Találatok a következő kifejezésre: 4 hónapja és (761 db)

Hogyha gyúrok 3-4-hónapig és utánna 1 hónapot kihagyok akkor megy le izom a testemről, vagyis csökken a mennyiség-e az izomnak?

Legjobb válasz: 3-4 hónap alatt ilyen hozzáállással talán nem is fog látszani a fejlõdés, ami utána lemenjen :D De hogy válaszoljak is - igen, meg fogod érezni. A növekedésed nem csak az edzéstõl függ, hanem a táplálkozási szokásaidtól is, és ha szarul kajálsz (ócska kaját, gyorskaját pl), akkor több, mint valószínû, hogy 1 hónap alatt a teljes edzésed kárba vész. Az izomépítés életmód, nem pedig kúra... ahogy a fogyás sem az.

3-4 hónap alatt ilyen hozzáállással talán nem is fog látszani a fejlõdés, ami utána lemenjen :D De hogy válaszoljak is - igen, meg fogod érezni. A növekedésed nem csak az edzéstõl függ, hanem a táplálkozási szokásaidtól is, és ha szarul kajálsz (ócska kaját, gyorskaját pl), akkor több, mint valószínû, hogy 1 hónap alatt a teljes edzésed kárba vész. Az izomépítés életmód, nem pedig kúra... ahogy a fogyás sem az.
ha megmarad a megfelelõ tápanyagbevitel, akkor minimális lesz.

4 honap es megszületik Ö, vannak megfogadni valo jotanacsok?

igazabol leginkabb az erdekelne hogy ruha vasarlasnal mekkor mereteket vegyek elsöre,ami 1 honapig jo lesz?utanna mar tudni fogom de elsöre vajon mekkora kell?parat vettem inkabb nagyobbat,62-t,es amire 1-2 honapos van irva de nem akarom hogy azert minden logjon.nektek melyik meret jött be az elejen?fiucska lesz

Legjobb válasz: Nekem kislányom van, és csak 56 osakat vettem amikor 8 hónapos terhes voltam, ahogy mindent megvettünk sajnos elõbb beindult a szülés, és kellett venni 50 esket mert 8 hónapra született tehát kissebb volt.De szerintem ha normál súlyú a kisbabád, akkor azért nagy lesz neki szerintem a 62 es.

Nekem kislányom van, és csak 56 osakat vettem amikor 8 hónapos terhes voltam, ahogy mindent megvettünk sajnos elõbb beindult a szülés, és kellett venni 50 esket mert 8 hónapra született tehát kissebb volt.De szerintem ha normál súlyú a kisbabád, akkor azért nagy lesz neki szerintem a 62 es.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanacsokat.akkor veszek nehany 56-t is.vegülis egy babanak ugysem alunk meg....meg legalabb 1 de lehet hogy 2-t is szeretnenk, sose ereztem magam ilyen jol mint most es sosem volam ilyen boldog mint most:)
Mi nagy babát vártunk és kicsi fiam végül 2900al született meg, egy héttel elõbb. Hát nem volt rá ruhám. Olyan volt mint egy kis lelenc lógott rajta minden:-D 3 hetes volt, mire belenõttünk az 54-be... Amit másként csinálnék még: nem indult be a tejem csak a 5. nap körül normálisan, nem vettem tápszert. Kellett volna, igaz csak egy-két napig, de rohanhattunk utána, szombat volt. Vegyél még a patikába Panadolt a fájdalmaidra vagy tejlázra, mert ha szoptatsz csak azt ehetsz. Egy csomó minden van, amit másként csinálnék, de ez szerintem mindenkinél változik. Sok sikert!
Mi jó pár 56-os ruhát vettünk, de biztos, ami biztos, vettem 62-est is. ( Már csak azért is, mert tudtam, hogy nem lesz idõm, energiám 1-2-3 hónap múlva ruhákat válogatni neki boltban.) Jó, hogy megvoltak ezek a nagyobb darabok, mert a kislányom 59 cm-rel született, úgyhogy az 56-os méretet ki is hagytuk.

Akinek sírós "hasfájós típusú" babája volt az első 3-4 hónapban és szinte az egyik napról a másikra elmúlt a sírás/hasfájás az hogyan zajlott le pontosan? Mármint egyik reggel felkelt és már nem volt sírós csak vigyorgott?

Én ezt nehezen tudom elképzelni. Sajnos az enyém most múlt 3 hónapos de még mindig egész nap sír.

Legjobb válasz: Hát azért nem teljesen múlt el azonnal, hanem mindennap csökkent a hasfájása egy kicsit, míg nem azon kaptam magam hogy egész nap el van és nem sír. Kitartás, nálunk 3 hónapig tartott.:)

Hát azért nem teljesen múlt el azonnal, hanem mindennap csökkent a hasfájása egy kicsit, míg nem azon kaptam magam hogy egész nap el van és nem sír. Kitartás, nálunk 3 hónapig tartott.:)
Hát a mi kislányunk 8 hetes koráig ordított, de mindig csak fürdetés után kezdte. Persze napközben is sírt, de nem egész nap, nálunk nem volt ennyire vészes. Sírva ringattuk apával felváltva álomba. 9. héttõl megváltozott minden, azalatt az 1 hét alatt maradt el a hasfájás, és onnantól átalussza az éjszakát.
Úgy vettem észre, hogy miután az éjszakai ciciztetésbõl visszafektettem, nem kezdett el forgolódni meg nyávogni, ahogy addig a hasa miatt. Majdnem 4 hónapos volt.
Az én fiam nem soká tölti a 4. hónapot és nála is kb. 3 hónapos korára múlt el.De nem egyik pillanatról a másikra.Fokozatosan.Onnan vettük észre, hogy ritkábban kapott BioGaia cseppeket (én ezt használtam, egy csodaszer!!!)és nem viselte meg.Aztán kb. 1-1, 5 hét múlva teljesen abba hagytuk az adását és minden rendben volt.Ha most ordít, az már csak hiszti, teljesen másképpen sír és nem gubózik össze szegényke a pocakfájása miatt.Hidd el, nálunk igazi hasfájás volt, nem enyhe típusú.Én majd' megzavarodtam a gyerekkel, annyit ordított (és soha nem fáradt el benne) :(. Csak azt tudom mondani:KITARTÁS!!! :(
Az én fiamnál 8 hetes korában múlt el egyik napról a másikra. Elõzõ éjjel még keltünk a pocak miatt, aztán másnap reggel 9-kor ébredtem. Ránéztem az órára, és rohantam a kiságyhoz, hogy mi történhetett, él-e még... Békésen szundított. :)
Nálunk nem múlt el rögtön. Fokozatos volt, de gyors. Kb. 1 hét. Minden nap egyre kevesebbszer sírt.

Lett valaki babás missed ab vagy terhesség után kb 3-4 hónapjára és problémamentesen kihordta a babát?

Jovo hónaptól szeretnénk próbálkozni 3 hónap telt el missed ab óta nem egész 6 hetes terhesség volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)

Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)
Nekem 10 hetesen volt missed ab, a baba csak 8 hetes koráig fejlõdött. 3 hónapot pihentünk, utána próbálkoztunk. A 3. hónapban jött a Picúr. Remélem, továbbra is minden rendben lesz! Sok sikert Nektek is! 24 hetes kismama
Szia! Nálam úgyanígy volt kb. 6-7 hetes lehettem mikor elvetéltem és mûvi úton kellett befejezni. Rá 3 hónapra újra próbálkoztunk és egybõl megfogant a Kismanó! A terhesség elsõ 3 hónapjában szedtem a gyógyszert és problémamentes terhességem volt, utána pedig nagyon könnyû szülésem! Sok sikert Nektek is! Kívánom, hogy ilyen szerencsés legyél Te is! Egy gyönyörû 7 hónapos kisfiú Anyukája
sõt, mondják, hogy a mûtéti befejezés után sokkal tisztább lesz a méh, kevesebb probléma forrás van benn, így a mûtét után még könnyebben eshet teherbe az ember! úgyhogy sok sikert! ne aggódj semmin!
6 hónapot általában akkor mondanak, ha nagyobb terhesség szakad meg. Úgyhogy nyugodtan vágjatok bele, emiatt már nem szabad hogy gond legyen! Mielõbbi gyermekáldást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a bíztatást mindenkinek ! Nem is tudjátok mennyit segítettetek abban hogy bátrabban, optimistábban induljak neki és azt hiszem a hozzáállásom is nagyon fontos. Tudjátok van aki 6 hónapot mond de én addig nem bírom kivárni. Március is már a 4. hónap lesz. Hát remélem ezúttal nem kell rá sokat várnom és minden rendben lesz.
Szia! Elsõ vagyok. Azt mondják, hogy ilyenkor sokkal könnyebb teherbe esni, szerintem lehet benne valami, mert nekünk is elsõre sikerült, és még nagyon sokat olvastam itt akiknek hamar összejött a missed ab után! Drukkolok Nektek!! :)
halló, itt is egy sorstárt. nekünk 6 hetesen állt meg a fejlõdésben a pici, 8.héten mûtöttek meg. Rá 3 hónapra megfogant a kis élet, aki nagyon jól érzi magát! várjuk a találkozást! 17hetes
A kérdező hozzászólása: De jó !!!! Koszonom mindenkinek választ ! Gratulálok mindannyiotoknak a babákhoz jó erot és egészséget a babásoknak pedig ha eljon az ido konnyu problémamaentes szulést kívánok! Így mostmár bártabban vágok bele. Még megvájuk a menzit aztán márciustól rápróbálkozunk és ezuttal reménykedem hogy minden rendben lesz és nem kell újból hosszú hónapoknak eltelnie hogy pozitívat mutasson a teszt. Már nagyon vágyom hogy újból átélhessem azt a fantasztikus érzést hogy egy kis életet hordozzak a szívem alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom ! Reménykedem ...

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Multkor regisztráltattam magam anyám kérésére a munkanélkülibe de tervbe van hogy 1 megyével arrébb költözzek na most holnap lesz munka a környéken vagyis állás ha ott ledolgozok 3-4 hónapot és ahova akarok menni találok jó albérletet munkát?

Akkor mien lépéseket kell tennem? ahova szeretnék menni ottis bekel jelentkezek? + hol tudnám majd bejelenteni hogy elköltöztem meg ezeket az aproságokat? meg az ottani cégnek felkel majd az itteni munkanélkülivel vennie a kapcsolatot vagy az ottaninak az ittenivel?

Legjobb válasz: Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

Fogamzásgátlót szedek már 4 hónapja, és eddig mindig rendben, időben volt a mentruációm, kivéve az elején pár köztes vérzést, de azt mondta a doki, hogy az normális. De most pedig megjött úgy, hogy kb 2 hét múlva lenne esedékes. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.

Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam még, hogy esetleg megfázás miatt nem e lehetséges, mert ilyenkor fájni, görcsölni szokott a hasam , és ez most is így van.Bár abban reménykedtem, hogy a gyógyszer ezen is segíteni fog, hogy ne legyenek ájulásig tartó görcseim..
Felfázásra gondoltál, nem megfázásra (náthára), igaz? Mert attól lehet, esetleg szedsz valami más gyógyszert is? A görcsökre pedig általában jó szokott lenni a gyógyszer, én tényleg elmennék orvoshoz és megbeszélném vele ezeket a gondjaimat. Lehet, hogy gyógyszerváltást fog javasolni.
A kérdező hozzászólása: igen felfázásra.

Mitől nőne vissza a szemöldököm? A kozmetikus túl vékonyra szedte a múltkor (kb 4 hónapja) és nem nőtt vissza annyira vastagra mint volt. A ricinus olajat már próbáltam. Mi van még?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.

Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.
nekem a riciunostól visszanõtt, kb 2-3 hét múlva.
ricinus olaj
jahj ne haragudj, nem olvastam végig a kérdésed:D keress egy másik kozmetikust.
OFF : bocs, ez engem is érdekelne
van már szõrbeültetés is

A barátom kiment külföldre dolgozni 4 hónapra, és állandóan attól rettegek, hogy megcsal. Mit tegyek? Ti hogy bírjátok távkapcsolatban?

Tudom, meg kéne bíznom benne, és bízom is, csak ez olyan sok id?, és 3 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: bízz benne, mást nem tudsz tenni. ha szeretitek egymást és stabil a kapcsolatotok ezt az idõt kibírja.

bízz benne, mást nem tudsz tenni. ha szeretitek egymást és stabil a kapcsolatotok ezt az idõt kibírja.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz. Egyébként én 271km-re vagyok a barátomtól, és csak suliszünetekben (pl. nyáriszünet) találkozunk, de már 2 éve együtt vagyunk.
az én barátom most készül ki 1 évre külföldre dolgozni.És jelenleg még én se tudom hogy mi lesz hogy fogom kibirni.De elég erõsnek érzem a kapcsolatunkat szóval csak kibirjuk.4 éve vagyunk együtt. Es ilyenkor azt mondom hogy a gyenge szerelmet a távoltság kioltja az erõset biztosabbá teszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!