Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes lát már a doki (5 db)

4 hetes terhességet lát már a doki hüvelyi uh-n?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Nekem legalábbis semmit nem látott. 5 hetesen viszont már egyértelmûen látható volt a petezsák.

Nem valószínû. Nekem legalábbis semmit nem látott. 5 hetesen viszont már egyértelmûen látható volt a petezsák.
csak a petezsák látszik még
nekem hosszas "keresgélés" után talált egy kis pöttyöt 4 hetesen. szerintem várj még egy hetet.
Nem.
Nem! En 5+1 hetesen mentem eloszor es a doki azt mondta, hogyha 2 nappal elobb megyek, semmit nem latott volna, de igy mar volt 4mm-es petezsakom :)
Hasi uh-val egészen biztosan semmit. Hüvelyivel esetleg valami sötét pontot láthat, de abból a pontból még bármi lehet. Ciszta, üres petezsák, meg nem termékenyült petesejt stb. Teljesen fölösleges a 6. hét elõtt orvoshoz menni, mert semmi konkrétat nem tud mondani. 6 hetesen mikor a kis fekete pont egy nagy szívé változik, akkor már tudja azt mondani, hogy ez baba.
Ha lát is, nagyon óvatosan fogalmaznak a terhesség megállapításával kapcsolatban. Én a negyedik héten voltam elõször dokinál (egybõl a pozitív teszt után rohantam), a doki azt írta a papíromra, hogy "uterusban petezsáknak imponáló képlet".
Felesleges menned, mert saját tapasztalatból kiindulva 1000000% hogy nem lát semmit sem. :-)

Ma kiderült, hogy még csak 3-4 hetes terhes lehetek, de már egy 6 mm-es petezsákom van. Abba sajnos nem lát semmit sem a doki! Lehet, hogy nem is lesz? 3-4 hetesen normális a 6 mm-es peteszák?

Legjobb válasz: szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta,hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás,és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama

szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta, hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás, és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor ez nem jelent rosszat????:(
Szia! Szerintem adj idõt magadnak, meg a babának is.Biztos vagyok benne, mire legközelebb mész, minden oké lesz, és nem lesz üres a petezsák, Csak pozitívan!
Mág nagyon korai lenne látni.Nekem is a 6. héten lehetett egyértelmûen látni egy pöttyöt benne. Várj és ne izgulj.Legközelebb már tuti látni.
Szia Amikor En voltam akkor 5 hetes volt a baba, es semmit nem latott csak a petezsakot.En csak hetfon megyek vissza akkor mar minden latszani fog. Kicsit koran mentel, de bizti amikor visszarendelt mar ott lesz a kicsi babad szivecskeje is. Es probalj meg megnyugodni, szeritnem ez teljesen normalis.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! nem korán mentem, mert a másik doki 6 hetes terhességet állapitott meg uh nélkül:S és ezt akkor tudtm meg h 3 - 4 hetes lehetek:(
Szia!Én 5 hetes mentem dokihoz, akkor a petezsákot láttuk igazábol kb 4-5mm volt, utána mondta menjek vissza egy hét mulva, annyi idõ alatt sokat nõ a petezsák.6 hetesen már 17mm volt a petezsák és egy pont volt a magzat, 7 hetesen már maga a magzat 1cm-es.Sokat nõl egy hét alatt is.Ja és már volt szivhang is!Eszméletlen volt!!!Szoval nyugi, ott lehet a pici, csak még egy pont!
Elõzõ terhességemnál uh nálkül 6 hetesre mondtak, s közben 3-4 voltam.az uh a tuti az elején, és az még korai, nyugodj meg, nem lesz semmi baj.

6 hetes és 4 napos terhes vagyok. De UH-n csak 3 hetesnek látja a doki. Olyan rossz, mert az előző terhességemnél ilyenkor már volt szívhang. Most meg csak a petezsák. Nem lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!

Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!
nyugi nekem 8-9hetesen volt szivhang, és mégis elöbb szültem 10nappal
Nekem se volt még 6 hetes 1 naposan szívhang, mondta a doki, hogy késõbb volt a peteérés, és most volt 9+1 hetesen és már volt, tehát valamikor a kettõ között alakult ki. Lesz ott, csak még hamar van, nyugi!

Netes kalkulátor szerint 4 hetes 5 napos lehetek. Lát már ilyenkor vlmit az uh vagy a doki?

Szeretném holnap felkeresni.

Legjobb válasz: Azért akarok mindenképpen elmenni, mert ugyan a tesztem pozitív, de szeretném ha ezt a doki is megerõsítené. + lenne hozzá egy halom kérdésem. Amit jobb most letisztázni.

A kérdező hozzászólása: Azért akarok mindenképpen elmenni, mert ugyan a tesztem pozitív, de szeretném ha ezt a doki is megerõsítené. + lenne hozzá egy halom kérdésem. Amit jobb most letisztázni.
igen az embrió kezdeményt mindenképp látja, és hogy jó helyen ágyazódik e be :) gratulálok, remélem mindent rendben talál a doki :)
A kérdező hozzászólása: Na meg a párom miatt is. Õ még nem tudja, és ha oda állítanék hozzá egy poz. tesztel, elsõ kérdése, "Ez mi?" lenne. Második "Lehet csak téved." Tehát õ nagyon kétkedõ minden ilyen kütyüben.
Szia! Pont 4 hét 5 naposan voltam, és egyértelmûen mondta a doki, a szonográfus, az asszisztens is, hogy ott bizony baba van. :) Elküldtek tesztelni, azonnal + is lett. Minden jót :) 28h km
Én 4 hetesen voltam elõször uh-n, és láttam egy fekete foltot, utána 2 hét múlva már, a petezsákot is láttam.Nekem is azt javasolták, hogy várjak még, de én elmentem.
ja és öt hetes még csak három nap mulva leszel ugyhogy mindenképp korai a holnapi uh. De ha menni akarsz menjél, legfeljebb nem látnak semmit.
hát ez azt jelenti h kb 5 napja késik....nekem 5 hetesen a petezsákot látta még, és egy héttel késöbb mehettem vissza ujra. én várnék még egy hetet legalább h dobogo szivecskét láss.
elõzõ vagyok: elsõ válaszolónak figyelmébe ajánlom: "Az ötödik héttõl már hüvelyi ultrahanggal is kimutatható a terhesség, de ilyenkor még csak a petezsák látszik (egy fekete, nagyjából kör alakú folt az ultrahang felvételen), a benne lévõ embrió nem. (Ezért nem kell megijedni, ha a leleteden azt olvasod, hogy élõ embrió nem látható.) Csak a 8-10. héten célszerû felkeresni a nõgyógyászt, hogy megállapítsa a terhességet, amikor már látszani fog a baba, sõt még a szívverése is."
bocs hogy lelombozlak de csak megvastagodott nyálkahártyát fog látni ESETLEG petezsákot. Ha nincs gondod akkor várhatsz még legalább egy hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Igen, értelek, egy fotóval jobb lenne elé tenni a tesztecskét. :) ) Nyugodtan menj, nekem biztosra látták már a terhességet, szívhang pedig úgyis csak 6-8 hetesen lesz hallható, látható, én addig nem húznám a "megerõsítést". :) Meg fontos tudni, hogy jó helyen van. Hajrá:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!