Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes ma híg (2 db)

4 hetes babámnak ma híg volt az egyik széklete, de ugyanolyan sárga színű, mint szokott lenni. Csak anyatejet kap. Aggódnom kellene?

Tegnap ittam 2 dl tejet, lehet, hogy az okozta?

Legjobb válasz: Szerintm nem kell aggodnod.csak a lényeg ha anyatejes akkor zöld ne legyen.nekünk sem indig egyforma keménységû a székletünk.nem hiszem hogy a tej okozta.

Szerintm nem kell aggodnod.csak a lényeg ha anyatejes akkor zöld ne legyen.nekünk sem indig egyforma keménységû a székletünk.nem hiszem hogy a tej okozta.
A gyerekorvosunk azt mondta, hogy ha csak anyatejet kap a baba, bármilyen szinû lehet a kaka. 3 hónaposak vagyunk és még mindig van híg, zöld kakink. Ha jó kedélyû a babi és nem nyákos a kaki, akkor minden rendben van. Én is lemondtam a tejrõl.
Ne aggódj, a hígabb széklet anyatejes babáknál azt jelzi hogy az anyatejben sok volt a laktóz ( az elején a hígabb tej tartalmazza a laktózt ). Napi fél liter tejet nyugisan meg lehet inni, ha a babának nem fáj a pocija.
szia! tejbõl 1, 5%-osból ihatsz fél litert is. azt mondják hogy a baba szervezetébõl nem minden esetben távozik egyben az elsõ napokban a magzatszurok, emiatt idõnként lehet hígabb kaka, de ha nem nyákos, nincs semmi baj. kislányomnak folyamatosan híg volt a széklete az elsõ hetekben, nem egyszer sikerült is neki engem "lelõnie" pelenkázás közben :D, mikor 2 hós lett , kezdett besûrüsödni a kaka, most olyan krém sûrûségû, a színe maradt aranysárga.

8 hetes tápszeres kislányomnak ma 4-szer is volt híg széklete /neki nem ilyen szokott lenni/, gondolom ez már hasmenés. Túllehet adagolni a paraffinolajat? Vagy megfázhatott a hasa? Van valami megoldás hasmenés ellen?

Legjobb válasz: Szerintem igen, túl lehet adagolni. Én a kamilla teával jártam így. Túl erõsre föztem és mi is kakiltunk egymás után 3szor. A paraffinolaj helyett nem lenne jobb a Gripe Water??? Mi azt használjuk és nekünk bevált. Remélem nincs semmi gond és mostanra már jobban vagytok. 4 hós baby anyukája

Szerintem igen, túl lehet adagolni. Én a kamilla teával jártam így. Túl erõsre föztem és mi is kakiltunk egymás után 3szor. A paraffinolaj helyett nem lenne jobb a Gripe Water??? Mi azt használjuk és nekünk bevált. Remélem nincs semmi gond és mostanra már jobban vagytok. 4 hós baby anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!