottan terhes ambulancia. Amikor elvetéltem egy vasárnap délután én is odamentem, lehívták az ügyeletes orvost az osztályról és azonnal elláttak.
Na milett az eredmény? végül elmentél ma dokihoz?
Épp elvetélsz, te meg megvárod a reggelt???
Jobb lenne ha mennél ügyeletre ha szeretnél babát! 12 hetes babát vesztettem el :( kis vérzéssel
Akkor ne menj! De ne csodálkozz, akkor hogy nem lesz belõle baba!
A kérdező hozzászólása: Szerintem megvárom a reggelt és a dokimhoz megyek . Itt Fehérváron borzasztó az ügyelet.
Hátha már látott petezsákot akkor irány most az ügyeletre, bár ha rendesen megjött már sokmindent valszeg nem tudnak tenni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez a 33.napom. Pénteken voltam dokinál, és látta a petezsákot. 2 hét múlva kell visszamennem vérvétel eredménnyel. Ja és 25 napos a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor hova lehet menni? Holnap reggel mindenképp megyek dokihoz.
dokihoz gyorsan
ambulancián se kellett :) és nagyon szuper a hely :)

3-4 hetes kutyának lehet már adni valamit enni? Vagy csak még az anyatejet eszi?

Legjobb válasz: 4 hetesen mar probalkozhatsz aztatott tappal

4 hetesen mar probalkozhatsz aztatott tappal
Adhatsz neki már mást is! :)
A kérdező hozzászólása: ilyeneket hogy felvágottak, vagy rendes tehéntej pl? csak mert ma mikor kimentem hozzá ugy nyalogatta a kezemet, szerintem éhes, de nem tudom adhatok e már neki ilyeneket...eddig csak szopizott
A tehéntej hasmenést okoz, felvágottal pedig felesleges elrontani a kiskutyát. Azt nézd meg, érdeklõdik-e már az anyja étele iránt, és hogy az anyja mennyit hagyja szopni. Ha már érdekli a kaja, és az anya nem olyan szívesen szoptatja, kezdd lassan önálló evésre szoktatni. Jó minõségû kölyöktápot vízbe áztatva, vagy nagyon puhára fõtt húst adj neki.

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

Van egy 4 hetes pitbull kani kiskutyám lesz valami baja h le lett hamar választva az anyjától és h nem anyatejen fog felnevelkedni?

Legjobb válasz: A 4 hét, az nagyon durván kevés! Szüksége van az anyatejre, plusz az anya és az alomtestvérek "nevelésére" hogy megkapja a szocializációhoz szükséges alapokat. 7-8 hetes kor elõtt nem ajánlatos elhozni!

A 4 hét, az nagyon durván kevés! Szüksége van az anyatejre, plusz az anya és az alomtestvérek "nevelésére" hogy megkapja a szocializációhoz szükséges alapokat. 7-8 hetes kor elõtt nem ajánlatos elhozni!
Szegény kutyának még 8 hetes koáig az anyja mellett a helye. 6 hét után a testvéreivel tanulják meg mit szabad és mit nem pl: mennyire erõsen haraphat vagyhogy tálkából hogyan kell enni. Hmm.. hát igen az anyatejre volna még szüksége hisz még 1 hónapos sincs, persze 8 hetes koráig szopnia kéne. Vidd gyorsan vissza , mert nem lesz valami nagy öröm se neki, se neked hogy minden 3 óránként etetni fog kellened laktózmentes tejjel cumisüvegbõl.. na ennyi..
nem igazán az anyatej hiánya az ami gondot okoz ilyen korai leválasztásnál (az anyagtej hiánya miatt az immunrendszere lehet gyengébb) a kiskutya legfontosabb szocializációs idõszaka az elsõ 8 hét amit az anyjával és a testvéreivel, valamint embertársaságban tölt, ha ez a 8 hét kimarad akkor komoly szocializációs, idegrendszeri problémái lehetnek, labilissá, nehezen kezelhetõvé válhat .. és ez azért valljuk be egy lelkileg beteg pitbull elég nehéz helyzeteket tud okozni
A kutyának semmi baja nem lesz, csak neked lesz vele gondod. Még nagyon pici, de nekem is volt már 4 hetesen elválasztott kanom.

Kb. 4 hetes lehetek, de ma jött egy picike világosbarnás valami. Ugye nem fog megjönni?

Egy babót már elvesztettem nyáron.Jöv?héten csinálnék tesztet,és csak reménykedek,hogy pozitív lesz!!!Nyugtassatok meg lécci!El?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Szia hát ha csak barna és nem véres akkor még van remény ugye nem görcsölsz?jó lenne azért ha felkeresnél egy dokit mondjad hogy valószinú 4 hetes vagy és lett ilyen barnázás és szeretnétek megtartani biztos segiteni fog nekem a barnázás 13hetes koromig tartot hol elõjöt hol elmult de szedtem duphastont amit a doki írt szoritok neked :)

Szia hát ha csak barna és nem véres akkor még van remény ugye nem görcsölsz?jó lenne azért ha felkeresnél egy dokit mondjad hogy valószinú 4 hetes vagy és lett ilyen barnázás és szeretnétek megtartani biztos segiteni fog nekem a barnázás 13hetes koromig tartot hol elõjöt hol elmult de szedtem duphastont amit a doki írt szoritok neked :)
szio! Nallam is ez volt a helyzet csak 5 hetesn jott elo. Nyugi , ne idegeskedj fekudj amennyit tudsz es ha kell ha nem jarj ki 3 orankent pisilni, valoszinu most agyazodik be a mehfalba teljesen azert van, vagy most kellene neki megjonnie olyankor is szokot ez elofordulni, de en csak a sajat tapasztalatomat tudom leirni, meg amit nekem a dokim mondott sok fekves semmi megeroltetes . de azert ha tudsz menj el dokihoz is. udv egy 14 hetes kismami
És mi volt?Láttál valamit a bugyidon?Nekem bõvebb folyásom lett, most 7 hetes vagyok, és csillapodott a dolog.
és mi folyik bebõled?mert ha terhes vagy akkor a folyásod több lesz mint elõtte volt!!de azt nem értem hogy azt írod hogy a hasad alját középen vagy bal oldalt érzed!!?ezzel mire gondolsz?22hkm
A kérdező hozzászólása: Semmi sincs a bugyiban ; csak folyamatosan azt érzem mintha valami folyna belõlem, de nincs semmi, A hasam alján bal oldalt szurkálódásokat érzek, illetve a hasam alján középen. Az elsõ terhességemnél semmit sem éreztem, és ezért fura nekem.
szerintem az ilyen érzetek mind normálisak, a méh most kezd alakulni, helyet csinálni a picinek, a méhszáj is alakulhat, plusz a megnövekedett véráramlás miatt is érezhetsz pl. folyás érzést, meg hasonlókat. csak akkor van gond, ha erõsebb görcs, vagy vérzés van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Én is éreztem ilyet, végig azt hittem most jött meg.
6-7 hetesen akkor fog valamit látni.
A kérdező hozzászólása: a palástfüt nem tudod meddig ihatom?
Én 6 hetesen mentem dokihoz és már a szívverését is hallottuk. Isteni érzés volt!
Az elõzõ vagyok, és még írnám, hogy a palástfût én úgy tudom, hogy lehet inni. Gratula!
A kérdező hozzászólása: OLYAN BOLDOG VAGYOK HOGY 3 ORA OTA NEM ALSZOK MIOTA TESZTELTEM:) )))))
Elhiszem hogy boldog vagy! GRATULÁLOK! Mióta próbálkoztok? Szedtél valamit, ittál teát?
elõzõ. már úgy értem, hogy a palástfûn kívül mást is ittál? Mióta?
A kérdező hozzászólása: 6 HONAPJA PROBÁLKOZTUNK A BABÁVAL PALÁSTFÜ TEÁT 2 HONAPIG ITTAM A CICKAFARKOT 1 HONAPIG DE A PALÁSTFÜ TEÁT ISZOM MOST IS MEG SZEDEM AZ ELEVITETT 6 HONAPJA MÁR.

A 9.5 mm petezsák nem nagy egy 4 hetes terhességnek? Vagy talán az orvosom számolt el valamit?

Késő pete érésem volt így ciklus végén lettem terhes. Március 7-12 között foganhatott a baba 25.-én teszteltem pozítívat és április 4.-én voltam először orvosnál. Ahol megállapította a terhességet, és azt írta a papírra hogy petezsák 9.5 mm 4 hetes terhesség. Holnap kell vissza mennem uh-ra hogy ellenőrize minden rendben van e. Nem tudom hogy jól számolta e és hogy nem e lesz ebből gond.

Legjobb válasz: Nekem 6 hetesen volt a petezsák 24 mm. 5 hetesen 11 mm volt. Ehhez képest nem nagy a 9,5 mm, de nem is kell rajta rágódnod. A terhesség alatt mindig lehet majd olyan, hogy a baba nem az "elõírt" méretek szerint fejõdik. Ennek oka, hogy az uh gépek nem egyformák, a dokik sem mérnek egyformán, és a babák sem fejlõdnek precízen egyformán! De ez nem gond, nem kell már most aggódnod, hogy késõbb mi lesz ebbõl.

Nekem 6 hetesen volt a petezsák 24 mm. 5 hetesen 11 mm volt. Ehhez képest nem nagy a 9, 5 mm, de nem is kell rajta rágódnod. A terhesség alatt mindig lehet majd olyan, hogy a baba nem az "elõírt" méretek szerint fejõdik. Ennek oka, hogy az uh gépek nem egyformák, a dokik sem mérnek egyformán, és a babák sem fejlõdnek precízen egyformán! De ez nem gond, nem kell már most aggódnod, hogy késõbb mi lesz ebbõl.
4 hetesen nekem csak megvastagodott nyálkahártyát látott, szóval nem, nem nagy. Ezen felesleges aggódnod.
Teljesen normális.
Nekem 5+2 volt 11, 4mm, es az enyemet par nappal kisebbnek mondjak, szoval sztem a tied is jo! Gratulalok! :-)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál 14.5 mm-es most. Jövõ héten már szívhang is lesz azt mondta az orvos.
Nagyszeru! ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!