Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos vagyok, és (176 db)

Hol találok első babás 17 hetes pocakos képeket? 4 hónapos vagyok és "szabad szemmel" még nem látszik. Pedig már intenzíven mocorgunk!

Legjobb válasz: mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!

mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!
Írd be a google-ba hogy: 17. hét terhesség pocak és a képek közötti keresést állítsd be. fogsz látni sok sok pocakos kismamát, kinek nagyobb kinek kisebb a pocakja. ui.: nekem 19 hetesen kezdett el látszani, hogy vmi van, de akkor is csak az vette észre aki tudta h babát várok. 27 hetes pocakos
én is magas vagyok 178cm 63kg voltam de szinte az elsö perctöl van pocim .17 hetes vagyok most és már 3 honaja csak kismama nacit tudok felvenni ja és 74kg most
A kérdező hozzászólása: Hát, valóban irigyellek:) :) :) Nincs is jobb és szebb dolog, mikor büszkén mutathatod a pocid h mindenki lássa, áldott állapotban vagy..:) :) 52 kg vagyok, 172 magas és ezért nem is értem, h miért nincs még. Azt gondoltam, ha valakinek, na majd nekem korán fog látszódni. Hát nem. De türelmesen várok:) Boldog babavárást neked!
Elõbbi vagyok: itt van a kutya elásva! A magasságod.... Nekem az a tapasztalatom, hogy az átlagnál picit magasabb lányokon késõbb látszik, akármennyire vékonyak is! Több ilyen ismerõsöm is van, az egyik szinte "kétdimenziós" olyan vékony, 23 hetesen még olyan volt, mint aki lenyelt egy meggymagot....
:) ez a meggymag jo! en sem tudok neked kepet mutatni, csak megnyugtatni, hogy nem vagy egyedül.en 19hetes vagyok, 168 magas, most 60 kg, es csak ugy nezek ki, mintha jollaktam volna.a mocorgäst mär en is erzem, legaläbb ez van, ha mär poci nincs... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Jó egészséget nektek!
Nyugi, semmi gáz, Én is viszonylag vékony vagyok, és úgy 22-23 hetesen kezdett csak rendesen látszani. Úgyhogy még bõven van idõd gömbölyödni. :-)
Szerintem a pocakja lesz.AZ én babóm tiszta anyatejes de õ is csinál ilyet. Ilyenkor a mecsek tea segít.

3 hónaposak vagyunk és 1 hónapja tápszeresek.4 hónaposan adhatok neki bébiételt?

Láttam olyan bébiételt, ami 4 hónapos kortól adható

Legjobb válasz: Az én babám is 4 hónapos 1 hete kezdtem neki adni a Milupa rizspépet. Ebédre és vacsira nagyon szereti. 1 x adtam neki sütõtököt, de a védõnéni azt mondta inkább még a fõzelékeket hagyjam. De fontolgatom én is, hogy ebédre inkább fõzeléket adok majd neki, hogy jobban jól lakjon.

Az én babám is 4 hónapos 1 hete kezdtem neki adni a Milupa rizspépet. Ebédre és vacsira nagyon szereti. 1 x adtam neki sütõtököt, de a védõnéni azt mondta inkább még a fõzelékeket hagyjam. De fontolgatom én is, hogy ebédre inkább fõzeléket adok majd neki, hogy jobban jól lakjon.
szia! szerintem nyugotan ehet bébiételt az enyém is ennyi idös és ö is eszi igaz nem nagyon izlik neki de szoktatom az izekhez.
Szia! Nyugodtan kezzd el neki adni az almát, elõször reszelj le egy felet, és csak a levét add 1-2 napig, aztán fokozatosan pár kanállal a gyümölcsbõl is, minden nap picit többet.Jobb, mint az üveges, mert így tudod csak a levével kezdeni.Édeset válassz.Aztán ha már adod pár napja, és ízlik neki, tehetsz hozzá barackot is, én azt adtam a fiamnak, a barack bébiétel volt, imádta.Fokozatosan kell mindent.Utána jöhet pár kanál párolt, pépesített krumpli, de van üveges is.Majd répa.Ha ezeket eszi, utána szerintem bármelyik 4 hónapos kortól való bébiételt adhatod neki.A gyümölcsöt én tízóraira, a fõzeléket pedig ebédre adtam.Jó babázást!

Van egy kb 4 hónapos kutyám és próbálom tanítgatni, viszont a sétáltatás még nem megy. Van, hogy percekig szépen jön, aztán lefekszik. Van ötletetek, hogy ilyenkor mi a teendõ vagy csak gyakorolni kell még?

Ha lefekszik akkor próbálom játékkal, jutalomfalattal odacsalogatni magamhoz, hogy jöjjön tovább de sokszor akkor is csak fekszik tovább és néz rám kétségbeesetten.

Legjobb válasz: Egy 4 hónapos kutyát nem kell játékkal csalogatni. Ha le akar feküdni, rászólsz, ha erre jön tovább, megdicséred. Ha mégis lefekszik, húzod (szerezz be félfojtó vagy fojtó szövet nyakörvet, ebbõl nem tudja kihúzni a fejét - egyébként meg teljesen lazán áll rajta), mintha ott se lenne. Ezt így a legegyszerûbb és leghatékonyabb megoldani.

Egy 4 hónapos kutyát nem kell játékkal csalogatni. Ha le akar feküdni, rászólsz, ha erre jön tovább, megdicséred. Ha mégis lefekszik, húzod (szerezz be félfojtó vagy fojtó szövet nyakörvet, ebbõl nem tudja kihúzni a fejét - egyébként meg teljesen lazán áll rajta), mintha ott se lenne. Ezt így a legegyszerûbb és leghatékonyabb megoldani.
Valami nem kerek ott. Mit jelent a séta nálatok? Mióta viszed sétáltatni a kutyádat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet az új nyakörvhöz! Kb másfél- két hete próbálkozunk, elõször csak az udvaron aztán gondoltam kiviszem az utcára is, hogy nézelõdjön. Úgy kezdtem, hogy elõször csak én mentem utána ( ezt olvastam valahol, hogy az elején így kell), aztán próbáltam volna, hogy akkor most Õ jöjjön arra amerre én szeretném, és ez megy is egy pár méterig aztán lefekszik. Viszont olyan is van, hogy hiába pórázon van én elkezdek futni és szalad utánam, de ott is van, hogy egyik pillanatról a másikra megáll. Nem szeretném szegényt rángatni. Lehet, hogy csak idõ kell még neki...
És ha engeded, hogy arra menjen, amerre õ akar, akkor megy? Mert ha igen, akkor nem azért fekszik le, mert idõ kell neki, hanem azért, mert hatalmaskodni akar fölötted, nem akarja, hogy te irányíts. Ebben az esetben méginkább húznod kell. A húzás nem rángatás, egyszerûen fogod, és húzod, mint egy madzagra kötött krumplis zsákot... xD
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, hogy letettem a pórázt, hogy elindul-e valamerre de volt, hogy akkor is csak feküdt. Szerintem bestresszel vagy büntetésnek érzi az egészet vagy nem tudom...
Sok neki az utca. Ne menj vele még hosszú sétára. Fokozatosan növeld a távot, idõt.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a tippeket! :)

Fisher-Price játékok közül, a daloló mesekönyv és a tanuló kutyus után, mit érdemes kérni a Mikulástól, Karácsonyra? 4 hónaposak vagyunk.

Legjobb válasz: Mi 3 hónaposan vettünk neki Fisher-Price készségfejlesztõ játszószõnyeget, nagyon megérte, most 9 hónapos és néha még mindig babrálja...

Mi 3 hónaposan vettünk neki Fisher-Price készségfejlesztõ játszószõnyeget, nagyon megérte, most 9 hónapos és néha még mindig babrálja...
játszószõnyeget vagy zongorát: Mi is 4 hónaposak vagyunk és a zongora tetején lévõ kiscsibe teljesen elvarzsolja a lányomat. A lábával nyomogatja a billentyûket, hogy a csibe csipogjon és összezárja a szárnyait.
A zongora az jó ötlet.A lányom most 5 hónapos.1 hónapja vettünk olyat , amit a kiságyra lehet kötni.Nyomkodja a kezével, lábával, fejével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Lombik beültetésem lesz. Merjek dolgozni? Heti 3-4 napot nálam lakik egy 4 hónapos baba, és nem tudom szabad lesz -e emelgetnem őt, vagy akár órákig állni vele és ringatni.10 éve vágyok gyermekre!

Legjobb válasz: Szia. Elvileg mindent lehet csinálni, ami nem megerõltetõ fizikailag. És amihez kedved van. Ha pld. irodában dolgozok, és szereted is a helyet, akkor lombik után nyugodtan bemehetsz, és dolgozhatsz, de ha pld. fizikai munkát végzel, azt nem ajánlják. Nekem kolléganõnek volt 2 lombikja, öt éven belül, mindkettõ sikeres volt :) Mennyi idõs vagy amúgy, barátnõmék is 10 éve vágynak babára, és egy inszem se sikerült, õk is lombikra várnak (38 és 43 évesen).

Szia. Elvileg mindent lehet csinálni, ami nem megerõltetõ fizikailag. És amihez kedved van. Ha pld. irodában dolgozok, és szereted is a helyet, akkor lombik után nyugodtan bemehetsz, és dolgozhatsz, de ha pld. fizikai munkát végzel, azt nem ajánlják. Nekem kolléganõnek volt 2 lombikja, öt éven belül, mindkettõ sikeres volt :) Mennyi idõs vagy amúgy, barátnõmék is 10 éve vágynak babára, és egy inszem se sikerült, õk is lombikra várnak (38 és 43 évesen).
Ha sikerült a lombikbeültetésed ugyanúgy kell "viselkedni" mint egy normál terhességnél. Igaza van az utolsó hozzászólónak. Én a beültetés után 4 napot pihentem, utána visszamentem irodába dolgozni és azóta is dolgozom. Remekül vagyunk:) De azért vigyázz magadra, nehezet ne emelj, szedj vitaminokat, kerüld a zajos-füstös helyeket, aludj sokat, étkezz egészségesen stb. stb. Minden jót 25 hetes lombikos km
Ezt kérdezd meg az orvosodtól, nem tudok jobb választ adni.
Szia! Nekem inszeminációm volt, ami után ugye már mehettem is a dolgomra, ugyanúgy folytattam a megszokott tevékenységeimet. De szerintem lombiknál egy darabig nem árt pihizni, azért az komolyabb dolog. Szerintem inkább legyél most óvatos, minthogy valami baj legyen... Sok sikert kívánok Neked!
Mindenképpen pihenj, most az a legfontosabb, hogy a saját babára koncentrálj. Nehogy amiatt legyen baj, hogy emelgetel és órákat talpon vagy, mert ha emiatt történik valami azt sosem bocsátanád meg magadnak. Sok sikert és egészséges babát(babákat)kívánok neked.
Most megyek vissza konzultációra a dokimhoz, valószínû, hogy novemberben kezdõdik a stimu és a leszívás. Bennem is felmerült kérdésként, hogy menjek-e dolgozni, de most azon az állásponton vagyok, hogy 1 hét pihi mindenféleképpen kell! Persze nem a folyton-fekvõs itthonlét, hanem az ideg-mentes állapot nálam a cél. (Okmányirodában dolgozom, nem hiányzik az az õrület és anyázás, ami néha ott van.) Az 1 hét után pedig majd érzem, hogy szükségem van-e méitthon töltött idõre: Ha kiderül, hogy lesz babóca, akkor meg nem kérdés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Persze én is úgy gondolom , hogy elsõ az én babám.Tehát 2 hetet tuti nem dolgozok, amíg megtapad-nak, de utána ha terhes leszek akkor 9 hónapig ne melózzak, vagy akkor már lehet gyereket emelgetnem?Lehajolni a kiságyba stb. Amúgy 33 éves vagyok.
Amikor nekem volt a lombikom és kiderült, hogy sikerült azt mondta a doktornõ innentõl kezdve ez egy normális terhesség.Tehát semmit mást nem kell másképp csinálni mint egy "normális" terhesnek, a munkahely ha nem nehéz lehet dolgozni nyugodtan.Ja és attól, h én lombikos voltam semmivel sem foglalkoztak velem többet az orvosok a vizsgálatokkor mint a simán teherbe esett kismamákkal.De nem is vártam el, h máshogy legyen.

A kislányom 4 honapos mult és van mikor 2. nap van csak széklete vagy a 3. nap ez normális ilyen korba?

Legjobb válasz: Állítólag anyatejes babáknál normális, ha akár egy héten egyszer van nekik, és az is ha napi 3x. Na az én babám az utóbbi tábort erõsíti :-) szintén 4 hós kilány mamija

Állítólag anyatejes babáknál normális, ha akár egy héten egyszer van nekik, és az is ha napi 3x. Na az én babám az utóbbi tábort erõsíti :-) szintén 4 hós kilány mamija
Normális. Anyatejes babáknál az ötödik hét után nagyon változó a székletürítés. Lehet naponta többször de lehet hogy tíz napig nem produkál semmit.Mindkettõ normális. Van egy olyan kiadvány amiben sok alapvetõ dolgot leírnak. Kismama magazin különszáma A baba elsõ éve
5 hónapos ikrek: az egyiknek naponta kb. 3x, a másiknak 3 naponta 1x. Ugyanazt az anyatejet eszik...

Mit csináljak? 3 kiló 25 dekával született a kisfiam, most egy hónaposak vagyunk és már 4 kiló 30 a súlya. Anyatejes baba, és az a baj, hogy félek hogy sok ez neki. néha zöldes a kakija, de nem tudom mit tehetnék.

Legtöbbször betartjuk a 3 órát, de többször van, hogy olyannyira sír, hogy csak a cicimen nyugszik meg, és persze nem is tudom mindíg hogy vajon elegend?t ivott e egy szopi alkalmával, így mikor nagyon sír úgy gondolom éhes lehet mert kevesett evett... Tanácstalan vagyok..:(

Legjobb válasz: A sírás nem mindig éhséget jelent, túlterheled a pocit valószínûleg. Fáj a hasa akkor is ha teletömi magát. Nem jön vissza semmi? Pukizik sokat, vagy nem igazán? Az elõttem szólónak igaza lehet!

A sírás nem mindig éhséget jelent, túlterheled a pocit valószínûleg. Fáj a hasa akkor is ha teletömi magát. Nem jön vissza semmi? Pukizik sokat, vagy nem igazán? Az elõttem szólónak igaza lehet!
Semmi gond, vannak babák, akik havi 1 kilót vagy annál is többet híznak az elsõ hónapokban. Ez nagyon jó. az anyatejes babák kakija a világos sárgától a sötét sárgáig, akár a zöldesig is változhat, ebbe az is belejátszhat, hogy Te mit ettél. amiatt se aggódj, hogy a szopival nyugszik meg. Az enyémeket is az nyugtatta meg leghamarabb. Nem biztos, hogy amiatt sír, hogy éhes, lehet, hogy csak a pocija rosszalkodik vagy a böfi bántja, esetleg csupán Rád van szüksége. Azzal, hogy ilyenkor megszoptatod, nem fogsz neki ártani, sõt... A hízás meg nem gond, nem biztos, hogy a következõ hónapokban is ennyi lesz. Az a fontos, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt, egészséges baba váljék belõle. Minden jót Nektek!
Nem biztos, hogy éhes ilyenkor. nem húzkodja a lábait? az is lehet, hogy fáj a hasa! én is jártam így az elején. aztán mindig ciciztettem, utána még jobban sírt. és a védõnõ mondta, hogy próbáljak neki Espumisant adni, mert nem biztos, hogy az éhségtõl sír. segített neki a gázképzõdésben, és nem volt sírás utána már nálunk. Esetleg dokitól kérdezd meg. Abból gondolom, hogy nem lehet nagyon éhes, hogy szépen hízik. Ha annyira kevés tejet enne, nem növekedne így.
Egyetértek az elsõ kettõvel! A baba egyáltalán nem mindig az éhség miatt ír, az csak egy az ezer okból! Nem kell mindig etetni! A babák sajnos általában sírnak... amikor nagyon sír, biztos a hasa fáj
Én fiam 5 hetes, szépen gyarapszik, hasonlóan a tiedhez. Anyatejes:) )) Én minden elõzetes elképzelésemmel szemben szoktam neki néhány korty forralt vizet adni, ha nagyon korán sír és azt gondolom, még nincs ideje az evésnek. Ha tényleg éhes, folytatja a sírást, ha más baja volt, általában segít:) ))
Én ugyan ilyen tanácstalan voltam, nálunk 2 hete kezdõdött az egész. 1 napig egyfolytában ciciztettem én is, de nagyon kimerültem én is õ is)Aztán olvastam valahol, hogy õk még ilyen picin nem tudják "mint rossz érzést" megkülönböztetni az éhséget meg a hasfájást. Ezért kér cicit ha fáj a hasa. Nem mellesleg megnyugtatja. Én azóta játszó cumit adok neki de kizárólag csak ha sír 2 etetés között hogy aludjon. Ha fent van nem, nehogy nagyon rászokjon.
Szerintem várd ki a reggelt.Napközben jobban látod hogyan reagál. Remélem segitettem:)
Én egy kicsit meg szoktam melegítni, langyosra! 4, 5 hós kicsi fiú anyukája
igen meg kell melegiteni kicsit. mi is ezekkel kezdtük. de csak keveset melegits meg és amit nem melegítettél még másnap odaadhatod. Legalábbis én igy csináltam. Amit felbontottam 3.nap már nem adtam oda kisfiamnak (én ettem meg :-) )
A kérdező hozzászólása: Ezek után is kell büfiztetni? Este merjek neki elõször adni vagy várjak reggelig?A hasa miatt gondoltam.

24éves vagyok 4 honapos terhes és megcsal a párom ráadásul a tesomal. Mit tegyek? értelmes véleményeket kérek

Legjobb válasz: Nagyon gyorsan szabadulj meg tõle.Nehéz lehet, fõleg terhesen.Tudom, könnyû innen ilyeneket mondani, de ha belegondolsz te is belátod,hogy nincs értelme. Gratula a tesódnak én a helyedben már jó párszor megtéptem volna 22/L

Nagyon gyorsan szabadulj meg tõle.Nehéz lehet, fõleg terhesen.Tudom, könnyû innen ilyeneket mondani, de ha belegondolsz te is belátod, hogy nincs értelme. Gratula a tesódnak én a helyedben már jó párszor megtéptem volna 22/L
családi idill
na ja a párja egy gerinctelen patkány aki megcsalja a terhes barátnõjét, a húgával, ezt megbocsájtani? már ne haragudj ennél undorítóbb dolgot keveset lehet találni, kérdezõ 100% igaz akkor beszélj a húgoddal mond el neki, hogy nagyon csalódtál benne, és a pároddal is aztán hagyd ott ezt a [email protected] alakot, ha egyszer megtette többször is megfogja
A 7. válaszadó vagyok ismét. Azért írok újra, talán végigolvasol. A legostobább tanács amit kaphatsz, hogy szakíts, hagyd ott, költözz el. Ennél már csak az volna rosszabb, ha indulatból azt tanácsolnák neked, hogy öld meg a gyereked apját, a húgodat és végül végezz magaddal is. Ezek rombolnak, pusztítanak és senkinek nem tesznek jót. Azt javaslom, beszéljétek meg a pároddal és béküljetek ki. A gyereknek apa kell és biztonságos család. Neked is erre van szükséged. A húgod pedig keressen magához illõ társat. Ez a választható egyetlen jó megoldás. Megbocsájtani a legnagyobb öröm!
"Nem szakítani, hanem megbékélni, megbocsájtani kell." Ennek csak az lenne a vége, hogy szegény boldogtalanul él le egy egész életet. Ha szakítanak, akkor talán mg van esélye arra, hogy találjon egy valódi férfit. Mert az a pasi, aki a terhes barátnõjét a hugával csalja megbocsáss, de nem férfi. És nem is ilyen példa kell szegény gyereknek. És nem is egy boldogtalan kapcsolatban sínylõdõ anyuka. Nem lehet és nem is kell mindent megbocsátani. Az emberi természet, férfi/nõ blabla pedig csak sületlen duma arra, hogy a pasik legalizálják gyengeségeiket. Nem minden pasi "poligám", ahogy nem is minden nõ egyértelmûen monogám. De ha hoztam egy döntést, hogy gyereket vállalok egy nõvel, akkor utána nem kellene kijátszani a "természetembõl eredõen poligám vagyok szivi" címû kártyát. Ha valakinek tényleg az a fontos, hogy összevissza keféljen, rendben, de az ilyen ne vállaljon gyereket és ne tegye tönkre egy másik ember életét.
Azon a véleményen vagyok, hogy mindig, mindent meg kell tudni bocsájtani. Meg kell békülni. Úgy gondolom, hogy egy gyermek léte, élete több annál, mint egy megtévedt szex aktus. A kettõ nem tartozik azonos súlycsoportba. Egy gyereket egy másik férfi nem fog úgy felnevelni, elfogadni sem, mint a vér szerinti édesapja. (És nem fontos ide ellenpéldákat erõltetni.) A megoldás az, hogy az érintettek tisztázzák a helyzetet, és békében folytassák a számukra kijelölt és megtervezett utat. A feleségtõl, a nõtõl elvárható, hogy ne legyenek kétségei, a férfitõl pedig az, hogy ne hagyjon maga mögött megrontó bizonyosságot. A helyes cél pedig az, ha a család együtt marad, szeretetben.
A "megcsal" egy folyamatban lévõ cselekvésre utal. Gondolom, ha csak egyszeri esetrõl lenne szó, akkor a "megcsalt" kifejezést használta volna. Azt sem feltétlenül tartanám megbocsáthatónak, de ott el lehet gondolkodni. De ha konkrétan egy viszonyt tart fenn a hugicával, akkor lapáton a helye, nincs mese.
Sokkal könnyebb a megbocsájtás adományát annak megtenni, aki maga bûntelen. A bûnös, a csaló másnak megbocsájtani sokkal nehezebben tud, mert saját bûnét képtelen belátni, önigazolást saját bûnének eltagadásában reméli. A világon talán egyetlen férfi sem létezik, de nõ sem, aki egész életében összesen egy partnerrel létesített volna szexuális kapcsolatot. (Gondolj a muzulmán országok többnejûségére is.) Amikor az erkölcsrõl és a megcsalásról beszélünk, ugyan miféle norma szerint képzeljük az igazságot? Ugyan ki a bûnös és ki lehetne bûntelen? Amikor a kérdezõ húga lefeküdt terhes nõvére barátjával, férjével, milyen erkölcsi szabály alapján gondolta, hogy jót cselekszik? Vajon fontos-e élezni az erkölcsi értékrendet, vagy érdemesebb csorbulni hagyni saját önérzetünket, vagy inkább a születendõ ártatlan kisgyermek sorsa a fontosabb? Nem hiszem, hogy ezekre a kérdésekre, felelõsséggel könnyen választ lehetne adni. Miközben a férfi csak túljutott néhány rossz helyre címzett magömlésen, meggondolatlanul, felelõtlenül, talán minden különösebb érzelem nélkül. Négy ember sorsa, jövõje talán megérdemel egy komoly beszélgetést.
Komolyan te itt össze-vissza prédikálsz, mondod a magadét, ne okoskodj már, sok minden megbocsátható, de ez nem
Tuti hogy megcsal? Honnan tudod?
A férfiak nem kifejezetten monogám természetûek, nem úgy, mint a nõk. Nem kell az ilyen gondolatok körül leragadni. Az intelligens férfi nem okoz kétségeket a társában, de bizonyosságot sem tesz arról, hogy poligám természetû. Az õsi ösztön miatt, ugyan miért kellene a szerencsétlen nõnek felvállalni a magányt, az egyedüllétet és a kizárólagos kínlódást a gyerek felnevelésével. Hogy a gyermek felnõttként újra ne kapjon férfi mintát és elkorcsosult példák alapján újra hibákat kövessen el. Nem volna helyesebb közös erõvel, közös akarattal jól felnevelni a közös gyermeket? Nevelni nem a felnõtt férfit kell, hanem a közös gyermeket. Ha pedig a férfi rossz választás volt, az az asszony hibája is. Nem szakítani, hanem megbékélni, megbocsájtani kell. Jövõt építeni csak szeretettel lehet, gyûlölettel csak pusztulni lehet.
Irány a Maúnika-sáó!!! :DDD
Lépj le.
Ha együtt élsz a pároddal, akkor költözz el tõle valahogy.Ne maradj vele semmiképpen.Undorító alak, hogy megcsalt, ráadásul a testvéreddel... Minden rendbe fog jönni ne aggódj, mert nem tesz jót a stressz a picinek sem a hasadban. Remélem vannak szüleid, barátnõid, akikre azért támaszkodhatsz!
Viccesen: Lehet, hogy a kisbabádnak lesz egy kistesója a tesódtól, aki korban hozzáillõ. Komolyan: Ebben a történetben három felelõs biztosan van, aki okolható. Modern felfogás szerint pedig azt lehetne mondani, hogy rosszul szocializálódtatok.
1000%-ra biztos vagy benne? mert ha nem akkor sztem elõször is ülj le velük és beszéljétek meg...amíg nem beszélsz velük sztem ne csinálj semmit... ha valóban megteszi(k), akkor máskor is megfog csalni...kutyából nem lesz szalonna...azaz ha igaz tényleg hagyd el, majd idõvel rá jön mit veszített... L21
A kérdező hozzászólása: köszönöm
szabadulj meg tõle, és lehetõleg a tesódtól is távolodj el. Javaslom költözz külföldre. Tudom nehéz, de hidd el, hogy esélytelen ez így. És ne aggódj, jó eséllyel találsz majd valakit, aki segít felnevelni a babát. DE abortuszt és örökbeadást semmiképp se csinálj!!!!
Szép tesó:D
"Komolyan te itt össze-vissza prédikálsz, mondod a magadét, ne okoskodj már, sok minden megbocsátható, de ez nem" Neked semmi se drága. Osztogasd a hülye tanácsaidat, a szerencsétlen kérdezõ pedig ott marad terhesen, egyedül. Nem lesz olyan idióta, aki az életében valaha is mellé áll. A férfiak messze elkerülik, minden gondjával magára marad. Aki a szakítást tanácsolja, nem csak idióta, de kegyetlen, érzéketlen, gonosz, ostoba liba. A sértett önérzet és a gõgösség sehova nem vezet. Aki a szakítást ilyen könnyedén veszi, egyszer rájön, hogy nem lesz ember mellette és az élet gondjai felemésztik. Majd rájössz a saját bõrödön, ha bajba kerülsz és senki nem áll melléd. De nem meglepõ, mert ilyen közömbös az egész világ, halálra van ítélve és bele is pusztul!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!