Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos palotapincsim, (3 db)

FONTOS! 4 hónapos palotapincsim valószínűleg tűztövis termést (bogyót) evett? !

Már délután óta fekszik, kétszer is hányt, nem eszik, és nem is iszik, csak fekszik...

Legjobb válasz: *Mennyire ártalmas?

A kérdező hozzászólása: *Mennyire ártalmas?
Mivel mérgezõ növény, ezért valószínûleg nem használt neki. Az, hogy mennyire ártalmas, gondolom az elfogyasztott bogyó mennyiségétõl is függ. Én a helyedben nem kockáztatnék, és elvinném az ügyeletre.

4 hónapos palotapincsimnek a fülén a szőr eléggé lelóg és viccesen néz ki. Levághatom, vagy nem szabad hozzányúlni?

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat! Igen, ott a füle alján. Hosszúkás és begöndörödik. Mikor várható az elsõ tüzelése? Lassan fél éves lesz.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, ott a füle alján. Hosszúkás és begöndörödik. Mikor várható az elsõ tüzelése? Lassan fél éves lesz.
Levághatod a szõrt, de szerintem még nem nõtte ki magát a formája, ezért néz ki viccesen.Ártani nem ártasz vele, semmi baja nem lesz, de azt tudnod kell, hogy a fülük elég hosszú, sokszor a szõr között alig lehet a fül végét kitapintani.Ettõl 1-2 cm hosszan meg kell hagyni.A palotapincsi pedig úgy aranyos, ha a fülén is hosszabb a szõr.Én még nem nyúlnék hozzá, legfeljebb csak egy kis kiigazítás erejéig.
Ez csak neked vicces, õt úgy teremtették meg.nekem is van egy kutyim aminek nagynak tûnik a füle a fajtájához képest de én pont ezt szeretem-egyedi a drágám.Én tuti nem nyúlnék hozzá.Amúgy nem lesz baja tõle ha megigazítod-a kutya kozmetikus is ezt tenné.
Nekem is van palotapincsim ha a füle alján mondod azt a hosszú szõrt akkor nyugodtan levághatod és akkor formás füle lesz.Nekem apám nem engette, mert azt mondta az a szexepilje :D

4 hónapos a palotapincsim, 8 hetesen vettem. Miért nyalogat és miért bújik mindig? Lehetséges, hogy engem hisz anyukájának?

Mert ugye pici volt mikor elhoztam, és ?k már arra az id?re nem emlékeznek.

Legjobb válasz: Mert szeret

Mert szeret
Mert ragaszkodik hozzád, és szeret nagyon. :) Örülj neki! :)
Akkor most megtudod, miért létezik az, hogy ha valakinek már volt egyszer kutyája, akkor sosem akar kutya nélkül élni..:) Nem hisz az anyukájának, hanem szeret, és te vagy mostmár a "falkavezér".
Csak szeret.Azt szeretné hogy többet foglalkozz vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!