Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok, picit fájdogál (2 db)

4 hetes kismama vagyok, picit fájdogál a hasam, és kijött egy pattanásom, ez ugye nem baj? Azért van, mert a szervezet azt hiszi, hogy meg kellene jönnie? 2 éve volt egy vetélésem és nem szeretném elveszíteni ezt a babát is!

Legjobb válasz: Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)

Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)
Nekem is jó 11 hétig megvolt a mindjrt megjön érzés, ez természetes, nõl a méh:-) A pattanaás jön-megy, a terhességgel jár, majd elmúlik:) Lazíts, ne aggódj, mert az agy nagy úr. Gondolkodj pozitívan és nem lesz gond:-)

4-5 hetes vagyok kicsit barnázok de csak mikor megtörlöm meg picit fájdogál a hasam az nem jelent bajt ügye?

Legjobb válasz: Azonnal doki!!!!A barnázás vérzést jelent remélem ezt tudod.A doki vszinü ir fel majd vmilyen gyogyszert ha nincs semmi gond mert remélem tudod h a vetélés elsö jele a barnázás.

mért nem sétálsz be az ügyeletre? Szívesen megnéznek és lehet írnak is fel valamit... Ez lenne a legjobb megoldás. Így csak várod hogy mi történik....
Ha semmiképpen nem tudod rávenni magad, hogy kedd elõtt menj orvoshoz, akkor próbálkozz Barátcserje kapszulával, amit hétvégén is meg tudsz venni gyógyszertárban, gyógynövényesnél, drogériában, éppen hol van... Vagy esetleg valakitõl maradék Utrogestan hüvelykapszula, amit azonnal használhatsz, helyi hatású, addig is! Persze, receptre írják ki, de semmi bajod nem lesz ettõl. 2x1 helyett esetleg 2x2 és jobb lehet a helyzet, ha még nem késõ. Próbálj talpra állni és lépni az ügyben, vagy így vagy úgy. Sajnos sürgõsségin voltam terhesen (kb. 4-5 hetesen) (folyó) vérzõ aranyérrel, alig akartak foglalkozni a problémával, de kiharcoltam, hogy legalább megvizsgáljanak. Ha nõgyógyászhoz küldenek, hát legyen és feküdj is be, ha azt mondják. Segíthetnek és sokan írták már itt is, hogy már nagyon korai státuszban is bent tartották õket, de rendbe is tették a dolgot.
Azonnal doki!!!!A barnázás vérzést jelent remélem ezt tudod.A doki vszinü ir fel majd vmilyen gyogyszert ha nincs semmi gond mert remélem tudod h a vetélés elsö jele a barnázás.
Elsõ vagyok. Ha 3 napja tart akkor doki!!!
Szerintem szólj róla az orvosnak. A barnázás nem mindig jelent jó.
Jó persze hogy ezt mondta de valami gyógyszert adott? Tényleg nem ijesztgetni akarlak nekem is azt mondták ilyen elõfordul, gyógyszert is kaptam ez volt pénteken és hétfõre már nem volt petezsákom.. Pedig a hasam sem fájt semmi.
A kérdező hozzászólása: ide nem szivesen megyek az ügyeletre mert hallottam már olyanról h valaki ezzel ment be és azt mondták jelentkezzen be a nõgyógyászatra ne oda
Én ugyanígy voltam csak amikor megtöröltem magam akkor volt a papíron valami!!!Nem akarlak elijeszteni de 4 napos barnázás után jött a jó erõs vérzés!!!De amit ajánlani tudok sokat pihenjél!!!Utrogestant vagy más gyógyszert nem írt fel a doki?És amikor voltál megvizsgált?Mit látott, mit mondott?
Nem akarlak megijeszteni lehet ez nálad nem jelent gondot mindenesetre a helyedben lefeküdnék, teljes ágynyugalom és pihenés. Sajnos (ez csak saját tapasztalat) nekem is így kezdõdött és nem jól végzõdött... Ha erõsödne mindenképp menj orvoshoz, megnyugtatásképpen.
A kérdező hozzászólása: nem irt fel semmit persze megvizsgált azt irta a papirra h 14 mm endom 4 mm felritkilás korai grav.
A kérdező hozzászólása: nem adott kedden lehet fog valamit remélem nem késõn most egy kicsit megijesztettetek
Én is igy voltam h barnáztam picit nem mentem azonnal el a dokihoz, a köv.UH-on már nem volt szivhang.Ez nem játék terhességnél mindenre oda kell figyelni.Nem értem mért nem irt fel magzatmegtartó gyogyszert ami erösiti a méhedet!!
A kérdező hozzászólása: már akkor is volt kicsi mikor voltam hozzá és azt mondta h ennyi nem baj
Mindenképp ügyelet! Erõszakold ki, ami jár. Anyaként ennél ezerszer többet meg kell tenni... Ha 3 napja tart, akkor nem valószínû, hogy megmarad a baba, sajnos tapasztalat, de ellenpéldák is vannak. Viszont lépni kell, mert ha gíy maradsz, akkor nem sok esély van...
Csatlakozom az elöttemszólokhoz. 3 terhesség, 3 vetélés és mind ugyanígy kezdõdött. Nem pánikoltatni akarlak, mert már volt olyan, hogy valakinek ilyen volt és nem lett a babucinak semmi baja, de jobb félni mint megijedni...és nyilván nekem rossz tapasztalatom van. Nem tudod felhívni a dokid? Tényleg jó lenne neked progeszteron. Pihenj sokat!!!
A kérdező hozzászólása: hál istennek nem erõsödik már 3 napja ez van de csak ilyen barna nyálkás valami van a papiron mikor megtörlöm a hasam csak kicsit nyillalgat csak
én is barnáztam egyszer, elég csúnyán, azonnal rohantam dokihoz, azt mondta, semmi baj, de írt fel 2X1 Utrogestant, és no sex, no emelés, no stressz, sok pihi, fekvés. Ezeket betartom, eddig még minden rendben. HA már keddig nem akarsz menni orvoshoz, legalább sokat feküdj és ne csinálj semmi megerõltetõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!