Találatok a következő kifejezésre: 4 hete a barátommal, de (14 db)

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlóm a 2. hétben, de másnap pótoltam. Rá 4 napra szeretkeztünk a barátommal de érdekes dolgok történtek utána. Lehetek terhes? Bővebben lent.

Olyan problémám lenne, hogy egy hete elfelejtettem bevenni egyik nap a fogamzásgátlómat. A 2. hete szedtem, másnap 2?t vettem be, ahogy a gyógyszerem írja. Miután elfelejtettem bevenni, rá 4 napra szeretkeztünk a barátommal. Erre 2napra er?s szúró érzést éreztem lent, egy-két percig aztán elmúlt. Este megint szeretkeztünk, és utána nem nagy mennyiségben, de véreztem, és így másnap. Azóta nincs vérzésem és fájdalmam sem, de nem tudom mit?l lehetett. Csak nem vagyok terhes?!

Legjobb válasz: nem.

nem.

4 hete lefeküdtem a barátommal, de nem történt semmi olyan, legalábbis nem vettünk észre semmit, amitől teherbe eshetnék. Akkor miért nem jött meg a menzeszem?

Vagy lehet, hogy csak késik?( Most 2 napja kellett volna, hogy megjöjjön.)

Legjobb válasz: akkor feküdtünk le.

A kérdező hozzászólása: akkor feküdtünk le.
1.válaszadó vagyok: jó, hogy válaszoltál a kérdésekre, ez alapján nem olyan nagy a lehetõsége, hogy terhes lehetsz. Majd írj, hogy hogy alakult :-)
Védekeztetek?Ovulációs napod mikor volt a szeretkezésetekhez viszonyítva?(az elõzõ menstruációdtól számítva kb.14.nap-ekkor eshetsz legkönnyebben teherbe) Normális, ha késik, lehet, hogy 1 hetet is. Ha meg akartok nyugodni, akkor a vegyetek 1 terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen védekeztünk. És júni 30. azaz 5 nappal a mensim után.
Vegyél egy tesztet, és akkor megnyugodtok. Bár ha védekeztetek, és nem volt probléma, akkor kevés az esélye a terhességnek. A menstruáció amúgyis késhet.
Attól is késhet, hogy izgulsz. Nekem is volt már ilyen, hogy több, mint egy hetet csúszott, pedig amúgy rendszeres szokott lenni. Egyenlõre szerintem ne izgulj, ha még egy hét múlva sem jön meg, akkor vegyél egy tesztet!
Ha most kezdted a szexualis eleted, attol is keshet! de ha egy hetnel tobbet kesik vegyel tesztet!

Lefeküdtem a barátommal már vagy 4 hete, az óvszer ki szakadt a menstruációm normális, de attol félek hogyterhes vagyok mert reggelente mindig roszzul érzem magam lehetek igy terhes?

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.

Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.
Sztem csak sokat idegeskedsz a dolgon és ezért vagy rosszul.Azért én a helyedben csinálnék egy tesztet.Nincs kizárva a terhesség de ha normális a menstruációd akkor kétlem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenféleképp veszek egy tesztet :)
Majd ha tudod, leírnád h végül is az vagy-e? Elõre köszi. :)

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

Miért van az, hogy a barátom gyakran nézeget leszbikus oldalakat és önkielégítéssel tarkítja, de velem közben nem kezd semmit. Sokszor 4-5 napig vagy 1 hétig nem foglalkozik velem. Tudom, hogy magának csinálja, de ha ott vagyok, akkor miért?

Mindig tagadja, hogy ezt tette volna, de tudom, hogy ezt csinálja.

Legjobb válasz: Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!

Lehet, hogy fáradt. Szerintem maszturbáljatok a pornóra ilyenkor közösen, az is nagyon izgalmas tud lenni, sõt, ha már ott vagy te is meztelenül hátha mégis kedvetámad hancurozni egyet!
Tele van kiéletlen szexuális energiával.
Ebben az esetben ne várd azt, hogy õ elkezd téged simogatni, izgatni, hanem te kezdeményezz.Símogatsd, csókolgastsd!Sokan a nyakuknál és a fülüknél igen érzékenyek.Aztán fentrõl menny enyre lejjebb és kezd lent is kényesztetni!(ha szereted és nem tartod megalázónak azt csinálni).Igyekezz olyan helyzetet kialakítani, ami számára izgató lehet! Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy vannak ilyen féle kiéletlen vágyai, mivel többször is volt 2 olyan dolog, amit kért és én nagyon ritkán teszek meg neki. Tudom, hogy azt szereti, de nem engedek belõle. Ez lehet az oka? És az miért van, hogy nem izgul fel rám, ha egy szál tangába vagy törölközõbe vagyok elõtte? Sokszor fáradt, de a sexhez is.
Talán azért teszi, mert kielégítetlen vágyai vannak. Beszélgessetek többet a problémátokról és az sem árt ha felszabadultabban , gátlások nélkül többet szeretkeztek. Ahogy írtad bánt téged az is, hogy a barátod masztizik. Szerintem ne bántson. Természetes dolog. A férfiak legtöbbje csinálja még házasságban is. De ha bevallaná neked, hogy maszturbál hidd el sokkal jobb lenne a kapcsolat közöttetek, mert afelszabadultabb lenne a barátod, hogy nem titokban kell csinálnia és ráadásul még mellé is kell beszélnie.

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

17 éves lány vok és nagyon kétségbe estem mert lefeküdtem a barátommal és bár nem volt ejakuláció de lecsúszott párszor az óvszer. De mégis már 1 hete késik a menstruációm és áltban 3-4 napokat szokott. Baj van?

az számíthat még vmit hogy pontosan az esemény el?tt 1 nappal múlt el a menstruációm? mások mondátk azt is hogy a stressz miatt is késhet most, hisz azóta(kb4hete) minden reggel kétségbeesve ébredek hogy hátha majd ma...

Legjobb válasz: Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)

Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)
Jobbat én sem tudnék javasolni az elõttem szólónál. Legközelebb vigyázzatok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válazsokat azt hiszem holnap eslõs dolgom egy teszt:) de egyébként ha terhes lennék annak már így 4-5 hét után lenne vmi kis jele nem?
Szióka! Legjobb tudomásom szerint az óvszernek spermaölõ hatása van. Nekem is volt ilyen ennyi idõs koromban. Nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM mindenkinek a tanácsokat, azóta vettem egy tesztet és negatív lett. Plusz másnap megjött:D hihetetlen h több mint 1, 5 hétig késett és teszt után 1 nappal itt van:)

2 hete voltunk utoljara egyutt a baratommal, en beteg lettem most mult el, 4 napja, de csak 5 napig tartott, es a hasam es a mellem meg mindig faj. Akkor most terhes vagyok?

n tudom,h miert...lehet,h terhes vagyok, es ez utobbi menzesz csak almenzesz volt???kerlek segitsetek!!!elore is koszi:*

Legjobb válasz: Húsz eurót teszek rá hogy terhes! Ki tartja??

Húsz eurót teszek rá hogy terhes! Ki tartja??
A legfõbb kérdés az, hogy védekeztetek-e a barátoddal? És nem csak az utolsó alkalommal, hanem mindig..
ne legyetek már ennyire taplók! ha elmult auz uccso együttléttöl számiotott 9-10 nap akkor igen ha vmi gond van már kimutatja a teszt:) ne félj:) ha rendesen védekeztetek nem lehet baj!
Nem csinálhatsz tesztet. Btk. 36. paragrafus 4. bekezdés B. cikkely: "A menstruációt követõ negyedik napon terhességi tesztet végzõ nõket 12-15 évig terjedõ fegyházbüntetéssel, mellékbüntetésként 14 évig terjedõ gyermekneveléssel súlytjuk."
A kérdező hozzászólása: kerlek komolyan valaszoljatok, mert nagyon felek!!!:((
A kérdező hozzászólása: de most mult el a mensim 4 napja...akkor is csinalhatok tesztet???
A kérdező hozzászólása: igen, vedekztunk!!mindig!!!!
Szerintem kisfiú lesz, szõke hajú és kék szemû!Lehetek keresztanya?? Jani
Ha rendesen védekeztetek, akkor nem lehet baj!
a tünetek alapján 99% hogy igen.. a kislányod lesz sztem legyen a neve Matild
szerinted mi honnan tudjuk megmondani, ha nem irsz körülményeket? Védekeztetek??csinálj egy tesztet kiindulónak.
Valószínû nem vagy terhes, bár elõfordul hogy valakinél úgyanúgy megvan a menses az elsõ hónapokban.Amúgy meg miért nem védekeztettek!
Na most ebben mi volt a taplóság? Szerintem totál megfontolt, tudományos igényû, kiérlelt válasz volt. Amúgy meg: aki húz gumit/szed gyógyszert ne parázzon, ha mégis beakad, az nem az õ hibája, hanem baleset. Ha mindent megtettél és mégis, azon kár aggódni. Aki meg sz*rik a védekezésre, most legyen nagyarcú, ne akkor amikor egymásnak kellett esni a mosókonyha mögött a Lajossal.
igen, lehetsz.Én a kimaradt mensi elõtt 1 hétel már rosszul voltam a kisfiammal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!