Találatok a következő kifejezésre: 4 hetes félig anyatejes, félig (4 db)

Az enyém felesben volt anyatejes, 2 hós korától heti 1 kaki volt
5 nap után már azért nem jó, ha nincs kaki. Az enyém is felesben anyatejes illetve tápszeres volt, késõbb már csak tápszeres, de nálunk is 3 naponta volt kaki. Azzal tudsz segíteni, hogy két-három nap után, ha nincs kaki, fõzöl kamilla teát, és abban készíted el a tápszert. Legkésõbb másnap megjön a kaki. Napi rendszerességgel nem jó a kamilla, mert szárít, de hetente kétszer-háromszor nyugodtan mehet napi 1-2 alkalommal.

5 hetes kisfiam anyatejes és átalussza az éjszakát.4 óránként legalább szopiznia kellene, de nem ébred fel, és mi is elaludtunk?

Amikor felkelt, nem volt éhes, csak du 13 körül evett, de nem sokat. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem itt tedd fel inkább ezt a kérdést:http://www.csaladinet.hu/szakertok/makai_kinga_vedono-laktac..

Szia! Szerintem itt tedd fel inkább ezt a kérdést:http://www.csaladinet.hu/szakertok/makai_kinga_vedono-laktac..
Nekem a védõnõm azt mondta, hogy éjszaka ne ébresszem fel a babát, ha végigalussza, örüljek neki. A kicsi lányom szinte ahogy hazajöttünk a kóházból négy óránként eszik. Mivel a két szopi között szinte mindig aludt, sosem ébresztettem fel.

4 hetes babám félig anyatejes, félig tápszeres, 3 napja csak egyszer kakil egy nap, de az kiadós. Azt mondta a védőnő, lehet nekünk így állt be. Ez természetes?

Legjobb válasz: Igen természetes. Még az is belefér,hogyha 3 napot nem kakil, persze hogyha nem fáj a pocakja közben. Egyáltalán ne biztos hogy így is fog maradni,lehet egy átmeneti állapot. Nálunk is így volt aztán helyreállt minden.

Igen természetes. Még az is belefér, hogyha 3 napot nem kakil, persze hogyha nem fáj a pocakja közben. Egyáltalán ne biztos hogy így is fog maradni, lehet egy átmeneti állapot. Nálunk is így volt aztán helyreállt minden.
Az én lányom csakanyatejes, de õ is max 1* kakil egy nagyot. Ez teljesen normális.
Szia! Teljesen normális. A fiamnak naponta 3x-4x is volt széklete, amikor kicsike volt, ellenben a lányom 4-5 naponta egyszer tette tele a pelust, de akkor még a ruhája is nyakig tiszta kakis volt. A fiam már 5 éves, õ szorulásos, ellenben a lányomnak nincsen semmi problémája a vécére járással (3, 5 évesen). Anno a dokinknak igaza lett, mert azt mondta, ha a babának naponta többször is van széklete csecsemõkorban, akkor a késõbbiekben szorulásos lesz. Nálunk ez bejött. A legjobbakat! 23 hetes kismami
Mi 7 hetesek vagyunk , és tápszert is kap meg anyatejcsit is , és most ugy fest hogy nekünk is beállt minden másnapra a kaki! De a védõnõ is azt mondta hogy 4 dik napra ha nincs széklet akkor pici hõmérõzés , vagy nagyon gyengére fõzött kamilla tea!!


Az normális, hogy a 4 hetes kisfiam képes éjszaka 200ml megenni mit csináljak mit lehet ilyenkor tenni amugy félig anyatejes éjszaka kap tápszert és napközbe csak 2 órát bír ki evés nélkül?

Legjobb válasz: Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.

Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!