Találatok a következő kifejezésre: 4 hónaposan a 8 (72 db)

Fejlõdési ugrás, fogzás, front... szóval sok oka lehet annak, hogy ennyiszer felkel.
Szokj hozzá, sajnos ezt tudom csak mondani. az én kislányom 7 hetes korától aludt este 9-reggel 7-ig, ez így ment 4, 5 hós koráig, aztán azóta (most lesz egy éves)volt olyan h óránként kelt éjszaka, van h csak 1 körül aztán már csak 6-7 óra felé, de olyan is van h mondjuk már éjfél tájban , aztán 2-3 körül és még 5 óra felé is. Ez nagyon sok mindentõl függ, lehet kezdenek jönni a fogai. Próbálkozz homeós bogyókkal, nekünk nem használt, de van akinek sokat segít.

4 hónapos a palotapincsim, 8 hetesen vettem. Miért nyalogat és miért bújik mindig? Lehetséges, hogy engem hisz anyukájának?

Mert ugye pici volt mikor elhoztam, és ?k már arra az id?re nem emlékeznek.

Legjobb válasz: Mert szeret

Mert szeret
Mert ragaszkodik hozzád, és szeret nagyon. :) Örülj neki! :)
Akkor most megtudod, miért létezik az, hogy ha valakinek már volt egyszer kutyája, akkor sosem akar kutya nélkül élni..:) Nem hisz az anyukájának, hanem szeret, és te vagy mostmár a "falkavezér".
Csak szeret.Azt szeretné hogy többet foglalkozz vele.
Úgy se õ nyer, mert Alonso a legjobb :)
A legfiatalabb versenyzõ, aki világbajnokságot nyert: 23 évesen, 9 hónaposan ... Lewis Hamilton gyõzött a 2008-as Formula–1 világbajnokság szarul nézted!!!!!!
Vettel rászolgált, hogy világbajnok legyen, nagyon frankón vezet a kiscsávó! Nekem nincsenek nagy kedvenceim, nem drukkolok különösebben senkinek, de ennek örültem. Az utolsó futamhoz még csak annyit: Aki megérett egy (újabb) világbajnokságra, annak meg kell tudni elõzni egy oroszt egy ladában :) . És Petrov elõtt le a kalappal, hogy élete legprofibb futamát lenyomta.
:S
vettel egy kis g.ci agyonkéne verni
hát ezt sz*tátok :D vettel a vb gyõztes :D :P
16:18 Vettel a legjobb fej az egész mezõnyben! Te meg egy szánalmas senkiházi lehetsz, mert nem tudod elviselni, ha valaki jobb a favoritodnál.
Teljesen egyetértek az utolsóval.Hozzáteszem Alonso a kedvencem.. de hogyha nem képes megelõzni petrovot.. hát akkor. Gratula Vettelnek!
VETTEL A WORLD CHAMPION CICKÁNYOK !!!!!!


Esetleg nézz olyan ülést, ami dönthetõ.
Igen, kiló és csak a dönthetõ ülés a megoldás. Az én kisfiam is u.e. 8 kiló és 70 cm, bár õ már 5 hónapos, de természetesen még nem ül. Talán még 1 hónapot kihúzunk a hordozóba, utána biztos újat kell vennünk, mert a fejecskéje már egész fent van a lába meg már lelóg:-(
második vagyok, az igen után a kiló szó nem oda akart menni! bocsi!
A 0-18kg-ig ülések mind jók neki bár láttam már nem dönthetõt ami fura szerintem. Mindegy, dönthetõ legyen az a lényeg általában 0-18-as ülések 95%-ban olyanok.
Mi is ebben a cipõben jártunk, ezért vettem Espiro Optima-t, ami 0-25 kg-ig jó. Nagyon megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Szerintem ez az az ülés, amit direkt ilyen problémákra találtak ki. http://www.espiro.hu/espiro_optima_gyerekules.html

Lehet a 4 hónapos + a prevenar oltástól 39, 8°-os (popsiba mérve) láza a fiamnak?

Az eddig kapott oltásoktól nem lázasodott be, most meg nehezen, tudtuk levinni neki 38,5°-ra.

Legjobb válasz: nem, teljesen kizárt.

nem, teljesen kizárt.
Hõemelkedés, enyhe láz lehet, de ez nagyon magas! Nem volt beteg a babád, mikor kapta? lehet, hogy lappangott benne valami, az oltás meg kihozta. Holnap mutasd meg orvosnak! ha a kúp nem segít, próbáld ki a hûtõfürdõt vagy a priznicet (vizes borogatás az egész testen)! Jobbulást a babának!
Igen, lehet. Az én fiam is ettõl lázasodott be ennyi idõsen. Kúp segített, szerencsére másnap reggelre semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Nem volt beteg, sõt délelött nagyon jó volt a kedve, remélem semmi komoly és holnapra már jobban lesz.
Az enyém is közvetlen az oltás után robbant le. És nem beteg gyerekektõl kapta el, nálunk az egészséges rendelésen van szuri.
Igen, lehet. Mi is pont 4 hónaposan jártunk így, a homlokán mérve volt 39, 2, azt hiszem. 2-3 napig tartott a láz, de ilyen magas csak egyszer volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, most már csak hõemelkedése van , viszont folyik róla a víz.
Sajnos mi minden oltás után belázasoduk. A prevenár ismétlõjét jövõhónapban kapjuk, mert három hósan kapta az elsõt. Így a 4 hónapos oltáson csak a kötelezõt kapta. Ez volt hétfõn. Még tegnap este is 39, 6 volt a láza (ebbõl még nincs levonva, szóval 39, 1) Ma már jókedvû és reggel levonva 36, 7 volt a hõje.
Nekem is csak ettõl az oltástól lázasodott be a gyerek. Ki is hívtam a Dokit pont az ilyen "nem lehetséges" válaszok miatt, persze a Doki megmondta, hogy ez az oltástól van, neki is 39, 3 volt láza. Másnap is volt hõemelkedés és ennyi.

4 hónaposan sok a 8 kilo? Több mint 4 kiloval született a babó

Legjobb válasz: Szia, a lanyom 3460-nal szuletett es 4 honaposan o is 8 kg volt. Nekunk nem mondott ra a doki es a vedono se semmit, szoval sztem nem sok :) Jo kis husgomboc egyebkent.. vannak combjai rendesen :) Most 5 honapos, es egy honapja mar megkezdtem a hozzatalplalast (anyatej melle).

Szia, a lanyom 3460-nal szuletett es 4 honaposan o is 8 kg volt. Nekunk nem mondott ra a doki es a vedono se semmit, szoval sztem nem sok :) Jo kis husgomboc egyebkent.. vannak combjai rendesen :) Most 5 honapos, es egy honapja mar megkezdtem a hozzatalplalast (anyatej melle).
Szia! Az én kisfiam 3250 g-mal született. Most 8200 gr. 18 hetes. Mivel tápszeres, kezdenünk kell a h.táplálást. Jó babázást! (Elvileg fél éves korukra kell megduplázni a születési súlyt. Akkor van (kisebb) gond, ha ez nem történik meg. Fordítva nem baj. :) )

Lenne egy olyan kérdésem, nem tudom tudtok e segíteni, hogy a 8 hónapos babám 3-4 napja éjjel 1-2 óra körül felkel és sír, visszaaltatni csak nehezen tudom. Mi lehet az ok?

Legjobb válasz: Szia! Az én babám is 8 hónapos, most jött a 6., 7., 8. foga. Õ is ugyanígy volt, 4 éjszaka felébredt sírva és sokáig sírt. Neki még hõemelkedése is volt. Szóval, szerintem nálatok is a fog a bûnös.

Szia! Az én babám is 8 hónapos, most jött a 6., 7., 8. foga. Õ is ugyanígy volt, 4 éjszaka felébredt sírva és sokáig sírt. Neki még hõemelkedése is volt. Szóval, szerintem nálatok is a fog a bûnös.
nálunk ugyanez van a foga miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Találtam egy gumócskát a felsõ ínén, ahol majd az elsõ két foga lesz, amellett, az lehet a fogacska majd? Alul van már két foga.

Ez termeszetes? 8 honapos a kislanyom es meg nem bujt ki egyetlen foga sem. Mar 4 honapos koratol kinozza, de sehol semmi. Van mas is hasonlo helyzetben? A dokino azt mondta, hogy ha 10 honapos koraig nem jon ki, akkor elkuld fogorvoshoz.

Legjobb válasz: Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:)) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:)) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!

Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:) ) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:) ) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!
Semmi baja nincs még. Nekünk azt mondta a doktornõ 2(!) hónaposan, hogy mindjárt áttöri az ínyét a fogacska, annyira ki akar jönni. nagyon kínozta, egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Már elmúlt 8 hónapos mire kijött!! Most olvastam egy pár cikket, keress rá az interneten: az sem gond, ha 1 éves korában bújik ki a fogacska. Jó babázást!
Szia! Az én lányomnak 9 hónaposan jött ki a foga, de akkor 3 hét alatt 4, úgy, hogy kb. 3 hónapos kora óta "mindjárt elõbújik" volt a lemez. Ne aggódj, majd csak fogas lesz a fogatlanka.
És mit tesz vele a fogdoki? Kihúzza az inybõl?? Megröntgenezi, hogy van e az inye alatt fog??? Bekeni valami csodaszerrel? Bocsi, de szerintem marhaság! A barátnõm fia kéthós kora óta nyálzott ugy, hogy a ruhája mindig merõ nyál volt, állandóan kendõ volt a nyakán. 11 hós volt mire felül kijött két foga. Vagyis fogatlanka volt, de közben már járni tudott:) szóval õk is jópár hónapig várták a fogakat a nyálcsorgás miatt. Én még nem hallottam fogatlan gyerekrõl...:)
Az én nagy lányomnak 11 hónaposan jött ki az elsõ foga. A mi dokink szerint, minél késõbb bújnak ki a fogak, annál erõsebbek lesznek. Lehet, hogy van benne némi igazság, mert 13 évesen tökéletesek a fogai, még 2 + foga is van :) ), a tejfog még nem esett ki, de mellé nõtt a maradandó fog. Nem tudom, hogy mit tudna tenni a fogorvos a babád fogaival..elõhúzza? protézist csinál neki??? Egyébként az én 7 hónapos kislányomnak sincs még 1 foga se, nem is indul neki. Ettõl még nem lesz semmi baja, nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat.Most megnyugodtam, mert mar kezdtem nagyon aggodni.Egyebkent Mi is azon nevettunk a ferjemmel, hogy protkot csinal majd a fogdoki?Nem ertjuk miert kuld oda.Akkor meg varunk, majd egy szep napon csak elobujjnak azok a fogacskak!Boldog babazast Nektek is!:-)

4 hónapos kislányom hasra téve ordít és nem emelgeti a fejét sem, a védőnő szerint ez baj. De 8 hetes korában meg szépen emelgette. Nagyon aggódom vav okom rá?

Legjobb válasz: Na az én lányom 8 hónapos koráig így volt,mégcsak vissza sem tudott fordulni.A védõnõnk azt mondta hogy lusta.Igaza lehetett mert 5 hónaposan ült,6 hónaposan mászott,de forogni,meg hason feküdni nem akart.Nem csinált mást hason fekve csak sikítozott,és feküdt mint egy béka.Utálta ,elõbb állt fel mint forgott.Szerintem ha másban megfelelõen fejlõdik ne aggódj,a gyerekek már ebben a korban sem egyformák.

Na az én lányom 8 hónapos koráig így volt, mégcsak vissza sem tudott fordulni.A védõnõnk azt mondta hogy lusta.Igaza lehetett mert 5 hónaposan ült, 6 hónaposan mászott, de forogni, meg hason feküdni nem akart.Nem csinált mást hason fekve csak sikítozott, és feküdt mint egy béka.Utálta , elõbb állt fel mint forgott.Szerintem ha másban megfelelõen fejlõdik ne aggódj, a gyerekek már ebben a korban sem egyformák.
A kérdező hozzászólása: Hát megnyugtattál, köszönöm!Amugy hasra téve, már fordulna visszafele, de közben úgy ordít.
Ne aggódj. Én pontosan így voltam a kisfiammal. A kisbabám 3 és fél hónaposan nem emelgette a fejét, holott két hónaposan többször is felemelte. Engem is megijesztett a védõnõ. Aztán egyszercsak minden megváltozott úgy kb. 4 és fél, 5 hónapos korára. Már nem sírt, ha hasra fektettem. Elkezdte emelgetni a fejét. Hat hónaposan már hasról hátra és vissza is forgolódott, kúszott, néhány napra rá felkapaszkodott a bútor mellé és ott álldogált, le sem akart ülni. Érdekes, hogy ülni ekkor még nem is nagyon tudott, de már szépen járkált kapaszkodva a bútorba, kiságy rácsába oldalazva. Úgyhogy semmi pánik. Szerintem néhány hét, és minden oké lesz. Minden baba más és más, sajnos a védõnõk nem tudnak ehhez igazodni, mert az õ fejükben van egy átlag, és aki annak nem felel meg, azzal szerintük gond van.

8 hónapos baba miket ehet? Kb.4 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást.

Pl. úgy hallom,már ehet tésztát,csak nem tudom ,hogy milyet.Rendes tojásosat vagy durumtésztát?

Legjobb válasz: A babakönyvben megtudod nézni.Pl. már ehet natur joghurt,turó,pici olaj mehet már a kajájukba,kenyér.Mi is 8 hósak vagyunk,engem is érdekelne bövebben.

A babakönyvben megtudod nézni.Pl. már ehet natur joghurt, turó, pici olaj mehet már a kajájukba, kenyér.Mi is 8 hósak vagyunk, engem is érdekelne bövebben.
Nem úgy van, hogy egy éves korig ne egyen tehéntej terméket, mert nem tudja megemészteni?
Az elsö vagyok.Nyugodtan adhatsz neki kekszet, piskótát, mi is azt eszük, mert a pénztárcánk nem engedi meg a 600ft. babakekszet.Tehéntejet igen 1 éves kor után lehet, de joghurtot és turót már most ehet.
tehéntej terméket 1 éves koráig minimum mellõzni kell, de 3 éves korra alakul ki a baba rendes emésztése. búza termékeket 1 éves korig szokták mellõzni. ha a családban van allergiás személy, akkor ezt be kell tartani, mert különben te magad okozhatod a gyerek elsõ alergiáját. de ha ki is próbálsz új dolgot, mindig figyeld, nem okoz -e alergiát. hasfájás, hasmenés, kiütés, bõrviszketés...
Szia, nekem mind a 2 gyerek 6 hónapos korától evett húslevest fõtt hússal zöldséggel, vajas kenyeret, pudingot piskótával, burgonyát, fõzeléket, fõthúst, csirkemellet sok répával, gyümölcsöt banán+alma és piskóta.Banánnal vigyázni kell ne legyen benne sok mert szorullást csinál a kicsiknél, azért érdemes más gyümölcsel keverni, õszi barack.8hónapos korától meg mindent adtam neki, amit fõztem, nagyon kevés olajjal kell mindent elkészítenni, és kevés pirospaprikát és sót használni.Remélem tudtam segítenni.Jó babázást!!!
A kérdező hozzászólása: Azt sem tudtam, hogy kenyeret ehet már.Én úgy hallottam, hogy liszteset még nem lehet, de ha mégis akkor már a babakeksz helyett pl ehet háztartási kekszet?Csak mert olcsóbb lenne.
5.hozzászóló vagyok. a túrórudi , az epres babapép és a kukori vart ki minket 8-10 hósan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!