Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes lehet látni (6 db)

12 hetes, 2D uhn (vagyis pontosan 12+4 nél) lehet majd látni már a nemét? Látták valakinek a 12. heti uhn?

Sziasztok!annyira szeretném tudni, hogy mi lesz, fiú vagy lány...és nagyon reménykedem, hátha már ilyen korán meg tudja mondani a dokim, tudom, hogy kicsi rá az esély és nem lesz 100%os, de olyan profi a dokim, szupi a gépe, így nagyon reménykedem.:)))

Legjobb válasz: Én 12 hetesen rákérdeztem de azt mondta még ul korai majd a következõn talán. 16.-ik héten mentünk leközelebb és sima 2d-n rögtön mondta hogy tuti fiú. Most voltunk 20 hetesen is és még mindig az,mostmár én is nagyon jól láttam. 12 hetesen esetleg 4d-vel már lehet sikerül ha ugy fekszik.

Én 12 hetesen rákérdeztem de azt mondta még ul korai majd a következõn talán. 16.-ik héten mentünk leközelebb és sima 2d-n rögtön mondta hogy tuti fiú. Most voltunk 20 hetesen is és még mindig az, mostmár én is nagyon jól láttam. 12 hetesen esetleg 4d-vel már lehet sikerül ha ugy fekszik.
12. héten a nemi szervek éppen csak kezdenek különbözni, szerintem esélytelen hogy bármit mondjon a dokid. 16. héttõl van reális esélyed arra hogy megtudj valamit. Persze nem tudom, mennyire lehet profi a gépe :)
Hát elvileg ha mond valamit, akkor lehet beletrafál, de azért még kicsit korai. Nekem is mondta a szonográfus 12 hét 3 naposan 4D és 2D alapján hogy kislány, és eléggé biztosra mondta, de nem élem bele magam. Boldog babavárást!
Nekem 12hetesen mondta elõször a dokim, h kisfiam lesz! Azóta is ezt látják! A 4D-s uh-ra nekem azt mondta, h a 24-27.hét közt a legérdemesebb elmenni! Akkor látható a legjobban a baba! Boldog babavárást!
Szia! Az én dokimnak is profi a gépe, de nekem még a 12. héten nem látta, viszont a 16. héten 99%-ra mondta, hogy kislány. Most 25 hetes vagyok, azóta is mindig kislányt mond... Egyébként azt mondják, hogy a kisfiút hamarabb meg lehet mondani, biztosabbra lehet venni. Hogy a dokimat idézzem: "Amit látunk, az ott van. De amit nem látunk, az nem biztos, hogy nincs ott." :-)
Szia én az istenhegyi úton voltam és ott a genetikus azt monta 12 hetesen, h fölösleges nézni, mert még nem látni.18 hetesen mondta tuti fiú.Azóta se látni semmit:-( 32+5 kismama

7 hetesen mit lehet látni a 4 D-s ultrahangon? A szívhang és a baba látszik már akkor?

Legjobb válasz: szia! én is pont 7 hetesen voltam legeloszor uh-n,de nem 4D-n. A szivhang mar latszik a petezsàk,ès benne a baba,de mèg nincs babaformàja.Mèg csak kb 1 cm,nagyon pici.

szia! én is pont 7 hetesen voltam legeloszor uh-n, de nem 4D-n. A szivhang mar latszik a petezsàk, ès benne a baba, de mèg nincs babaformàja.Mèg csak kb 1 cm, nagyon pici.
Ugyanaz latszik, mint a sima 2D-n! A szivhangot nem 4D uzemmodban nezik, hanem a sima 2D-vel.
7 hetesen nem látszik igazándiból semmi. Látszik a petezsák és egy "pötty". Nincs értelme 4d ultrahangra menni, sima uh-on is hallani a szivhangot. Majd a 20. hét körül menj 4d ultrahangra szerinem.
én rákérdeztem az orvosra hogy látni e valamit.azt monta látni már lehet valamit.mégcsak maszat de látszik valami.nekem 9mmvolt.pont 7 hetesen.
A barátnõmnek van egy könyve a Pocakosnapló.Õ ott nézi meg a 4D felvételeket és szreinte a jövõ héten vagyis 8 hetesen már érdemesebb menni, mert akkor már látszanak az új és lábkezdemények. (Bár már én is itt tartanék.) Biztos van a neten is feltéve, hogy mit látsz 7 hetesen vagy késöbb érdem, es lenne utánanézni és akkor menni, amikor már látványosabb a baba.

Kb 3-4 hetes terhesség esetén már lehet látni, hogy szélesebb a csípő? És az a mindjárt megjön érzés csak enyhe, ahhoz képest amikor ténylegesen megjön?

Legjobb válasz: A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van,erõsebb, gyengébb stb.

A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van, erõsebb, gyengébb stb.
a csípõd szülés után lesz szélesebb. szerintem nem enyhébb hanem ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

4 hetes 5 napos terhességet már látni lehet az ultrahangon?

Legjobb válasz: az még nagyon korai, ha nem akarsz csalódást várjál legalább két hetet, tudom rossz de ki kell birni, inkább mint hogy elmész nem látnak semmit és azért idegeskedj

az még nagyon korai, ha nem akarsz csalódást várjál legalább két hetet, tudom rossz de ki kell birni, inkább mint hogy elmész nem látnak semmit és azért idegeskedj
Egyénileg változó, de többnyire nem látni még a petezsákot sem, és az embriót sem. Ha most elmész valószínû, hogy megvastagodott nyálkahártyát és terhességre utaló kis nyálkahártya "felritkulást" fognak látni. Javaslom, még várj az orvossal, ahogy már írták is, 1-2 hetet, de simán ráérsz a 7. héten is menni. Akkor már látni az embriót, és nagy valószínûséggel a kis szívének verését is, akkor pedig már irányítanak a védõnõhöz is, és a további kivizsgálásokra. Az 5. héten jó eséllyel csak petezsákot, a 6. héten pedig már embriót is látnak (van, akinél már életjelenséget is, azaz szívverést is tapasztalnak, de ez nem törvényszerû). Sokkal nyugodtabb leszel persze, ha elmész, és rajtad áll a döntés, de sajnos benned lesz a félsz is, rengeteg kérdéssel, hogyha túl korán mész. Viszont gratulálok! :) Vigyázz magadra, óvatosságból kerüld a forró fürdõt, inkább tusolj és szedj magzatvédõ vitamint, és MagneB6-ot, de legalább valamilyen folsavkészítményt, ha nem akarsz magzatvédõt szedni.
szia, 5.hét elején voltam dokinál, mondta hogy kör alakú , , foltocskátt, , kell látni ha terhesség van, és még ki sem mondta ott volt :) Szóval látható :) Jah és ami fontos néhány szivdobbanást is elkaptunk, persze csak 2-t, de a napokban kezdett el dobogni a szive :)
5 hetesen 2 naposan voltam legelõször ultrahangon, nálam volt petezsák.
én dec. 26-ára vártam a mensim, de nem jött meg, így teszteltem 29-én ami negatív lett! aztán még mindíg nem jött meg így teszteltem még egyet jan. 7én ami pozitív lett! 9én elmentem dokihoz nem látott semmit, azt mondta lehet, hogy a ciklus végén fogant! Rá egy hétre láttuk a petezsákot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Tegnap voltam nõgyógyásznál/UH (4+6). Semmit nem látott. 10 mm-es méhnyálkahártya. Bezony semmi értelme nem volt. Kérdezõ voltál már? látszott valami?
A kérdező hozzászólása: Nem, azért kérdeztem, mert nem volt biztos, hogy terhesség, mert nem láttak semmit ..úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy volt-e már valaki ilyen korán dokinál..késett, a doki mondta, hogy nagy eséllyel terhesség, de megjött sajnos. Neked viszont Gratulálok! boldog baba várást kívánok!

Mit lehet látni 4 hetes terhességnél? Holnap megyek a nőgyógyászhoz, mire számítsak?

Legjobb válasz: Négy hét alatt azt érted ugye, ami az orvosi számítás, hogy négy hete jött meg az utolsó mensid? Mert ha igen, akkor készülj arra, hogy valószínûleg nem fogja a doki megerõsíteni a terhességedet, mert még nemrég ágyazódott be a baba, olyan pici, hogy még a petezsákot sem feltétlenül látja, sõt, ilyenkor a méhen sem tapintható ki különösebben változás. Ha csak a baba miatt mész és nem más dolog miatt, akkor szerintem jobb lett volna még várni egy kicsit.

Négy hét alatt azt érted ugye, ami az orvosi számítás, hogy négy hete jött meg az utolsó mensid? Mert ha igen, akkor készülj arra, hogy valószínûleg nem fogja a doki megerõsíteni a terhességedet, mert még nemrég ágyazódott be a baba, olyan pici, hogy még a petezsákot sem feltétlenül látja, sõt, ilyenkor a méhen sem tapintható ki különösebben változás. Ha csak a baba miatt mész és nem más dolog miatt, akkor szerintem jobb lett volna még várni egy kicsit.
Az elsõ vagyok: szerintem még ahhoz is korán van, hogy a méhen kívülit kizárja biztosan. Ha jobban belegondolok: ha a méhen belül nem találná meg most a petezsákot, akkor máshol sem mondhatná biztosra, hogy nincs. Ha fizetõs rendelésre mész, akkor talán csörögj vissza és kérdezd meg a dokit, vagy az asszisztenst, hogy szerintük van-e értelme menni. Ha nem, akkor maguktól fogják felajánlani az idõpont törlését.
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször, akkor még csak a méh megnagyobbodásából lehetett terhességre következtetni. 6hetes 3 naposan rendelt vissza akkor már hüvelyi ultrahang beigazolta a terhességet, már szívhangja is volt a babának. Gratulálok egyébként és boldog babavárást! 23 km
A kérdező hozzászólása: nem lehetett még látni semmit, csak a méhnyálkahártya 16-18mm-es
Na mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok!
Sok mindent még nem fog látni. Én 5 hét, 6 naposan mentem, és még csak a petezsákot és a szikhólyagot látta hüvelyi ultrahanggal. Hasival még nem látott semmit.
Elözõ vagyok. Ma látta a petezsákot és a szikhólyagot.
Én 5 hetes vagyok de még csak a petezsákot és benne a szikhólyagot látta . 13-án voltam akkor csak annyit látott hogy a méhnyálkahártya meg volt vastagodva.
Én elõször 6 hetesen akartam menni, de vérzés miatt öt hetesen a nõgyógyászati ügyeleten kötöttem ki, még akkor se láttak semmit. Rákérdeztem a méhenkívülire, és azt mondta az orvos, hogy ha a méhen belül nem látja, akkor a méhen kévül még nehezebb észrevenni. (Mondjuk elég régi UH gép volt ott - Eger, Hospinvest... :-( De legalább a doki meg az asszisztens emberséges, rendes volt.)
sztem tetesd visszaaz idöpontotad egy hétre késöbbre. de gratulálok..
A kérdező hozzászólása: igen 2 hete termékenyült meg, azt hiszem most szombaton ágyazódott be(volt két pötty a bugyimon) és ma reggel teszeltem pozitívat.(azért tudom, mert clostys vagyok és tudom, hogy mikor volt a tüszõrepedésem, csináltam ovu tesztet is). Mostmár mindegy, mert kértem idõpontot.Remélem, azért a méhen kívüli terhességet ki tudja zárni. tudom nem kéne egybõl a legrosszabbra gondolnom, de elsõ babánkat várjuk:)
Igen, igaza van az elõttem szólónak. Nekem 4 hetes terhességet nem tudott megállapítani. 10 nap múlva kellett újra mennem, és akkor már szívpulzálás is volt! Gratula!
De az már jó ha a méhnyálkahártya vastagodik. Boldog babavárást kívánok.

4 hetes terhességet lehet látni hüvelyi ultrahanggal?

Kb. 4 hetes terhes lehetek, tüneteim vannak, tegnap voltam uh-on, de ott nem láttak semmit.

Legjobb válasz: Azt még nemigen, szerintem csak hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya. A petezsáknak lassan látszódni kell. :-) Teszteltél?

Azt még nemigen, szerintem csak hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya. A petezsáknak lassan látszódni kell. :-) Teszteltél?
hát nekem a sima kimutatta az 5 hetest. szerintem még picit várni kell:)
szia.ezt még nem és az elsö hozzászolonak igaza van hogy azt már láthatja hogy vastag a méhnyálkahártya..de 5 hetesen nekem már petezsák volt szikholyaggal..és 6 hetesen meg baboca szivhanggal--..sok sikert.csak korán mentél..
Az még nagyon korai, hisz az csak 2 hét a fogantatástól. De a pici nagyon gyorsan fejlõdik. A 6.-7. hét tájékán már biztosra látni fogják, sõt, szívhangja is lehet addigra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!