Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos már 8 (18 db)

Úgy se õ nyer, mert Alonso a legjobb :)
A legfiatalabb versenyzõ, aki világbajnokságot nyert: 23 évesen, 9 hónaposan ... Lewis Hamilton gyõzött a 2008-as Formula–1 világbajnokság szarul nézted!!!!!!
Vettel rászolgált, hogy világbajnok legyen, nagyon frankón vezet a kiscsávó! Nekem nincsenek nagy kedvenceim, nem drukkolok különösebben senkinek, de ennek örültem. Az utolsó futamhoz még csak annyit: Aki megérett egy (újabb) világbajnokságra, annak meg kell tudni elõzni egy oroszt egy ladában :) . És Petrov elõtt le a kalappal, hogy élete legprofibb futamát lenyomta.
:S
vettel egy kis g.ci agyonkéne verni
hát ezt sz*tátok :D vettel a vb gyõztes :D :P
16:18 Vettel a legjobb fej az egész mezõnyben! Te meg egy szánalmas senkiházi lehetsz, mert nem tudod elviselni, ha valaki jobb a favoritodnál.
Teljesen egyetértek az utolsóval.Hozzáteszem Alonso a kedvencem.. de hogyha nem képes megelõzni petrovot.. hát akkor. Gratula Vettelnek!
VETTEL A WORLD CHAMPION CICKÁNYOK !!!!!!
Esetleg nézz olyan ülést, ami dönthetõ.
Igen, kiló és csak a dönthetõ ülés a megoldás. Az én kisfiam is u.e. 8 kiló és 70 cm, bár õ már 5 hónapos, de természetesen még nem ül. Talán még 1 hónapot kihúzunk a hordozóba, utána biztos újat kell vennünk, mert a fejecskéje már egész fent van a lába meg már lelóg:-(
második vagyok, az igen után a kiló szó nem oda akart menni! bocsi!
A 0-18kg-ig ülések mind jók neki bár láttam már nem dönthetõt ami fura szerintem. Mindegy, dönthetõ legyen az a lényeg általában 0-18-as ülések 95%-ban olyanok.
Mi is ebben a cipõben jártunk, ezért vettem Espiro Optima-t, ami 0-25 kg-ig jó. Nagyon megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Szerintem ez az az ülés, amit direkt ilyen problémákra találtak ki. http://www.espiro.hu/espiro_optima_gyerekules.html

Ez termeszetes? 8 honapos a kislanyom es meg nem bujt ki egyetlen foga sem. Mar 4 honapos koratol kinozza, de sehol semmi. Van mas is hasonlo helyzetben? A dokino azt mondta, hogy ha 10 honapos koraig nem jon ki, akkor elkuld fogorvoshoz.

Legjobb válasz: Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:)) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:)) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!

Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:) ) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:) ) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!
Semmi baja nincs még. Nekünk azt mondta a doktornõ 2(!) hónaposan, hogy mindjárt áttöri az ínyét a fogacska, annyira ki akar jönni. nagyon kínozta, egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Már elmúlt 8 hónapos mire kijött!! Most olvastam egy pár cikket, keress rá az interneten: az sem gond, ha 1 éves korában bújik ki a fogacska. Jó babázást!
Szia! Az én lányomnak 9 hónaposan jött ki a foga, de akkor 3 hét alatt 4, úgy, hogy kb. 3 hónapos kora óta "mindjárt elõbújik" volt a lemez. Ne aggódj, majd csak fogas lesz a fogatlanka.
És mit tesz vele a fogdoki? Kihúzza az inybõl?? Megröntgenezi, hogy van e az inye alatt fog??? Bekeni valami csodaszerrel? Bocsi, de szerintem marhaság! A barátnõm fia kéthós kora óta nyálzott ugy, hogy a ruhája mindig merõ nyál volt, állandóan kendõ volt a nyakán. 11 hós volt mire felül kijött két foga. Vagyis fogatlanka volt, de közben már járni tudott:) szóval õk is jópár hónapig várták a fogakat a nyálcsorgás miatt. Én még nem hallottam fogatlan gyerekrõl...:)
Az én nagy lányomnak 11 hónaposan jött ki az elsõ foga. A mi dokink szerint, minél késõbb bújnak ki a fogak, annál erõsebbek lesznek. Lehet, hogy van benne némi igazság, mert 13 évesen tökéletesek a fogai, még 2 + foga is van :) ), a tejfog még nem esett ki, de mellé nõtt a maradandó fog. Nem tudom, hogy mit tudna tenni a fogorvos a babád fogaival..elõhúzza? protézist csinál neki??? Egyébként az én 7 hónapos kislányomnak sincs még 1 foga se, nem is indul neki. Ettõl még nem lesz semmi baja, nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat.Most megnyugodtam, mert mar kezdtem nagyon aggodni.Egyebkent Mi is azon nevettunk a ferjemmel, hogy protkot csinal majd a fogdoki?Nem ertjuk miert kuld oda.Akkor meg varunk, majd egy szep napon csak elobujjnak azok a fogacskak!Boldog babazast Nektek is!:-)


Ha a kislányom 7 és fél hónapos, de már 8 foga van (fent és lent 4-4) akkor adhatok már neki rágni babaiskótát, kenyérhéjat? Vagy mit adjak neki darabos kaját? Mert állandóan rágna valamit.

Legjobb válasz: Szia! Vannak gluténmentes kekszek, ha nagyon rágna és már adnék neki, gratulálok a sok fogatokhoz:)! Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka, nekünk még csak 4 fogunk van, de az én kislányom csak a darabos ételeket rágja, amúgy kekszet nem eszik úgy magába, de ha beletöröm gyümölcsbe akkor elnyammog rajt!

Szia! Vannak gluténmentes kekszek, ha nagyon rágna és már adnék neki, gratulálok a sok fogatokhoz:) ! Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka, nekünk még csak 4 fogunk van, de az én kislányom csak a darabos ételeket rágja, amúgy kekszet nem eszik úgy magába, de ha beletöröm gyümölcsbe akkor elnyammog rajt!
a babapiskóta csak nevében az, túl sok cukor van benne, azt nem. Ha rágcsálni akar simán próbálhatsz almadarabkákat is.

Kisfiam 2 hónapos. Már 4 napja minden délután kb 2 töl este 8 ig fojamatosan sir. Nem lehet megnyugtatni a cicit se fogadja el. Fojamatosan sir és kb csak 10 perceket alszik. Lent folytatom?

éjjel viszont nincs gond egyhuzamban 6 orákat alszik. Ez a gond mindig délután kezdődik. Pocakja nem fáj mert nem huzza fel a lábát azzal nincs gond. Lehet hogy fogzás mert nyáladzik nagyon. De ha fogzás az nem jelentkezne éjjel is? Nagyon sokat sír délután és nem tudom mi az oka. szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.

Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.
A nyálzás valóban a fogzás jele.Meglehet hogy az bántja Kisfiam is etájt kezdte el.Bár vele fordítva volt.ÉJjel volt fenn-nappal meg aludt Ha ahogy leírtad, a délután sírással telik, valószínûleg azt piheni ki éjszaka..De azon sem csodálkoznék ha õt is megviselné ez a vacak idõjárás !!!
A kérdező hozzászólása: A karjaimban sem nyugszik meg..max egy két percre..rendesen van széklete és a lábait nem huzza fel.És mindig csak délután jelentkezik.éjjel meg délelött semmi gond.szedünk rá gyógyszert a hasfájásra már egy ideje és csak 4 napja kezdödött ez a probléma
Szerintem is hasfájás, a lányom se húzgálta a lábát, és legalább 6x kakilt egy nap, de a sírás leírásából ítélve ez hasfájás., Sokkal valószínûbb, mint a fogzás. A lányomnak kisebb a fájdalomküszöbe, úgyhogy még a hasa se volt kemény, amikor rákezdte. Masszírozd a pocakját, rakj rá cseresznyemagpárnát, ha enyhül, akkor a pocak volt a ludas. A lányomnál semmilyen hasfájásra való szer nem vált be.
A kérdező hozzászólása: azért gyanakodok fogzásra mert annyira nyáladzik hogy néha félre is nyel és köhécsel.mikor hason van csak úgy dõl belöle a nyál és a kis arcija is piros de csak egyik oldalt.ha hasfájás akkor eddig egy hónap szünet volt?mert az elsö honapban fájt neki és eddig nem fájt.
Szerintem ez kólika. Az ilyen, hogy minden nap ugyanakkor jelentkezik. A fogzás nagyon korai, minden 2 hónapos baba nyáladzik, az nem a fogzás jele.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a segítséget.Remélem mihamarabb elmúlik a hasfájós korszak.Pedig azt hittem amit most használunk gyógyszer segit mert egy hónapig tünetmentes volt a fiam és most megint jelentkezik.

4 hónapos kisfiam már 8 hetesen megfordult a hasáról a hátára, mára azonban ezt teljesen "elfelejtette" vagy a súlyát nem bírja. Nem korai ez még? Hagyjam vagy inkább tanítsam forgolódni?

Sokat van ölben a hasfájása miatt, félek, így nem is tanul meg megfordulni. Újabban arra szokott rá, és nagyon tetszik neki, hogy felhúzza magát ülésbe amikor kapaszkodik a kezembe, és üldögél. Háton, hason unalmas neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne aggódj, meg fog tanulni forogni. Az én kisfiam a kortársaihoz képest eléggé le volt maradva a mozgásfejlõdésben. Õ is mindig ülni szeretett, így látta maga körül a világot. Késõbb fordilt meg mint a többi baba, 10 hónapos volt mikor elkezdett mászni, 15 hónapos mikor az elsõ lépéseit megtette. Ma már 5 éves vidám, izgõ-mozgó, egészséges kisfiú. A napi babatorna amit saját magad otthon játékosan megcsinálhatsz a babádnál nagyon jó ötlet, amibe belecsenhetsz forgó mozdulatokat, biztosan élvezni fogja.

Ne aggódj, meg fog tanulni forogni. Az én kisfiam a kortársaihoz képest eléggé le volt maradva a mozgásfejlõdésben. Õ is mindig ülni szeretett, így látta maga körül a világot. Késõbb fordilt meg mint a többi baba, 10 hónapos volt mikor elkezdett mászni, 15 hónapos mikor az elsõ lépéseit megtette. Ma már 5 éves vidám, izgõ-mozgó, egészséges kisfiú. A napi babatorna amit saját magad otthon játékosan megcsinálhatsz a babádnál nagyon jó ötlet, amibe belecsenhetsz forgó mozdulatokat, biztosan élvezni fogja.
Fejlõdési ugrás, fogzás, front... szóval sok oka lehet annak, hogy ennyiszer felkel.
Szokj hozzá, sajnos ezt tudom csak mondani. az én kislányom 7 hetes korától aludt este 9-reggel 7-ig, ez így ment 4, 5 hós koráig, aztán azóta (most lesz egy éves)volt olyan h óránként kelt éjszaka, van h csak 1 körül aztán már csak 6-7 óra felé, de olyan is van h mondjuk már éjfél tájban , aztán 2-3 körül és még 5 óra felé is. Ez nagyon sok mindentõl függ, lehet kezdenek jönni a fogai. Próbálkozz homeós bogyókkal, nekünk nem használt, de van akinek sokat segít.
A kérdező hozzászólása: Igen meg fog szûnni.... :( tegnap még sikerült kiváltanom a 3. csomagot de csak 2 bébiétel volt benne, az egyik pedig 12 hónapos kortól. Már nem volt benne a 4. csomaghoz kupon.

A fiam tegnap oltást kapott, belázasodott tegnap is, ma is, ma 37, 8 fok, erre már adhatok be lázcsillapito kupot? Ja és hogy öltöztessem éjjelre? Ilyenkor be kell öltöztetni? 4 honapos

Legjobb válasz: Nem kell azért jobban felöltöztetni, mert lázas. Nyugodtan adhatsz neki egy fél C-kúpot. Estére én is adtam neki.

Nem kell azért jobban felöltöztetni, mert lázas. Nyugodtan adhatsz neki egy fél C-kúpot. Estére én is adtam neki.
Nem szabad jobban beöltöztetni, mert úgy nem tud a teste megfelelõen hõt leadni, ami csak emeli a lázat! Adj rá vékony, szellõs ruhát, így hamarabb lemegy a láza is. Vigyázz, mert a túlöltöztetés elõsegítheti a hirtelen csecsemõhalált is!
Én 38.5 alatt nem adtam soha lázcsillapítót, csak hûtõfürdõt csináltam.Vékonyan öltöztesd, és takard be, tévhit, hogy a lázat ki kell izzadni...
Mindenképpen csökkenteni kell a lázat. Már tegnap sem ártott volna.Én is adtam kúpot a babámnak. Nem túl kellemes lázasan lenni... egy doki
szia!Nekem azt mondta doki, 38 fokig ne adjak lázcsillapitót.No, meg a korábban író dokinál már láz a 37, 8?Állítólag az még hõemelkedés... Na, de estére adj neki, ha úgy érzed melegszik.Azért este is nézz rá.Be ne öltöztesd jobban, mit szoktad.
Mivel tegnap már lázas volt, és mivel ez estefelé ált. csak felfelé megy.de valóban ez még csak hõemelkedés...
38 felett szerintem, az alatt ne adj , feleslegesen nem kell neki gyogyszer

Nem alszik keveset? 4 hónapos babám napközben csak összesen 1-2 órát alszik (van hogy 30 percekből tevődik össze). Este 8-9-től reggel 5-6 óráig alszik. Este már 6-7 órakor nagyon nyügi, de nem akar elaludni. Próbáljam erőszakolni? Mi a tapasztalat?

Csak azért aggódom, mert úgy hallottam alváskor fejl?dik az agykéreg és hogy ez az alvás mennyiség nem kevés-e.

Legjobb válasz: Neki valószínûleg kevesebb az alvás igénye. ha napközben jó kedvû akkor nincs gond, ha este nyûgös,akkor próbáld meg altatni még fürdés elõtt egy kicsit.

Neki valószínûleg kevesebb az alvás igénye. ha napközben jó kedvû akkor nincs gond, ha este nyûgös, akkor próbáld meg altatni még fürdés elõtt egy kicsit.
Volt, hogy az enyém is ennyit aludt csak... még mostanában is van, hogy kihagyja a hosszabb alvást. De a délutánjaink nekünk is nehezen telnek, fél6, 6-tól elég keserves... Normális vagy nem, annyit alszik, amennyire szüksége van.
Szia!Az én kislányom is ilyen keveset alszik.3-szor, 4-szer 30 perceket.Viszont nekem éjjel 1-szer felkel.A védõnõ szerint ennyi az alvásigénye.Mi fél 8 körül fürdünk, de még olyan fél 7-kor szundit egy 20 percet.4, 5 hónapos a kislányom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!