Találatok a következő kifejezésre: 4 hete a vérzés elmúlt, (6 db)

4 hete szültem, a vérzés elmúlt, most már csak ilyen halvány barnás vizes folyásom van, ami kissé bűzös. Naponta 2-3szor is zuhanyzok... Normális ilyenkor, vagy megfertőződtem?

Legjobb válasz: Szia! Ha mensiszagúan büdös, az normális. Nekem olyan volt, de ahogy elmúlt a barnázás, elmúlt a szag is. Ha nem, egy telefont a dokinak szerintem megér!! Boldog babázást! :o)

Szia! Ha mensiszagúan büdös, az normális. Nekem olyan volt, de ahogy elmúlt a barnázás, elmúlt a szag is. Ha nem, egy telefont a dokinak szerintem megér!! Boldog babázást! :o)
A kérdező hozzászólása: hát nekem még nem volt ilyen, bár tampont használtam mindig és nem szagolgattam. De ezt eléggé érzem, még nadrágon keresztül is, ha leguggolok pl... Nagyon aggaszt, és zavar!
én is éreztem szlés után, de kb 1-2 hétig, aztmondták a kkor természetes "szag" de mondjuk egy telefont megkéne eresztened, az orvosnak azért:) )
Elsõ válaszoló vagyok. Hát ez az lesz. Sajnos a saját egészséged érdekében majd ha megjön, 1-2 mensit tampon nélkül kell végigcsinálnod :o( De szerintem ennyit megér. Ha pisilsz, használj utána intim törlõkendõt, az sokat segít!!
Szia!A barnázást felváltja egy sárgás, majd fehér folyás, és kellemetlen, erõs szaga van.Ez a gyermekágyi folyás, teljesen normális, ne aggódj.
Én 3 hete szültem, most kezd elmúlni a folyás, de iszonyatosan büdös volt, én is ugyanígy éreztem, mint te. Nadrágon keresztül. Pizsamában aludtam, mert azt hittem a párom is érzi, de szerencsére Õ nem..ne aggódj, a dokim azt mondta, természetes, mert ez a folyás nem ugyanaz, mint a mensi.
A kérdező hozzászólása: szia, köszönöm, hogy írtál, legalább emlékeztettél erre a kérdésemre :) most második babámat várom, nemsokára szülök, legalább tudni fogom, hogy jaaa, tényleg, ez is létezik és normális :) köszi és sok boldogságot nektek!

Létezik olyan, hogy a császár után 2 hétre elmúlik a vérzés és rá 4 napra újra vérzek? Vagy ez már lehet mensi?

Legjobb válasz: a gyermekágyi vérzés ilyen (ebbõl a szempontból mindegy, hogy császár volt-e vagy hüvelyi szülés), amikor már azt gondolod, hogy vége van, van néhány nap szünet, majd megint beindul néhány napra ez teljesen természetes akár több hétig is eltarthat ez a kissé bizonytalan állapot

a gyermekágyi vérzés ilyen (ebbõl a szempontból mindegy, hogy császár volt-e vagy hüvelyi szülés), amikor már azt gondolod, hogy vége van, van néhány nap szünet, majd megint beindul néhány napra ez teljesen természetes akár több hétig is eltarthat ez a kissé bizonytalan állapot

Császár után 4 héttel lehet sexelni, ha elmúlt a vérzés?

Legjobb válasz: Ezt az orvostól kellett volna megkérdezni, mert a vérzés visszajöhet pont a szex hatására, de nincs tapasztalatom, mindenképpen óvatosan, illetve én megvárnám a 6 hetet, mint sima szülés esetén.

Ezt az orvostól kellett volna megkérdezni, mert a vérzés visszajöhet pont a szex hatására, de nincs tapasztalatom, mindenképpen óvatosan, illetve én megvárnám a 6 hetet, mint sima szülés esetén.
Én is császáros vagyok, mi is 4 hét után voltunk együtt elõször, nincs semmi probléma. Sok boldgoságot!
Nagyon sokan nem várják ki a 6 hetet. Én természetes úton szültem, de 4 hét után mi is együtt voltunk, addigre teljesen megszünt minden tisztulásom. védekezzetek és sok boldogságot!.-)

7 és fél hete szültem. Először a 4. hét után 2 napig nem volt vérzésem (gyermekágyi folyás), de aztán megint lett. Most a 6. hét után megint elmúlt, de csak 5 napra, és most megint van. Mi a probléma? Miért ilyen szakaszos?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt...utána egy hó kimaradt megint megjött, majd egy hó múlva ismét, ezután pedig 10 hónapig semmi mensi (szoptatok) most pedig a következõ babára gyúrunk. De ha nagy mennyiségû, darabos, bûzös, alhasi fájdalmat is érzel stb., akkor irány a doki!!! de önmagában csak a hormonok összevisszaságának is lehet a következménye ez!

Nekem is ez volt...utána egy hó kimaradt megint megjött, majd egy hó múlva ismét, ezután pedig 10 hónapig semmi mensi (szoptatok) most pedig a következõ babára gyúrunk. De ha nagy mennyiségû, darabos, bûzös, alhasi fájdalmat is érzel stb., akkor irány a doki!!! de önmagában csak a hormonok összevisszaságának is lehet a következménye ez!
dettó ez volt...és végül a 12.héten mentem dokihoz...csak annyit kérdezett eddig hol jártam, mondtam neki, hogy próbáltam magamhoz térni meg aludni legalább 4 órát egyszerre:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De ugye még arra várok, hogy mehessek 6 hetes kontrollra, de csak hétfõnként van a doki és be is kell jelentkeznem. Azt mondta akkor menjek ha nem vérzek. Ma mentem volna, most mondhatom le az idõpontot...Én is szoptatok.
A kérdező hozzászólása: És csak akkor múlt el neked? És mit mondott a doki, ez normális?
hát igazából semmit nem mondott. Megvizsgált rendben talált mindent, azót
szóval azóta is ha mentem azt mondta ez abszolut oké a szoptatás miatt van/volt igy összevissza.
A kérdező hozzászólása: köszike

En csaszarmetszesel szultem es mar a 4 ik hetben vagyok es eros verzesem van ecer elmulik ecer visza jon vajon ez normalis?

nagy ver darabok is jonek kerem valaszojatok

Legjobb válasz: Nekem a 6. héten múlt el, de azért szólj a nõgyógyásznak, bár ha nincs lázad, nem vagy rosszul nem hinném, hogy baj lenne.

Nekem a 6. héten múlt el, de azért szólj a nõgyógyásznak, bár ha nincs lázad, nem vagy rosszul nem hinném, hogy baj lenne.
Én megnézetném egy dokival.Ez szerintem nem normális.Sokmindenre utalhat.Bennmaradt egy darabka placenta, sérült egy ér megvastagodott a méhnyak stb.. egyik semjó és mindet kezelni kell. Bocsi nem vagyok nyelvtan tanár de nagyon bántja a szemem EGYSZER és nem ECER.
A darabos vérzés nem jó, pláne hogy már 4 hete szültél, mindenképpen nézesd meg dokival. És nem "eccer" hanem EGYSZER!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!