Találatok a következő kifejezésre: 4 hetesen a (1310 db)

4 hetesek a kiscicáink nem akarnak még enni más ételt, csak anya tejet. Ez normális? Nem baj? Hogy próbáljam őket hozzá szoktatni más ételekhez?

Próbálkoztam kiscica tasakos kajával, próbáltam villával is összetörni, próbálkoztam májkrémmel is, de egy kis szimatolás után otthagyják. Mivel próbálkozhatnék még? Ti mit ajánlanátok? Nem baj, hogy még nem esznek?

Legjobb válasz: MÉg csak 4 hetesek... Az én macskám még 14(!) hetesen is szopott. Hagyd, ez teljesen normális, sõt, természetes. Ja és nehogy elválaszd õket 12 hetes koruknál elõbb!!!

MÉg csak 4 hetesek... Az én macskám még 14(!) hetesen is szopott. Hagyd, ez teljesen normális, sõt, természetes. Ja és nehogy elválaszd õket 12 hetes koruknál elõbb!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Miért választanám el elõbb? Ne aggódj 12 hetes korukig a mamával és velünk lesznek. Nem is engedném el õket elõbb. Az állatorvosunk azt mondta 3 hetesen már próbáljunk egy kis darált húsit adni a piciknek, mert egy idõ után kevés lesz nekik a mami teje. Ezért aggódtam, de megnyugtattál, köszönöm szépen.

Mikortól kezdjem kisbabámat /4 hetes/ a 3 óránkénti evésről 4 óránkéntira átszoktatni?

Legjobb válasz: 4 hetesen még nagyon pici, szerintem várj vele, de nem is olyan nagyon szükséges szerintem ez az átszoktatás. Ahogy õ igényli, észre fogod venni! Ráadsul minél többet van cicin, annál jobban termelõdik a tej és esetleg tudsz lefagyasztani, ami talán késõbb még jól jöhet - legalábbis saját tapasztalat, nekem volt, hogy kellett pótolni.

4 hetesen még nagyon pici, szerintem várj vele, de nem is olyan nagyon szükséges szerintem ez az átszoktatás. Ahogy õ igényli, észre fogod venni! Ráadsul minél többet van cicin, annál jobban termelõdik a tej és esetleg tudsz lefagyasztani, ami talán késõbb még jól jöhet - legalábbis saját tapasztalat, nekem volt, hogy kellett pótolni.
A nagyobbik fiam az elsõ fél évben 24órában szopizott, még 2 évesen sem bírt ki 3 órát cici nélkül.Több, mint 3 évig szoptattam.A kicsi 11 hetes, õ akár 2(!) órát is elvan szopi nélkül...Nem teljesen értem az ilyen jellegû kérdéseket, hiszen még a csapból is az igény szerinti szoptatás folyik.Kérdés, hogy a mama, vagy a baba igényei szerint... Ja, mellesleg mind2srác 2 hónaposan duplázta a súlyát.
Egyet értek az elõttem szólókkal, de egy kérdés: miért kellene átszoktatni 3 óráról 4 órára? Az éjszakát elõbb-utóbb végigalussza majd (vagy legalábbis 6-7 órát alszik egyhuzamban), de ettõl még nappal 2-3 óránként éhes lesz majd. Miért jobb a 4 óra mint a 3?!
Az én babám sosem evett 4 óránként, neki mindig szüksége volt 2-3 óránként a kajára (szopira). Látni fogod majd a babádon, hogy mikor lesz vagy nem lesz éhes. Egyébként most 14 hónapos a babám, de most is 3 óránként eszik (kivéve éjjel persze, akkor nem eszik).
Ne ébreszd fel, ha éhes felkel magától. Az elején célszerü fejni, de ha nem látod értelmét, akkor nem kell.
Mjd ö eldönti! Nálunk az elején 2, 5 óránként szopott, kb 2-3 hós korában kibirt 3 órát, majd egyre többet, igy lett 4, ez úgy 4 hós korától. De ezt ö alakitotta igy, soha nem szadiztam vele, hogy nem telt le a 4 óra, addig nem eszel! Már majdnem 8 hós, de most is van, hogy 3 óra múlva kéri a cicit. Én mindig igény szerint szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!!Úgy látom bõven elég neki amit kiszopizik, utána mindíg békésen elvan..Szerencsére csomókat sem érzek a mellemben...én ezért nem látom értelmét hogy fejjem a tejcsit...
A kérdező hozzászólása: Szóval saját maga kevesebbet fog igényelni???Mondjuk éjszakánként már 4 órákat végigalszik..tehát elképzelhetõ hogy nappal is beáll majd... A kérdésem még az lenne, hogy ha nem ébred fel magától pl.napközben, akkor ébresszem e??? A másik, hogy nem fejem a mellem, valaki azt mondja fejjem valaki azt mondja ne!!!Kire halgassak???A mellszívó nem szív ki szinte semmit, de gondolom lenne mit kifejni mert ha kézzel fejem, akkor azért van tejem... Adjatok tanácsot!!!Köszi elõre is
szerintem ez teljesen gyerekfüggõ. Az én kisfiam koraszülött volt, súlya miatt 3 óránként kellett etetni. Szenvedés volt mert õ nem akarta. Mindig ébresztettem. Most már 1 hónapos. Már nem ébresztem magától kel 3 1/2 4 óránként , éjjel 5 órát is alszik. Így jó neki.
Az én kisfiam ahogy nõtt, egyre tovább aludt, az elsõ etetés így "csúszott" elõre, 4-430-5-530... Most hatkor kel, utána eszik 9-10 között (tízórai), utána ebéd 13-14 között, de inkább korábban, mert a tízórai gyümit gyorsan megemészti, utána uzsira tejpép négy és öt között, vacsora fél 8-8 felé fürdés után. Szóval ezzel azt akartam írni, hogy látod nekem még 3 óránként eszik, de mivel 6-kor kel így már csak 5 étkezés van. Mikor kicsi volt tartottunk a 3 órát, volt 6-7 szopi egy nap. Majd ahogy nõ és 4 hónaposan elkezded a hozzátáplálást majd jobban jóllakik a pépes ételekkel és nem lesz olyan korán éhes. Nem az órához kell soha igazodni, hanem amikor éhes a baba...ezt általában felismerik az anyukák hogy akkor máshogy sír.
Az én kisfiam sárga volt így nekem napközben ébresztenem kellett, ha nincs ilyen gondod ne tegg meg, hadd aludjon, élvezd, hogy addig is csinálhatod a dolgod :) A tejet mindenképp fejd ki, nehogy begyulladjon, a mellszívót lehet rosszul használod? Kérj meg valakit mutassa meg a használatát, rokont, vagy a védõnõt. Ráadásul a rendszeres szívás serkenti a tejtermelõdést, ha benne hagyod akkor nem fog serkenni, még el is apadhat (én igy jártam, 5 hónapos volt, nem fejtem és elapadt). Ha más nincs vegyél másik mellszívót, Avent, Medela, a kézi szerintem jobb , de sokkal fárasztóbb, fõleg éjjel szívni.

Hétfőn lesz 4 hetes a cicám. Az anyja nem szoptatja. A tápszert nem akarja enni sem cumiból, sehogy. Mit adjak neki?

Legjobb válasz: 4 hetesen nem eszik? A szomszédban most vannak nagyon szép cicák, tegnap voltak 1 hónaposak, de egy hete már eszik az összetört konzervet. Mondjuk valami jó konzervet vesz nekik. Már legalább inniuk kellene, valami lapos tálkába rakd, és mutasd neki. Ilyen idõsen a cumit szerintem már nem fogadja, mert hozzászokott az anyjához.

4 hetesen nem eszik? A szomszédban most vannak nagyon szép cicák, tegnap voltak 1 hónaposak, de egy hete már eszik az összetört konzervet. Mondjuk valami jó konzervet vesz nekik. Már legalább inniuk kellene, valami lapos tálkába rakd, és mutasd neki. Ilyen idõsen a cumit szerintem már nem fogadja, mert hozzászokott az anyjához.
Már 3 hetes korától kellene neki adni kölyöktápot. Istenem minek van macskád ha nem vagy képes utána nézni? -.-" Mit vártál, hogy majd hónapokig szoptatja és neked nem kell fizetni a kajáért?
Adj nekik konzervet, juniort, nekm amúgy azt mondta anno az állatorvos, h 8 hetes koráig ne adjak neki szárazat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, még ezt a kimerítõ elsõ választ is. Erre csak annyit, hogy a macskának majdnemhogy többféle kajája van, mint nekünk. A kérdés nem ez volt, hanem, hogy a macskatejpótló tápszert (mert az is van!)nem akarja sehogy enni...én mindenhol azt olvastam, hogy fokozatosan kell átszoktatni a szilárd ételre, és mivel az anyja nem szoptatja, a tápszert nem fogadja, így nem lesz akkor fokozatos, ennyi. Van mindenféle junior kajánk itthon, alutasakos, száraz, konzerves, minden. Csak azt akartam megtudni hogy a gyomra nem sínyli e meg a gyors átállást.
Nem, a húsra való átállást nem fogja, majd a szárazra kell úgy szoktatni, h mindig rászórsz kicsit a nedvesre, és elkevered benne, h szokja, de akkor azt inkább csak a 8. hét után, lehet elõbb is lehetne, de én amondó vok, h hallgatok az állatorvosra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! :)


4 hetesek a si-tzu kiskutyáink, de már mennek oda és nyalogatják az anyjuk kajáját. Mit csináljunk, kezdjük el már ilyenkor etetni őket vagy még várjunk, mert már a foguk is kezd nőni?

Amúgy, ahol el vannak kerítve ott van az anyjuk kajája, vize, stb. Talán vegyük ki onnan?

Legjobb válasz: 4 hetesen elkezdheted már a tápot, áztatva. Pláne, ha nagyobb az alomszám. Valószínû, hogy már nem elég a mama teje nekik.

4 hetesen elkezdheted már a tápot, áztatva. Pláne, ha nagyobb az alomszám. Valószínû, hogy már nem elég a mama teje nekik.
Én a shih-tzu kölykeimet 3 hetes koruktól etetem. Erre a legmegfelelõbbek a minõségi (Eukanuba, Trainer, Dog Chow, stb...) tápok, langyos vízbe beáztatva, naponta 2x (reggel-este) kiegészítésként. 6 hetes korukug naponta 2x kapjanak enni áztatva, az anyatej mellé, majd 6 hetes koruktól már adhatod teljesen szárazon is a kölyöktápot, naponta 4 alkalommal. Vizet tegyél mellé! Nem kell aggódni, hogy nem tudják elrágni, ilyen idõs korában egy egészséges kiskutya már a kisebb csontokat is eltudja ropogtatni! A fogaik egészségesek lesznek, szebben alakulnak, és az állkapcsuk is erõsödik. Üdv, egy tenyésztõ (nem szaporító)
Ilyenkor majd nem esznek sokat, egy nagyon kicsi maréknyi kell nekik egyenként, pontosan nem tudom, hogy az mennyi, olyan 20 gramm körül. De teheted egy tálba is, amit kényelmesen körülférnek, és mielõtt odaadod, nyomkodd szét villával. Ahogy nõnek, úgy növeld az adagot is, a 6. héten körülbelül 40-50 grammot fognak enni szárazon egy etetés alkalmával. Meglátod, mi az igényük. Szar tápot (Pedigree, Friskies) ne vegyél, mert hasmenésük lesz tõle, és fejlõdni sem fognak rendesen. Ha nincs pénzed 1000-1500Ft-ot kiadni kilójára, akkor ajánlom a Purina Dog Chowt, ez olyan árban van, mint a Pedigree, és a Friskies, de 100x jobb.
Ilyenkor? Én minden kiskutyámat 3 hetes korától etettem és nem erõltettem, akkortól volt igénye rá! Fogtam egy nagy kutyatálat, beáztattam a minõségi tápot és elcsámcsogtak rajta. És nem hagytam hogy a szuka megegye a kajájukat vagy õk a szukáét, külön ettek, és sosem hagytam elõttük kaját. Nevelési és higéniai szempontból is így jó.
4 hetesen már lehet adni nekik fokozatosan a specko indítótápból áztatva(nem tejbe, vízbe!), de ne a mamakutya kajájából mert hasmenésük lesz.
Amikor etetitek a szukát, vigyétek ki az elkerített részrõl. Ennyi... Biztos nagyon értessz hozzá...
Jesszusmaris! Mi a fenének elletted a szerencsétlent, ha alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában? 3 hetesen már esznek a kölykök. Meddig szándékoztad kínozni az anyjukat, hogy csak szopjanak? Feltételezem ezek után, hogy a tenyészszemle meg szûrések és törzskönyv is ismeretlen fogalom számodra.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. És kb. mennyit kell majd nekik adni a tápból?

4 hetes a kisfiam és nem tud elaludni magtól, próbálta már valaki az Aludj jól gyermekem c. könyv alapján elaltatni a babáját?

Csak a karunkban tud elaludni napközben és éjszaka is,ennyi idõs babánál is lehet alkalmazni a könyvet?

Legjobb válasz: 4 hetes gyerek mar h a viharba aludjon el magatol? Nekem 10 honapos a kislanyom de meg o se alszik el magatol. O meg annyira pici h kell a kozelseged. Mar bocs de nem a szavaidra, mesedre van szuksege egy ekkora gyereknek hanem a kozelsegedre. Epph megszuletett minden nagy es idegen neki. Ti nyujtotok csak biztonsagot egy ekkorka babanal. Nem hiszem h akkora nagy problema ekkorka gyereket elringatni. Lehet en vagyok csak ilyen de meg a sajatomat se teher ekkoran elaltatni. Ez teljesen normalis h akar teged.

4 hetes gyerek mar h a viharba aludjon el magatol? Nekem 10 honapos a kislanyom de meg o se alszik el magatol. O meg annyira pici h kell a kozelseged. Mar bocs de nem a szavaidra, mesedre van szuksege egy ekkora gyereknek hanem a kozelsegedre. Epph megszuletett minden nagy es idegen neki. Ti nyujtotok csak biztonsagot egy ekkorka babanal. Nem hiszem h akkora nagy problema ekkorka gyereket elringatni. Lehet en vagyok csak ilyen de meg a sajatomat se teher ekkoran elaltatni. Ez teljesen normalis h akar teged.
4 hetesen még nem is kell tudnia egyedül aludni a alegtöbb baba az eváésbe belealszik. AMugy sok jót hallottam a akönyvröl de nem 4 hetes gyereknél. sokaknál ez jön be sokaknál a suttogó, gyerek függõ, de 4 hetesen ezt ne várd. Eleve hogy máshogy kéne altatnod mint kázben??? gondolom evés után alszik el. Akkor ugyis kázben van...
Nekem a hátamon feláll a szõr attól a könyvtõl, de még õk is azt mondják, hogy legkorábban (azt hiszem) 6 hónapos kortól lehet alkalmazni. Mégis miért olyan hatalmas probléma, ha a karodban alszik el?
Ajha! hát bocs, de valaki neked ezt súgta, hogy el kéne aludnia magától? hogy a manóba aludna el? nekem 5 hós a fiam, jönnek a fogak majdnem 8 kiló és van hogy nem hazudok egész nap altatom!!! mire este elalszik, de van hogy 2-3 órán keresztül ez a gyakoribb! kb falnak mennék de mást nem tudok csinálni! ha most nehezedre esik elaltatni mi lesz késõbb, mikor jön a szeparációs szorongás, a fogak, éjjeli sírás stb....
Szia, 11 hónapos, még karban altatom mai napig. Ülünk a karosszékbe, ringatom, és mondókázok, õ meg gyürmöli a tentitakarót (ez a neve a rongyinak), és így alszik el 10 perc alatt. :) Imádom nézni ahogy ragadnak le a szemei.
Nyugodtan altassátok kézben, nem rontjátok el vele. Ez nem elkényeztetés, szüksége van a közelségetekre. A simogatás nem ugyanaz. A Ferber-módszer, amirõl kérdeztél, meg még azt sem engedi meg, csak nemtudomhánypercenként.
Miért gondolod, hogy probléma, hogy nem tud egyedül elaludni? Ez teljesen normális, így mûködnek a babák, legalábbis a nagy többség. Ne akard errõl leszoktatni, mert ha sikerül is, akkor csak hosszas sírni hagyások árán sikerülhet. Ami lehet, hogy neked kényelmes lesz (bár én nem bírnám tétlenül hallgatni), de õt mindenképpen hátrányosan fogja érinteni, egy életre kialakulhat nála szorongás, bizalomhiány, viselkedési zavarok stb. Az én kisfiam 2 éves, a mai napig is ölben alszik el. Én nem tartom ezt gondnak, sõt, kifejezetten szeretem az esti összebújásokat. Nem aggódok amiatt, hogy így marad, kétlem, hogy majd 16 évesen is az ölembe bújva akar majd elaludni :) A könyv, amit említettél, eléggé elavult és nagyon kegyetlen módszerekkel akarja trenírozni a babákat az egyedül elalvásra. Nagyon leegyszerûsítve arról szól, hogy hagyd, hogy a baba álomba sírja magát, majd megszokja...

Hogyan kell elkészíteni az édeskömény teát és mikor, mennyit kell adni a picinek? 4 hetes a kis manóm és hát gondot okoz neki a bélflórájának a működése. Nem ordít, de tekeri magát, nem alszik rendesen, és látom hogy szenved olykor.

Legjobb válasz: Van a mecsek tea piciknek, úgy tudom 5 hetes kortól lehet csak. Mi kamillát ittunk addig. Én a dm-ben vettem hasmaszírozó krémet és nagyon bejött szintén 5 hetes kortól, édeskömény ill ánizs tartalmú. Fürdés után, szopi elõtt kenjük neki és a kemény poci pár perc alatt puha lesz:) könnyebben pukizik, kevesebb a sírás. nekünk szinte el is múlt. 2 hét alatt! minden este kenjük. Ja pici tubus, pár száz forint, BABYNOS a neve. Sárgásbarna doboza van. Sok sikert, kitartás! 7 hetes anyuka

Van a mecsek tea piciknek, úgy tudom 5 hetes kortól lehet csak. Mi kamillát ittunk addig. Én a dm-ben vettem hasmaszírozó krémet és nagyon bejött szintén 5 hetes kortól, édeskömény ill ánizs tartalmú. Fürdés után, szopi elõtt kenjük neki és a kemény poci pár perc alatt puha lesz:) könnyebben pukizik, kevesebb a sírás. nekünk szinte el is múlt. 2 hét alatt! minden este kenjük. Ja pici tubus, pár száz forint, BABYNOS a neve. Sárgásbarna doboza van. Sok sikert, kitartás! 7 hetes anyuka

4 hetes a kisfiam, és megfázott. Laza, folyékony anyag van az orrába, amit kiszívok neki, és picit tüsszög is. Mikor múlik el?

Legjobb válasz: Ha nem lázas, gyorsan túl lesz rajta, pár nap...Adj neki c vitamin cseppeket, ha homeo párti vagy echinaceat, napi 4 golyócskát, az immunerõsítõ...

Ha nem lázas, gyorsan túl lesz rajta, pár nap...Adj neki c vitamin cseppeket, ha homeo párti vagy echinaceat, napi 4 golyócskát, az immunerõsítõ...

Normális, h 4 hetes a magzatom, de már dudorodik a hasam?

Els? babás vagyok és majd ki ugrok a b?römb?l örömömben! Viszont nem tudom, h mennyire normális az, h az alhasam úgy dudorodik, mint menszesz el?tt, vagy mintha rettent?en jóllaktam volna. Kicsit aggódok a dolog miatt, mert nem szeretnék "háztömbnyi" nagyságúra hízni. Ha már most kezd pocakom lenni, mi lesz kés?bb?! Ne értsetek félre, persze azt se bánom majd, ha meghízok, hiszen ez a természetes, csak nem túl korai ennyi hetesen? Azt mondta az orvosom, h várjuk ki a 6. hetet és csak utána mondjuk el a családnak, barátoknak a nagy hírt. De ha így haladok "lebukok". Pedig nem eszek sokat, s?t, ebben a melegben csak a gyümölcsök, meg a saláták esnek jól. Mit?l n? mégis a pocim ilyen gyorsan?

Legjobb válasz: Ez természetes, éppúgy mint mensi elõtt . A méh elkezd nõni, a has puffad. Én 3 hetes sem voltam, és már puffadtam:-) És miért pont a 6 hetet? Hülyeség...ha akarjátok,nyugodtan kürtöljétek világgá!! :-) Gratula 5 hetes kismama 1 éves kislánnyal:-)

Ez természetes, éppúgy mint mensi elõtt . A méh elkezd nõni, a has puffad. Én 3 hetes sem voltam, és már puffadtam:-) És miért pont a 6 hetet? Hülyeség...ha akarjátok, nyugodtan kürtöljétek világgá!! :-) Gratula 5 hetes kismama 1 éves kislánnyal:-)
Nem a baba miatt dudorodik, az biztos.Nem puffadsz?
Az a dudor, még nem a baba miatt van, inkább csak puffadt vagy, ami ugye vele jár a terhességgel eleinte. A babapocak az még jóval késõbb jön, a 12. hét fele leghamarabb. Majd meglátod te is, egyszer nagyobbnak, egyszer meg kissebbnek látod a hasad, a puffadás miatt. Szép terhességet.
Én is ugyan így vagyok ezzel, pedig 5 hetes vagyok és nem vagyok egy vastag darab, puffadok és gömbölyödik a hasam, de ez a belsõ változások miatt van a belek rendezõdnek, helyezkednek és az emésztés is lassabban mûködik, valamint a méh is nagyobbodik. Ez is alkati kérdés. A lányommal 25 kg-ot hiztam pedig 50 kg-mal kezdtem, de sikerült leadni. Most is aggódom hogy sokat fogok hizni, de tudom hogy le fog menni. Szóval ne izgulj kitartást ez is csak azt jelzi feléd, hogy szép nagy pocid lesz. :) Gratulálok
Bocs, hogy belekérdezek, de neked látta a doki a 4 hetes magzatodat?
:) ) Hát, a has 4 hetesen még nem nõhet.Vagy híztál vagy fel vagy fújódva! És tényleg, látta a doki? Boldog pocakosodást!
Akkor azért mondta, h még ne kürtöljétek világgá, mert még csak petezsák van, embrió nincs.Biztos ami biztos alapon...Egyébként én nem látom ki torkolt le.
Szó sincs letorkollásról:) ) Aranyos volt ahogy megfogalmaztad! Ez egy csodálatos dolog és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! (Emlékszem mikor én teszteltem, hajnalban szó szerint felráztam a férjem és a pisicseppes pozitív tesztet az orra alá dugtam:) ) Azt se tudta mit kell nézni:) Most meg 3 nap múlva szülünk:) )
A kérdező hozzászólása: Elnézést, h rosszul fogalmaztam! Mint ahogy kezdtem is ELSÕ BABÁM várom, így nem vagyok úgy kiokosodva még. Szóval nem magzat, hanem embrió. Illetve a petezsák kialakult már. Nem túl szép dolog tõled, h így letorkolsz vkit. De nem számít, nem tudod elvenni az örömöm! Mert bizony a világ legboldogabb embere vagyok most a kedvesemmel!!!! A többieknek köszönöm a válaszokat!

Mikortól használjam a játszószőnyeget? 4 hetes a kislányom. Már érdemes, vagy még felesleges?

Legjobb válasz: Szerintem még nagyon pici ehhez. Négy hetesen még alig érzékelne bármit is az egészbõl, nem tudna még játszani vele.

Szerintem még nagyon pici ehhez. Négy hetesen még alig érzékelne bármit is az egészbõl, nem tudna még játszani vele.
érdemes, tedd rá hasra, hátra hagy nézegesse, lehet, hogy már tetszik neki, ártani nem árthat.
Csak nézegetni fogja még, de az is fejleszti :)
Tedd rá, hogy szokja. Mi 3 hónaposan tettük rá de már késõ volt, nem szereti.
A kérdező hozzászólása: Akkor ki fogom próbálni! Köszönöm!
Kicsit még talán korai, de tehetsz egy próbát. Ráteszed és kiderül, érdekli-e egyáltalán. A kisfiamat kb. 2 hónapos korától kezdte érdekelni.
Szia! Nyugdtan ráteheted. Az én kislányom ennyi idõsen már szívesen nézelõdött rajta. Ha van rajta piros szín, az még jobban felkelti figyelmét. Hamar kinõttük, mert hamar fordult a babám, és legurult róla, már 3, 5 hóposan.
Nekünk is 2 hónapos korától volt érdemes használni, elõtte nem érdekelte. Viszont onnantól kezdve imádta.

Lehet szolizni szoptatás alatt? 4 hetes a babám.

Legjobb válasz: Lehet de szerintem várd meg a 6 hetes kontrollt, a fertõzések elkerülése miatt. Azért a méhed még nincs teljesen visszahúzódva.

Lehet de szerintem várd meg a 6 hetes kontrollt, a fertõzések elkerülése miatt. Azért a méhed még nincs teljesen visszahúzódva.
Mi a fontosabb?? A baba vagy Te???
Basszus nem igaz hogy csak itt egyi hülye kismama van akinek fontosabb hogy barna legyen mit az hogy ne érjék rákkeltõ sugarak a testét terhesség vagy szoptatás alatt, nem igaz, 10 év múlva már sugárbeteg meg 3 fejû gyerekek születnek majd a sok szolitól....
semmi baja nem lesz a babának attól hogy õ szolizni megy. Nem károsítja a tejet.
igen lehet szolizni szoptatás alatt, sõt jót is tesz mert a meleg az termeli még jobban a tejet.de a 6hetes kontrollt azért nem árt megvárni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!