Találatok a következő kifejezésre: 4 hete egy (460 db)

Ki tud olyan gyantákat ami olyan hogy 4 hétid egy pici szőr se nő ki weet is lehet csak tuti jó legyen és ritkuljon tőle a szőr?

Legjobb válasz: ez nem a gyantán múlik, hanem a szõrödön. 4 hétig tükörsima semmitõl nem leszel, de ritkulni fog, és csak pihék fognak nõni.

ez nem a gyantán múlik, hanem a szõrödön. 4 hétig tükörsima semmitõl nem leszel, de ritkulni fog, és csak pihék fognak nõni.
ilyen csak a mesében van... és a reklámokban. esetleg ha olyan gyenge a szõröd...

Múlt héten egy léböjtkúrán vettem részt. A kúra előtt csináltam egy tesztet ami negatív lett, de mivel azóta sem jött meg, csináltam még egyet ami + eredményt mutatott. Szerintetek lehet káros következménye a 4. hétben egy ilyen kúrának?

Nagyon aggódom emiatt. Sajnos csak jöv? hét keddre kaptunk id?pontot a n?gyógyászhoz addig biztosan ezen fogok idegeskedni, nyugtassatok meg hogy nem ártottam a babának..

Legjobb válasz: A babának biztosan nem ártottál,mivel ilyenkor még nem alakult ki a méhlepény,hanem a szikhólyagból kapja a táplálékot.Gratulálok,minden jót nektek és ne idegeskedj,mert azzal ártasz a legtöbbet most a pocaklakócskádnak:))10hetes csajszi anyukája:))

A babának biztosan nem ártottál, mivel ilyenkor még nem alakult ki a méhlepény, hanem a szikhólyagból kapja a táplálékot.Gratulálok, minden jót nektek és ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet most a pocaklakócskádnak:) )10hetes csajszi anyukája:) )
Szerintem nem lesz gond, a szervezetedbõl megkapja ami kell neki és még nagyon az elején voltál.Nyugi szedj terhesvitamint esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ :)
Szia! Egyáltalán ne aggódj ez miatt, az árt a babádnak ha aggódsz és idegeskedsz! Ettõl nem lesz baja!!
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszi a megnyugtató válaszokat. Ma voltunk dokinál õ is megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond. Ma vagyunk 6 hét 4 naposak, és már van szívhang is :) )))

Nagyon kevés 6 dkg gyarapodás egy héten egy 4 hónapos babánál? Sok gyümölcsöt adok neki. Lehet ettől a megtorpanás? A héten 3 szurit is kapott. Lehet ettől?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy kevés-e. Az én babán is 4 hónapos és a múlt hétre 7080 grammról 7100-ra hízott. Én is megijjedtem de a következõ hétre 7250-re hízott. Nekem azt mondta a doki, hogy most már nem fog olyan intenzíven hízni, mert egyre többet mocorog. Az sem baj, ha egy héten nem hízik, csak nem fogyjon. Nyugi!!!!!!

Nem tudom, hogy kevés-e. Az én babán is 4 hónapos és a múlt hétre 7080 grammról 7100-ra hízott. Én is megijjedtem de a következõ hétre 7250-re hízott. Nekem azt mondta a doki, hogy most már nem fog olyan intenzíven hízni, mert egyre többet mocorog. Az sem baj, ha egy héten nem hízik, csak nem fogyjon. Nyugi!!!!!!
Ne haragudj nem grammot akartál írni a dkg helyett? Mert amit írsz az majdnem fél kiló!!! Egy hét alatt az rengeteg!! Ha grammot szerettél volna írni, azt hiszem az egy kicsit kevés. A gyümölcsevéstõl jól van a baba? Kicsit korai még egy 4 hósnak. Tápszeren/anyatejen kellene még élnie. Gondolom nincs elég tejed, azért kezdted ilyen korán a hozzátáplálást.
AZ elõzõ válaszoló vagyok, alighanem odaképzeltem egy nullát. Ne haragudj!!! Bocsáss meg a figyelmetlenségemért!
Még az is elõfordul, h picit fogy.Az én fiam elkezdett forogni, 6 hós, õ is sok gyümit eszik, és volt 1-2 hét, amikor pár dekát fogyott.Most kb.2 hetente hízik-egyiken semmit, a másikon 5-15 dekát-de én nem aggódom miatta egy cseppet sem.2 gyerekes anyuka
Kicsit hülyén írtam, BOCSIII!!!Mivel már 6 hós, nem hízik sokat, 5-15 dkg-ot/hét, de ezt sem mindig!!!Így már értelmesebb.

Van olyan, hogy kb a 4. héten láttak petezsákot, rá egy héttel később semmit, és utána minden rendben?

Legjobb válasz: Szia! Persze, bármi lehet! Fõleg ha nem ugyan az az orvos csinálta, nem ugyan azzal az uh géppel! Nekem az 4.héten 1mm-es volt a petezsák, 5. héten 18mm. Az egyik orvos látott benne embriót, a másik nem :( A frászt hozta ránk pedig csak alaposabban kellett volna vizsgálnia! Ne izgulj, minden rendben lesz! Ha nem bízol a vizsgálati eredményben keress fel másik orvost, menj magán uh-ra! Szorítok! Légyszi majd írd meg, hogy mit láttak!

Szia! Persze, bármi lehet! Fõleg ha nem ugyan az az orvos csinálta, nem ugyan azzal az uh géppel! Nekem az 4.héten 1mm-es volt a petezsák, 5. héten 18mm. Az egyik orvos látott benne embriót, a másik nem :( A frászt hozta ránk pedig csak alaposabban kellett volna vizsgálnia! Ne izgulj, minden rendben lesz! Ha nem bízol a vizsgálati eredményben keress fel másik orvost, menj magán uh-ra! Szorítok! Légyszi majd írd meg, hogy mit láttak!
ha nincs petezsák nincs baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Jövõ héten megyek megint uh-ra, a labor teszt pozitív, megírom, rem. jó hír lesz!:)

Hogy vesszünk el 4 csajt egy hét alatt? Vélemény?

Íme a történet: 1. egy éve akar tőlem valamit a csaj, pár hónaponként összetalálkoztunk bulikban. mindig ölelgetett és mosolygott. most is így történt egy hete. hát érzem hogy ha valaki ennyire kitartó, érdemes találkozgatni vele, erre írtam neki és utána már nem válaszolt. 2. 1,5 éve beszéltünk majd most egy hete újra tök jó volt vele 2órát eltöltöttünk buliban nagyokat nevettünk majd mondta ír e-mailt hogy talizzunk utána, sajnos nem kaptam meg a mail-jét, utána még véletlen összefutottam vele de már meg volt sértődve éreztem. 3. 1 éve udvaroltam neki, akkor visszahúzódobb volt, most egy pár napja összefutottam vele táncoltunk és felkért lassúzni, éreztem azt akarja csókoljam meg- nem éreztem még idejét. Erre éreztem megsértődött. 4. Ott taliztam vele mint az elsővel -még korábban nem ismertem- egy buliban felkért lassúzni nagyon símult de lapattintottam mert nem akartam két lánnyal egy helyen egy időben ismerkedni.

Legjobb válasz: *veszítsünk. A véleményem meg az, hogy az élet kemény, néha így járás van. Mondjuk az érdekes, hogy 4 csaj, 4 buli. Ez egy adott napon volt, vagy csak ilyen király volt a heted? :D

*veszítsünk. A véleményem meg az, hogy az élet kemény, néha így járás van. Mondjuk az érdekes, hogy 4 csaj, 4 buli. Ez egy adott napon volt, vagy csak ilyen király volt a heted? :D
De te a csajoktól várod, hogy lépjeenek? Nem te lennél a srác? Aztán gondolj bele, ha még tetszel is valamelyiknek, és kimis mutatja, de te nem lépsz felé csak várod hogy majd ö, akkor azt úgy fogják fel, hogy nem kölcsönös...
Nem értem mi lenne ez a kérdés. Láttam azt a filmet, de most ezzel mit akartál kérdezni? Hogy elb***tad-e ? Vagy hogy van e még esélyed?? Ennyi alapján elég nehéz erre bármit is mondani.
A kérdező hozzászólása: Egyik sem volt az enyém ezt tudom. A lehetõséget veszthettem el max. Csak a filmcímre akartam utalni a kérdésemmel. Milyen beteg emberek vannak akik egy helyesírással foglalkoznak egy kérdés kiírásnál amikor egy szót nem a Magyar Nemzeti Akadémia Nyelvellenõrzõ és Helyesírásbíráló Bizottsága elõírásai alapján írtam ki... ebbõl levonni azt hogy így megérti miért vesztettem el enyhén szólva botorság.
Szerintem inkább õk pattintottak le téged. Nem veszítetted el egyiket sem, egyik sem volt a tiéd. 1. csaj nem is akart tõled semmit, csak kellette magát. 2. csaj nem írt, annyira nem érdekelted, hogy õ kezdeményezze. Neked kellett volna elõbb írnod, akkor lett volna talán esélyed. 3. csaj éreztél valamit, ami valószínûleg nem is volt. 4. csaj csak azért, mert táncolni akart veled, még nem volt a tiéd, így el sem veszíthetted.
vélemény? a szöveget már nem olvastam el, megakadtam a kérdésnél ilyen helyesírással nem csodálkozok, hogy elvessznek tõled a csajok...
A kérdező hozzászólása: Hát az elsõ komolyabb és úgy lefelé haladva. De ameddig nem volt semmi testi aktus gondolok fõleg csókra addig miért is lenne komoly hozzáteszem nehezen csókolozom, bár szeretek, talán túl intim nem tudom.
Nem tünnek túl komoly dolgoknak...
A kérdező hozzászólása: kicsit nekem is sok volt 10 napról beszélünk és 3 buliról.
I.J.
Mondd nekik, h szûz vagy!

Nem sok egy kicsit a 4 hét?

Én lennék aki kérdezte megindult vagy mi lehet?30h km!Ma voltunk orvosnál minden rendbEn van,teljesen zárt vagyok,szóVal minden oké!:)Január 24.-ére hivott vissza,egy kicsit ezt furcsáltam,mert eddig 2 hetente nézett,de hát ? tudja!Kiváncsi vagyok kihuzzuk-e odáig:)!Köszönöm mindenkinek a válaszokat és nagyon BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Legjobb válasz: Szia,én most néztem a kiskönyvem,mert úgy emlékeztem,hogy én is így voltam,és aggódtam kicsit emiatt! Szóval engem 28.héten vizsgált meg a dokim,majd csak a 32.hetes kötelezõ u.h.-ra rendelt vissza(Kicsit soknak találtam a 4 hetet,de õ tudta) Aztán a 36.héten újra u.h.! Ha gond van úgyis mész,addig meg örülj,hogy ebben a síkos,hideg,bacikkal teli idõben nem kell elslattyognod hozzá! Boldog babavárást és karácsonyt!

Szia, én most néztem a kiskönyvem, mert úgy emlékeztem, hogy én is így voltam, és aggódtam kicsit emiatt! Szóval engem 28.héten vizsgált meg a dokim, majd csak a 32.hetes kötelezõ u.h.-ra rendelt vissza(Kicsit soknak találtam a 4 hetet, de õ tudta) Aztán a 36.héten újra u.h.! Ha gond van úgyis mész, addig meg örülj, hogy ebben a síkos, hideg, bacikkal teli idõben nem kell elslattyognod hozzá! Boldog babavárást és karácsonyt!
(Attol fugg, hogy mire. En most a ferjem nelkul voltam negy hetig, sok volt, doki nelkul viszont siman kibirnam.) :-D Egyebkent nem sok. En 31 hetes vagyok, 3-4 hetente hiv vissza a doki a terhesseg masodik feleben, amihez mindig hozzateszi, hogy inkabb negy. Epp ma voltam, most azt mondta, hogy hozza negy het mulva menjek, azutan meg ket hettel kesobb, mert csinal 36 hetesen uh-t, illetve kezdodnek a ctg-k. Es nyugi, boven kihuzzatok meg odaig, sot, illik is kihuzni neked is februar kozepeig minimum, az lesz a legjobb. (ugy figyeltem meg, hogy a visszarendelesek idopontja attol is fugg, hogy maganrendelesre jarsz-e, fizetsz-e kulon a dokinak. Nehany fizetos baratnomet rendszerint ket hetente hivtak vissza a dokik, hiszen az pont dupla annyi bevetel, mintha negy hetente vizsgalna. En nem fizetek a dokinak, viszont igen kozeli ismeros, tehat biztos, hogy nem trehanysagbol hivogat vissza igy.) Nektek is boldok karacsonyt!

IPLes szortelenitesre valoban lehet hetente is jarni? Egy kozmetikus javasolta, mivel igy hatekonyabbnak tapasztalta, de az osszes tobbi 4 hetet mond varakozasi idonek. Tobbi lent

Le fog jarni a berletem, ami nem volt tul olcso igy most szeretnek minel tobb alkalmat meg kihasznalni. Akar 4 naponta is elmennek, de ha az mar tenyleg nagyon karos, akkor megvarnam az egy hetet. Aki ezzel foglalkozik olyanok velemenye erdekelne fokent, vgy aki vett reszt mar ilyesmin.

Legjobb válasz: Nem az a baj, hogy káros, vagy megégsz, hanem, hogy a szõrnek olyan a növekedési fázisa, hogy 4-6 hét alatt nõ ki az új szõr. Szóval nem káros 4 naponta, csak nem ér kb semmit.

Nem az a baj, hogy káros, vagy megégsz, hanem, hogy a szõrnek olyan a növekedési fázisa, hogy 4-6 hét alatt nõ ki az új szõr. Szóval nem káros 4 naponta, csak nem ér kb semmit.

Miért kell 4 hetet várnom egy állásra?

Azt írták a hirdetésbe hogy mielőbbi munkakezdés. Erre az interjún meg 4-5 hetet emlegettek. Ez kinek jelent mielőbbi kezdést? Mert nekem nem. Máshol is ez van??? :(

Legjobb válasz: Ha csak 4-5 hét. De ha több körös interjú lesz, minden kör között eltelik 2-3 hét. :-(

Ha csak 4-5 hét. De ha több körös interjú lesz, minden kör között eltelik 2-3 hét. :-(

5 héttel ezelött volt egy abortuszom. Azota nem volt menstruáciom. A dokim azt mondta, hogy 4 hét után fog megjönni. De eddig semmi?

Legjobb válasz: Általában 4-6 hét mire megjön az elsõ mensi utána!Bár nekem misseb abortuszom volt!Nekem amúgy mûtét utána 32 napra jött meg!

Általában 4-6 hét mire megjön az elsõ mensi utána!Bár nekem misseb abortuszom volt!Nekem amúgy mûtét utána 32 napra jött meg!
Kérdezõ, jól írta az elõzõ, az a 4 hét, az a gyakorlatban inkább 4-6 hét...
4-6 hét, ne aggódj! Mihamarabbi testi és lelki felépülést kívánok és, hogy a legközelebbi terhességed már egy örömteli történet legyen!
ne aggódj, megfog jönni a menstruációd ha mégsem akkor majd kapsz rá gyógyszert ami meghozza majd. Nekem missed ab mûtétem volt, 25. napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszönö, :-)))
Nekem missed ab után 7 hétre jött meg.

Mennyire pontos az ultrahangos vizsgálat? Az orvos megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok. De körülbelül 4 hete volt egy negatív tesztem. Attól az orvos számolt jól? Vagy lehetséges eltérés?

Legjobb válasz: Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.

Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.
Az orvosok általában az utolsó menzesz elsõ napjától számítják a terhességet. Ha még nem volt elég HCG hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt, hogy terhes vagy, vagy esetleg hibás volt a teszt, akkor simán mutathatott negatívat annak ellenére, hogy mégis terhes voltál már. Amúgy pedig plusz-mínusz 2 hét mindig benne van a pakliban.
12.hétig egyformák a magzatok, a méretük pontosan utal a korra, ezért pontosnak tartják az uh-ot.12 héttõl már változó az azonos korú babák mérete, mert más-más tulajdonságokat örökölnek a szüleiktõl stb.
Az elsõvel teljes mértékben egyet értek. Ha most vagy 7 hetes, és kb. 4 hete csináltad a tesztet, akkor még csak 3 hetes lehettél, tehát kb. akkor kezdõdhetett meg a beágyazódás. Korai volt az a teszt, esélye sem volt még kimutatni a terhességet. Szóval valószínû, hogy jól számolt az orvos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!