Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapos hajnali (30 db)

4 hónapos kisfiam még mindig többször felébred éjszakánként, hajnal egytől kétóránként és eszik is. ötletek a továbbalvásához vagy legalább az egyszeri ébredéséhez?

már teljesen ki vagyok borulva, nem tudom magam kipihenni rendesen. anyatejes, de az utolsó kajcsija, amit 9.30kor kap, az már tápszer, elég b?ségesen.

Legjobb válasz: Szia. Hááát, ha ilyen típusu a kisfiad, akkor csak türelem, azt tudom mondani. Az enyém is ilyen volt, 10 hónapos koráig egyetlen átaludt éjszakánk sem volt, éjjelente is 3-6-szor ébredt (nem evett, de akkor is felébredt). Most 11 hónapos, már látom az alagút végét, kezd néha 8-9 órákat aludni ébredés nélkül. De még mindig kevés, mert kb. 4-5 naponta "produkálja" ezt. :)

Szia. Hááát, ha ilyen típusu a kisfiad, akkor csak türelem, azt tudom mondani. Az enyém is ilyen volt, 10 hónapos koráig egyetlen átaludt éjszakánk sem volt, éjjelente is 3-6-szor ébredt (nem evett, de akkor is felébredt). Most 11 hónapos, már látom az alagút végét, kezd néha 8-9 órákat aludni ébredés nélkül. De még mindig kevés, mert kb. 4-5 naponta "produkálja" ezt. :)
Babádnak most ilyen igénye van, anyuka persze kész van !! Én is szopiztatok éjszaka, nekem 7 hónapos a babám és szint úgy kész vagyok! Én nam vagyok híve a sírni hagyni módszernek, de nálam javúlt a helyzet, amikor du. 5, 7, 9 órakor szopiztatam és így éjszakára több táplálék volt a bendõjében.Biztos fog változni, amikor majd mellé táplálsz, mondjuk este 7 körül valami babypapit.Mi már ettük a 4 hónapos kortól adható kajákat. Lehet a fogacskája is ( Viburcol kúp/ chaomilla vulgaris golyók )Kitartást neked!!
Nekem 4 és fél hónapos a kisfiam, csak anyatejes. Õ olyan 3 hós kora után kezdte el, hogy 2x - 3x is ébredt és szopizott éjszakánként. Amit én kipróbáltam és bevált, az a Sinlac rizspép, ettõl simán végigalussza az éjszakát. Próbáld meg, hogy fürdés elõtt adsz neki egy adag Sinlacot ( receptre kb. 1300 Ft egy dobozzal ), fürdés után pedig kapja a megszokott tápszert. Egyébként én nem minden nap adom neki, csak akkor ha már nagyon kimerült vagyok és szeretnék éjszaka többet aludni.

Mit csináljak, hogy 4 hónapos babám ne hajnali 5-kor kelljen? Egyszerűen nem alszik vissza. Most este 9-kor teszem le. Más is van ezzel így?

Legjobb válasz: örülj neki, hogy végigalussza az éjszakát :) amúgy nekem 6 hós a kislányom, idáig este fél 9-tõl aludt reggel 8-ig, de már kb. 2 hete õ is hajnali 5-6 körül kel. Hamarabb megéhezik. Szerintem ez van a Te piciddel is. Én gyorsan kikapom az ágyból, cicire teszem és õ is én is vissza alszunk a nagyágyban :)

örülj neki, hogy végigalussza az éjszakát :) amúgy nekem 6 hós a kislányom, idáig este fél 9-tõl aludt reggel 8-ig, de már kb. 2 hete õ is hajnali 5-6 körül kel. Hamarabb megéhezik. Szerintem ez van a Te piciddel is. Én gyorsan kikapom az ágyból, cicire teszem és õ is én is vissza alszunk a nagyágyban :)
Szia! Hú, hát nem lehet könnyû. Talán nappal alszik sokat. Én még egész kicsi korában ha sokat aludt nappal finoman felébresztgettem, aztán ha nyûgös álmos volt letettem, de hamar ráált, hogy nappal legyen virgonc, hamar ádalusta az éjszakákat. Próbáld finoman apránként átállítani. Nekem bejött. Sok sikert.
nem igazán értem, hogy mit vársz? milyen receptet? szerintem kb. semmit nem tudsz ezzel tenni. majd változik, majd lesz jobb is. most ez van... ennyi idõsen nálunk is PERCRE pontosan ébredt 12-kor, 3-kor, 6-kor, stb... ez ilyen... mi is 5kor nekiállunk játszani, mókázni, indul a nap... aztán 9körül persze kidõl, olyankor van egy kis pihi nekem is, de aludni én olyankor már nem tudok
A kérdező hozzászólása: De most tényleg, segítene valaki?
A kérdező hozzászólása: Utólsónak üzenem, õ se különb, mivel nem a kérdésre válaszolt.
Nem ártana akkor értelmesebben felrakni a kérdést!!!
A kérdező hozzászólása: Hajnal ötig õ éppen ötször kell, nem alszik addig egyfolytában, és mind az ötször eszik is, tehát nem azért kell fel mert éhes, mivel 7-kor szik legközelebb....
az enyém is 5-kor kel. csak amúgy 8 hós, nem 4... és mégis. és én nem alszom napközben, mert szerintem ebben semmi durva nincs. ja, és amúgy még 1-2-szer fent van az éjszaka folyamán (pár percre csak, épp csak hogy igyon)
Egyet értek az elõttem szólóval! S ha nincs senki más, aki felkelhet néha helyetted, akkor aludj nappal, amennyit csak bírsz! A krónikus fáradtság nem szokott jókor jönni, próbáld ezt elkerülni! Házimunka stb. passzold át egy pár hétig valakinek, hogy tudj pihenni nappal. Ha nincs kinek, akkor is hagyd késõbbre a lényegtelenebb dolgokat, most a pihenés fontosabb, pláne ha szoptatsz még! Elhiszem, hogy végtelennek tûnik a dolog, kb. 3-4 hónap kevés alvás (aki nem szokott hozzá) elsõ gyerkõcnél sokkoló tud lenni. De tényleg csigavér! El fog ez múlni! :-D
Más is, igen. 4 hónapos baba még nagyon kicsi! Elõfordul ritkább esetben, hogy átalusszák ilyen kicsin is az éjszakát, de ez tényleg nem gyakori. Amit tehetsz: LÉGY TÜRELEMMEL! El fog jönni az az idõ, amikor végigalhatjátok az éjszakát. Ha nem bírod, akkor próbálj nappal te is aludni vele egy kicsit! Vannak szülõk, akik 10-11 után rakják le a kicsit, de én nem vagyok ennek híve, mert a késõn fekvéshez jobban hozzászoknak, s arról nehezebb leszoktatni õket. Én is beleestem anno egyik gyermekemmel ebbe a hibába. Nekem három van. A kicsi baba, mindaddig fel fog kelni éjszaka, amíg nem tud annyit enni este, ami tápanyagban kitart neki reggelig. Majd, ha többet fog enni, akkor van esély, hogy tovább aludjon. Visszaalvás...hm... ez babafüggõ. Lehet trükközni. Nálam az vált, be, hogy szopizás után visszaraktam. Tök csönd az egész házban. Majd én is visszafeküdtem, s õ ezt látta (mellettem volt a kiságya). Akárhányszor játszani, kommunikálni, éberkedni akart volna, én nem reagáltam rá. Általában bejött a trükk, és õ is visszaaludt. Persze azért az is elõfordult, hogy keservesen sírni kezdett, na ekkor persze azért felkeltem hozzá. Itt is a türelem, ami a legfontosabb! Készülj fel, mert van gyerkõc, aki nagyon sokáig nem alussza végig az éjszakát. Az én elsõ fiam 2 (!!) éves koráig kelt fel minden éjszaka hajnali 4 körül. A másik 2 babánál már rutinosabb voltam.
Ha ilyen sokszor eszik (feltételezem szoptatsz még), akkor az is lehet, hogy nem eléggé tápláló a tejed. Hiába szopizik, az olyan neki mint a víz, csak átmegy rajta. De nem tudom, így tényleg nehéz segíteni. Másik megoldás: Kevesebbet aludjon a baba nappal. Relatív ez is persze, hogy mennyit. De ha teljesen felborult a napja, s összekeveri az éjszakát a nappallal, akkor fel kell kelteni nappal, ha már túl sokat alszik (?). Pár nap után talán átáll. Valszeg azonban az van, amit írtak már, hogy még nagyon kicsi a kicsi. Idõ kell neki, hogy megszokja ezt a földi életet.

Éjszakai ébredés, hajnali vergődés, meddig? 4 hónapos

Sziasztok! 4 hónapos anyatejes babám van,születése óta alszik este 7-8 között,azonban éjfél körül és 3 körül felébred enni (ami nem gond,mert megetetem,5-10 perc alatt és már alszik is tovább). Azonban 5-kor újra fent van,rosszabb napokon fél 5-kor,akkor is,ha előtte mondjuk fél 4-kor evett,és vergődik félálomban,onnantól kezdve 10-15 percenként ébred,pedig látom rajta,hogy még álmos.Ilyenkor van,hogy még 6-ig,7-ig visszaalszik,de nem folyamatosan,hanem 10 perces megszakításokkal.Hogyan lehetne kitolni a reggeli ébredést?Ha legalább 6-ig aludna vergődés nélkül,az már nagyon jó lenne..Próbáltuk már az esti fürdetést is kitolni (7-kor fürdik) de nem lehet,mert addigra már nagyon fáradt,nem is kell sokáig altatni,mert nagyon gyorsan elalszik az esetek nagy részében.Fog ez valaha változni?Vagy örökké kukorékolni fog hajnalban?Órát lehetne igazítani hozzá,csak sajnos így én sem alszom túl sokat.Szívesen fogadom a tanácsokat,ötleteket!

Legjobb válasz: 15 honapos koraig ilyen volt a fiam..nappal is legtobbszor 20 perceket aludt..a nappali alvasok hosszai szepen nottek ahogy teltek a honapok viszont az ejszakazas nagyon sokaig tartott(van akinel meg tovabb) aztan valami tortent es most honapok ota este fel tiz tiz korul alszik el reggel fel 9 korul en ebresztem..delbe fel 12 tol 3ig fel 4ig alszik..szinten ebresztenem kell..ugyhogy tippem nincs de legalabb tudod hogy nem vagy egyedul..es valtozni fog ne aggodj..addig is kitartas!

15 honapos koraig ilyen volt a fiam..nappal is legtobbszor 20 perceket aludt..a nappali alvasok hosszai szepen nottek ahogy teltek a honapok viszont az ejszakazas nagyon sokaig tartott(van akinel meg tovabb) aztan valami tortent es most honapok ota este fel tiz tiz korul alszik el reggel fel 9 korul en ebresztem..delbe fel 12 tol 3ig fel 4ig alszik..szinten ebresztenem kell..ugyhogy tippem nincs de legalabb tudod hogy nem vagy egyedul..es valtozni fog ne aggodj..addig is kitartas!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, hogy legalább változni fog...:) A környezetemben elég sok baba született az elmúlt idõszakban, de csak a miénk ébred ennyiszer, illetve ébred ilyen korán.Másoké vagy nem is ébred, vagy egyszer, de akié szintén 2-szer eszik még, az utolsó evés után még alszik legalább 3-4 órát reggel 7-ig, 8-ig.
szia. mi fél 9 kor fürdetünk, (nyár óta, elõtte 7kor volt) elõtte ha álmos alszik fél órát-órát. 9ig végzünk, ölbe veszem szoptatni, már alszik fél 10kor, de csak 10kor rakom ba a kiságyba. 5ig 6ig alszik. :D 3, 5 hós


Bocs, délután alszunk együtt, délelõtt egyedül szunyál.
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm. remélem tényleg le fogom tudni szoktatni róla, de én örülök, hogy ott van mellettem.
5 hósak vagyunk.Kisfiam 5.30 fele kel fel, (eszünk még éjszaka 1x).Ekkor szoktam magam mellé venni, ill.közénk, szopizik és még szunyálunk 7-7.30-ig.Ha megszokja, majd le is szokik róla. Én nem, fogok ebbõl problémát csinálni, ha nagyobb korába átjön hozzánk.
Utolsó voltam:nappal mindég a franciaágyon alszik, délelõtt meg együtt alszunk.Éjszaka a kiságyba van, sosem problémázott miatta, hogy este beletettem.
A tapasztalat szeerint azok a gyerekek is "átsurrannak' a szülõk ágyába akiket nem így 'neveltek'.Én ezt úgy oldottam meg hogy este lefekvéskor picit bebújok az ágyukba.Ilyenkor még sok 'fontos' dolgot 'megbeszélünk'.
5hós a babám, én nagyon vigyáztam hogy ilyen ne legyen. Sajnos tapasztalat hogy késõbb gondok adódnak belõle. Én 11éves koromig átsurrantam anyuék közé.... Valamikor úgy hogy nem is emlékszem rá. Õk is így kezdték ahogy te leírtad, de nem volt szívük másként tenni.Kislányom a születése óta külön szobában alszik, a saját ágyában, igaz az elején bent aludtam egy matracon én is, de nem vettem magam mellé csak amíg szopizott, utána vissza a kiságy. Most már éjjel nem kel, este8-reggel7ig alszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotok. sajnos olyan hulla vagyok, megpróbálok jobban figyelni erre

Mi változhatott? 4 hónapos kisfiam 1 hónapja újra enni kér néha hajnalban

4 hónapos kisfiam 3 hónapos kora óta újra vagy nem vagy csak nehezen aludja végig az éjszakát. El?tte jól beállt, hogy 6-7-kor kelt, és 5-ször evett egy nap. Azonban 1 hónapja felkel néha 4-5 fele és akkor is enni kér, így sokszor újra 6-szor eszik (tápos). Néha sikerül cumival visszaaltatnom, de nem mindig. Mi változhatott? Rendesen hízik, nem hinném, hogy a táp mennyiségét kellene növelnem.

Legjobb válasz: Ugyan így voltunk mi is. Addig átaludta az éjszakát, majd egyre korábban ébredt. Elöször 5-kor, majd 4-kor, és végül már 3 óránként szopizott, mint újszülött korában. A mai napig 1x minimum kel, de inkább 2x, ha jön a foga akkor óránként. Kitartás! Az én kislányom most 8 hós.

Ugyan így voltunk mi is. Addig átaludta az éjszakát, majd egyre korábban ébredt. Elöször 5-kor, majd 4-kor, és végül már 3 óránként szopizott, mint újszülött korában. A mai napig 1x minimum kel, de inkább 2x, ha jön a foga akkor óránként. Kitartás! Az én kislányom most 8 hós.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a biztatást :)
A babák korszakosak, nem rontasz el semmit:-) Lányom is volt, hogy végigaludta az éjjelt, már egész kis korában, aztán kelt egyszer, aztán megint nem, majd kelt 3X, majd megint nem, most kétszer, és ujabban csak egyszer, és már 7 hós.. Nem lehet tudni, fejlõdési szakaszok, vagy mocorog a foga, és arra éberd fel, vagy ki tudja... Ne félj, ha kér, adj neki nyugodtan:-)

Kisfiam 4 hónapos. Pár hete éjszakánként ugyan abban az időben felébred. Éjjel 1- kor és hajnal 4-kor. Mit tegyek?

1-kor csak adok egy cumit neki és alszik is tovább.4-kor pedig elkezd sírni, ki kell venni az ágyból és nagy nehezen vissza alszik. Próbáltuk, hogy nem vesszük ki, de akkor nem hagyja abba a sírást. Nagyon fárasztó már,bár tudom,hogy van akinek rosszabb.

Legjobb válasz: Szia! Az enyém is csinálta, a Suttogóban olvastam egy jó tippet, hogyan kell leszoktatni róla. Nekem bejött, próbáld ki te is. Ha pont ugyanabban az idõben kel mindig, akkor valószínûleg nem éhes, csak egy kialakult rossz szokás. Csináld azt, hogy egy órával korábbra beállítod az órát, és akkor felkelted. pl. éjfélkor, akkor hamarabb visszaalszik, és egy óra múlva nem fog felkelni. Tudom, tisztára õrültségnek tûnik, de nálunk mûködött! 3 napig csináltuk, aztán nem kelt fel többször. Egyébként meg is etetheted ilyenkor, cicin elõbb elalszik.

Szia! Az enyém is csinálta, a Suttogóban olvastam egy jó tippet, hogyan kell leszoktatni róla. Nekem bejött, próbáld ki te is. Ha pont ugyanabban az idõben kel mindig, akkor valószínûleg nem éhes, csak egy kialakult rossz szokás. Csináld azt, hogy egy órával korábbra beállítod az órát, és akkor felkelted. pl. éjfélkor, akkor hamarabb visszaalszik, és egy óra múlva nem fog felkelni. Tudom, tisztára õrültségnek tûnik, de nálunk mûködött! 3 napig csináltuk, aztán nem kelt fel többször. Egyébként meg is etetheted ilyenkor, cicin elõbb elalszik.
Szerintem etesd meg. Legalábbis én azt szoktam, és az én kisfiam már 9 hónapos.
Szia!Nálunk ugyanez van, 5 hónapos koráig átaludta az éjszakát a kislányom, aztán jöt egy torokgyulladás, és azóta kétszer fenn van éjszaka, ugyanakkor mint nálatok, 1-kor és 4 körül :-))) Mi egy kis szopizással oldjuk meg a dolgot, pár korty után visszaalszik. Biztos van akinek más a véleménye ezzel kapcsolatban, de én próbálom rábízni a dolgot, egyszer majd csak végigalussza az éjszakát, amikor már nincs szüksége, tejcsire, vagy ha elég másféle kaját eszik napközben, és tele lesz a pocija teljesen. Türelem, kitartás!

Tegnap kapta meg a kisfiam a 4 hónapos oltást, hajnalban 38, 5 lett a láza, adtam neki Germicid kúpot. Kb 5 percig volt bent, utána bekakilt. Felszívódhatott a kúp ennyi idő alatt?

20 perc után újra mértem neki, akkor 38,1 volt, most elaludt, nem keltem fel azért hogy újra mérjem. Milyen időközönként kell beadni a kúpot? Ti hány fokos láztól szoktátok adni?

Legjobb válasz: A kakiban nem láttad a kúpot? Ha még mindig lázas akkor sajnos nem szívódott fel :( 38 felett adj neki lázcsillapítót a kúptól a fájdalma is enyhül szegénykémnek.Ha felébred mérd meg újra és ha lázas nyugodtan adj neki kúpot. Alvás közben nézegesd a homlokát nehogy nagyon magas láza legyen,a szuri helyét pedig borogasd neki.

A kakiban nem láttad a kúpot? Ha még mindig lázas akkor sajnos nem szívódott fel :( 38 felett adj neki lázcsillapítót a kúptól a fájdalma is enyhül szegénykémnek.Ha felébred mérd meg újra és ha lázas nyugodtan adj neki kúpot. Alvás közben nézegesd a homlokát nehogy nagyon magas láza legyen, a szuri helyét pedig borogasd neki.
ha kijött a kúp akkor nem szívódott fel. 38, 5 felett adhatod, 4 órát várj
A kérdező hozzászólása: Nem láttam a kúpot, de ennyi idõ alatt nem hiszem hogy felszívódott. Borogatom a combjait, a jobb combja a szuri helyén kicsit duzzadt, de nem vészes...remélem lemegy neki, nagyon aggódós vagyok, elsõ baba, elsõ láz:) :(
LÁtnod kellett...ha nem láttad akkor bent maradt, csak nem értem hogy ..megnézted egyáltalán rendesen?
esetleg ha van otthon panadol szirupod, az biztos, hogy felszívódik. nekünk nagyon bevált. nálunk is 2 hete volt a 4 hós szuri, 38, 7 volt popsiban panadolt adtam 3, 5 ml-t 30perc után már 38, 1 volt popsiban. (ezek nem levont értékek)
Nap közben mikor alszik?
A kérdező hozzászólása: Ébred 8 körül. Délelõtt alszik kb. 1.5 órát, korda délután szintén van egy másfél órás alvászat, késõ délután már csak háromnegyed óra, este fürdés után még egy fél óra. Szerinted sok az alvás napközben?
Nálunk az elsõ fiunk produkálta ezt kb 2 hónaposan úgy 2-3 hétig, de õ hajnali 3-ig volt fenn. Bármit tettem, nem változott semmi. Aztán egyszer csak fél 10-tõl aludt reggel 9-ig.
Én azt nem értem, fürdés után miért teszed le arra a fél órára? Akkor már rendesen le kéne fektetni. Vacsora, tápszer/vagy cici, és akkor kéne elaludnia. Mikor van a késõ délutáni 3/4 óra?
A kérdező hozzászólása: 5-6 óra körül. Nem teszem le. Egyszerûen elálmosodik. Nem is altatom el, õ alszik el Magától. Játszom vele, elkezdi dörzsölgetni a szemét, arcát és 5-10 perc múlva elalszik. A legfõbb probléma az, hogy kevesebbet eszik napközben, mint eddig és az utolsó étkezés csúszik bele a késõ estébe.

4 hónapos kisfiam mostanában hajnalban nagyon nyűgös és megfeszülve sír. Kicsit hasmenése van és sokat büfizik napközben. Látszik már a fogkezdemény de nem piros az ínye. Lehet hogy a foga miatt vannak ilyen tünetei?

Legjobb válasz: Hát az én kislányomnak ilyen tünetekkel derült ki a tejallergiája + az arcán apró kiütések (ekcémaszerû) volt rajta. Nincs ilyen a bõrén?

Hát az én kislányomnak ilyen tünetekkel derült ki a tejallergiája + az arcán apró kiütések (ekcémaszerû) volt rajta. Nincs ilyen a bõrén?
A kérdező hozzászólása: van pár pötty az állánál, de õ nem kap tejet tápszeres baba. esetleg a tejpép? van benne tej? amúgy az orvos szerint a rotavírus elleni szérumot elõzõ héten kapta meg és hogy attól van ilyen tünete. bár megmondom õszintén megkérdõjelezem ezt a diagnózisát. neked hogy derült ki hogy tej alergia?
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál. A tejpép lehet, sõt a tápszer is (ha ez a baj). Mi direkt tejallergiás tápszert kapunk. Nálunk ezek a tünetek voltak, aztán vércsíkos volt a széklet, és ekcémás foltok is lettek, bár az ekcémára a doki azt mondta, hogy valószínû a tojástól van (akkor még szopizott, és én ezután nem ehettem tojásos és tejes dolgokat). Mikor semmi tejet tartalmazó dolgot nem kapott, akkor a tünetek megszüntek, állítólag nagy valószínûséggel kinövi. Nektek mit mondott az orvos?

Mitől van, hogy a 4 hónapos kislányom hajnalban óránként, 1, 5 óránként eszik, még ha van is tejem rendesen? Mit tegyek, hogy ne egyen ilyen sűrűen?

Napközben, ahogy reggel lesz, visszaáll a 3 óránkénti evésre éjjelig. És hajnalban már óránként eszik, pedig már én is eszem éjjel, hogy er?sebb legyen a tejem, de már az sem segít.

Legjobb válasz: Az én lányom már másfél éves, de ugyanezt csinálta, meguntam, igaz inkább kifáradtam és tápszert adtam neki este majd cumit és onnantól kezdve végig aludta az éjszakát. Elképzelhetõ az is, hogy csak a testközelséged hiányzik neki vagy fél a sötétben, a fiamnál ez volt.Ha sok a tejed érdemes lefejni és azt adni az utolsó evésnél, csak az a baj, nem biztos elfogadja leközelebb a melledet, sajnos csak türelemmel tudod megoldani ha egyiket sem vállalod, mert mindennek megvan a maga hátulütõje.

Az én lányom már másfél éves, de ugyanezt csinálta, meguntam, igaz inkább kifáradtam és tápszert adtam neki este majd cumit és onnantól kezdve végig aludta az éjszakát. Elképzelhetõ az is, hogy csak a testközelséged hiányzik neki vagy fél a sötétben, a fiamnál ez volt.Ha sok a tejed érdemes lefejni és azt adni az utolsó evésnél, csak az a baj, nem biztos elfogadja leközelebb a melledet, sajnos csak türelemmel tudod megoldani ha egyiket sem vállalod, mert mindennek megvan a maga hátulütõje.
ha van rendesen tejed és jóllakott, akkor ez szerintem csak rossz szokás, meg kellene próbálni megnyugtatni. felvenni, majd egy-két perc után visszatenni a kiságyba, ha nem sír. Esetleg cumit adni a szájába, ha elfogadja, lehet hogy csak szopizna egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm a válaszokat. Az az igazság, hogy próbáltam mindent. Amikor hallom, hogy felkelt, az az elsõ, hogy odaadom a cumit neki. 1x-2x nyerek vele esetleg fél órát, aztán megint sír, és addig, amíg nem adok neki cicit. Lefejni nem fejem le, mert nem fogadja el a cumisüveget akármennyire éhes. Ez a "hobbi" kb. két hete van nála. Eddig bevált az éjjeli evés, most már nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!