Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapja és 2 hetente mindig (3 db)

4 hónapja szültem, és 2 hetente mindig megjön. Ez normális?

A 6 hetes controllnál a dokim felírta a Cerazette fogamzásgátlót.Azt mondta,amíg ezt szedem nem is fog megjönni.Hát rá 2 hétre megjött és 2 hétig tart.És ez így van már 3 hónapja.Ez a fogamzásgátlótól lehet?Amíg nem szedtem,tehát a szülés utáni els? 6 hétben is kétszer megjött.Nagyon zavaró,hogy szinte állandóan megjön!F?leg,hogy ilyen sokáig tart.Terhesség elött max 4 napig menstruáltam.Hagyjam abba a gyógyszert?Ha abbahagyom teherbe lehet esni?Most még dokihoz se tudok elmenni,mert meg van,így meg nem vizsgálhat meg.

Legjobb válasz: Én azért elmennék, vagy legalábbis felhívnám, mert ha nem is vizsgál meg, azért gondolom, már nem kezdõ,és találkozott ilyen esettel. Lehet akkor azt mondja, hogy azonnal hagyd abba, vagy felír valami mást. Vagy lehet hogy azt mondja, hogy ez most még természetes, mert most áll be. De azért a három hónap, már szinte rendszeresenek számít. Én nem hagynám, annyiban. Menj el! Sok sikert!

Én azért elmennék, vagy legalábbis felhívnám, mert ha nem is vizsgál meg, azért gondolom, már nem kezdõ, és találkozott ilyen esettel. Lehet akkor azt mondja, hogy azonnal hagyd abba, vagy felír valami mást. Vagy lehet hogy azt mondja, hogy ez most még természetes, mert most áll be. De azért a három hónap, már szinte rendszeresenek számít. Én nem hagynám, annyiban. Menj el! Sok sikert!
Miért nem használtok óvszert?
Szia! Nálam is pont ez a helyzet, bár nekem sokkal kevesebb volt, mint amikor rendeseden megjött. Én is a Cerazette-t szedem. Elmentem dokihoz a biztonság kedvéért, Uh-on megnézte, hogy semmi baj nincs, azt mondta nyilván a hormonok játéka:) Azért, hogy kizárd a bajt, szerintem szólj a dokidnak, hogy nézzen rád! Remélem semmi baj nincs! 14 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
Egy ismerõsöm is hasonlóan jáért, õ is Cerazett-et szedett, neki azt mondta a dokija, hogy a gyógyszer okozza, mert nagyon vékony tõle a méhnyálkahártya. Ezért egy-két hónapig kettesével kellett szednie a gyógyszert, ezalatt rendben volt. De mondta neki a doki, hogy ez csak rövidtávú megoldás, mert sokáig nem szabad ennyi hormont szedni egyszerre. Végül abba kellett hagynia a gyógyszert. Menj orvoshoz, és ha nem tud érdemi választ adni, akkor menj másikhoz! Mert ez nem normális semmiképp sem.
menj visza a dokihoz az lesz a legjobb ez nemnormális jobb ha a doki mond rá valamit
Tisztelt Hölgyem! Ebben az időszakban ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Ebben az időszakban ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!