Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos most lett tápszeres (2 db)

4 hónapos kisfiam most lett tápszeres. Akkor most biztos, hogy duci, beteges gyerek lesz, vagy ez csak riogatás?

Legjobb válasz: Szia. ez nem igaz!! az én kisfiam az elejétõl kezdve tápszeres volt. soha nem volt beteg, nem volt duci,inkább vékonyka volt. míg a keresztlányom anyatejen nõlt fel és folyton beteg volt. nem ezen múlik,persze jobb az anyatej,de ha valakinek nincs akkor nem tud mást tenni. ne aggódj.

Szia. ez nem igaz!! az én kisfiam az elejétõl kezdve tápszeres volt. soha nem volt beteg, nem volt duci, inkább vékonyka volt. míg a keresztlányom anyatejen nõlt fel és folyton beteg volt. nem ezen múlik, persze jobb az anyatej, de ha valakinek nincs akkor nem tud mást tenni. ne aggódj.
Szia! Ezen a riogatáson átestem én is.nagyobbik lányom 2 éves koráig szopizott vékony magas egészséges(3éves) pici lányom mindössze 6 hetes koráig szopizott utána tápszert kapott és most 1 évesen ugyanolyan mint a nõvére.bár kicsit betegesebb , többször volt megfázva, de nem biztos hogy ez a tápszertõl van, leht csak a nagyobbtól elkapja.nagyon jó tápszerek vannak már, ne aggódj nem lesz semmi baj!egészséges, lesz a kicsikéd tápszerrel is :) . írj privit nyugodtan ha tudok segítek ha kérdésed van. mi mildibé és hipp tápszert ettünk.
Az elsõ fiam tápszeres volt. Sohasem volt beteg, mondjuk jó húsban volt, de nem a tápszertõl, mert õ 4, 5 hónaposan megevett 7 dl!! tökfõzeléket uzsonnára. A kicsi fiam csak szopott, születése óta 2 hetente taknyolódik, és szintén jó húsban van. Mivel tápszeres babáknál 4 hónaposan lehet a hozzátáplálást elkezdeni, szerintem te is tegyél így, és akkor nem fog annya tápszert enni! Boldog babázást!
Manapság olyan tápszerek vannak... lehet hogy régen ez így volt, de manapság már nem. Már 3éves lesz lányom és nem beteges, pedig 4 hónapos korától tápszeres. Vékony, nem duci. De nekem is van a családban olyan gyerek aki több mint 1, 5 évig szopizott és mégis 2× annyiszor beteg mint az enyém és túlsúlyos is.
én ugyan már felnött vagyok, de elég vékonyka, az elsõperctõl tápszerrel etettek

Milye tápszerek közül választhatok, ha a 4 hónapos baba most lett tápszeres? Árban melyik mennyi?

Legjobb válasz: Én azt tudom megírni amit mi kipróbáltunk. Milumil HA 1-es kb.2000Ft egy doboz, de nekünk nem jött de BEBA Ha Start Aktív ez is kb.2000Ft egy doboz,ez jó volt,de túl drága és így kipróbáltam a Nutrilon Prémium 1-est, ami nem HA(hipoallergén)és a doki fel sem akarta írni,de kipróbáltuk,nincs semmi baja tõle,így ezt eszi. Ez nagyobb kiszerelésû mint az elõzõ és kb.7-800Ft. Ezeket 6 hónapos korig lehet használni.

Én azt tudom megírni amit mi kipróbáltunk. Milumil HA 1-es kb.2000Ft egy doboz, de nekünk nem jött de BEBA Ha Start Aktív ez is kb.2000Ft egy doboz, ez jó volt, de túl drága és így kipróbáltam a Nutrilon Prémium 1-est, ami nem HA(hipoallergén)és a doki fel sem akarta írni, de kipróbáltuk, nincs semmi baja tõle, így ezt eszi. Ez nagyobb kiszerelésû mint az elõzõ és kb.7-800Ft. Ezeket 6 hónapos korig lehet használni.
Humana Babyfitt 1-es!900 Ft körül van a 900 grammos, és az én 14 hónapos fiam még mindig ezt eszi.5 hónapos korától ezt kapta, és mivel elõre felirattunk sokat, még van belõle, este elalvás elõtt, és reggel ébredés után az ágyban még cumisüvegbõl ezt kapja.Finom banános az íze, tudom ajánlani, a gyerekorvos írja fel, így az olcsóbb.
Mi Nutrilon Premium egyet eszünk.900g 750 Ft-ba kerül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!