Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapja tabit és 1 hónapja (4 db)

Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

4 hónapja szedek tabit és 1 hónapja csak én védekezem. Kb. 1 hétig hányingerem volt és a havim sem olyan volt mint szokott lenni. Megijedtem, h terhes vagyok, csináltam 2 tesztet 1 hét szünettel. Mindkettő negatív lett. Hihetek nekik?

Legjobb válasz: Nem hiszem,h babás lennél.A tabit arra találták ki,h védjen,,és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív,így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi,ami ógy jelentkezik,h babás vagy,inkább csak olyan barnázgatás,és 1-2 nap.

Nem hiszem, h babás lennél.A tabit arra találták ki, h védjen, , és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív, így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi, ami ógy jelentkezik, h babás vagy, inkább csak olyan barnázgatás, és 1-2 nap.
Mi jelent az, hogy csak te védekezel? Ha rendesen szedted a fogamzásgátlót, akkor nem lehetsz terhes... elvileg. Ha továbbra sem vagy nyugodt, menj el orvoshoz!
Szerintem hihetsz neki, nem vagy terhes. Annak a bogyónak az a dolga hogy megakadályozza a teherbeesést(elvileg).De azért menj el egy dokihoz nézetessd meg magad.

Most akkor hogy vannak a napok? Sensonette tabit kezdtem el szedni a menzeszem 4 napjától, kivártunk a 7 napot és a 9. napon szexeltünk másnap elmentem az orvoshoz, de azt mondta 1 hónapot várnom kellet volna, de a betegtájékoztatón 7 nap van.

És mikortól látszik hogy terhes vagyok-e? 2 hét után látszik a teszten úgy tudom, és 3 hét mulva tudom meg hogy ha nem jött meg. De akkor már nem kés?? Még lehet tablettával védekezni utána? Vagy csak abortusz?

Legjobb válasz: Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót és 4 napja kellett volna megjönnie. A kimaradás lehet a tabi elhagyása miatt?

Teszt nega, h?m 37.1! Összezavarta a szervezetemet a bogyó elhagyása?

Legjobb válasz: Én mióta abbahagytam (január) már 2szer nem jött meg, vagyis 3szor, mert most a baba jön! :-) Simán összezavarhat, hallottam már olyat is, hogy vkinek utána 8 hónapig nem jött meg! ha újra kezdhetném, biztos nem tömném magam ilyenekkel...

Én mióta abbahagytam (január) már 2szer nem jött meg, vagyis 3szor, mert most a baba jön! :-) Simán összezavarhat, hallottam már olyat is, hogy vkinek utána 8 hónapig nem jött meg! ha újra kezdhetném, biztos nem tömném magam ilyenekkel...
A kérdező hozzászólása: Hát én sem szedem többet az biztos. Köszönöm a választ :)
Szia! Lehet, hogy a tabik, mikor én abbahagytam decemberben, akkor az óramûpontos 28 napos ciklus 34 napos lett, aztán áprilisban már nem jött meg és jön a babó :-) Drukkolok!
szia én októberben hagytam abba, és novemberben a mensi helyett a baba jött :D 28hetes kismama
Szia. Én 3 hónapja hagytam abba. Az elsõ hónapban 31 napra megjött, aztán utána 42-re. Egy rakás tesztet csináltam, de persze mind negatív lett. A hõm nekem is végig magas volt, 37 fölött, de sajna babó az nem volt sehol. Ráadásul hiába próbálkoztunk mert peteérésem sem volt! :( Most nagyon várom, mi lesz a harmadik hónapban, lesz e baba?! Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, ha elõrõl kezdhetném én sem szednék be egy szemet sem!!!!!!
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz! Soha többé nem akarom fogamzásgátló tabit szedni, nekem is annyira bezavart, hogy 2, 5 hónapig nem jött meg, aztán dokihoz mentem, aki szintén bogyókkal beindította a dolgot. Akkor rendezõdni látszott 2 ciklus erejéig, végül magától állt be. Ez már közel 8 hónapja. Most elõször érzem úgy, hogy stabilizálódik a dolog, viszont már nagyon szeretnénk a párommal gyereket, és nem értem, miért nem jön össze?
Így van, lányok! Nekünk összejött a baba, de én is vártam a peteérésre 2, 5 hónapot! Tudom, milyen az! Fel is szedtem 6 kilót, ahogy abbahagytam a tabit... Megtaláljuk a módját a védekezésnek, ha majd arra kerül a sor, de az biztos, hogy én soha többet nem támogatom ezzel se a Richter-t, se a Schering-et, - amik belõlünk élnek, a bogyófogyasztó nõkbõl származik a profitjuk 70%-a! Hát rajtam többet nem keresnek... Érdekesek az orvosok is, azt egyik sem mondja elõre, hogy a tabi elhagyása után mi várható... :-// Fel a fejjel!!!
Jah, 1. válaszoló voltam...
Szia! Én 2 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót! És nekem is az elsö honapban a 27.dik napra jött meg és csak egy fél napra nagyon kevés volt! Most pedig a 26.dik napra és szintén fél napra csak mert már mulik el!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!