Találatok a következő kifejezésre: 4 hós ebben a nagy (3 db)

Rettentő keveset eszik a 4 hós babám, a Tietekkel mi újság? Van étvágya ebben a nagy melegben?

Legjobb válasz: Az én babám 3 hós és szintén keveset szik és sokat alszik. Én is aggódom, mert emellett iszonyatosan izzad. Ma csinálam neki elõször teát is, ivott 20ml-t.

Az én babám 3 hós és szintén keveset szik és sokat alszik. Én is aggódom, mert emellett iszonyatosan izzad. Ma csinálam neki elõször teát is, ivott 20ml-t.
A kérdező hozzászólása: Én vizet adok neki, mindig iszik, amikor megkínálom vele.
Az én babám sem eszik sokat ma, 8 hónapos. Viszont jó sokat iszik szerencsére. Nálunk a lakásban 29-30 fok van. :S
Az én babám is iszik vizet és még egyelõre rendesen eszik, de viszont nehezen alszik. Meg szoktam törölni a fejét meg az arcát törlõkendõvel.
az én 21 hósom is alig eszik, viszont rengeteget iszik, tavaly nyáron is ez volt a nagy melegekben...

4 hós babám ebben a nagy melegben fáradtabnak, álmosabbnak látszik. Többet alszik napközben mint máskor. A meleg miatt van? Ugy nincs baja?

Legjobb válasz: Biztosan nincsen.Az e´n 5 hónapos lányom is gyorsabban elfárad,e´s többet is alszik. nyugi semmi gond.

Biztosan nincsen.Az e´n 5 hónapos lányom is gyorsabban elfárad, e´s többet is alszik. nyugi semmi gond.
Valószínû nincs. De azért figyeld, hogy elég folyadék jusson a szervezetébe. A kiszáradás jelei: bágyadtság, aluszékonyság, száraz nyelv, acetonos, almaszagú lehellet. Dokink mondta 3 hete, mikor a kicsim majdnem kiszáradt.
Igen
hogy eteted?
A kérdező hozzászólása: Hàt én teljesen màsképp etetem!
Hogy lenne már az 5x evés 2 óránként? 7.30-8: reggeli szopi 10: gyümi 12-fél 1: szopi 3 körül: szopi 6 körül: szopi 7: 90--100 ml Sinemil fél 9 szopi 7, 5 hós, nem eszik annyit, hogy ki tudtunk volna még váltani egy étkezést
A kérdező hozzászólása: Ha napi 5x eszik akkor konkrétan 2 órànként.
Ahogy igényli. Lányom ilyenkor már napi 5x evett, de elõtte volt idõszaka, hogy csak kb. 4 óránként volt éhes.
Kisfiam 5 nap múlva hét hónapos, de Õ csak négyszer eszik egy nap már 8 hetes kora óta. Kérdeztem védõnõt adjak neki többet azt mondta nem kell, mert így is szépen fejlõdik. Szerintem sincs kell annyit és annyiszor kell neki enni adni, ahogy igénylik.
Én napi ötször adtam neki már, 7 hónaposan.
Nincs olyan, hogy kell, van, aki még ilyenkor is 3 óránként eszik, van , aki 4-5. Van olyan, aki egyszerre sokat eszik, tovább bírja, van, aki egyszerre kevesebbet, és sûrûbben. Ebben szerintem alkalmazkodhatsz a babád igényeihez.
Mármint napi 5x ha igényli:)
7 hónaposan az én fiam már csak kétszer evett egy nap tápszert, mivel tápszeres volt, 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. Így volt kb: Reggel: 200 ml tápszer Tízórai (9-10 körül): gyümölcs, vagy joghurt Ebéd (12-13 között): fõzelék, zöldségpüré, husi (ekkor már minden nap evett husit), vagy üveges bébikaja Uzsonna(15-16): Tejpép általában, gyümölcs Vacsi( kb. 19 után): 200 ml tápszer. Volt mikor már megevett 250 ml-t is. Este 8, fél kilenc körül már aludt kb. reggel hétig. Neki így ez elég volt, szépen hízott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!