Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes lehet melíroztatni (1 db)

4 hetes terhesen lehet melíroztatni?

Legjobb válasz: Nem, túl korai, várd meg a 12 hetet, és utána szabad,de ha gondolod utána is egyeztess a dokival.

Nem, túl korai, várd meg a 12 hetet, és utána szabad, de ha gondolod utána is egyeztess a dokival.
A hajfestésrõl, és az ott keletkezõ vegyszerszagról eltérõek a vélemények, de sokan nem támogatják.(köztük én sem.)De ma már lehet kapni ammónia mentes festéket, és egy jólszellõzött helységben talán, de az ilyenkor egy kicsit hideg.Inkább a hennát javasolnám, mert az növényi alapú, de nem olyan tartós.Neked kell eldönteni, hogy vállalod-e a kockázatot.
Szia! Általában nem ajánlják 12 hetes korotokig, hogy melírozzák vagy fessék a hajadat, én is jövõhéten megyek, mert ezen a héten vagyok 12 hetes és már borzasztóan néz ki a fejem, de persze most nem ez a legfontosabb!:-) Ha mégis úgy döntenél én azt hallottam, hogy a melírozás nem annyira ártalmas, mert nem érintkezik a fejbörrel, de az ammóniát így is beszívod!:-( Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat:-)
Sehol nincs bebizonyítva, hogy a hajfestés ártana a babának.Persze jobb félni mint megijedni, de azért túlozni sem kell.Én festettem hajat az elsõ trimeszterben is persze ne szaglásztam a festékestubust.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kényszerbeteg kismamák! Volt akit emiatt hagytak el terhesen?

12 év,2 szép gyerek és egy 3 dik a pocakban amit mind a ketten akartunk,most itt állok 7 hónapos terhesen egyedül.Tudom,hogy én vagyok a hibás mert eddig is volt kényszerbetegségem ,de a gyógyszerekkel,orvossal,munkával nagyon jól karbantartottam.De most,hogy 7 hósan itthon egyedül 2 gyerekkel úgy hogy apa külföldön van nem bírtam és valóban a kérése ellenére hívtam napi 3-4 szer telefonon.Ezért elhagyott,borzalmasan fáj,hogy annyira magányosnak érzem magam és elüldöztem a férjemet,most meg egyedül maradtam 3 gyerekkel.Ki hogy éli meg,ha terhesen elhagyják?Semmi segítségem nincs, nincsenek szülők akik segítsenek,most még rosszabb úgy érzem tönkre teszem a gyerekeim életét is.Annyira nem értem a férjemet sem,tudott a betegségemről és most mégis 1 hónap alatt rájött,hogy nem bírja és nyugalomra van szüksége.

4

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!