Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok. Tegnap este (6 db)

38 hetes és 4 napos vagyok. Tegnap este elkezdett fájni hátul a fejem, nem vettem be semmi gyógyszert, majd kialszom, de sajna nem aludtam ki még ma reggel is úgyanúgy fáj. Ez lehet a szűlés megindulásának a jele?

Legjobb válasz: Én még ilyenrõl nem hallottam, de attól függetlenül lehet! De szerintem csak a frontváltozást érzed! Igaz a frontváltozáskor meg általában sok szülés beindul... Úgyhogy bármi lehetséges!

Én még ilyenrõl nem hallottam, de attól függetlenül lehet! De szerintem csak a frontváltozást érzed! Igaz a frontváltozáskor meg általában sok szülés beindul... Úgyhogy bármi lehetséges!

4 hetes terhes vagyok. Tegnap este óta alig bírok aludni, mert annyira kalimpál a szívem. Mitől lehet?

Voltam ma dokinál, azt mondta tuti nem a Duphastontól meg a Nos-pa-tól van, azt mondta biztos ideges vagyok. A vérnyomásom rendbe van. Tényleg csak ennyi a bajom, hogy ideges vagyok? Más nem lehet?

Legjobb válasz: szia.Igen elképzelhetõ, hogy ideges vagy.Tudod az elsõ 3 hónapban van megterhelve a kismama idegrendszere a legjobban, mert nagyon nagy hormonális változáson megy keresztül.És sokkal jobban érzékeled most a dolgokat, mint régen, nagyon felnagyítasz mindent.Én is tudom, milyen, én is babát várok, de én 6 hetes vagyok, és én is átélem ezeket.Sõt néha még a páromon is lecsatinttom, még jó, hogy õ ennyire türelmes.Majd ez jobb lesz..

szia.Igen elképzelhetõ, hogy ideges vagy.Tudod az elsõ 3 hónapban van megterhelve a kismama idegrendszere a legjobban, mert nagyon nagy hormonális változáson megy keresztül.És sokkal jobban érzékeled most a dolgokat, mint régen, nagyon felnagyítasz mindent.Én is tudom, milyen, én is babát várok, de én 6 hetes vagyok, és én is átélem ezeket.Sõt néha még a páromon is lecsatinttom, még jó, hogy õ ennyire türelmes.Majd ez jobb lesz..
Szia.Lehet, h tényleg csak az idegeskedéstõl van, de szerintem az lesz a legmegnyugtatóbb ha el mész a dokihoz.Nálunk már a háziorvos is csinál ilyen ekg-t, ezért nem kell a korházba menni.mert igaz nekem is kalimpál a szivem, de nem annyira h ne tudnék tõle elaludni.reméljük tényleg nincs semmi más bajod.boldog babavárást. 14 hetes kismama.
Én is 4 hetes terhes vagyok, Duphastont szedek és ugyan ezekkel küzdök mint te. Bár tényleg hormon készítmény, de ezek a tünetek nekem azóta vannak amióta szedem. Szerintem minden hormon készítmény megviseli a szervezetet. Évekkel ezelõtt depresszió miatt szedtem gyógyszert, ami szintén hormon készítmény attól azt hittem egyenesen elpusztulok, amíg hozzá nem szoktam, de tudtam, hogy így mûködik. Utána jobb lett és segített is. Azt remélem most is így lesz. A babáért kibírjuk, nem igaz?
Ettõl a hülye szeles idõtõl esetleg nem lehet?
Szimpla idegeskedés a terhesség miatt, ez szerintem normális. Ha sétálj egyet a levegõn!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazatok van, és csak szimplán ideges vagyok, bár most a nem alvás miatt tényleg annak is érzem magam.Próbálom lekötni magam, hogy ne gondoljak rá, de mihelyst lerakom a fejem, hogy aludjak, egybõl megint érzem hogy mindjárt kiugrik a szívem. Remélem nemsoká elmúlik, mert már teljesen kész vagyok.Van tippetek hogy mivel tudnám megnyugtatni magam?
Szia én velem is igy volt, de nem tudom mi okozhatja. Olyan volt mintha ráültek volna a torkomra és alig kaptam levegõt, és nem tudtam ettõl aludni. Biztos a hormonok megemelik a pulzust. Próbálj másképp elaludni mint eddig , hátha segit . PL. forditva, vagy ha hason szoktál akkor háton.. stb.
Én nem szedtem semmi hormonkészítményt mégis légszomjam volt és álmatlanságom is, nagyon korai szakaszban. 2 hét alatt elmúlt!
Folyamatosan kalimpál, vagy idõrõl idõre jön elõ? Mert nekem is volt (a 26. hét körül), de én bementem az ügyeletes kórházba EKG-ra, mert több, mint fél napig iszonyú gyorsan dobogott a szívem. Bent is tartottak, mert szívritmus-zavarom volt (soha nem volt ilyen jellegû problémám). Gyógyszer nélkül rendbe hozták, és azóta sem tudják, hogy mitõl lehetett. Ja, a vérnyomásom még akkor is jó volt (sõt alacsony!), úgyhogy az nem jelent semmit! Letiltottak a kávéról, fekete teáról, mert az is kiválthatja. Azért nézesd meg egy dokival, ha nincs gond, akkor pedig idegi eredetû (úgyis kell a terhesség alatt egy EKG, max. elõrehozatod a vizsgálatot). El fog múlni, ne félj! Egy 37 hetes mamika
Vegyél be ma is MagneB6-ot, amikor keményedni kezd+pihenés, sok folyadék és lehetõleg ne idegeskedj, mert ezt a stressz is kiválthatja.


24 hetes kismama vagyok, meg vagyok fázva 4 napja antibiotikumot szedek. Tegnap este óta nagyon sokat mozog a babám ha fent vagyok és figyelem szinte mindig mozog, valaki tud segíteni baj lehet vele, vagy miért ennyire aktív?

Vagy ez természetes,nagyon megvagyok ilyedve valami baja van de viszont a dokimat nem akarom emiatt híni,hétf?n megyek hozzá.

Legjobb válasz: Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(

Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(
A kérdező hozzászólása: Lázam is volt és ezt írta fel az orvos, 5 doki is azt mondta nem lehet semmi bajom ne aggódjak mert mialõtt elkeztem szedni megkérdeztem.Viszont még mindig csúnyán köhögök, és nem tudom mire vélhetõ ez a szopora mozgás!!!
Szerintem nincs semmi baj a babával, Õ ilyen aktiv.Az én kislányom is ilyen, hál istennek.Én is voltam kétszer beteg egyszer kb 20 hetesen , és olyan 24-25 hetesen.Semmi baja nem lett, ugyanúgy mozgott.Az antibiotikum biztos nem árt, gondolom a doki irta fel.Jobbulást.36+5hetes km
Nekem 19 hetesen mellékvese gyulladásom volt, Zinnat-ot kaptam rá. Ami ugyebár antibiotikum. Én 2 napja szedtem a gyógyszert mikor elõször éreztem a mozogni. Szerintem nincs összefüggés, fõleg ha orvos írta fel.

4-5 hetes vagyok, és tegnap este + ma reggel is volt egy kis halvány barnázásom. Nektek is volt ilyen?

Úgy megijjedtem! ugye nem lesz baja a picinek??dokihoz csak a jövö hét közepén tudok menni..addig meghülyülök! remélem elmúlik ez a barnázás, mert nagyon nyugtalanító! Írjatok!!!

Legjobb válasz: Nekem is volt, én elmentem az ügyeletre, ott azt mondták, hogy pihenjek, és szedjem a MagneB6-ot. Nekem ettöl teljesen elmult. Amugy azt mondják, amig nem görcsölsz, és nem véres a folyás nincs baj. Nekem sem lett:)32hkm

Nekem is volt, én elmentem az ügyeletre, ott azt mondták, hogy pihenjek, és szedjem a MagneB6-ot. Nekem ettöl teljesen elmult. Amugy azt mondják, amig nem görcsölsz, és nem véres a folyás nincs baj. Nekem sem lett:) 32hkm
A kérdező hozzászólása: Na, kedves lehurrogók!!kösz a semmit..bunkózni ne ebben a témakörben tegyétek! kösz! Ja, amúgy bementem az ügyeletre, ahol jól képen röhögtek..errõl ennyit. úgy néztek rám, hogy mi a szart keresek itt..épp hogy csak "belémnyúlt" a doki..meg sem uh-zott..de mindegy.. az ilyen hozzászólásokra nincs szükségem..köszi Lehet, hogy ti nem tudjátok milyen az, mikor hónapokig küzdessz, hogy összejöjjön a baba..mikor meg végre sikerül..jön egy ilyen barnázás, ami nekem még sosem volt..jó, hogy megijjedek..de mindegy ilyen embereknek nem magyarázom meg! Ja, amúgy meg tudod ám kit nevezz idiótának!!!
Oh...ez komoly?segíteni akarsz és akkor még õ van megsértõdve?pfff...reélem máskor is agyatlan lesz !!! és értsétek ezt úgy ahogy akarjátok..hihetetlen egyesek mekkora idióták:/
Utolsónak! Tegnap is volt egy ilyen kérdés, õ is azt mondta, hogy vérezget, megy nincs doki a közelben, tõlünk várta, hogy mi lehet a gond. Mikor írtam, hogy menjen be a kórházba, jól elküldött...ennyi Nekem ilyen nem volt, de tuti, hogy egybõl mentem volna...
Nem azért mondom...nem, de mégis ezért.Miért kell azt hajtogatni ilyen esetekben, hogy csak jövõ hét közepén jutok el...azonnal ügyelet kedvesem, nem itt kérdéseket feltenni...mérlegelj már, ha véreznél is itt ülnél és várnád a csodát? NEM ugye? Lehet nincs baj, de spuri be abba a nyamvadt kórházba MOST!!!
Nekem is volt, több napig is, akkor, amikor meg kellett volna jönni. Nekem nem lett semmi baj.
Sajnos, nekem méhen kívülit jelzett. Biztos, ami biztos, menj be az ügyeletre, megnéznek uh-on, inkább egy vizsgálattal több legyen, mint késõbb baj.
Szerintem is menj be az ügyeletre, most ez a legfontosabb.Nem biztos, hogy baj van, de jelezhet sajnos vetélést is.Szerintem semmiképp ne maradj otthon, úgyse lennél nyugodt egy percig sem.Lehet, semmi baj nincs, és kapsz egy gyógyszert.De biztosat csak az orvos tud mondani.
Szia!Én elmennék az ügyeletre!Anno Én sem mentem és vetélés lett a vége!:(((((Reméljük Nálad semmi baj sem lesz, mert ez lehet egy emlékezés is a mensire, de sajnos kezdõdõ vetélés jele is lehet!A másidik terhességemnél azonnal rohantam ügyeletre és kaptam Utrogestant, most 33 hetes vagyok!Ha úgy döntesz, hogy mégsem mégy ügyeletre, akkor viszont szigorú fekvés, rutaszkorbin és magne b6!Vigyázz magatokra!!!
Igazad van kedves kérdezõ, bármilyen problémád van írj ide, majd mi megmondjuk mitr kell tenned. Minek az orvos? Az a másik illetõ is azért nem ment orvoshoz, mert szerinte az egy barom. Majd így látatlanban mi megmondjuk a diagnózist.
Egy tablettától nem lessz baja. Menj el a fogászatra, igen kifogják húzni, csak ta´je´koztasd az orvost az állapotodról.
Nem biztos, hogy ki kell húzni, majd a doki eldönti. ne aggódj. Lehet gyökérkezelni is, és megmaradna a fogad. Gondolj bele, egyszer pótolni is kell, nem nõ vissza. Persze ha kell, akkor kell-húzni. Gratula a babához!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!