Találatok a következő kifejezésre: 4 hete a vérzés elmúlt, most (2 db)

4 hete szültem, a vérzés elmúlt, most már csak ilyen halvány barnás vizes folyásom van, ami kissé bűzös. Naponta 2-3szor is zuhanyzok... Normális ilyenkor, vagy megfertőződtem?

Legjobb válasz: Szia! Ha mensiszagúan büdös, az normális. Nekem olyan volt, de ahogy elmúlt a barnázás, elmúlt a szag is. Ha nem, egy telefont a dokinak szerintem megér!! Boldog babázást! :o)

Szia! Ha mensiszagúan büdös, az normális. Nekem olyan volt, de ahogy elmúlt a barnázás, elmúlt a szag is. Ha nem, egy telefont a dokinak szerintem megér!! Boldog babázást! :o)
A kérdező hozzászólása: hát nekem még nem volt ilyen, bár tampont használtam mindig és nem szagolgattam. De ezt eléggé érzem, még nadrágon keresztül is, ha leguggolok pl... Nagyon aggaszt, és zavar!
én is éreztem szlés után, de kb 1-2 hétig, aztmondták a kkor természetes "szag" de mondjuk egy telefont megkéne eresztened, az orvosnak azért:) )
Elsõ válaszoló vagyok. Hát ez az lesz. Sajnos a saját egészséged érdekében majd ha megjön, 1-2 mensit tampon nélkül kell végigcsinálnod :o( De szerintem ennyit megér. Ha pisilsz, használj utána intim törlõkendõt, az sokat segít!!
Szia!A barnázást felváltja egy sárgás, majd fehér folyás, és kellemetlen, erõs szaga van.Ez a gyermekágyi folyás, teljesen normális, ne aggódj.
Én 3 hete szültem, most kezd elmúlni a folyás, de iszonyatosan büdös volt, én is ugyanígy éreztem, mint te. Nadrágon keresztül. Pizsamában aludtam, mert azt hittem a párom is érzi, de szerencsére Õ nem..ne aggódj, a dokim azt mondta, természetes, mert ez a folyás nem ugyanaz, mint a mensi.
A kérdező hozzászólása: szia, köszönöm, hogy írtál, legalább emlékeztettél erre a kérdésemre :) most második babámat várom, nemsokára szülök, legalább tudni fogom, hogy jaaa, tényleg, ez is létezik és normális :) köszi és sok boldogságot nektek!

7 és fél hete szültem. Először a 4. hét után 2 napig nem volt vérzésem (gyermekágyi folyás), de aztán megint lett. Most a 6. hét után megint elmúlt, de csak 5 napra, és most megint van. Mi a probléma? Miért ilyen szakaszos?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt...utána egy hó kimaradt megint megjött, majd egy hó múlva ismét, ezután pedig 10 hónapig semmi mensi (szoptatok) most pedig a következõ babára gyúrunk. De ha nagy mennyiségû, darabos, bûzös, alhasi fájdalmat is érzel stb., akkor irány a doki!!! de önmagában csak a hormonok összevisszaságának is lehet a következménye ez!

Nekem is ez volt...utána egy hó kimaradt megint megjött, majd egy hó múlva ismét, ezután pedig 10 hónapig semmi mensi (szoptatok) most pedig a következõ babára gyúrunk. De ha nagy mennyiségû, darabos, bûzös, alhasi fájdalmat is érzel stb., akkor irány a doki!!! de önmagában csak a hormonok összevisszaságának is lehet a következménye ez!
dettó ez volt...és végül a 12.héten mentem dokihoz...csak annyit kérdezett eddig hol jártam, mondtam neki, hogy próbáltam magamhoz térni meg aludni legalább 4 órát egyszerre:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De ugye még arra várok, hogy mehessek 6 hetes kontrollra, de csak hétfõnként van a doki és be is kell jelentkeznem. Azt mondta akkor menjek ha nem vérzek. Ma mentem volna, most mondhatom le az idõpontot...Én is szoptatok.
A kérdező hozzászólása: És csak akkor múlt el neked? És mit mondott a doki, ez normális?
hát igazából semmit nem mondott. Megvizsgált rendben talált mindent, azót
szóval azóta is ha mentem azt mondta ez abszolut oké a szoptatás miatt van/volt igy összevissza.
A kérdező hozzászólása: köszike

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!