Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos kislányom, és nem (70 db)

Napközben 3 óránként, éjjel viszont nem cserélek.
Napközben minden étkezés után lecserélem, éjjel viszont egyáltalán nem, mivel alszik, emiatt nem akarom felébreszteni. És mivel éjjel nem eszik-iszik, nem is pisil olyan sokat.
Szia! Semmi nõi bajt nem okoz. Én azért szoktam cserélni a fiamnál (és a lányomnál is fogom ha lesz) mert ha kifolyik a pisi, akkor élbõl: ruhalehuzás, mosás, ágynemûlehúzás, mosás és ha elég nagy a folt, akkor a matrac szellõztetése. Szóval nekem macera, félálomban meg sittysutt kicserélem. De hozzáteszem azt is, h nem minden éjjel, csak ha alvás elõtt még iszik.
Elsõ vagyok, a babám már 10 hónapos. Amíg még pici volt és minden szopi alatt bekakilt, addig éjjel is cseréltem. Azóta nem cserélem éjjel, amióta többet alszik és nem kakil, csak nappal. Nõi bajt az okozhat, ha a hüvelyét hmosító kenõccsel kened, vagy hámosító anyagot tartalmazó popsitörlõvel törlö. Ezeket kerülni kell a kislányoknál, mert benõhet a hüvely. Valamint hüvelygombát is ugyanúgy kaphatnak, mint a felnõttek, fõleg antibiotikum-kúra után, és a végbelük kitörlésével is extra óvatosnak kell lenni, hogy ne juthasson széklet a hüvelybe. Magától a pelenkáól semmilyen nói bajt nem kap el, a vizeletet a pelenka elvezeti a bõrétõl és zselévé alakítja.
Ha nagyon pisis, éjjel is cserélj pelust és figyeld a punciját, hogy ne legyen piros, vagy ne tapadjon össze.
Születése óta nem cserélünk éjjel pelust, kivéve, ha kakilt, vagy esetleg átázott. Meg se fordult a fejembõl, hogy ezzel megzavarjam az éjszakáját.
Szerintem nem okozhat! Nincs összefüggés! Az én babám 11 hónapos. Napközben kb. 2-3 óránként cserélem a pelusát. Ha persze betrottyol, akkor azonnal lecserélem, még ha 10 perce is van rajta a pelenka. Éjjel csak akkor szoktam lecserélni, ha felébred és semmi áron nem akar visszaaludni, olyankor a pisi pelus zavarja. De ha nem ébred fel, akkor csak azért nem keltem fel, hogy tisztába tegyem.
Az utolsó vagyok ismét: az elfelejtettem írni, hogy a pelustól is függ ám! pl. nálunk az elsõ 5 hónapban a Huggies és a Pampers állandóan átázott reggelre. Amióta áttértünk a Liberora, azóta kb. 2x ázott át. Szóval a Libero a legjobb szerintem.
Szerintem is a peluson múlik... ha jó minõségû és nem engedi vissza a baba bõrére a nedvességet, semmi baja nem lesz... ellenkezõ esetben gyakrabban cserélném... mi kezdetektõl a Pampers-t használjuk, próbáltam mást is, de nem vált be...
Szerintem nem lesz semmi baja. Barátnömnek mind két lány az elsö naptol átaludta az éjszakát miután megszülettek, és nem ébresztette öket pelus miatt. Egészséges nagylányok lettek. :)
elõzõ vagyok, nappal 3-4 óránként cserélem a pelust, mikor mennyire van tele, nem az órát lesem, inkább megtapogatom... :) mikor még csecsemõ volt etetés után tettem tisztába
mióta hazahoztuk a kórházból, csak akkor cserélem éjszaka a pelust ha bekakil. most meglepett mennyien cserélnek éjszaka pelust :O nekem anno azt mondták, nem kell és nem is gondolkoztam ezen, tök természetesnek vettem. most 14 hós, 13 órát alszik éjjel és nem okozott eddig gondot. néha átázik reggelre a pelus, akkor elõbb felébred, átöltöztetem, kap tápit és alszik tovább. szóval nem hinném, hogy bármi bajt okozna
Én éjfélkor cserélek utoljára, utánna hét-nyolc órakor. Olyankor pakolja tele kakival is. Ritkán van egy kis csípõdésünk, de a doki szerint azért is mert nyálzik és savasabb a kaki. Három hós.
Igazából okozhat nõi bajt, mert nekik még nincsen meg az az önvédekezõ hüvelyflórájuk mint egy nemi érett nõnek/lánynak. De ha napközben rendesen odafigyelsz rá, kétlem, hogy bármi gond lenne belõle.
Tök felesleges cserélni akkor, ha nem folyik ki a pisi. Én azt hiszem 3 hós kora óta nem cserélek éjjel, mert elbírja a pelus a pisit + amikor cseréltem, alig akart visszaaludni. most lesz 1 éves a kislányom, és semmi "bajt" nem okozott ez, sosem volt piros a popó vagy a nunus szerencsére:) Max csak pöttyös lehet a nunus és a popó, de semmi más "baja" nem lesz ettõl!
ja meg igen, azért ha sokszor átpisisedik a pelusa, akkor azért jó ha nem fekszik benne, mert a felfázásbõl lehet gond. Én elõbb a közvetlen pisire gondoltam, de a többszöri átázás nem jó!
Szia! Ezt Neked kell látnod, hogy mennyire pisis. Nekem volt, hogy egész nap 2x kellett cserélni, mert nem volt benne semmi, csak higiénés okokból cseréltük. De volt olyan éjszakánk, hogy már a ruhája csupa pisi volt, és 2x-3x cserélni kellett. Ez gyerkõcönként változik. Bajt? Hát felpirosodhat a popsija vagy ha allergiás a pelusra, (nekem a benne lévõ latexre azok), akkor hólyagok, gyulladás....de szerintem mást csak akkor, ha mindig hagyod elázni. Mert azért egy picinek nem jó benne ülni a pisiben.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

4 hónapos kislányom hasra téve ordít és nem emelgeti a fejét sem, a védőnő szerint ez baj. De 8 hetes korában meg szépen emelgette. Nagyon aggódom vav okom rá?

Legjobb válasz: Na az én lányom 8 hónapos koráig így volt,mégcsak vissza sem tudott fordulni.A védõnõnk azt mondta hogy lusta.Igaza lehetett mert 5 hónaposan ült,6 hónaposan mászott,de forogni,meg hason feküdni nem akart.Nem csinált mást hason fekve csak sikítozott,és feküdt mint egy béka.Utálta ,elõbb állt fel mint forgott.Szerintem ha másban megfelelõen fejlõdik ne aggódj,a gyerekek már ebben a korban sem egyformák.

Na az én lányom 8 hónapos koráig így volt, mégcsak vissza sem tudott fordulni.A védõnõnk azt mondta hogy lusta.Igaza lehetett mert 5 hónaposan ült, 6 hónaposan mászott, de forogni, meg hason feküdni nem akart.Nem csinált mást hason fekve csak sikítozott, és feküdt mint egy béka.Utálta , elõbb állt fel mint forgott.Szerintem ha másban megfelelõen fejlõdik ne aggódj, a gyerekek már ebben a korban sem egyformák.
A kérdező hozzászólása: Hát megnyugtattál, köszönöm!Amugy hasra téve, már fordulna visszafele, de közben úgy ordít.
Ne aggódj. Én pontosan így voltam a kisfiammal. A kisbabám 3 és fél hónaposan nem emelgette a fejét, holott két hónaposan többször is felemelte. Engem is megijesztett a védõnõ. Aztán egyszercsak minden megváltozott úgy kb. 4 és fél, 5 hónapos korára. Már nem sírt, ha hasra fektettem. Elkezdte emelgetni a fejét. Hat hónaposan már hasról hátra és vissza is forgolódott, kúszott, néhány napra rá felkapaszkodott a bútor mellé és ott álldogált, le sem akart ülni. Érdekes, hogy ülni ekkor még nem is nagyon tudott, de már szépen járkált kapaszkodva a bútorba, kiságy rácsába oldalazva. Úgyhogy semmi pánik. Szerintem néhány hét, és minden oké lesz. Minden baba más és más, sajnos a védõnõk nem tudnak ehhez igazodni, mert az õ fejükben van egy átlag, és aki annak nem felel meg, azzal szerintük gond van.

4 hónapos kislányom kicsit köhög. Nem nagyon merem kivinni ebben a szeles időben, és a héten az időjárás miatt még nem voltunk sétálni. Nagy baj, ha ennyi idősen 4-5 napig csak szellőztetek, de nem viszem ki?

Legjobb válasz: Bizony ne vidd ki!Az én lányom 4 éves de most beteg voolt és én sem vittem ki.Miután felöltözött,betakargattam és rászellõztettem.

Bizony ne vidd ki!Az én lányom 4 éves de most beteg voolt és én sem vittem ki.Miután felöltözött, betakargattam és rászellõztettem.
Szerintem se vidd ki. Mi is csaka boltig mentünk el. Annyira fúj a szél. Nem tesz jót a kis szemének még.
Szerintem a szellõztetés tökéletes ebben a bolond idõben. Tegnap kimentünk, de ma semmiképp nem fogunk, nem viszem ki a nagy szélbe! Nyolc hetes a babám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

4 hónapos kislányomat ha hasra fordítom nem használja a kezét és ezért sír mit tegyek? Egy hete voltunk gyógytornán itthon is tornázunk de semmi változás! Amúgy a játékokért nyúl, elveszi ha nyújtom neki, fogja a kezem és a cumisüveget is!

Legjobb válasz: A vízben sem használja? Próbálhatnátok esetleg ott, miközben megtámasztod a hasát. Elõbb-utóbb csak rájön hogyan kell. De ez érdekes, mert ezt már két hónaposan kéne tudnia szerintem. Egyáltalán ki se támaszt?

A vízben sem használja? Próbálhatnátok esetleg ott, miközben megtámasztod a hasát. Elõbb-utóbb csak rájön hogyan kell. De ez érdekes, mert ezt már két hónaposan kéne tudnia szerintem. Egyáltalán ki se támaszt?
Mit értesz az alatt h nem használja?hogy nem rakja maga alá?irj léci mert az én babám is 4hós és mikor hasra teszem szétcsuszik a keze és nem teszi visza h megtartsa magát.
Találtak neki valami problémát is vagy csak emiatt jártatok gyógytornán?Mert én elmondom neked, hogy az én lányom is sírt hason fekve egészen 8 hós koráig.De Õ pusztán csak azért mert utált hason feküdni.Nagy volt a pocakja, ezért nyomódott olyankor, biztos nagyon kényelmetlen volt neki így feküdni teli hassal.Gondolj bele ez nekünk sem esne jól.Úgy feküdt kinyúlva mint egy béka, mégcsak ki sem nyomta magát.Még csak forogni sem tudott, hiszen ahhoz hason is kellett volna feküdni.4 hósan egyedül ült, tehát a testi fejlõdésével nem lehetett baj.Figyeld meg a kicsit ha egyébbként használja a kezét akkor ne törõdj vele mit mond esetleg a védõnõ, lehet hogy csak nem szeret hason feküdni.
Második vagyok.Sztem nincs baja a te babádnak és az enyémnek sem, csak egyszerüen utálnak hason.Lehet nem kéne eröltetnünk sem.Amugy a picim gyönyörüen tartja a fejét ha kézben van, csak épphogy hason nem hajlandó:) Reménykedjünk h majd késöbb változik a dolog.Üdv
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokat! Az elsõ válaszolonak üzenem: hogy ezt a fürcsis ötletet kipróbálom! A második válaszolonak üzenem, hogy: ugyan azt csinálja a kislányom mit a te babád szétcsuszik a keze oldalra és nem teszi vissza ha visszateszem neki egy ideig el van de aztán kezdjük elõlrõl amíg meg nem unja és elnem kezd sírni. A harmadik válaszolonak pedig azt üzenem hogy: én is gondoltam arra, hogy nem szeret hason lenni mert nyomja a hasát ugyan is 4 hónapos 63cm és 7 kiló. Azt is megfigyeltem hogy reggel és kaja elõtt sokkal aktívabban és jobban tornázik mint pl kaja után meg este.

Kislányom 4 hónapos lesz és még nem fordul át a hasára! Oldalra már elfordul de még hasra nemtud! Nagy baj? Átlagban hány hónaposan fordulnak át?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. Minden babának más és más az egyéni fejlõdéi üteme. Nem érdemes átlaghoz hasonlítni. Hidd el, amint elég érett lesz rá, meg tudja majd csinálni. Lehet, hogy picit õ nyugodtabb, lustább típus, kevesebbet mozog. De ez nem baj.

Egyáltalán nem baj. Minden babának más és más az egyéni fejlõdéi üteme. Nem érdemes átlaghoz hasonlítni. Hidd el, amint elég érett lesz rá, meg tudja majd csinálni. Lehet, hogy picit õ nyugodtabb, lustább típus, kevesebbet mozog. De ez nem baj.
Nem is kell még neki átfordulni, általában 5-6 hónaposan fordulnak elõször hasra a babák. De 4 hónaposan már érdemes letenni a földre egy kicsit, hogy a keményebb talajon tudjon próbálkozni, onnan könnyebb átfordulni, mint a puha ágyon.

Baj, hogy a 4 hónapos kislányom (anyatejes) még mindig 3 óránként és nem 4 óránként szopizik?

A véd?n?m szerint már 4 óránként kéne ennie de ha éhes akkor miért ne adjak neki!Én sem eszem minden nap egyformán és ahogy tudom az anyatejet könnyebben emésztik a picik. Eddig próbáltam kialakítani 1 napirendet 3óránként de most akkor az is felborulna ha át kellene állni a 4órás szopira.

Legjobb válasz: az én fiam igaz nem sokáig szopizott, de a tápotis, és most a szilárd kaját is 3 óránként követeli. 6 hós, és sajna 2-3 alkalommal éjjel is felkel. nem kövér, de nagyon mozgékony. állítólag gyorsan emészt.

az én fiam igaz nem sokáig szopizott, de a tápotis, és most a szilárd kaját is 3 óránként követeli. 6 hós, és sajna 2-3 alkalommal éjjel is felkel. nem kövér, de nagyon mozgékony. állítólag gyorsan emészt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépe köszönöm mindenkinek a válaszokat.:) Marad a 3óránkénti etetés . Boldog babázást kívánok mindenkinek:D
Nem baj. Az én kislányom 6 hónapos. Idáig 2 óránként evett, most iskb. 2, 5 óránként szopizik annak ellenére, hogy most már kap mást is. Nem eszik mindig egyforma mennyiséget. Van hogy csak szomjas. Minden jót!
Ugyan mi még csak 3 hónaposak vagyunk, de szerintem sem baj! Kisfiam sokáig 1, 5-2 óránként akart enni, én is megkérdeztem, hogy nem baj e! De mindenki megnyugtatott: NEM :) ha õ így igényli akkor így igényli. Egyetértek azzal, hogy mi is tulajdonképpen akkor eszünk mikor éhesek vagyunk! Nekik még fontosabb, hogy mindig kapjanak enni, hiszen úgy nõnek, mint a csuda!!! Ha 3 óránként kér enni, szerintem adjál neki nyugodtan. Attól is is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb baba lesz! Jó babázást :)
Egyáltalán nem baj! Pláne, ha ez már beállt nálatok, ha gondolod, szerintem még sûrûbben is szopizhat, ha igényli. (Az én kislányom 8 hónapos és 8-10szer szopik 1 nap.)
Dehogy baj! Nyugodtan adj neki enni, amikor kér. Ha legközelebb 2 óra múlva kér, akkor adj neki 2 óra múlva. A védõnõt meg hallgasd meg, bólogass, esetleg köszönd meg a tanácsot, aztán meg csináld úgy, ahogy TE jónak látod!

Kislányom 4 hónapos. Anyósomék és sógornőm már 3 hónapos kora óta azzal nyaggatnak, hogy adnom kellene neki kecsketejet. Én nem akarok. Miért nem értik meg?

Apósom vett is ezért 3 kecskét!!!:-((((Már nem is akarok velük találkozni,mert kész vagyok t?lük.Ráadásul tegnap ismét ez volt a téma és már a férjemmel is összevesztünk,mert azt mondta,lehet,hogy adhatnék neki.Pedig megbeszéltük,hogy ebben egyetértünk,hogy nem. Nagyon elkeseredtem,hogy így nekem támadnak.Most jobb nekik ha nem viszem hozzájuk a gyereket?

Legjobb válasz: megértelek. nekünk is vannak ilyen problémáink, pedig még a terhesség ideje alatt elkezdtem párom szüleit "nevelni" hogy én vagyok az anyja, minden úgy lesz ahogy én akarom. nálunk annyiban más hogy együtt lakunk velük. most 7 hetes a lányom sokszor rájuk kell még szólni persze finoman, de szerencsére veszik a lapot.

megértelek. nekünk is vannak ilyen problémáink, pedig még a terhesség ideje alatt elkezdtem párom szüleit "nevelni" hogy én vagyok az anyja, minden úgy lesz ahogy én akarom. nálunk annyiban más hogy együtt lakunk velük. most 7 hetes a lányom sokszor rájuk kell még szólni persze finoman, de szerencsére veszik a lapot.
Az utolsó válasz nem igaz, ott a doktor néni erõsen félre van tájékozódva.Nem szeretnék itt most orvosbiológiába belemenni, de a kérdésedre válaszolva azt tanácsolom, hogy érd el, hogy a te szavad legyen a családban a szent és sérthetetlen, mivel te vagy a gyerek anyja.Emeld fel a hangod, és igen, azt is megteheted , hogy nem viszed oda többé a gyereket, ha nem képesek elsõrendûnek tekinteni a véleményedet.
én biztos megmondanám nekik, hogy ameddig nem látom, hogy õk azt isszák a gyereknek sem adok. Ha annyira jó, hát igyák meg! Ráadásul nem teljesen veszélytelen. Ha emlékszel rá itt Zalában ahol lakom többen kórházba kerültek a kecsketjtõl, mert a "meki" beteg volt. Még a híradóban is volt. Én is félnék adni a gyereknek közvetlenül a a kecskétõl.
Szia! Mondtad is ezt már apósodéknak, vagy csak magadban õrlõdsz? Mert szerintem, ha te erélyesebben felemeled a hangodat, akkor kell hogy legyen valami haszna. Szerintem magyarázd meg, hogy miért nem akarod, és igen, ha kell, azt is mondd meg, hogy akkor nem viszed hozzájuk a gyereket .( amúgy én is adok a gyereknek három hónapos kora óta, én is kaptam csecsemõ koromban, mert sok a pollenallergiás a családban, és mivel a kecske az egyedüli ami lelegeli a parlagfüvet, az ellenanyag bekerül a tejbe, és így át a szervezetedbe. Szóval ebbõl a megfontolásból adtam én is. Bár én sem szeretem, de a többiek szerint jó íze van.) Na de most nem errõl van szó, hanem, hogy a te akaratodat nem tartják tiszteletben. Légy erélyes és állj a sarkadra, sok sikert, puszi.
Ha még szopizik a lányod, akkor semmit ne adj neki, esetleg egy kis gyümölcsöt. Kecsketejet pláne ne! Van kecsketej alapú tápszer, én olyat adok majd neki, ha kell, de direktbe a kecskétõl? Azt még én sem iszom meg. Ha nem értik meg, én nem vinném a gyereket. Ami a baj, ha a párod is anyósod pártján van. Sajnállak! A pároddal kéne beszélni hogy a családjával a helye és inkább támogatnia kéne Téged, hogy mindent szuperul csinálsz!
Szia! Szerintem a mig van tejed, és elegendõ is a babódnak felesleges neki adni. Másik, hogy én még akkor sem fogok adni neki. Inkább a tápszer.
Én csak azt tudom mondani , hogy a kecsketej jó a kis kecskéknek , de a babáknak nem, súlyos vérszegénységet is okozhat a mi doktor nénink szerint.Véletlenül se adj a babádnak.
Add oda ezt a cikket a férjednek. Nem azért találtad ki, hogy ne igyon kecsketejet, mert haragszol az anyósodékra, hanem mert a legjobbat szeretnéd a gyermekednek. http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=433 Az én anyósomék is ilyenek, nekik is van 3 kecskéjük :-(, de a legfontosabb, hogy a férjed melléd álljon. Anélkül semmi esélyed. Viszont a férjedet csak észérvekkel tudod meggyõzni. Az anyósodékkal ne foglalkozz, csak a férjed a fontos. Nem csak ebben a kérdésben. Nálunk például a bölcsi is feljött ilyen ügyként, mert anyósom, ezért külön elõnyugdíjaztatta magát, hogy majd õ vigyázz inkább a gyerekre. Ne hagyd magad! Ha a férjedet meggyõzted, akkor nyert ügyed van. Kitartás, sok mindenben nem fogtok még egyetérteni, míg felnõ. De megértéssel és érvekkel menni fog. Írj egy listát az ellene dolgokról, és kérd meg a férjedet, hogy gyûjtsön mellette szóló érveket. De ne fórumokat hozzon fel, hanem cikkeket! (Az én párom, egy csomó öregasszony hozzászólását probálta meg bevetni ellenem, de semmi hivatalos cikket nem nézett meg :-( )

Miért van az, hogy a 4 hónapos kislányom két hete nem hajlandó este fürdés után elaludni? Eddig 7 órakor cicizett és már azon elaludt.

Most csak 10 óra tájban hajlandó elaludni nagy-nagy sírások, üvöltések és hisztik után. Eddig éjjel csak fél 4 tájban kelt fel enni, most 2 óránként eszik éjjel. eteéskor mindig ? hagyja abba a cicizést és utánna még tudok fejni egy keveset.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy korszak lehet, ami abba fog maradni. Lányom is 4 hós, voltak napok , mikor éjjel többször kelt, pedig õ is este 21-tõl akár reggel 7-ig aludt eddig. Az esti elalvás nálunk is nehéz mostanság, õ elalszik, de sokszor felsírja magát, van hogy csak 11 körül nyugszik el. Bizzunk benne, hogy elmulik, addig tartsunk ki:-)

Szerintem ez egy korszak lehet, ami abba fog maradni. Lányom is 4 hós, voltak napok , mikor éjjel többször kelt, pedig õ is este 21-tõl akár reggel 7-ig aludt eddig. Az esti elalvás nálunk is nehéz mostanság, õ elalszik, de sokszor felsírja magát, van hogy csak 11 körül nyugszik el. Bizzunk benne, hogy elmulik, addig tartsunk ki:-)
Én úgy tudom, hogy négy hónapos kor körül is van egy váltás, amikor változik a tej minõsége. Lehet, hogy errõl van szó, és kell néhány nap, amig a tejci kielégíti a megnövekedett igényt. A védõnõdet kérdezd meg, õ biztosat tud mondani!
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet. Büszkén mondtam mindenkinek, hogy én a picilányom este 9-kor fürdetem 10-re befejezzük a szopizást és reggel 7-ig egyfolytában alszik. Na ez mára sajna elmúlt. Jó, ha este 8-ig kibirja. Akkor megyünk pancsolni, kb. este 9 mire megszopikázik. Éjfélkor üditõt iszik, 1-ig dumál, vagyis fujja a nyálát. 3-kor újra üditõzik, szintén beszélgetés, játszana, aztán nehezen 6-ig valahogy alszik. A napi program meg szinte csak a játékból áll, mivel szerintem egyre okosabb lesz és minden érdekli, ezért nem hajlandó aludni, pedig olyan fáradt, hogy majd kiszédül az etetõjébõl, de ordit, ha hozzáér a háta az ágyhoz. Nehezen birkózom vele, de kitartást ajánlok Neked id. Üdv. 7 hónapos picilány anyukája

4 hónapos kislányom hajnali fél ötkor felkel, és nem tud visszaaludni, kb másfél két órán keresztül. Mit tegyek?

Attól függetlenül van ez így, hogy éjszaka felébredt-e még szopizni, vagy sem. S?t rosszabb esetben ugyanezt csinálja éjjel egykor. Nem sír, hanem játszik, gügyög, beszélget kb másfél órán keresztül...

Legjobb válasz: Az én lányom ugyan ezt csinálja, mondjuk õ átalussza az éjszakát, este 9-kor alszik és reggel fél 5 körül ébred. Én az figyeltem meg, hogy ha azonnal "reagálok" arra, hogy fel fog kelni, tehát még csak nyögött egyet v. forgatja a fejét, gyorsan kiveszem az ágyból és már teszem is cicire, akkor szopi közben visszaalszik. De, ha beelõz:-) és már a szemeit is nyitogatja, akkor abból nem lesz visszaalvás csak másfél v. 2 óra múlva. Akkor viszont már én nem tudok visszaaludni...Szóval elõzd be a kiscsajt, hátha szunyál még egy kicsit.:-)))

Az én lányom ugyan ezt csinálja, mondjuk õ átalussza az éjszakát, este 9-kor alszik és reggel fél 5 körül ébred. Én az figyeltem meg, hogy ha azonnal "reagálok" arra, hogy fel fog kelni, tehát még csak nyögött egyet v. forgatja a fejét, gyorsan kiveszem az ágyból és már teszem is cicire, akkor szopi közben visszaalszik. De, ha beelõz:-) és már a szemeit is nyitogatja, akkor abból nem lesz visszaalvás csak másfél v. 2 óra múlva. Akkor viszont már én nem tudok visszaaludni...Szóval elõzd be a kiscsajt, hátha szunyál még egy kicsit.:-)))
Kisfiam is játszik, forgolódik éjszaka, de nem reagálok rá, mert akkor rögtön azt akarja, hogy vegyem fel.Õ 5, 5 hónapos és este 9-tõl hajnali 3-ig ált-ban alszik , utána jön nála a játszóidõ.Általában hajnali 5-6 között eszünk elõszõr utána visszaalszik 1-1, 5 órara.Viszont ma hajnali 4 -kor ébredt és kis forgolódás után csak 7-kor kelt fel!Teljesen meglepõdtem.Nem hiszem hogy tudnánk ez ellen tenni, nekik így jó.Ha nem sír, akkor hagyom játszani.Remélem segítettem és megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerkõcöm játszik éjszaka.:)

Tisztelt doktor úr! Kb. 3 napja bőséges, sárgás, vízszerű folyásom van. Viszket is a hüvelybemenet és talán már körülötte is. Mivel van egy 4, 5 hónapos kislányom és még szoptatok, olyan megoldást kellene találnom, ami nem befolyásolja a szoptatást. Sajnos

Tisztelt doktor úr! Kb. 3 napja bőséges, sárgás, vízszerű folyásom van. Viszket is a hüvelybemenet és talán már körülötte is. Mivel van egy 4,5 hónapos kislányom és még szoptatok, olyan megoldást kellene találnom, ami nem befolyásolja a szoptatást. Sajnos az orvosomhoz egy hét múlva kaptam időpontot. Addig ez elég kellemetlen. Most 2 napja Vitagyn C-t használok, még ezen kívül mit lehet tenni? Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül, pusztán a tünetek leírása alapján sajnos magam sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül, pusztán a tünetek leírása alapján sajnos magam sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!