Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos most lett tápszeres. Akkor (1 db)

4 hónapos kisfiam most lett tápszeres. Akkor most biztos, hogy duci, beteges gyerek lesz, vagy ez csak riogatás?

Legjobb válasz: Szia. ez nem igaz!! az én kisfiam az elejétõl kezdve tápszeres volt. soha nem volt beteg, nem volt duci,inkább vékonyka volt. míg a keresztlányom anyatejen nõlt fel és folyton beteg volt. nem ezen múlik,persze jobb az anyatej,de ha valakinek nincs akkor nem tud mást tenni. ne aggódj.

Szia. ez nem igaz!! az én kisfiam az elejétõl kezdve tápszeres volt. soha nem volt beteg, nem volt duci, inkább vékonyka volt. míg a keresztlányom anyatejen nõlt fel és folyton beteg volt. nem ezen múlik, persze jobb az anyatej, de ha valakinek nincs akkor nem tud mást tenni. ne aggódj.
Szia! Ezen a riogatáson átestem én is.nagyobbik lányom 2 éves koráig szopizott vékony magas egészséges(3éves) pici lányom mindössze 6 hetes koráig szopizott utána tápszert kapott és most 1 évesen ugyanolyan mint a nõvére.bár kicsit betegesebb , többször volt megfázva, de nem biztos hogy ez a tápszertõl van, leht csak a nagyobbtól elkapja.nagyon jó tápszerek vannak már, ne aggódj nem lesz semmi baj!egészséges, lesz a kicsikéd tápszerrel is :) . írj privit nyugodtan ha tudok segítek ha kérdésed van. mi mildibé és hipp tápszert ettünk.
Az elsõ fiam tápszeres volt. Sohasem volt beteg, mondjuk jó húsban volt, de nem a tápszertõl, mert õ 4, 5 hónaposan megevett 7 dl!! tökfõzeléket uzsonnára. A kicsi fiam csak szopott, születése óta 2 hetente taknyolódik, és szintén jó húsban van. Mivel tápszeres babáknál 4 hónaposan lehet a hozzátáplálást elkezdeni, szerintem te is tegyél így, és akkor nem fog annya tápszert enni! Boldog babázást!
Manapság olyan tápszerek vannak... lehet hogy régen ez így volt, de manapság már nem. Már 3éves lesz lányom és nem beteges, pedig 4 hónapos korától tápszeres. Vékony, nem duci. De nekem is van a családban olyan gyerek aki több mint 1, 5 évig szopizott és mégis 2× annyiszor beteg mint az enyém és túlsúlyos is.
én ugyan már felnött vagyok, de elég vékonyka, az elsõperctõl tápszerrel etettek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudom még hamari de mikulásnapra szeretnék egy kis csomagot csinálni az akkor 6 hónapos babámnak. Még anyatejes semmit nem kóstolt és szerintem 6 hóig nem is fog. Mit tehetnék így bele? Gyümölcsöt és még?

7

Vélemény a Vilma női névről?

A baba még csak elméleti fázisban van de tervezzük,a névválasztás első fázisában vagyunk még csak,de ez a név mindkettőnknek tetszik. :)

13

Lehet Ca hiánya 1 évesemnek, ha nem iszik tejet se tápszert?

Kislányom 10 hónapos kora óta nem hajlandó egész nap se szopni se tápszert, se semmit se inni a vizen kívül.
Esti alváskor hajlandó egyedül meginni 100 ml tápszert.
Szerintetek ez baj?
Volt így még valaki?

7

Anyukák! Akik NEM VÁRTÁTOK, NEM AKARTÁTOK a babátokat (? )

Olyan anyukák leveleit, válaszait várom, akik nem akartak gyereket, viszont teherbe estek, megtartották, de mégsem várták a terhesség alatt őt! mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy jön a baba? a párotok hogyan reagált? miért tartottátok meg mégis? hogyan viszonyultatok a babához a szülés után? vagy olyan történet is jó lenne, ahol az apa nem akarta egyáltalán a gyereket!
A szakdolgozatomhoz nagy segítség lenne néhány ilyen történet! senkit nem bírálok felül, és nem ítélek el, akármit is ír! nekem ez segítség lenne! előre is köszönöm, remélem lesz olyan aki ír!

9

Mikortól lehet megemelni a babakocsi háttámláját?

Hány hónapos babának lehet már eggyel feljebb állítani a háttámlát a fekvő helyzetből?

Köszönöm.

4

Van itt olyan anyuka akinek a gyermeke rendszeresen bolti tejet iszik 1 éves kor előtt?

6

A vashiány a babáknál tartós állapot? Van köztetek, akinél ilyen probléma áll fenn?

Márciusban 8 hónapos volt, akkor 7,7 lett az eredménye, most 14 hónaposan 6,7. Az alsó referenciaérték a 10,6.
Kapta a Maltofert eddig, de ezek szerint semmi eredménye?

6

Ajánlanátok könyvet a babák életkori sajátosságairól?

Azt hiszem, sokat várok tőle, szeretném tudni, mi lenne reális.

2

Hamarosan (decemberben) megszületik a kislányunk, páromnak már van három gyereke de nekem most lesz az első. Félek, hogy mi lesz ha hazajövünk a kórházból. Szülői segítségre nem számíthatok. Mit tegyek?

Nem értek a gyerekekhez, nem tudok fürdetni stb.

5

Újszülöttnek lehet epe köve?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!