Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok. Tegnap este óta (3 db)

4 hetes terhes vagyok. Tegnap este óta alig bírok aludni, mert annyira kalimpál a szívem. Mitől lehet?

Voltam ma dokinál, azt mondta tuti nem a Duphastontól meg a Nos-pa-tól van, azt mondta biztos ideges vagyok. A vérnyomásom rendbe van. Tényleg csak ennyi a bajom, hogy ideges vagyok? Más nem lehet?

Legjobb válasz: szia.Igen elképzelhetõ, hogy ideges vagy.Tudod az elsõ 3 hónapban van megterhelve a kismama idegrendszere a legjobban, mert nagyon nagy hormonális változáson megy keresztül.És sokkal jobban érzékeled most a dolgokat, mint régen, nagyon felnagyítasz mindent.Én is tudom, milyen, én is babát várok, de én 6 hetes vagyok, és én is átélem ezeket.Sõt néha még a páromon is lecsatinttom, még jó, hogy õ ennyire türelmes.Majd ez jobb lesz..

szia.Igen elképzelhetõ, hogy ideges vagy.Tudod az elsõ 3 hónapban van megterhelve a kismama idegrendszere a legjobban, mert nagyon nagy hormonális változáson megy keresztül.És sokkal jobban érzékeled most a dolgokat, mint régen, nagyon felnagyítasz mindent.Én is tudom, milyen, én is babát várok, de én 6 hetes vagyok, és én is átélem ezeket.Sõt néha még a páromon is lecsatinttom, még jó, hogy õ ennyire türelmes.Majd ez jobb lesz..
Szia.Lehet, h tényleg csak az idegeskedéstõl van, de szerintem az lesz a legmegnyugtatóbb ha el mész a dokihoz.Nálunk már a háziorvos is csinál ilyen ekg-t, ezért nem kell a korházba menni.mert igaz nekem is kalimpál a szivem, de nem annyira h ne tudnék tõle elaludni.reméljük tényleg nincs semmi más bajod.boldog babavárást. 14 hetes kismama.
Én is 4 hetes terhes vagyok, Duphastont szedek és ugyan ezekkel küzdök mint te. Bár tényleg hormon készítmény, de ezek a tünetek nekem azóta vannak amióta szedem. Szerintem minden hormon készítmény megviseli a szervezetet. Évekkel ezelõtt depresszió miatt szedtem gyógyszert, ami szintén hormon készítmény attól azt hittem egyenesen elpusztulok, amíg hozzá nem szoktam, de tudtam, hogy így mûködik. Utána jobb lett és segített is. Azt remélem most is így lesz. A babáért kibírjuk, nem igaz?
Ettõl a hülye szeles idõtõl esetleg nem lehet?
Szimpla idegeskedés a terhesség miatt, ez szerintem normális. Ha sétálj egyet a levegõn!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazatok van, és csak szimplán ideges vagyok, bár most a nem alvás miatt tényleg annak is érzem magam.Próbálom lekötni magam, hogy ne gondoljak rá, de mihelyst lerakom a fejem, hogy aludjak, egybõl megint érzem hogy mindjárt kiugrik a szívem. Remélem nemsoká elmúlik, mert már teljesen kész vagyok.Van tippetek hogy mivel tudnám megnyugtatni magam?
Szia én velem is igy volt, de nem tudom mi okozhatja. Olyan volt mintha ráültek volna a torkomra és alig kaptam levegõt, és nem tudtam ettõl aludni. Biztos a hormonok megemelik a pulzust. Próbálj másképp elaludni mint eddig , hátha segit . PL. forditva, vagy ha hason szoktál akkor háton.. stb.
Én nem szedtem semmi hormonkészítményt mégis légszomjam volt és álmatlanságom is, nagyon korai szakaszban. 2 hét alatt elmúlt!
Folyamatosan kalimpál, vagy idõrõl idõre jön elõ? Mert nekem is volt (a 26. hét körül), de én bementem az ügyeletes kórházba EKG-ra, mert több, mint fél napig iszonyú gyorsan dobogott a szívem. Bent is tartottak, mert szívritmus-zavarom volt (soha nem volt ilyen jellegû problémám). Gyógyszer nélkül rendbe hozták, és azóta sem tudják, hogy mitõl lehetett. Ja, a vérnyomásom még akkor is jó volt (sõt alacsony!), úgyhogy az nem jelent semmit! Letiltottak a kávéról, fekete teáról, mert az is kiválthatja. Azért nézesd meg egy dokival, ha nincs gond, akkor pedig idegi eredetû (úgyis kell a terhesség alatt egy EKG, max. elõrehozatod a vizsgálatot). El fog múlni, ne félj! Egy 37 hetes mamika
Vegyél be ma is MagneB6-ot, amikor keményedni kezd+pihenés, sok folyadék és lehetõleg ne idegeskedj, mert ezt a stressz is kiválthatja.

24 hetes kismama vagyok, meg vagyok fázva 4 napja antibiotikumot szedek. Tegnap este óta nagyon sokat mozog a babám ha fent vagyok és figyelem szinte mindig mozog, valaki tud segíteni baj lehet vele, vagy miért ennyire aktív?

Vagy ez természetes,nagyon megvagyok ilyedve valami baja van de viszont a dokimat nem akarom emiatt híni,hétf?n megyek hozzá.

Legjobb válasz: Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(

Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(
A kérdező hozzászólása: Lázam is volt és ezt írta fel az orvos, 5 doki is azt mondta nem lehet semmi bajom ne aggódjak mert mialõtt elkeztem szedni megkérdeztem.Viszont még mindig csúnyán köhögök, és nem tudom mire vélhetõ ez a szopora mozgás!!!
Szerintem nincs semmi baj a babával, Õ ilyen aktiv.Az én kislányom is ilyen, hál istennek.Én is voltam kétszer beteg egyszer kb 20 hetesen , és olyan 24-25 hetesen.Semmi baja nem lett, ugyanúgy mozgott.Az antibiotikum biztos nem árt, gondolom a doki irta fel.Jobbulást.36+5hetes km
Nekem 19 hetesen mellékvese gyulladásom volt, Zinnat-ot kaptam rá. Ami ugyebár antibiotikum. Én 2 napja szedtem a gyógyszert mikor elõször éreztem a mozogni. Szerintem nincs összefüggés, fõleg ha orvos írta fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!