Találatok a következő kifejezésre: 4 hete és (821 db)

Kb. most tarthatok a 4. héten és folyamatosan érzek görcsölést, a mai napon már rózsaszínes folyásom is volt. Ez normális lehet a beágyazódás időszakában, vagy én már azon túl lehetek és ez probléma?

Legjobb válasz: Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!

Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!
Szia! Nekem az 5. héten volt rózsszínes folyásom, én elmentem a dokihoz. Õ megállapította a terhességet, s mondta, hogy figyeljem magam, van-e pecsételõ vérzés, bármilyen, s akkor menjek vissza. Két nap múlva újra ott voltam nála, mert reggelre volt egy csepp vérem. Írt fel Utrogestan tablettát, s azóta jól vagyunk. Ez a gyógyszer segíti a baba megtapadását.
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem teljesen normális is lehet, mint ahogyan a rózsaszínes folyás is belefér. Ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, de nem jön meg, akkor nagy eséllyel babás vagy. Én drukkolok, hogy így legyen!
szia.nem akarlak ilyesztgetni de nekem is rózsaszines folyással kezdõdött hogy a 12 héten meghalt a baba
ez nem cukorka, nem jó abbahagyni 3-4 hét miatt... bár gondolom partnerváltás szólt közbe.
A kérdező hozzászólása: Nem 3-4 hét... Már lassan 2 hónap. Május 18-án vettem be az utolsót.
ha szereted, járj vele, ha nem, akkor meg nem...
Bár nem hangzik túl bíztatóan, hogy mással találkozgatott, de velem is volt már ilyen. Szakítottunk, randiztam mással, rájöttem hogy mindenki másra "immunis" vagyok csak rá nem. Engem szerencsére visszafogadott. Azóta is nagyon boldogok vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Haverjaim azt mondják hogy ne járjak vele mert úgyis át csap stb de 1 évig voltunk együtt de ebbe az 1 évben 4 szakítotunk de mindig össze jötünk
Legyen tartásod, férfi vagy. Ha igazat is mond, már megvolt a lehetõsége, neked pedig most is van ezer másik.
20:48-as vagyok. 4 szakítás az tényleg sok. Ennyi után lehet, hogy inkább hagynod kéne. Te is randizz mással, biztos találsz olyat, akivel kevésbé lesz viszályos a kapcsolatod.
Azért fontos a szakítások oka is. Meg hogy ki szakított kivel...
A kérdező hozzászólása: õ szakítot (de azt mondta hogy meg bánta) a szakítas meg értelmentlen dolgokon vesztünk ösze

Vateráról rendeltem külföldi küldeményként egy ruhát, letelt a 4 hét és nem kaptam még meg, viszont az ebay-en azt írják, hogy 20-30 munkanap?

Várjak még rá?Esküvőre kell, május 25-re, április 5-én lett feladva..Az eladó vaterán inaktív lett, mailre nem válaszol, ma próbáltam hívni, kcisengett de aztán hangposta. Közben érkezett neki pozitív értékelés is, hogy megjött 6 hét után, de olyan is, hogy 2 hónapja várja(2 negatív) nagyon izgulok mert 10 ezer felett volt

Legjobb válasz: mikor megrendeltem csak pozitívja volt, egy negatív de az is csak azért mert elállt a vásárlástól a 4 hét miatt

A kérdező hozzászólása: mikor megrendeltem csak pozitívja volt, egy negatív de az is csak azért mert elállt a vásárlástól a 4 hét miatt
A kérdező hozzászólása: 2-4 hét pedig nem egyenlõ a 20-30 munkanappal, a 20-30 az 4-6 hét, amit a külföldi ír
Hogy ha inaktív lett, lehet nem fizetett jutalékot a vaterának(ezért felfüggesztik a profilját amíg ki nem fizeti) stb. vagy történt vele valami. Hogy ha továbbra sem jelentkezik be akkor szerintem ne várj semmit :/
A kérdező hozzászólása: a külföldi oldal 20-30 munkanapra írja, az meg most május 4-tõl van kb 16-ig Akkor õ miért írt 2-4 hetet, ha a külföldi meg 20-30 MUNKAnapot ír? Várok még rá 16-ig

Iherb-ről rendeltem első alkalommal és jövő héten lesz 4. hete és még mindig nincs itt a csomag?

Hallottam, hogy van , hogy 10 nap alatt megjön a csomag de van, hogy 6 hét is.... Kezdjek aggódni, hogy esetleg lenyúlták(sima légipostával jön) vagy ez még belefér? Kaptátok már meg egy hónapon túl?

Legjobb válasz: Én kétszer rendeltem, 10 napra itt volt. Megnézted az oldalon, elküldték idõben? Lehet valamire várni kellett, hogy teljes legyen a csomag. Ha azóta se jött, írj nekik, bár õk is csak annyit tudnak mondani, hogy elküldtél, meg légipostánál nincs követés. De van rá esély, hogy újraküldik.

Én kétszer rendeltem, 10 napra itt volt. Megnézted az oldalon, elküldték idõben? Lehet valamire várni kellett, hogy teljes legyen a csomag. Ha azóta se jött, írj nekik, bár õk is csak annyit tudnak mondani, hogy elküldtél, meg légipostánál nincs követés. De van rá esély, hogy újraküldik.
Szûrd le nyugodtan, majd az üvegekben forr tovább.Ne dugaszold le teljesen.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm a segítséget.
Letisztulni sokára fog, pontosan nem tudom megmondani idôben, de nyugodtan fogyasztható így is.Egyszer kell leszûrni csak, nem kell többször.Igen, olyan a színe mint a citromlének, de semmi baj, ihatod nyugodtan.Kb 20fokos a bodzabor.
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyi idõ alatt tisztul le?
A kérdező hozzászólása: és ha le tisztult akkor le kell szûrni újra
A kérdező hozzászólása: Most még a színe nagyon zavaros olyan mint a citrom üdítõé ez majd le fog tisztulni?
Ja és addig fog forrni, míg teljesen lenem tisztul.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm
Persze hogy meglehet kóstolni!Az igazság az, hogy én több tíz litert csináltam, de kb a felét tudtam leszûrni, mert a nagyapám nem várta meg a 4 hetet, elôbb neki állt fogyasztani.Jól sikerült különben, finom.
A kérdező hozzászólása: de azért majd meg lehet kóstolni ha le szûröm és az üvegben még meddig fog forrni?
A kérdező hozzászólása: Le szûrtem a bort és nagyon finom lett csak annyit akarok kérdezni hogy 12 litert csináltam és beleraktam egy 25 literes üveg ballonba a bornak attól nem lesz baja hogy nincs tele az üveg?
Ha erre gondolsz akkor az nem nõi hang, remélem tudtam segíteni :) Breathless - Dan Wilson http://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem... de azért köszönöm.

Lányok.4 hete és 4 napja volt miss ab-om, még nem jött meg a vérzésem. De a mütét óta még mindig viszket a mellbimbóm, meddig normális ez a tünet, mennyi idö mulva mulnak el a terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.

Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.
Én a mûtét után 3-4 hétig még rosszul voltam a kávétól és a szagoktól, - persze nem olyan erõsen, de a reggeli elsõ konyhába vezetõ út mindig félelmetes volt... A melleim is fájtak kb 1, 5 hónapig míg! Vérvételbõl kiderült, kicsit magas a prolaktin, ami a tejtermelés miatt emelkedett meg. Ez visszamegy magától, csak légy türelemmel! Kicsit olyan a szervezetnek most minden, mintha szültünk volna...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ kicsit megnyugodtam, még van elötejem , megpróbálok türelmes lenni.aztmég hadkérdezem meg neked mikor jött meg?hány hétre?
2. vagyok. Nekem épp 11 héttel a mûtét után jött meg! Azt hittem, már sosem fog megjönni... De nem volt erõs egyáltalán, sõt... De legalább valami volt. Nagyon jó a prolaktin visszaállítására a barátcserje kapszula, azt ajánlom!! És a méhnyálkahártya felépítésére és peteérésre pedig a méhpempõ nagyon jó! Én ezeket szedem. Meg a mûtét után a vérveszteség és vitaminpótlás miatt 2 hónapig szedtem napi fél Gravidát, és napi 1 folsavat, és Cetebe C vitamint is nagy adagban (500 mg). Úgy éreztem, ez kell az erõsödéshez!

Árthat a babának, ha még nem tudtam a létezéséről (4. hét) és mellkasröntgenezésen voltam?

Legjobb válasz: Szerintem olyan pici még, hogy kizárt dolog!!!Az elsõ 20 napig egyébként még gyógyszer sem árt, meg akkor kezdõdik meg az igazi kontaktus a méhünkkel. Persze nyugodtabb lennél, ha nem estél át volna rajta, de szerintem ilyen picikén, még biztosan nem ártottál neki. Pl. biztosan 4 hetes vagy????Az elsõ naptól számolod a terhességed, mert akkor pl. nem is annyi vagy, hanem kevesebb, hiszen nem a menszes elsõ napján esünk teherbe.....jobb esetben. Lehet, hogy csak 3 vagy 2 hetes vagy!!!Akkor meg pláne!!!!!! Boldog babavárást!!!

Szerintem olyan pici még, hogy kizárt dolog!!!Az elsõ 20 napig egyébként még gyógyszer sem árt, meg akkor kezdõdik meg az igazi kontaktus a méhünkkel. Persze nyugodtabb lennél, ha nem estél át volna rajta, de szerintem ilyen picikén, még biztosan nem ártottál neki. Pl. biztosan 4 hetes vagy????Az elsõ naptól számolod a terhességed, mert akkor pl. nem is annyi vagy, hanem kevesebb, hiszen nem a menszes elsõ napján esünk teherbe.....jobb esetben. Lehet, hogy csak 3 vagy 2 hetes vagy!!!Akkor meg pláne!!!!!! Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszönöm a sok választ!
November 8-án volt egy 5óra hosszás szívkatétrezésem, ott 10perces nem direkt, szórt sugárzásu röntgent csináltak.Más képpen nem lehet megcsinálni a beavatkozást, ólom köppeny se volt rajtam.Rá egy hétre derûlt ki hogy babás vagyok.Ja 3.5évig nem estem teherbe.Azonnal mentem orvoshoz hogy ilyenkor mi a teendõ.Elküldtek genetikai tanácsadásra, ott az mondta a prof. hogy a megtermékenyüléstõl számítva két hét védettség van, a minden vagy semmi törvény alapján.Ha károsodott volna a sejt akkor nem maradt volna meg a terhesség.Így megtartottuk a pici fiúnkat.Tegnap voltunk ultrahangon, meg van mindene.Szerintem nem lehet gond.Akkor az orvosod elküldött volna további vizsgálatra.Üdv-19.hetes kismama
Szia! Én a beágyazódás környéken voltam kéz-láb RT-en.Nekem azt mondták, ha sugárzás érte elmegy.Súlyos fejlõdési rendellenességget vettek észre, de a genetikus szerint a kettõnek nincs köze egymáshoz.Harcolj érte, hogy genetikai UH-ra idõbe eljuss!Ha nem, akkor menj 4D-s UH-ra!Én már bánom, hogy vakon hittem a dokinak, mert a babám 1hónaposan meghalt születés után.
Szia!Én ugyanígy voltam!Nem sikerült a felvétel, így 3-szor megismételték (nyaki rtg).Nem tudtam a picirõl még!A doki megnyugtatott szerencsére!Azt mondta ne is foglalkozzak vele!Megkérdeztem mégegy dokit itt a neten, õ is azt mondta nem probléma!Ja én még mr vizsgálaton is voltam 3 hetesen.Most 21 hetes vagyok és idáig minden rendben, minden eredmény tökéletes.Azokban a napokban viszont aludni sem tudtam szinte, annyira izgultam, hogy mit mondanak a dokik.Beszélj te is az orvosoddal és szerintem megnyugtat!:) Gratulálok!!!:)
Ha artott neki akkor sajnos el fog menni az elso 3 honapban, ha ezt az idot atveszelitek akkor minden oke. Nekem 1 baratnom 4 rontgent csinaltatott a fogarol mert nem tudta hogy babat var, es minden rendben van a terhessegevel. Ne idegeskedj!Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Amikor nekem kellett menni - minden évben kell - megkérdezték, hogy elõfordulhat-e, hogy áldott állapotban vagyok. Ha abban lettem volna, vagy csak a gyanúja is fennállt volna, nem röngeneztek volna meg, azt mondta az asszisztens: "Nagyon kell vigyázni a kicsi terhességre" Remélem, az elsõ két hétben voltál, és nem akkor, amikor a baba már megfogant. Egyébként pedig a sugarak ugyanúgy elérik a megtermékenyült petesejtet, mint a beágyazódott embriót. Sajnos! Konzultálj az orvossal, egyébként szerintem a természet ezt is megoldja maga módján!
Szia Ez teljesen magán vélemény: Amiket írtál, tényleg valszínû, hogy csak két hetes terhes lehettél, szóval akkor még nem is voltál az. Viszont ha annyira nagy baj lett volna, akkor kilökõdik, és nem tud beágyazódni a bébid. Persz tényleg a doki tud megfelelõ és megnyugtató választ adni :) Drukkolok neked, remélem minden rendben lesz. Ja és gondolom nem véletlenül pont most akart jönni a picurkád! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! A vicc az egészben az, hogy a jövõheti meddõséget megszünetetõ célzatú mûtétem miatt kellett a röntgen.
Te nagyon okos utolsó válaszoló! Nõgyógyásztól tudom, hogy a szolárium kis mértékben nem ártalmas, mert a sugarak nem érnek el a magzatig. A kérdezõnek: Szerintem kérdezd meg a dokit, de én azt gondolom, hogy, sokan csinálnak ártalmas dolgot, amíg nem tudnak a babáról és mégis egészségesen születik. 21 hetes kismami
Az egyik ismerösöm kb. 5-6 hetes lehetett, és elment szoliba és már attol elment neki, mert az egy sugár. De lehet az is hogy neked semmi bajod sem lesz kérdezd meg az orvosod
Egy hete voltam fogorvosnál, aki röntgent kért. Egyetlen kikötés volt, ha terhes lennék, nem lehetne röntgenezni. Szóval sajnos árthat a babának.
Valószinüleg igen. Mindenképpen beszéljéll az orvosoddal sürgösen. Volt olyan ismerösöm aki még nem is tudta hogy terhes , elment röntgenre, utánna mire rájött, elkellett venni sajnos a babát.
A röntgen sugarak veszélyesek ilyenkor, ezért nem ajánlják, de megnyugtató választ orvos fog tudni adni neked.
ÉN IS UGY TUDOM HOGY SAJNOS TÉNYLEG ÁRT. DE LEGJOBB LENNE HA MEGKÉRDEZNÉD AZ ORVOST. NEKEM AZ EGYIK ORVOS AZT MONDTA, HOGY AZ ELSÕ 7-8 HÉTBEN NEM SZABAD ORVOSSÁGOT SEM SZEDNI HA MEGVAGYOK FÁZVA.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menses elsõ napjától számolva 4. hét kb.
Sajnos igen! Vagy elmegy a baba mert baja lett, vagy folytatódik egészségesen a terhességed.
Szia! Én úgy tudom, hogy a röntgensugár kromoszómatörést okozhat, és nem minden esetben megy el a beteg baba.Hiszen születnek sajnos elég magas számban beteg gyerekek.A genetikai vérvétel biztosan kimutatja ha baj van. Talán nem okozott semmi károsodást, minden jót neked.

A terhesség elején járok, kb. a 3. -4. hetében, és másfél hete görcsölgetek, néha erősen, néha gyengébben. Normális ez?

Tegnap este 2x is olyan görcseim voltak hogy kisugárzott a hüvelyembe. kb.10 percig tartott. Eddig még nem fájt ennyire. Ja, és mindig délután és éjjel vannak az er?sebb görcsök.

Legjobb válasz: szedjél Magnerot tablettát,mielõbb kezdd el. kíméld magadat. sajnos mást nemigen tehetsz érte. ill. az orvosod írhat fel Utrogestant,ha elmész hozzá,de nem mindegyik teszi meg,az enyém pl. fel se ajánlotta-többet nem is megyek hozzá,mert a babám akkor nem maradt meg.

szedjél Magnerot tablettát, mielõbb kezdd el. kíméld magadat. sajnos mást nemigen tehetsz érte. ill. az orvosod írhat fel Utrogestant, ha elmész hozzá, de nem mindegyik teszi meg, az enyém pl. fel se ajánlotta-többet nem is megyek hozzá, mert a babám akkor nem maradt meg.
3 hetes terhesség még nem is terhesség, akkor ágyazódik csak be ki sem lehet mutatni.
Honnan tudod, h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 1.Onnan, hogy kétszer teszteltem 1 hét különbséggel és mindkettõ kimutatta hogy az vagyok. 2. Az ébredési hõm 37-37.1. 3. Nem jött meg a menstruációm. Egyébként tegnap voltam nõgyógyásznál és azt mondta hogy az 5. hétben vagyok, mert az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet.
Na igen, akkor nem 3-4 hetes vagy, ezért kérdeztem. Gratulálok! A görcsökre a magnézium tényleg jó, de remélem a dokival is beszéltél a görcsökrõl.
akkor stimmel, de 3 heteset még nem tudhattál volna.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondtam neki és azt mondta hogy azért van, mert növekszik a méh. Akkor van gáz, ha van vérzés is. De nekem nincs egy csepp se, hála istennek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!