Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok az uh (29 db)

Most jöttem a dokitól, ahogy én számolom pont 6 hetes vagyok, az uh-n 3, 3 X 4, 0 mm szikhólyagot, benne 1, 2 embriót, szívhang még nincs. Voltak valakinek hasonló értékei?

Kicsit aggódom, ez a 3. terhességem (1 kisfiam van, sajnos a 2.-al később gondok voltak), az első kettőnél a 6. héten, már volt szívhang

Legjobb válasz: Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!

Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!
ÓÓÓ az tök jó!Nem kell aggódni, lessz szívhang nyugi nekem sem volt még ilyenkor!Én 8 hetes voltam amikor volt!Addig még a doki sem mondta hogy baj van!26HKM
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, engem 1 hét múlva hívott vissza az orvos
Nekem sincs 6 hetesen, visszaredeltek késõbb. De elõre mondta, hogy szerinte még nem lesz.

Nagyon aggodom, szeretnem elkerulni a csaszarmetszest, de 38+4 hetes vagyok es babacskat mar egy hete 4000 gr korulinek saccolta az UH. Volt valamelyikotok hasonlo helyzetben? Mi lett a vege?

Elegge magasak vagyunk mindeketten a ferjemmel, en 180 cm, szoval nincs teraranytalansag vagy effele,szepen befordult, de elso baba lesz es nagyon felek, hogy esetleg elakad vagy szakadok stb es akkor csaszar lesz!

Legjobb válasz: Szia! Nekem az utolsó UH-n 4610g-ra becsülték. Az orvosom szerint a hasam nem volt akkora, hogy egy ekkora baba elférjen benne. Aztán spontán 4 óra alatt született meg "csak" 4400g-mal a kisfiam! Utána nehéz volt, de a szülés nem volt vészes! Ne aggódj! Minden rendben lesz!

Szia! Nekem az utolsó UH-n 4610g-ra becsülték. Az orvosom szerint a hasam nem volt akkora, hogy egy ekkora baba elférjen benne. Aztán spontán 4 óra alatt született meg "csak" 4400g-mal a kisfiam! Utána nehéz volt, de a szülés nem volt vészes! Ne aggódj! Minden rendben lesz!
Igen, elég nagy volt a gátseb, kicsit repedtem, nem vészesen, de az begyulladt. Meg egy kicsit több vért vesztettem, mint kellett volna... Itthon már volt segítség, de nehéz volt. A szülés viszont nem volt gáz, de én is féltem azoktól, amiktõl Te! De bíztam a dokimban, tudaj mit csinál. Nem is lett nagy baj, szép egészséges babám van! Ne stresszelj, csak bízz az orvosodban, mert õ tudja, mi a jó Neked és a picinek! Ha császár, azt is fogadd el! Könnyû, szép szülést!
Én 162cm és viszonylag sovány vagyok, a babám nekem is nagy volt 4450g és 59 cm volt.Természetes úton szültem és õszintén mondom gyorsabban meglett mint akinek 3 kg körüli volt.Sztem ez inkább annak a kérdése, hogy mennyire tágulsz.Ne félj, ha pozítívan állsz hozzá nem lesz gond, simán és gyorsan megszülöd.Nekem nem volt sok varratom és a gátvarrat is inkább csak húzódott, nem igazán fájt.Könnyû szülést!
Az én fiam is 4400 gramm és 57 cm volt, simán szültem. EDA-val. A kellemtelenség inkább az volt, hogy a "kicsikém" szétszakított belül és sok vért vesztettem. Az utána lévõ napok voltak megerõltetõek a vérveszteség miatt. A 38. hetu UH-on 3600 grammosra saccolták és a 41. héten született. Ma már 9 éves, de még mindig tartja a elõnyét (145 cm és több mint 40 kiló) Nem tudom mekkora lesz a hugicája:-)
Egy ellenpélda: nekem is azt mondta az UH-s, hogy nagy babám lesz. Szerinte 60 cm feletti és tuti, hogy több mint 4 kilós. Erre megszületett a fiam: 54 cm és 3500 gr.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt es egyben le a kalappal, 4400 gramm! hat remelem, mi is hasonloan leszunk...ha megengedsz meg egy kerdest, azt irod, "utana nehez volt": marmint nagyon ossze kellett varrni vagy ilyesmi?
Szia! Én a 39. héten szültem meg szintén elsõ gyermekemet. Kisfiam 56 cm és 4350 gramm volt. Könnyû szülés volt, gátvarrás is csak pár öltés volt, semmivel sem volt komplikáltabb mint egy kissebb babát megszülni. A gátsebem még egy pár napig érzékeny volt, de aztán hamar begyógyult. A nehézség csak a késõbbiekben az, hogy nehezebb bébikét kell cipelgetned, de legalább edzésben tart. :) Könnyû szülést. Üdv.: egy 13 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mindannyiotoknak nagyon koszonom a valaszokat, jo babazast!!!

4 hetes terhes vagyok az uh szerint. Egyre erősebb barnás folyásom van. Van még esély rá, hogy megmarad a magzatom, vagy biztos, hogy elvetélek?

Legjobb válasz: Most pont meglenne egy mensi, amit lehet hogy a szervezeted nem ért még, hogy mi is történik, ezért barnázol..nekem is volt és azt mondta a doki, hogy ha erõsödne, vagy görcsölnék azonnal menjek be, lehet a folyamatot már nem tudná megállítani, de minél elõbb megyek annál többet tud segíteni. szerintem, ha erõsödik menj dokihoz, de lehet, hogy az uh bolygatott meg.

Most pont meglenne egy mensi, amit lehet hogy a szervezeted nem ért még, hogy mi is történik, ezért barnázol..nekem is volt és azt mondta a doki, hogy ha erõsödne, vagy görcsölnék azonnal menjek be, lehet a folyamatot már nem tudná megállítani, de minél elõbb megyek annál többet tud segíteni. szerintem, ha erõsödik menj dokihoz, de lehet, hogy az uh bolygatott meg.
A terhesség korai szakaszában viszonylag gyakori a barnás véres folyás, ez még nem azt jelenti, hogy elvetélsz. De bármilyen erdetû és mennyiségû vérzés esetén spuri az orvosodhoz, de ha még nem választottál dokit, akkor is a szülészeten meg kell, hogy nézzenek most hétvégén is. Nekem a négy gyerkõcbõl az elsõnél volt ilyen. A többinél már nem.
Elõször is ne parázz! Az elõzõ hozzászólóval értek egyet. Plusz barnázás lehet attól is, hogy mikor beágyazódik a manó, megsérül egy apró hajszálér. És ha négy hetes vagy, akko két hete fogant, tehát nemrég ágyazódhatott be. Másrészt vannak nõk, akik végig menstruálnak. Én 12 hetes koromig végig vérezgettem, kisebb megszakításokkal. Utólag megláttam benne a rendszert, kb négyketente kezdõdött mindig újból. Mondjuk nekem feküdni kellett ezalatt, és vitaminokat, meg progeszteront szedni 12 hétig, hogy növeljem a megtartás esélyét. Aztán annyira sikerült megtartani, hogy két héttel tovább maradt a pocakban. És az eredmény: Egy tündéri, egészséges és hihetetlenül gyorsan fejlõdõ 5 hónapos csajszi... És a végeredmény: Egy tündéri 5
Engem lebaszott a doki, hogy máskor ne menjek, mert úgyse tud mit tenni, a vizsgálattal többet árt. Mondjuk egy paraszt volt... Szerintem is konzultálj dokival, de elõtte telefonálj oda! (az öt hónapos kislány anyukája)
én öt hetesen váratlanul egyik napról a másikra vetéltem el spontán.telefonáltam a dokinak azt mondta ha erõsödik a vérzés menjek be addig pihenjek hátha megmarad, sajna nem, egyépként azt mondta 2 nap mulva meg uh-z mert nem tehet semmit ha spontán elakar menni.a jo hogy nem kellett küret. menj el a dokidhoz pár nap mulva.sok szerencsét
Nekem majdnem 6 hétig volt vérzésem folyamatosan és megmaradt a babó!Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, holnap irány a doki mindenképpen, mert erõsödött a barnás folyás, inkább alvadt vérnek tûnik. Már nem nagyon reménykedem, de azért köszi mindenkinek!

36+4 hetes kismama vagyok. Az UH-on azt mondták, hogy a méhlepény 3. fokban érett. A CTG ennek ellenére jó lett. Mennyire megszokott, hogy ilyenkor a méhlepény már ennyire elöregedik?

32 héten 1-2. fokban volt érett. Heti egy CTG elég lesz, hogy észrevegyék, ha valami nem stimmel?

Legjobb válasz: Elõszokott fordulni. Barátnõmnek is így járt, de õt ilyenkor már kétnaponta nézte a doki!

Elõszokott fordulni. Barátnõmnek is így járt, de õt ilyenkor már kétnaponta nézte a doki!
Miért nem csinálnak flowmetriát?????? Atyaég. Hol laksz, ill. hová jársz gondozásra, lehet tudok segiteni. III. stádiumos méhlepénynél már fennáll a veszély, hogy nem csak tápanyagot hanem oxigént sem kap már elegendõt. És nem ijesztgetés, de a ctg édes kevés...
Az én barátnõmnek is azt mondták, hogy 3.fokban érett, neki mindennap mennie kellet nst-re! Amikor megszült, kiderült(rendes idõre, még egy párnapot rá is húzott) egyáltalán nem volt beérve neki. De azért fõ az óvatosság! Én megnézetném más dokival is.
A kérdező hozzászólása: Szent István kórház. Tök jó... Annyit mondott az orvos, hogy számoljam a magzatmozgást, és ha nincs meg 10 reggel 9 és este 9 között, menjek be másnap reggel NST-re.
ne aggódj, én ugyan igy vagyok, flowmetriát nem néznek nálam, 38-39 hetes vagyok , semmit se néznek itt fehérváron, nekem is 3.fokban volt a méhlepény, erre se mondanak semmit, se ultrahang, semmi, azt mondták minden rendbe, nst van csak de az is jó nekem, ahány kórház és doki annyi szokás!!engem idegesit, hogy szarnak mindenre!!!!
A kérdező hozzászólása: Én itt már tûkön ülök, aztán felhívtam az orvos barátnõmet. Õ valamennyire megnyugtatott, azt mondta, hogy a magzatmozgást tényleg számoljam, mert ha mozog a baba, akkor olyan nagy gond nem lehet. Most számolom a mozgást..
Azért irj, hogy alakulok. Sajnos nekem emiatt idõ elõtt le is vált, a kisfiam majdnem meghalt . Mert csak "nst"-ztek...
A kérdező hozzászólása: Még nem szültem, ma töltöttem be a 39. hetet. CTG rendben van, hétfõn megint CTG, + csinálnak áramlásvizsgálatot és megnézik a méhszájat is.
A kérdező hozzászólása: Minden komplikáció nélkül megszületett a kisfiam 4140 gramm és 60 cm, a kiírt dátum elõtt 2 nappal.

Valaki járt már így? 18mm-es petezsák, benne szikhólyag, petezsák körül áramlás. A menzesz szerint 8 hetes terhes vagyok, az uh szerint 5+4.

A diagnózishoz oda írták: fenyget? vetélés kaptam 3*1 utrogestant

Legjobb válasz: Szia nem mondott semmit?Nem kérdeztél?Nem mondta miért kapsz gyógyszert? Nekem irva volt 18mm petezsák élõ embrió szivmüködés kimutatható stb....az áramlás tuti nem volt beleirva. Csak az még hogy jó helyen van a baba...de most nem tudom megnézni a papirom...Nem lehet hogy késõbb fogant meg a baba mint ahogy számolod?

Szia nem mondott semmit?Nem kérdeztél?Nem mondta miért kapsz gyógyszert? Nekem irva volt 18mm petezsák élõ embrió szivmüködés kimutatható stb....az áramlás tuti nem volt beleirva. Csak az még hogy jó helyen van a baba...de most nem tudom megnézni a papirom...Nem lehet hogy késõbb fogant meg a baba mint ahogy számolod?
A kérdező hozzászólása: Az áramlás bevérzés jelent, a baba pedig sokkal kisebb mint lennie kell. Pontosabban itt babáról még szó sincs, csak petezsák és szikhólyag :(
Van valami fejlemény?
Szia én is épp kérdezni akartam jol vagy minden okés?
A kérdező hozzászólása: missed ab. Egy hete megvolt a mûtét. :(
Sajnálom:(((
Szia én is sajnálom nagyon.Pedig drukkoltam..

4 hetes babás vagyok, az uh-on még semmi nem látszik. Az orvos azt mondta, hogy óvatosan a szexszel. Ez mit jelent?

Nem mertem rákérdezni, hogy mire gondolt ezzel, nehogy hülyének nézzen, pedig az vagyok:) Nem gondolok orgiára, csak nyugodt együttlétre a párommal. Ártani nem akarok, de az önmegtartóztatás sem kellemes.

Legjobb válasz: Nyugodtan szeretkezhettek, amikor csak akartok. Az orális kielégítésnél kell csak odafigyelni, hogy a párod ne fújjon bele erõsen közvetlenül a hüvelybe, mert ez ritkán légembóliát okozhat. = a légbuborék bekerül a véráramba, és elzárhatja az eret.

Nyugodtan szeretkezhettek, amikor csak akartok. Az orális kielégítésnél kell csak odafigyelni, hogy a párod ne fújjon bele erõsen közvetlenül a hüvelybe, mert ez ritkán légembóliát okozhat. = a légbuborék bekerül a véráramba, és elzárhatja az eret.
Szia! Az óvatosan pontosan azt jelenti, hogy óvatosan, ne vadul. Ha nem szabadna szexelnetek akkor azt mondta volna a doki hogy tilos a szex. Mi az elsõ néhány hétben nem mertünk, nehogy baja legyen a babának, sokszor elõfordul hogy szex után vérzés jelentkezik és esetleg elmegy a baba. Persze nem bizonyított az ok-okozati összefüggés de azért jobb félni mint megijedni! Minden jót! 17 hetes

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.

Legjobb válasz: Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!

Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!
Szia! Én 12+1 hetesen voltam uh-n akkor voltak a baba méretei BPD:21mm, a CRL:68mm, de az elsõ babánál kisebb volt és ráadásul 12 hetes uh-n nem is annyi voltam hanem 11 hetes és két hét múlva érdekes volt hogy már 14 hetes, de sajnos utána kiderült, hogy beteg volt a pici.
Szia! Kikerestem az én babómét. :o) 13+5 hetesen voltunk: BPD: 24mm , Thorax AP: 24mm*23mm , Femur: 13mm Úgyhogy szerintem Ti is rendben vagytok. :o) Egyébként nálunk is mindig kisebb méreteket mérnek, már rá is kérdeztem, hogy miért és azt mondták, hogy valószínûleg 1 héttel fiatalabb a baba, de nem módosítják a terminust, csak 2 hét eltérésnél. Úgyhogy szerintem nyugi. ;o) 24 vagy 25 hetes kismami :o)
Szerintem ne aggódj, ha a doki mondta, hogy minden rendben. nem egyformán növekszenek a magzatok, nem lehet mindegyiknek egyforma a mérete. Nekem 13+5 volt UH, akkor volt CRL 82 mm, BPD 22 mm NT 1, 9 mm. Ez os jó, és a tiéd is jó. No para.
Nekem van egy elevites örök naptáram, amin az átlagméretek vannak feltüntetve a különbözõ hetekben. Nos, azt kell mondjam az alapján a méretei a kis pockodnak tökéletesek. Én a 13. hetet néztem: CRL: 62, BPD: 25. Ez amúgy is változó mindenkinél. Nyugi!!!! Boldog babavárást!
Nagyon szívesen! Sok ilyen lesz még!:-)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor mindenhol mást írnak! Köszi, hogy megnézted! :)
http://www.mamanet.hu -n van egy magzati táblázat, talán az segít. De szerintem sincs semmi gáz, lehet, hogy késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm, de én is láttam ezt az oldalt, írtam is. De azért köszi, hogy vetted a fárdtságot és bemásoltad!
szerintem ez teljesen változó hogy kinél mekkora egy elõzõ kérdésre már leírtam, hogy bizonyos okok miatt ugy alakult, hogy hétfõn és csütörtökön is voltunk uth-n és 3 nap alatt 1 cm nõtt így a étfõi szerint az én babóm is kisebb az átlagnál de csütörtökön már nagyobb. ugysem tudják pontosan megmondani a korát igy teljesen abban sem lehetsz bizto, hogy jó hetet nézel. Szerintem semmi köze nem lesz a most mért eredményeknek a végsõ súlyához de ga mégis akkor inkább 3.1 legyen mint 4, 1 szerintem, majd növekszik idekinn. : ) Nyugi biztosan minden rendben 15 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... nah, most végiggondoltam, hát ha a gép ezt a terhességi hetet ill. napot adta ki, akkor csak annak megfelelõ a mérete szerintem. Mert valahogy úgy lehet, hogy megméri a doki, azután a gép kiadja a terhesség idejét. Mert mensi szerint nem ez a pontos kor. Most kivételesen az asszisztens írta a gépbe az adatokat, lehet hogy csak a papíron nem jó? Nem is agyalok tovább, majd megkérdezem a következõ alkalommal! Nagyon köszi a válaszokat!

Hogy lehet? Hétfőn voltam uh-n, a petezsákot látta, 5 mm és azt hogy a szikhólyag sejthető. Azt mondta 4 hetes vagyok és 2 hete fogant. De az nenm lehet.

Abban az id?ben együtt sem voltunk. Amikor elképzelhet? az júli 29 (20.nap). Már 10 napja késik,és 30 naposak a ciklusaim. Nem túl pici? Elvileg ma lennék 6 hetes. Jövöhéten megyek vissza. Lehet hogy lesz szívhang? Vagy még nem? Most van szikhólyag vagy nincs? Tüneteim se nagyon vannak, néha émelygek evések után meg szédülök. A cicim kicsit nagyobb lett, de nem fáj. Ez normális?

Legjobb válasz: Köszönöm! Remélem hogy lesz szívhang is és már van szikhólyag is!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem hogy lesz szívhang is és már van szikhólyag is!

10 hetes 6 napos vagyok most.12 hetes 4 napos leszek az elso UH-m alkalmaval, eddig semmit nem vizsgaltak rajtam (igen, Nagybritannia). Mekkora az esely, hogy nem is lesz elo baba az uh-n?

Tunetek vannak, voltak, a melltartomat le kellett cserelni 80A-rol 85C-re, allandoan faradt es almos vagyok. egyfolytaban fel vagyok puffadva, ami reggelre kisebb lesz, de reggel is van gombolyu pocim.

Legjobb válasz: Ne gondolj semmi rosszra, minden rendben lesz!! Általában, ha elhal a magzat, akkor vérzik és görcsöl az anya. Persze elõfordul, hogy nem, de az a ritkább. Ne gondolkodj ilyesmin, koncentrálj a babára!!!

Ne gondolj semmi rosszra, minden rendben lesz!! Általában, ha elhal a magzat, akkor vérzik és görcsöl az anya. Persze elõfordul, hogy nem, de az a ritkább. Ne gondolkodj ilyesmin, koncentrálj a babára!!!
Én kedden kellett volna mennyek 12hetes ultrahangra, de sajnos már nemkell.Melleim nagyon érzékenyek voltak amit csak a tegnap neméreztem, 2napja nagyon erös görcseim vannak, és minimális vérzés is jelenkezet.Sajnos ma a doki megvizsgált és közölte hogy elhalt a baba.Szerintem ahogy a görcsök kezdöttek akkor kezdödött a baj is, és akkor megszünt a melleim érzékenysége is. De ne aggodj amig nincs ilyen panaszod, és sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom!!!
Én úgy tudom, hogy a tünetek még pár napig megmaradhatnak akkor is ha tragédia történik, de ne gondolj ilyenekre. Az is igaz, hogy általában erõs görcsök és vérzés jelentkezik. Próbálj pozitív maradni, nem lesz semmi baj! A második válaszolót nagyon sajnálom! Kívánom neki, hogy minél hamarabb újra sikerüljön teherbe esnie és egészséges kisbabája szülessen!!! Minden jót!

23 hetes kismama vagyok.1 hete voltam dokinál és az uh. Szerint a fej körfogat, 56, 4 mm, a combcsont 30, 2 mm. Néztem a neten az adatokat és megijedtem, mert a combhossz, csak a 18. hétnek felel meg! Ugye nincs semmi baj?

Volt vagy van olyan kismama akinek a babájának hasonló eredményei voltak, és nem volt semmi gond a babóval?

Legjobb válasz: Ne aggódj,az uh.-os mérések egyrészt tévedhetnek és itt pár milliméter tévedés is heteket jelent,másrészt ezek az interneten megadott adatok csak tájékoztató jellegûek,nagyon általános méretek és ugye ahány baba,annyi méret.Van akinek 57 centis a pocaklakója születésekor,van,akinek meg 52.Van akinek 4 kiló,a a másiknak meg 2kiló 80 deka.Nem érdemes emiatt aggódni,fõleg ha a doki nem jegyezte meg,hogy gond lenne a méretekkel!Boldog bababvárást!

Ne aggódj, az uh.-os mérések egyrészt tévedhetnek és itt pár milliméter tévedés is heteket jelent, másrészt ezek az interneten megadott adatok csak tájékoztató jellegûek, nagyon általános méretek és ugye ahány baba, annyi méret.Van akinek 57 centis a pocaklakója születésekor, van, akinek meg 52.Van akinek 4 kiló, a a másiknak meg 2kiló 80 deka.Nem érdemes emiatt aggódni, fõleg ha a doki nem jegyezte meg, hogy gond lenne a méretekkel!Boldog bababvárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Igazából ma megyek megint uh.-ra, mert tegnap beszéltem vele és szerinte sem jók az adatok, ezért megakarja nézni mégegyszer. Kicsit megijedtem!!:-( A párom is kétségbe van esve!
Érdekes valóban. Nem tudom jól, ill. pontosan mérték-e, lehet hogy nem. Nekem 19+2nél volt a combcsont 31mm, pedig én is meg a gyerek apja is alacsonyak vagyunk. Jó tudom, ez nem sokat számít, de azért picit talán igen.
Szia! Nekem a 20.héten volt a baba combcsontja 28mm. Szerintem nincs semmi baj, max. elmérték. Én is mindig a combcsont hosszán paráztam, mert mindig rövidnek tûnt. A 38.heti uh alapján is csak 66mm volt. És a 39.héten született 52 cm-el .Teljesen átlagos babaként. Az igaz, hogy az átlagnál egy picit alacsonyabb baba, úgy lehet észrevenni, hogy a rugik mindig nagyobbak a lábára. :) . Semmi egyéb gond nincs vele. Holnap majd úgyis megnézik jobban. Csak azért írtam, hogy addig se idegeskedj sokat. Minden jót nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!