Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos nagyon sok levegőt (2 db)

4 hónapos kisfiam nagyon sok levegőt nyel szopcsi vagy cumisüvegből evés közben is. Van, hogy csak 90-100ml eszik, félek, hogy éhenhal. Mit rontok el? Mit tegyek, hogy tanítsam meg, hogy ne nyeljen levegőt?

5-10 perc szopi után 1,5 órán át kínlódunk a büfiztetéssel, van hogy sokszor visszajön egy kis adag tejcsi, régen nem volt ilyen pedig. Nem eszik mohón pedig, csak este, de akkor meg utána szépen elalszik, és nem értem napközben mi a probléma. Nem tudom hasra tenni, mert a tejcsi kijön, háton szintén nem jó, így folyton kézben tartom, de belefáradtam.

Legjobb válasz: Szerintem írj neki, kérdezd bátran, nagyon jó. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/ Sok sikert.

Szerintem írj neki, kérdezd bátran, nagyon jó. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/ Sok sikert.

4 hónapos kisfiú mindentől megijed pici kora óta nagyon sokat sír kapkodja a levegőt. Kezeit mostanában kezdi felemelni, nem nevet, erőtlen nem tartja magát. Tápszeres baba. Anyukája is sokat volt ideges a terhesség alatt és most is. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: neurológus mit mondott? lehet oxigénhiány, idegrendszeri éretlenség, hypotonia, és még sok minden. mindenesetre minél elõbb ki kéne vizsgáltatni, ha baj van akkor derüljön ki most és kezeljék ki, nehogy a lemaradás miatt mentálisan is gondok legyenek! sok egészséget!

neurológus mit mondott? lehet oxigénhiány, idegrendszeri éretlenség, hypotonia, és még sok minden. mindenesetre minél elõbb ki kéne vizsgáltatni, ha baj van akkor derüljön ki most és kezeljék ki, nehogy a lemaradás miatt mentálisan is gondok legyenek! sok egészséget!
nem vagyunk orvosok, vigyed a dokijához de hamar mert ez nem jó!!! a tápszernek semmi köze ehhez és anyuka idegességéhez se sok.
A kérdező hozzászólása: Nem az én babám, hanem egy ismerõsömé csak zavar, hogy a szülei szerint minden rendben vele, pedig láthatóan más a helyzet. Szeretnék nekik segíteni, mert rossz nézni ahogy állandóan sír a gyermek.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy 7 hónapos kisfiam van, és tudom, hogy hogy kellene viselkednie egy egészséges 4 hónaposnak és õ nagyon le van maradva fizikálisan is és szellemileg is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!