Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes lát (33 db)

4 hetes terhességnél lehetséges, hogy már petezsákot és benne szikhólyagot lát az orvos?

Legjobb válasz: Hát ha már látta akkor ott van, valszeg korábban foganhatott, de ha csak elvi kérdés akkor a válasz nem. 4 hetesen ha igazán 4 hetes nem nagyon lát semmit.

Hát ha már látta akkor ott van, valszeg korábban foganhatott, de ha csak elvi kérdés akkor a válasz nem. 4 hetesen ha igazán 4 hetes nem nagyon lát semmit.
A kérdező hozzászólása: dokim azt mondta 4 hetes.kalkulátor szerint beléptem a 7.-be.sztem 6 körül lehet.
nem
4 hetesen legtöbbször még petezsákot sem lát, nemhogy szikhólyagot! Mikor volt az utolsó menzeszed, hány naposak a ciklusaid, és hány mm a petezsák?
A kérdező hozzászólása: 21-én voltam, akkor azt írta , hogy 5 mm-es képlet.petezsák még nem volt csak egy kis pötty.28-án mondta, h petezsák, szikhólyaggal és h 4 hetes terhesség.28-25-re beállt miután abba hagytam a gyógyszert.szeptember 19-én jött meg.
Tehát 28-án 5+3 hetes kellett volna, hogy legyél. Lehet, hogy késõbb volt peteérésed. De az elején még semmi nem biztos. Már utólag tudom, hogy 6+5 hetes voltam, mikor a doki 5 hetet mondott, mert 17 mm-es petezsákban nem látott embriót. Gondolhotatod milyen ideges voltam!! Mikor mész legközelebb? Akkor már tuti látod a babót is! :)
A kérdező hozzászólása: 11-én kell mennem.remélem, hogy látni fogom:) rosszullétektõl már elõre félek:(
Akkor már biztos látni fogod! A rosszullétektõl meg ne félj! A 7.-13. hét között kétszer kellett hazamennem Mo.-ra, és mindenki riogatott, hogy végig fogom hányni az utat stb... Hát semmi, de semmi rosszullét nem volt. Egy-két hétig talán kicsit étvágytalanabb voltam. Te se félj!
Nekem 4 hetesen még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott.5+2-n látott petezsákot, és szikhólyagot, de még pulzáló szív nem volt, az csak 7 hetesen volt .

Normális ha még 4 hetes terhességet nem látnak az ultrahangon?

4 hetes terhes vagyok és ma voltam dokinál, megvizsgált és azt mondta, hogy meg van vastagodva a méhem asziszem 11mm :)) szerinte terhes vagyok vissza kell mennem 2 hét múlva, kaptam vitaminokat is, szerintetek ugye nincs baj azzal ha még nem látható? Aggódok egy kicsit :(

Legjobb válasz: Nem a méhed van megvastagodva, hanem a méhnyálkahártya. A 11mm csodaszép, esélyes a terhességre. Az, hogy 4 hetesen semmit sem lát, nem csoda, még nagyon pici! 2 hét múlva fogja látni! :)

Nem a méhed van megvastagodva, hanem a méhnyálkahártya. A 11mm csodaszép, esélyes a terhességre. Az, hogy 4 hetesen semmit sem lát, nem csoda, még nagyon pici! 2 hét múlva fogja látni! :)
Szia tudsz már esetleg valami új hírt??
IGEN az;) Majd ird meg mivolt a kov uh-an:)
A kérdező hozzászólása: Hahó :)
A kérdező hozzászólása: A hõm 37, 5 ez még normàlis?
A kérdező hozzászólása: Vagyis igen méhnyálkahártya :) nekem 2 pozitív tesztem volt a második erõsebben látszott, nekem hüvelyi ultrhangom volt :) és a hõm is magas, azt mondta még a doki hogy nagyon mozognak a belek :D ennek lehet köze a terhességnek??
Kedves kerdezo kismama:) Ne aggodj tul koran menten en is anno negy hetesen es nem lattak a kisbabat aztan felajanlottak a hubelyi ultrahangot es ott mar latszodott.. de normalis uh-n nem latszodik szoval semmi ok aggodalomra:)
A kérdező hozzászólása: rendben :) köszi a választ :)
Teljesen normális, hogy nem látszik, aprócska, az uh képen ki sem lehet venni. DE a méhnyálkahártya szép vastag, és ha nem is jön meg, a teszt pozi, akkor lehet baba! :) én erre tippelek! :) Nem kell aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Jajj igen :) voltam ma a dokinál mert volt egy kis barna folyásom, már látszódott az ultrahangon a szikhólyag, petezsák , és még nehezen kivehetõen a baba is :) tegnap voltam 6 hetes, de ultrahangon még 5 hetesnek felel meg, ami a késõbbi peteérés miatt van. Asziszem szerencsés vagyok hogy ilyen hamar láthattam :) )

Ma kiderült, hogy még csak 3-4 hetes terhes lehetek, de már egy 6 mm-es petezsákom van. Abba sajnos nem lát semmit sem a doki! Lehet, hogy nem is lesz? 3-4 hetesen normális a 6 mm-es peteszák?

Legjobb válasz: szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta,hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás,és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama

szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta, hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás, és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor ez nem jelent rosszat????:(
Szia! Szerintem adj idõt magadnak, meg a babának is.Biztos vagyok benne, mire legközelebb mész, minden oké lesz, és nem lesz üres a petezsák, Csak pozitívan!
Mág nagyon korai lenne látni.Nekem is a 6. héten lehetett egyértelmûen látni egy pöttyöt benne. Várj és ne izgulj.Legközelebb már tuti látni.
Szia Amikor En voltam akkor 5 hetes volt a baba, es semmit nem latott csak a petezsakot.En csak hetfon megyek vissza akkor mar minden latszani fog. Kicsit koran mentel, de bizti amikor visszarendelt mar ott lesz a kicsi babad szivecskeje is. Es probalj meg megnyugodni, szeritnem ez teljesen normalis.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! nem korán mentem, mert a másik doki 6 hetes terhességet állapitott meg uh nélkül:S és ezt akkor tudtm meg h 3 - 4 hetes lehetek:(
Szia!Én 5 hetes mentem dokihoz, akkor a petezsákot láttuk igazábol kb 4-5mm volt, utána mondta menjek vissza egy hét mulva, annyi idõ alatt sokat nõ a petezsák.6 hetesen már 17mm volt a petezsák és egy pont volt a magzat, 7 hetesen már maga a magzat 1cm-es.Sokat nõl egy hét alatt is.Ja és már volt szivhang is!Eszméletlen volt!!!Szoval nyugi, ott lehet a pici, csak még egy pont!
Elõzõ terhességemnál uh nálkül 6 hetesre mondtak, s közben 3-4 voltam.az uh a tuti az elején, és az még korai, nyugodj meg, nem lesz semmi baj.

Ha kb 4 hetes terhességet nem lát a doki akkor nagy baj van?

köszönöm.

Legjobb válasz: az a csoda, ha látja. EZért mondja az orvos,hogy felesleges ezzel még bemenni, elég 6 hetesen

az a csoda, ha látja. EZért mondja az orvos, hogy felesleges ezzel még bemenni, elég 6 hetesen
A kérdező hozzászólása: 6 mm petezsák a helyén. Köszi a biztatást.
Nekem 5 hetes volt a terhességem, és nem látott semmit, pedig egy igen jó géppel vizsgált hüvelyiuh-on. Rá 3-4 napra meg lett a babóm. :) ) De tényleg ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Én is tiszta stressz voltam az elején, és el is kezdtem vérezni, de megmaradt szerencsére.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten kedden kell dokihoz mennem hátha lát már valamit. Szólok persze.
Szió! Pár hét múlva azért írjál, hogy mi lett!!! Próbálj egy picit megnyugodni! Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi, de aggódom.
10:33 as Igen, lehet hogy korai :) nem baj, legközelebb már többet tud mondani és a kis petezsákot is látni fogod :) Nagyon helyes, olyan mint egy kis babszem. Én elraktam minden kis ultrahangos képet, olyan jó még utólag is nézegetni, milyen kis picurka volt még akkor :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Éppen azon gondolkodtam hogy lehet korán mentem. A doki azt mondta hogy elvileg 8-10 napos terhesség.
10:33 as, ezt találtam http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=2 a vastagodás jó!!!
A kérdező hozzászólása: 9 mm nyálkahártya.
10:33 as vagyok, persze hogy nem lesz méhen kívüli!!!!!! Miért lenne???? Ha rendszeresen mész orvosi kontrollra semmi gond nem lesz. Nyugodt babavárást neked! Ne aggódj, én is parás voltam, de nem lett semmi gond, szép egészséges babám lett :)
A kérdező hozzászólása: május 18-án volt az utolsó mensi. Vagyis 2 hetes lenne még?
A kérdező hozzászólása: remélem nem méhen kívüli.
Nekem a 4 és fél hetes terhességnél csak annyit látott, hogy kialakulóban van a petezsák, de se szikhólyag, se magzat nem volt még látható.
nekem 6 hetesen csak a petezsák látszott, ne izgulj :)
A kérdező hozzászólása: köszi.
Ha 7-8 hetesen mész el, akkor már szívhang is lesz:D
(régi 10:33-as) Örülök neki!!!! Nõnie kellett csak egy picit. Minden jót kívánok mindkettõtöknek!

Hogyan kell elkészíteni az édeskömény teát és mikor, mennyit kell adni a picinek? 4 hetes a kis manóm és hát gondot okoz neki a bélflórájának a működése. Nem ordít, de tekeri magát, nem alszik rendesen, és látom hogy szenved olykor.

Legjobb válasz: Van a mecsek tea piciknek, úgy tudom 5 hetes kortól lehet csak. Mi kamillát ittunk addig. Én a dm-ben vettem hasmaszírozó krémet és nagyon bejött szintén 5 hetes kortól, édeskömény ill ánizs tartalmú. Fürdés után, szopi elõtt kenjük neki és a kemény poci pár perc alatt puha lesz:) könnyebben pukizik, kevesebb a sírás. nekünk szinte el is múlt. 2 hét alatt! minden este kenjük. Ja pici tubus, pár száz forint, BABYNOS a neve. Sárgásbarna doboza van. Sok sikert, kitartás! 7 hetes anyuka

Van a mecsek tea piciknek, úgy tudom 5 hetes kortól lehet csak. Mi kamillát ittunk addig. Én a dm-ben vettem hasmaszírozó krémet és nagyon bejött szintén 5 hetes kortól, édeskömény ill ánizs tartalmú. Fürdés után, szopi elõtt kenjük neki és a kemény poci pár perc alatt puha lesz:) könnyebben pukizik, kevesebb a sírás. nekünk szinte el is múlt. 2 hét alatt! minden este kenjük. Ja pici tubus, pár száz forint, BABYNOS a neve. Sárgásbarna doboza van. Sok sikert, kitartás! 7 hetes anyuka

6 hetes és 4 napos terhes vagyok. De UH-n csak 3 hetesnek látja a doki. Olyan rossz, mert az előző terhességemnél ilyenkor már volt szívhang. Most meg csak a petezsák. Nem lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!

Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!
nyugi nekem 8-9hetesen volt szivhang, és mégis elöbb szültem 10nappal
Nekem se volt még 6 hetes 1 naposan szívhang, mondta a doki, hogy késõbb volt a peteérés, és most volt 9+1 hetesen és már volt, tehát valamikor a kettõ között alakult ki. Lesz ott, csak még hamar van, nyugi!

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

4 hetes babák milyen messzire látnak el? Tegnap este vettem észre először hogy észrevett és hosszasan nézett rám, mikor a kiságya melleti fotelben üldögéltem (1-1, 5 méter távolságban)

Legjobb válasz: 4 hetesen szerintem már ellátnak odáig. Ha ilyen van, akkor úgy is le lehet "tesztelni", hogyha így néz rád, és te hirtelen megmozdulsz,akkor pislog egyet, vayg összerezzen, vagy bármi más reakciót kivált, akkor tuti, hogy téged nézett, nem csak úgy bambult! Jó babázást!!:)

4 hetesen szerintem már ellátnak odáig. Ha ilyen van, akkor úgy is le lehet "tesztelni", hogyha így néz rád, és te hirtelen megmozdulsz, akkor pislog egyet, vayg összerezzen, vagy bármi más reakciót kivált, akkor tuti, hogy téged nézett, nem csak úgy bambult! Jó babázást!!:)

4 hetes terhességet lát már az orvos uh-n?

Vagy mikor érdemes menni, amikor már látja, de még idõben ahhoz, hogy az abortuszt el lehessen intézni?

Legjobb válasz: Szia! A 6 hetes terhességet már egész biztosan látják UH-n, nekem is akkor volt az elsõ. Abortuszt a 12. hétig végeznek, szóval még lesz idõd elintézni mindent.

Szia! A 6 hetes terhességet már egész biztosan látják UH-n, nekem is akkor volt az elsõ. Abortuszt a 12. hétig végeznek, szóval még lesz idõd elintézni mindent.
4hetesen még biztosan nem lát semmit! nekem 6 hetesen látta elõször a babát, elõtte 5 hetesen még nem látta!
Én pont 7 hetesen mentem elõször, hogy biztosan legyen szívhang.

Lehetséges, hogy az orvos nem látja a 3-4 hetes terhességemet?

Két egymást követ? héten is pozitív lett a terhességi tesztem.Az orvos nem lát terhességet egyértelm?en. Visszarendelt egy hét múlvára. A menstruációm egy hete késik, és minden tünetet "produkálok".VAn aki hasonló helyeztben volt?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.

Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.
szia! lehetseges! nekem se latta multheten! en penteken megyek megint akkor lesz 10 napos kesesem! neked mikor kellett nem megjonnie?
Szia, persze ne ijedj meg, ultrahangon nekem 6 hetes terhességet láttak csak akkor volt petezsák 7 hetesen pedig szívhang! Szóval még nagyon az elején vagy! Sok boldogságot a babához! Üdv: 15 hetes kismama
Korán mentél el orvoshoz, ha nincs semmi fájdalmad, nem vérzel, akkor ráérsz 2 hét késés után menni, és megkíméled magad ezektõl!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm hogy írtatok. 2. válaszadónak: múlt héten csütörtökön, pénteken kellett volna megjönnie. még mielõtt meg kellett volna jönnie, csináltam tesztet (készülünk a babára nagyon), pozitív volt. hétfõn reggel is csináltam, azonnal pozitív lett. este fogadott az orvos. Õ azt mondta nem lát semmit, jövõ héten kell menni.
Szia Nekem a 4.dik héten nem látott semmit, a 6.dik héten pedig már szivdobogást is.Sok szerencsét.
Szia! Igen sajnos ilyenkor még nem látható. Ezért szokták mondani hogy ha nincs semmi gond, érdemes várni 2 hetet. NEkem vasárnap nem kellett megjönnie, hétfõn teszteltem pozitívat. Mivel volt egy miss ab mûtétem azt mondta a doki hogy jövõ héten menjek be megnéz. Szóval nyugi, ott lesz a baba:) szia
Nekem 4 hetesen s 3 naposan látott 3mm-es petezsákot, de másfél hét múlva vissza kell mennem, mert még a gép nem érzékelte. (Mielõtt megkapom, hogy minek mentem ilyen korán, csakmondom, hogy korábban elvetéltem, és a dokim akarta így)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!