Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes vagyok, kell már ilyenkor (2 db)

4 hetes terhes vagyok, kell már ilyenkor szedni az Elevit terhesvitamint?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedheted, jót fog tenni,ha biztos vagy benne hogy Elevit-párti vagy kezd el nyugodtan.Van benne sok vitamin, folsav ,és egyéb ásványi anyag,ami kell a babónak. Gratula!

Nyugodtan szedheted, jót fog tenni, ha biztos vagy benne hogy Elevit-párti vagy kezd el nyugodtan.Van benne sok vitamin, folsav , és egyéb ásványi anyag, ami kell a babónak. Gratula!
Úgy hallottam, hogy ajánlott a tervezett terhesség elõtt 3 hónappal elkezdeni szedni. Szerintem nem vagy elkésve semmirõl, csak jókat hallani róla és ha a dokid is ajánlja, akkor kezd el szedni! Boldog babavárást!
Én még nem vok terhes, de már 1 hónapja szedem. Ajánlom neked is! Gratula a babához!
nekem a dokim azt mondta hogy 3 hetesen elkezdhetem szedni!!és ugy is jo lesz mert 1 honap mulva mér lesz elég vitamin a szervezetedbe ami kell a babának:) jobb ha elkezded szedni.de ott a Gravida, az is nagyon jo!és aszem olcsobb!:) sok sikert és õszintén gartulálok!!! 4 hetes kismama
Szia! Nyugodtan kezd el szedni. Ajánlani szokták már a tervezett terhesség elõtt is. Sõt ha meg lesz a kisbaba a szoptatás idõszakában sem árt ha szeded.
Gratulálok! Én sajna még nem vagyok babás, de november óta szedem. Eleinte naponta, mostmár csak 2-3 naponta. Szóval ha most kezded, szedd naponta, aztán 2, 5-3 hónap alatt csökkentsd le, és legközelebb csak szülés után folytasd. Én híztam tõle - persze minden vitamintól hízni lehet-, többen javasolták, hogy nem kell minden nap bevenni. Én Gravidázom, viszont nem reggel veszem be, hanem délután. Reggel kihánytam... Üdv, mégegyszer gratulálok

Miért kell kérkedni azzal hogy " 26-28 hetes vagyok és jajj, már 4-5 kilót híztam, sok? " Más kismamák akik sajnos hajlamosak a hízásra, sztem ilyenkor még frusztráltabbak.

Nem hiszem, hogy szükséges lenne egy ilyen kérdést feltenni itt, mivel azért minden kismama tisztában van vele, hogy mi az a súly, ami már nála sok... Szó szerint dicsekvésnek hangzik, és a legtöbb kismamánál lelki bajokat okozhat....

Legjobb válasz: Nem tudom miért kell ilyen kérdést feltenni. Ahogy te is írtad ez dicsekvés. Aki fusztráltabb ne is foglalkozzon az ilyen kismamákkal. Nem vagyunk egyformák. Csak a kisbaba egészsége a fontos. Majd leadjuk szoptatás után. Ha vigasztal én 12 hónap alatt 12 kilót szedtem fel, és mióta állapotos vagyok 8 kilót. Összesen 20 kilóval vagyok több. De nem vagyok elkeseredve!!!!!! Ismerek olyat is aki 34 kilót hízott terhesség alatt. Úgyhogy fel e fejjel!!!!!!

Nem tudom miért kell ilyen kérdést feltenni. Ahogy te is írtad ez dicsekvés. Aki fusztráltabb ne is foglalkozzon az ilyen kismamákkal. Nem vagyunk egyformák. Csak a kisbaba egészsége a fontos. Majd leadjuk szoptatás után. Ha vigasztal én 12 hónap alatt 12 kilót szedtem fel, és mióta állapotos vagyok 8 kilót. Összesen 20 kilóval vagyok több. De nem vagyok elkeseredve!!!!!! Ismerek olyat is aki 34 kilót hízott terhesség alatt. Úgyhogy fel e fejjel!!!!!!
Elég sok nemcsak ilyen témájú kérdés van:-) Ami inkább tûnik dicsekvésnek, hencegésnek mint rendes kérdésnek. Azért hál'isten sok a normális hozzáállású kismama-anyuka.
Azt hittem, csak bennem vált ki fura érzést, amikor ilyen kérdést látok. Teljesen egyetértek veled!
Szedjél nyugtatót, ha ilyen kérdések idegesítenek.
Én "szívesen" híztam volna többet, mint amennyit eddig (fiamnál pl. 18 kg-ot híztam), de diétáznom kell, és nem egy leányálom. Amikor legszívesebbne megennél egy tál diós tésztát jó sok cukorral, meg lekvárrral, de nem lehet, na az is elég szar.
Szia, én 26 hetes kismama vagyok és már csaknem 10 kilónál járok, eddig nem is vettem észre az ilyen kérdéseket, szerintem nem kell ilyesmivel törõdni, engem csak az érdekel hogy a baba jól van-e. Pedig nagyon nehezen fogok lefogyni, mert elõtte is csak diétával és heti 3x aerobikkal tudtam úgy ahogy tartani a súlyom, de majd csak lesz valahogy!
Arra még nem gondoltál, hogy van olyan, aki azért kérdez az x kilós hízásról, mert fél, hogy kevesebb a súlya, mint lennie kellene? Nem mindenki azért kérdez a súlyáról, mert soknak tartaná a felszedett kilók számát, hanem épp ellenkezõleg. Fõleg aki mondjuk 4. vagy 5.hónapig még nem szedett fel semmit. Lehet, hogy aggódik, hogy normális-e.... Nem csak túlsúly miatt tudnak kismamát cikizni, hanem azzal is, hogy "nem is látszik, biztos hogy terhes vagy???" meg "jajj de pici a hasad, nincs is semmi hasad" stb.... Ez is frusztrálhatja a kismamát egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Sztem ha figyelmesebben elolvastad volna amit írtam, biztos nem érted félre, de nem azokról a kismamákról beszéltem, akiknek nem sikerül hízni... A dolog teljesen másról szól, kár felháborodni ezen...
Szia!Én se dicsekedni se panaszkodni nem akarok.Egyik oldalról én sem híztam valami sokat, de miért? Mert naponta 5ször hánytam 4 hónapon keresztül.Ha megkérdezel szívesebben elviseltem volna néhány plusz kilót, mint az infúziózást, meg a veszélyeztetett terhességet.A cimborák meg álterhesnek csófoltak.Ez se esett valami jól, mivel ezt a jelzõt kutyákra használják.Egyébként tényleg sok a felesleges kérdés, de azt is meg lehet érteni, hogy mindenki aggódik mindenért.Szokták mondani mindenkinek a saját baja a legnagyobb.És sokszor az orvos sem ér rá válaszokat adni, pedig az õ szava a legmegnyugtatóbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!