Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok.. egy hét mulva (3 db)

Tegnap voltam dokinál, 4+6 hetes vagyok, egy hét múlva rendelt vissza. Nem túl hamar? Szerintem nem lesz még szívműködés egy hét múlva.

Legjobb válasz: Szia! Azért ne keseredj el, ha mégsem hallod még a szívmûködést, nekem a 6. héten még nem volt hallható, legközelebb a 9. héten mentem és ott már minden okés volt. :) A dokid valószínû elég alapos, szóval csak örülj, hogy visszarendelt. Ha baj lett volna, azt már biztosan mondaná, hogy nem fejlõdik rendesen stb. Majd írj, hogy mi volt a következõ uh-n! :) Drukkolunk!

Szia! Azért ne keseredj el, ha mégsem hallod még a szívmûködést, nekem a 6. héten még nem volt hallható, legközelebb a 9. héten mentem és ott már minden okés volt. :) A dokid valószínû elég alapos, szóval csak örülj, hogy visszarendelt. Ha baj lett volna, azt már biztosan mondaná, hogy nem fejlõdik rendesen stb. Majd írj, hogy mi volt a következõ uh-n! :) Drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezelõtt volt már egy missed.ab.-om, úgyhogy most nem merem nagyon beleélni magam.
Már simán lehet 6 hetesen szívhang, de az sem probléma ha még nincs. Az orvos csak rendszeresen szeretne látni, tuti minden rendben lesz. Alapos orvos. Szurkolok.
nekem hat hetesen már vert a szíve
Dehogynem lessz simán miért vagy ilyen negatív???Örülj hogy mehetsz:-)))Majd meghallod még el is pityeredsz:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi, kedves vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem 5+6 hetesen volt szívverés. Jó kezekben vagy, ne izgulj!!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, ma voltam dokinál és már volt szívverése a picinek! El sem hiszem! Mondta, hogy akár a védõnõhöz is elmehetnék, de én úgy vagyok vele, a múltkori után, hogy nem akarom elkapkodni.

4 hetes terhes vagyok.. egy hét mulva kapok papirt?

sziasztok.tegnap kiderült 4 hetes terhes vagyok.de még pici a baba jövö hétfön kell vissza mennem,,akkor már kapok papirt rola?mert tudom hogy azzal kell el mennem a védönöhöz...anélkül nem tudok menni táppénzre..szerintetek?hétfön már kapok...nehéz fizikai munkát végzek és anélkül nem tudok elmenni táppénzre...segitsetek.

Legjobb válasz: Ezt említetted a dokidnak most mikor ott voltál? Elvileg akkor már adhat papírt! Vagy addig ha annyira gáz a munkád menj a körzeti orvoshoz, és mond el neki mi a panaszod, és addig vegyen õ táppénzre valami megfázásos vírusos indokkal. az én dokim megcsinálja, hátha a tied is! Sok sikert!

Ezt említetted a dokidnak most mikor ott voltál? Elvileg akkor már adhat papírt! Vagy addig ha annyira gáz a munkád menj a körzeti orvoshoz, és mond el neki mi a panaszod, és addig vegyen õ táppénzre valami megfázásos vírusos indokkal. az én dokim megcsinálja, hátha a tied is! Sok sikert!
Én úgy tudom, hogy a nõgyógyász tesz javaslatot írásban, azzal kell menni a háziorvoshoz és õ fog kiírni egybõl, mint normál esetben is.
Minden vizsgálatról, tehát errõl is kellet volna, hogy kapj papírt. A védõnõ engem egy sima uh papír alapján vett "nyilvántartásba" és tölötte ki a kiskönyvem. De sok helyen csak akkor "lehet" védõnõhöz menni, ha már van szívhang, sõt hallottam olyat is, hogy csak 12 hét után adnak kiskönyvet a vetélés kockázata miatt. De ha ilyen gondod van, miért nem szóltál a dokinak? vagy ha bármit kaptál, azzal menj el a védõnõhöz nyugodtan, és ahhoz, aki tápra vesz (van ahol a nõdoki, van ahol a körzeti) És lehet megoldás, hogy addig más indokkal menj tápra. Vigyázz magatokra!
Nálunk is úgy volt, hogy UH után kaptunk "hivatalos" igazolást a szabályos szívhangról és az embrióról. Szerintem, ha megmondod, hogy nehéz fizikai munkát végzel, azonnal kiállít igazolást a dokid. Amúgy a magán dokitól én sem kapok vizsgálatokon papírt, csak a kórházban.
Az elõzõ vagyok csak lemaradt... Nem tudod addig is megbeszélni a körzetissel? Általában rendesek, ha elmondod neki sztem ki fog írni. Vigyázz magatokra!
elvileg a 11.hétig a háziorvosod tart táppénzen mondd el neki mi a baj egészen nyugodtan és mondd el milyen a munkád.aztán majd a nõdokid vesz a 12.héttõl táppénzre ráadásul az én estemben igy volt.De kiskönyved mindenképpen legyen nehogy kirugjanak.üdv
Minden eséj meg van. Ne idegeskedj, pihenj. Gratula.
Nekem is vetélés után egybõl összejött a baba. Egyszer megjött utána pontosan 28 napra, de utána már nem, és a héten remélem szülünk, 39 hetes vagyok:) Ne aggódj, ott a baba és ott is fog maradni, csak erre gondolj! Boldog babavárást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!