Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok az uh szerint (5 db)

4 hetes terhes vagyok az uh szerint. Egyre erősebb barnás folyásom van. Van még esély rá, hogy megmarad a magzatom, vagy biztos, hogy elvetélek?

Legjobb válasz: Most pont meglenne egy mensi, amit lehet hogy a szervezeted nem ért még, hogy mi is történik, ezért barnázol..nekem is volt és azt mondta a doki, hogy ha erõsödne, vagy görcsölnék azonnal menjek be, lehet a folyamatot már nem tudná megállítani, de minél elõbb megyek annál többet tud segíteni. szerintem, ha erõsödik menj dokihoz, de lehet, hogy az uh bolygatott meg.

Most pont meglenne egy mensi, amit lehet hogy a szervezeted nem ért még, hogy mi is történik, ezért barnázol..nekem is volt és azt mondta a doki, hogy ha erõsödne, vagy görcsölnék azonnal menjek be, lehet a folyamatot már nem tudná megállítani, de minél elõbb megyek annál többet tud segíteni. szerintem, ha erõsödik menj dokihoz, de lehet, hogy az uh bolygatott meg.
A terhesség korai szakaszában viszonylag gyakori a barnás véres folyás, ez még nem azt jelenti, hogy elvetélsz. De bármilyen erdetû és mennyiségû vérzés esetén spuri az orvosodhoz, de ha még nem választottál dokit, akkor is a szülészeten meg kell, hogy nézzenek most hétvégén is. Nekem a négy gyerkõcbõl az elsõnél volt ilyen. A többinél már nem.
Elõször is ne parázz! Az elõzõ hozzászólóval értek egyet. Plusz barnázás lehet attól is, hogy mikor beágyazódik a manó, megsérül egy apró hajszálér. És ha négy hetes vagy, akko két hete fogant, tehát nemrég ágyazódhatott be. Másrészt vannak nõk, akik végig menstruálnak. Én 12 hetes koromig végig vérezgettem, kisebb megszakításokkal. Utólag megláttam benne a rendszert, kb négyketente kezdõdött mindig újból. Mondjuk nekem feküdni kellett ezalatt, és vitaminokat, meg progeszteront szedni 12 hétig, hogy növeljem a megtartás esélyét. Aztán annyira sikerült megtartani, hogy két héttel tovább maradt a pocakban. És az eredmény: Egy tündéri, egészséges és hihetetlenül gyorsan fejlõdõ 5 hónapos csajszi... És a végeredmény: Egy tündéri 5
Engem lebaszott a doki, hogy máskor ne menjek, mert úgyse tud mit tenni, a vizsgálattal többet árt. Mondjuk egy paraszt volt... Szerintem is konzultálj dokival, de elõtte telefonálj oda! (az öt hónapos kislány anyukája)
én öt hetesen váratlanul egyik napról a másikra vetéltem el spontán.telefonáltam a dokinak azt mondta ha erõsödik a vérzés menjek be addig pihenjek hátha megmarad, sajna nem, egyépként azt mondta 2 nap mulva meg uh-z mert nem tehet semmit ha spontán elakar menni.a jo hogy nem kellett küret. menj el a dokidhoz pár nap mulva.sok szerencsét
Nekem majdnem 6 hétig volt vérzésem folyamatosan és megmaradt a babó!Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, holnap irány a doki mindenképpen, mert erõsödött a barnás folyás, inkább alvadt vérnek tûnik. Már nem nagyon reménykedem, de azért köszi mindenkinek!

Valaki járt már így? 18mm-es petezsák, benne szikhólyag, petezsák körül áramlás. A menzesz szerint 8 hetes terhes vagyok, az uh szerint 5+4.

A diagnózishoz oda írták: fenyget? vetélés kaptam 3*1 utrogestant

Legjobb válasz: Szia nem mondott semmit?Nem kérdeztél?Nem mondta miért kapsz gyógyszert? Nekem irva volt 18mm petezsák élõ embrió szivmüködés kimutatható stb....az áramlás tuti nem volt beleirva. Csak az még hogy jó helyen van a baba...de most nem tudom megnézni a papirom...Nem lehet hogy késõbb fogant meg a baba mint ahogy számolod?

Szia nem mondott semmit?Nem kérdeztél?Nem mondta miért kapsz gyógyszert? Nekem irva volt 18mm petezsák élõ embrió szivmüködés kimutatható stb....az áramlás tuti nem volt beleirva. Csak az még hogy jó helyen van a baba...de most nem tudom megnézni a papirom...Nem lehet hogy késõbb fogant meg a baba mint ahogy számolod?
A kérdező hozzászólása: Az áramlás bevérzés jelent, a baba pedig sokkal kisebb mint lennie kell. Pontosabban itt babáról még szó sincs, csak petezsák és szikhólyag :(
Van valami fejlemény?
Szia én is épp kérdezni akartam jol vagy minden okés?
A kérdező hozzászólása: missed ab. Egy hete megvolt a mûtét. :(
Sajnálom:(((
Szia én is sajnálom nagyon.Pedig drukkoltam..

23 hetes kismama vagyok.1 hete voltam dokinál és az uh. Szerint a fej körfogat, 56, 4 mm, a combcsont 30, 2 mm. Néztem a neten az adatokat és megijedtem, mert a combhossz, csak a 18. hétnek felel meg! Ugye nincs semmi baj?

Volt vagy van olyan kismama akinek a babájának hasonló eredményei voltak, és nem volt semmi gond a babóval?

Legjobb válasz: Ne aggódj,az uh.-os mérések egyrészt tévedhetnek és itt pár milliméter tévedés is heteket jelent,másrészt ezek az interneten megadott adatok csak tájékoztató jellegûek,nagyon általános méretek és ugye ahány baba,annyi méret.Van akinek 57 centis a pocaklakója születésekor,van,akinek meg 52.Van akinek 4 kiló,a a másiknak meg 2kiló 80 deka.Nem érdemes emiatt aggódni,fõleg ha a doki nem jegyezte meg,hogy gond lenne a méretekkel!Boldog bababvárást!

Ne aggódj, az uh.-os mérések egyrészt tévedhetnek és itt pár milliméter tévedés is heteket jelent, másrészt ezek az interneten megadott adatok csak tájékoztató jellegûek, nagyon általános méretek és ugye ahány baba, annyi méret.Van akinek 57 centis a pocaklakója születésekor, van, akinek meg 52.Van akinek 4 kiló, a a másiknak meg 2kiló 80 deka.Nem érdemes emiatt aggódni, fõleg ha a doki nem jegyezte meg, hogy gond lenne a méretekkel!Boldog bababvárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Igazából ma megyek megint uh.-ra, mert tegnap beszéltem vele és szerinte sem jók az adatok, ezért megakarja nézni mégegyszer. Kicsit megijedtem!!:-( A párom is kétségbe van esve!
Érdekes valóban. Nem tudom jól, ill. pontosan mérték-e, lehet hogy nem. Nekem 19+2nél volt a combcsont 31mm, pedig én is meg a gyerek apja is alacsonyak vagyunk. Jó tudom, ez nem sokat számít, de azért picit talán igen.
Szia! Nekem a 20.héten volt a baba combcsontja 28mm. Szerintem nincs semmi baj, max. elmérték. Én is mindig a combcsont hosszán paráztam, mert mindig rövidnek tûnt. A 38.heti uh alapján is csak 66mm volt. És a 39.héten született 52 cm-el .Teljesen átlagos babaként. Az igaz, hogy az átlagnál egy picit alacsonyabb baba, úgy lehet észrevenni, hogy a rugik mindig nagyobbak a lábára. :) . Semmi egyéb gond nincs vele. Holnap majd úgyis megnézik jobban. Csak azért írtam, hogy addig se idegeskedj sokat. Minden jót nektek!

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.

Legjobb válasz: Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!

Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!
Szia! Én 12+1 hetesen voltam uh-n akkor voltak a baba méretei BPD:21mm, a CRL:68mm, de az elsõ babánál kisebb volt és ráadásul 12 hetes uh-n nem is annyi voltam hanem 11 hetes és két hét múlva érdekes volt hogy már 14 hetes, de sajnos utána kiderült, hogy beteg volt a pici.
Szia! Kikerestem az én babómét. :o) 13+5 hetesen voltunk: BPD: 24mm , Thorax AP: 24mm*23mm , Femur: 13mm Úgyhogy szerintem Ti is rendben vagytok. :o) Egyébként nálunk is mindig kisebb méreteket mérnek, már rá is kérdeztem, hogy miért és azt mondták, hogy valószínûleg 1 héttel fiatalabb a baba, de nem módosítják a terminust, csak 2 hét eltérésnél. Úgyhogy szerintem nyugi. ;o) 24 vagy 25 hetes kismami :o)
Szerintem ne aggódj, ha a doki mondta, hogy minden rendben. nem egyformán növekszenek a magzatok, nem lehet mindegyiknek egyforma a mérete. Nekem 13+5 volt UH, akkor volt CRL 82 mm, BPD 22 mm NT 1, 9 mm. Ez os jó, és a tiéd is jó. No para.
Nekem van egy elevites örök naptáram, amin az átlagméretek vannak feltüntetve a különbözõ hetekben. Nos, azt kell mondjam az alapján a méretei a kis pockodnak tökéletesek. Én a 13. hetet néztem: CRL: 62, BPD: 25. Ez amúgy is változó mindenkinél. Nyugi!!!! Boldog babavárást!
Nagyon szívesen! Sok ilyen lesz még!:-)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor mindenhol mást írnak! Köszi, hogy megnézted! :)
http://www.mamanet.hu -n van egy magzati táblázat, talán az segít. De szerintem sincs semmi gáz, lehet, hogy késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm, de én is láttam ezt az oldalt, írtam is. De azért köszi, hogy vetted a fárdtságot és bemásoltad!
szerintem ez teljesen változó hogy kinél mekkora egy elõzõ kérdésre már leírtam, hogy bizonyos okok miatt ugy alakult, hogy hétfõn és csütörtökön is voltunk uth-n és 3 nap alatt 1 cm nõtt így a étfõi szerint az én babóm is kisebb az átlagnál de csütörtökön már nagyobb. ugysem tudják pontosan megmondani a korát igy teljesen abban sem lehetsz bizto, hogy jó hetet nézel. Szerintem semmi köze nem lesz a most mért eredményeknek a végsõ súlyához de ga mégis akkor inkább 3.1 legyen mint 4, 1 szerintem, majd növekszik idekinn. : ) Nyugi biztosan minden rendben 15 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... nah, most végiggondoltam, hát ha a gép ezt a terhességi hetet ill. napot adta ki, akkor csak annak megfelelõ a mérete szerintem. Mert valahogy úgy lehet, hogy megméri a doki, azután a gép kiadja a terhesség idejét. Mert mensi szerint nem ez a pontos kor. Most kivételesen az asszisztens írta a gépbe az adatokat, lehet hogy csak a papíron nem jó? Nem is agyalok tovább, majd megkérdezem a következõ alkalommal! Nagyon köszi a válaszokat!

Netes kalkulátor szerint 4 hetes 5 napos lehetek. Lát már ilyenkor vlmit az uh vagy a doki?

Szeretném holnap felkeresni.

Legjobb válasz: Azért akarok mindenképpen elmenni, mert ugyan a tesztem pozitív, de szeretném ha ezt a doki is megerõsítené. + lenne hozzá egy halom kérdésem. Amit jobb most letisztázni.

A kérdező hozzászólása: Azért akarok mindenképpen elmenni, mert ugyan a tesztem pozitív, de szeretném ha ezt a doki is megerõsítené. + lenne hozzá egy halom kérdésem. Amit jobb most letisztázni.
igen az embrió kezdeményt mindenképp látja, és hogy jó helyen ágyazódik e be :) gratulálok, remélem mindent rendben talál a doki :)
A kérdező hozzászólása: Na meg a párom miatt is. Õ még nem tudja, és ha oda állítanék hozzá egy poz. tesztel, elsõ kérdése, "Ez mi?" lenne. Második "Lehet csak téved." Tehát õ nagyon kétkedõ minden ilyen kütyüben.
Szia! Pont 4 hét 5 naposan voltam, és egyértelmûen mondta a doki, a szonográfus, az asszisztens is, hogy ott bizony baba van. :) Elküldtek tesztelni, azonnal + is lett. Minden jót :) 28h km
Én 4 hetesen voltam elõször uh-n, és láttam egy fekete foltot, utána 2 hét múlva már, a petezsákot is láttam.Nekem is azt javasolták, hogy várjak még, de én elmentem.
ja és öt hetes még csak három nap mulva leszel ugyhogy mindenképp korai a holnapi uh. De ha menni akarsz menjél, legfeljebb nem látnak semmit.
hát ez azt jelenti h kb 5 napja késik....nekem 5 hetesen a petezsákot látta még, és egy héttel késöbb mehettem vissza ujra. én várnék még egy hetet legalább h dobogo szivecskét láss.
elõzõ vagyok: elsõ válaszolónak figyelmébe ajánlom: "Az ötödik héttõl már hüvelyi ultrahanggal is kimutatható a terhesség, de ilyenkor még csak a petezsák látszik (egy fekete, nagyjából kör alakú folt az ultrahang felvételen), a benne lévõ embrió nem. (Ezért nem kell megijedni, ha a leleteden azt olvasod, hogy élõ embrió nem látható.) Csak a 8-10. héten célszerû felkeresni a nõgyógyászt, hogy megállapítsa a terhességet, amikor már látszani fog a baba, sõt még a szívverése is."
bocs hogy lelombozlak de csak megvastagodott nyálkahártyát fog látni ESETLEG petezsákot. Ha nincs gondod akkor várhatsz még legalább egy hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Igen, értelek, egy fotóval jobb lenne elé tenni a tesztecskét. :) ) Nyugodtan menj, nekem biztosra látták már a terhességet, szívhang pedig úgyis csak 6-8 hetesen lesz hallható, látható, én addig nem húznám a "megerõsítést". :) Meg fontos tudni, hogy jó helyen van. Hajrá:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!