Találatok a következő kifejezésre: 4 hónap 12 (29 db)

Belarat szedek 4 hónapja, még hátravan 12 szem mesnsiig és ma reggel picit megjött. Mitől lehet ez? Másnak volt már ilyen? Mit csináljak?

Legjobb válasz: sya! én is Belarat szedtem és nekem is volt ilyen, igaz az elején, nem 4 hónap után, sõt volt, hogy nem jött meg!és számtalan mellékhatása volt mellette: pl.: szívnyomás, szédelgés ás fejfájás! De én szedtem tovább, mert nem híztam tõle, viszont, ha újra kezdenék tabit szedni tuti,hogy kivizsgáltatnám magam, hogy melyik a megfelelõ, mert nagyon sok van a piacon! Azt ajánlom neked is , ha nem volt kivizsgálásod!

sya! én is Belarat szedtem és nekem is volt ilyen, igaz az elején, nem 4 hónap után, sõt volt, hogy nem jött meg!és számtalan mellékhatása volt mellette: pl.: szívnyomás, szédelgés ás fejfájás! De én szedtem tovább, mert nem híztam tõle, viszont, ha újra kezdenék tabit szedni tuti, hogy kivizsgáltatnám magam, hogy melyik a megfelelõ, mert nagyon sok van a piacon! Azt ajánlom neked is , ha nem volt kivizsgálásod!
A kérdező hozzászólása: Sosem volt nekem mellékhatása.Mindig jól szedtem.Ugye terhesség kizárt?

Mit tennétek ha a férjetek bejelentené, hogy két nap múlva már nem dolgozik mert elege van, hogy 10-12 órát dolgozik? (3 hónapja kb. ). lakás hitelre van. Ez a második munkahely amit otthagy.4 hónapig én tartottam el őt meg fiunkat. ő heverészett

Legjobb válasz: Megmondanám neki, hogy elõször is, ha az egész családot érintõ döntést hoz, azt beszélje meg velem, és miután megállapodtunk, utána lépjen, másrészt meg csak akkor hagyjon ott egy munkahelyet, ha talált egy másikat, ami jobban megfelel számára,és oda rögtön át is mehet. Valószínûleg rosszul választott szakmát,és nem szereti, amit csinál, ez is lehet a baj. Iratkozzon be egy olyan tanfolyamra vagy hasonlóra, amihez kedvet érez, de azért el is tud benne helyezkedni. Ugyanakkor mindezt munka mellett: Te nem vagy köteles hosszútávon viselni annak következményeit, hogy õ nem találja önmagát (Tom a Született feleségekbõl, Az egy gáz alak...) És ha mégis újra munkanélküli lesz, nem "heverészni" fog, hanem akkor szépen megcsinálja a házimunka és a gyerekkel kapcsolatos teendõk oroszlánrészét. (Ha mindketten dolgoztok, ugye csak a fele jut rá.) 29/N

Okosan gondolkodnék. Mérlegelném, hogy én+gyerekem hogyan jönnénk ki legjobban, minden szempontból. Nem biztos, hogy csak úgy kidobhatod, nem derült ki a helyzeted a kérdésbõl. És az is számít, hogy a közös fiatok életében ez mennyire okozna törést. Jobb esetben egyezségre kellene vele jutni. Megbeszélni a családon belüli terhek elosztását, amiért vállalnia kell a felelõsséget. És azt, hogyha nem akar dolgozni, akkor mibõl képzeli a hitelfizetést. Ha nem dolgozik, sem tudsz mit tenni, akkor körülnéznék, hova tovább, mi a legjobb nekem+gyerekemnek. Hová tudnál menni, vannak-e szülõk, akik segítenek...stb. Rosszabb esetben, tehát ha anyagilag nem jönnél ki jobban, ha elküldöd, ha nem tudnád egyedül megoldani a gyerek eltartását+dolgozni is, tehát mégis csak a segítségére szorulsz, akkor nem tudod "kidobni", de akkor is tudnám, hogy amit vállalok, azt miért teszem, és szememet nyitva hagyva ez nem fog örökké tartani.
akkor közölném, hogy külön kassza, ennyi a rezsi, kérem a felét, gyerekre egy honapban x ezer megy el, ennek is kérem a felét, ha már ketten csináltuk, kaját meg oldja meg magának... ha ezt meg tudja csinálni, akkor ok, ne dolgozzon... (bár már én ott huznám a számat, hogy mi az hogy engem nem kérdez meg...már nnem csak saját magáért felelõs, hanem egy gyerekért is...)
Rakd ki a szûrét, ha õ nem megy te költöz egy rokonhoz, ha elfogy a pénze és nem lesz mit kajálni észbe kap.
Akkor szépen kidobod és mehet a pi**ába. Mi az, hogy nem tetszik? Ez nem hímringyó álom! Hol él? Örüljön, hogy egyáltalán van munkája! Persze majd te fogod eltartani, nem? Ha mindenképpen munkahelyet akar váltani, azt csak úgy teheti meg, ha másnap már biztosítva van az új munkahelye! Különben repülõõõõ:S Ez van. Link alak a férjed és nincs semmi kötelességtudata. Rakd ki, ha ezt így pofátlanul meg meri csinálni! 26.L
Elmagyaráznám neki, hogy az ember manapság örül ha dolgozik, akár mennyi is legyen az.Nem õ az egyetlen, nem fog belehalni.
Megmondanám neki, hogy elõször is, ha az egész családot érintõ döntést hoz, azt beszélje meg velem, és miután megállapodtunk, utána lépjen, másrészt meg csak akkor hagyjon ott egy munkahelyet, ha talált egy másikat, ami jobban megfelel számára, és oda rögtön át is mehet. Valószínûleg rosszul választott szakmát, és nem szereti, amit csinál, ez is lehet a baj. Iratkozzon be egy olyan tanfolyamra vagy hasonlóra, amihez kedvet érez, de azért el is tud benne helyezkedni. Ugyanakkor mindezt munka mellett: Te nem vagy köteles hosszútávon viselni annak következményeit, hogy õ nem találja önmagát (Tom a Született feleségekbõl, Az egy gáz alak...) És ha mégis újra munkanélküli lesz, nem "heverészni" fog, hanem akkor szépen megcsinálja a házimunka és a gyerekkel kapcsolatos teendõk oroszlánrészét. (Ha mindketten dolgoztok, ugye csak a fele jut rá.) 29/N
Rájött, hogy eltartottként is neki áll a zászló. Aki a mai világban ilyen indokkal otthagyja a munkahelyét, semmirekellõ, lusta disznó. Visszaküldeném az anyjához.
Felvilágosítanám hogy mi az élet. És mibõl eszik a család.
Azt mondanám, jó, akkor költözöl.
kiraknám a szürét.. mit képzel ez?


Az étrendben megvan a 2-2, 5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch?
A kérdező hozzászólása: Most beteg vagyok szóval most koplalás..de elõtte szerintem 1, 5- nél nemvolt több :S Jumbo professionalról mi a véleményed?
Az kevés volt akkor is, emeld 2, 5-re, de akár 3g-ra is és lehet, hogy a ch sem volt 5-6g*ttkg. Az a gond, hogy a tápkiegekben keresed a megoldást. Persze az is kell és akár a Jumbo is mehet edzés után, de jobb megoldás egy gyors tejsavó protein, pl vpx syngex és mellé dextróz (vagy supercarb fast esetleg vitargo ha van lóvé). A legfontosabb lenne a kaját rendbe raknod. Pl. reggelre zabpehely +protein, napközben 2, 5-3 óránként csirke-rizs-zöldség, edzés után ugye a protein+dextróz, majd rá 40-50 percre megint szilárd kaja, este meg sovány túró. Kis érdekesség:http://magazin.getfit.hu/valodi-tomegnovelo-konkret-etrend-s..
A kérdező hozzászólása: Ez a link amit küldtél egész jó... és még úgy ahogy pénzügyileg is elviselhetõ lehet... (:! Kösszönöm a gyors választ !

4 hónap alatt 10-12 kilot hogyan lehet leadni? Áprilisre szeretnék lefogyni amikor elutazunk majd.

Legjobb válasz: Hát ennyit szerintem sehogy, de fogyni nyilván kevesebb (és más) evéssel, és több mozgással lehet. Elég buta kérdés, csak így lehet fogyni, ezt te is jól tudod.

Hát ennyit szerintem sehogy, de fogyni nyilván kevesebb (és más) evéssel, és több mozgással lehet. Elég buta kérdés, csak így lehet fogyni, ezt te is jól tudod.
Nekem ilyenem nem volt, de Kolonics Gyorgy jutott eszembe azonnal, amikor olvastalak. Ezert irok csupan: sportorvos latott mar?
A kérdező hozzászólása: Látta orvos. Sokat õ se tudott hozzáfûzni, mert mindent rendben talált. Annyit mondott, visszább kell venni a tempót. Ami egyenlõ a pályafutás végével. :S A doki is Kolonicsot említette, hogy Õt is világhírû orvosok vizsgálták mégis ez lett.
Sajnalom:-( Pedig nem beszeltem ossze a dokival:-)

10-12 kg 4 hónap alatt esküvőre?

Le lehet ennyit fogyni? Tartósan szeretném nem csak az esküv?re, de ez az indíték els?sorban. 5 hét alatt 4 kg-ot adtam le csak diétával (el?tte mindent összeettem). Mozogni nem mozgok, de mostantól szeretnék. Mennyit kell és mit mozogni? Hasam és a tokám nagy, a többi már elég okés. Erre tudtok vmi spec gyakorlatot? Köszi!

Legjobb válasz: Jah, én vagyok a menyasszony. :D És 75-rõl kezdtem. :D

A kérdező hozzászólása: Jah, én vagyok a menyasszony. :D És 75-rõl kezdtem. :D
Én 3 hónap alatt leadtam 20kilót.Akupunktúrával.Nem túl egészséges de nálad több az idõ és kevesebb a mínusz kiló.akupunktúra+600kalóriás étrend+napi minimum 2, 5L víz.csak az elsõ 2-3nap durva.nekem bejött és semmit nem mozogtam.
Szia! A szauna nem fogyaszt, csak a vizet izzadod ki...amit azután pótolsz. Mozogni kell, plusz megfelelõen étkezni. De 4 hónap alatt, necces lesz a 12 kg, és lehet, hogy egyszerre sok is a szervezetednek. Nem lenne jó, ha pont a nagy napra gyengülnél le. Érdemes elõtte a háziorvosoddal konzultálni, hogy mire figyelj oda, vagy személyi edzõvel konditeremben edzeni. Nem szabad ész nélkül most nekiesni a testednek. Jobb félni, mint megijedni. Sok sikert és boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen a ruhával vigyázok, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. A 10 kg-ba nem számoltam bele a 4-et, azon felül szeretnék még fogyni. 160 cm vagyok, és én is kb. 59 kg szeretnék lenni! A szaunát bírom, de hatékonyan fogyaszt? Még sosem hallottam! És hogyan, hányszor hány percre kellene elmennem? Infra vagy gõz? Köszi mégegyszer!
A futás az egyik legjobb, fontos hogy nagyon sokat igyál így méregtelenítesz és felgyorsítod az anyagcseréket (mindenképpen vizet! van amikor én egy nap simén iszok 3-4 liter VIZET is ) a másik nyerõ módszer hogy szaunázz, kevesen tudják hogy mennyit segthet (de csak ha szereted és bírod) Hajrá! /F
Szia! Arra vigyázz, hogy a ruhád az esküvõre jó legyen! Ha az utolsó pillanatban veszed csak fel, s az elõzõ próba mondjuk 1-1, 5 hónapja volt, akkor már nem tudják rád alakítani! A 10 kg-ban benne van a mostani 4 kg fogyás? Mert így tartható, de ha nincs, akkor nem hinném, hoy menni fog. Egy bizonyos ponton (azaz súlyon) el szokott akadni a fogyási folyamat, és ott kell sokat dolgozni, hogy ismét belendüljön. Ez a holtpont egyénenként/súlyonként más. Milyen magas vagy? Én 164, és 59 kg. Csak azért kérdem, hogy tudjál viszonyítani. Minden jót!
Bekapcsolsz otthon valami pörgõs zenét, aztán táncolsz és ugrálsz rá, amíg össze nem esel :) Ez is fogyaszt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Igazából 18 hét van még addig. :)
4 hónap az 16 hét heti 0.5-1 kg az ideális és hosszú távon tartható fogyás. Nem durva, de következetes fogyókúrával simán leadod.
Szerintem kocogás majd ha birod már futás a nyerõ... én véékony vagyok nagyon, d e eljárok futni és mindig csupa víz vagyok:) Én mindig szoktam felvenni pulcsit hogy ne fázzak , viszot úgy mégtöbbet izzadok:D Tehát szerintem fuss pulcsi-hosszúnadrág és attól tuti le fogsz adni:D
Én 4 hónap alatt 15kg-ot fogytam, szóval sikerülhet. Én vagy sétálni szoktam 5-6 km-t, vagy itthon tornázok dvd-re. Kajálásban meg figyelek a mennyiségre és a minõségre is

4 hónap alatt hogyan adhatok le 10-12 kilót? (kb 2, 5-3 kilót havonta)

Kérlek írjatok,akiknek sikerült! Étrend, mozgás, mennyit egy héten, stb... (babám van,aki már nem szopizik- így túl sok id?m nincs pl. konditerem ilyesmi kil?ve, de itthon torna mehet.)

4 hónap alatt 12 kilót hiztam. Ma kiderült, hogy terhességi cukorbetegségem van. Mi ez? Mit szabad és mit nem szabad enni?

Orvoshoz csak 3 hét múlvára kaptam id?pontot sajnos, de már addig is diétáznom kell.. 18 hetes kismama

Legjobb válasz: www.google.hu itt keress rá a terhességi diabéteszre és ennek diétájára.Innentõl kezdve viszont nagyon fontos, hogy betartsd azt amit írnak.

http://www.google.hu itt keress rá a terhességi diabéteszre és ennek diétájára.Innentõl kezdve viszont nagyon fontos, hogy betartsd azt amit írnak.
szia. nekem is ez van. Kerülni kell a cukros ételeket. én 28 hetes kismama vagyok, nekem nemrég derült ki és szigorú cukormentes diétát kell betartani. A lényege az, hogy a szervezetben ne legyen magas a cukor, mert akkor a baba szervezetében is sok lesz, az õ hasnyálmirigye is sok inzulint fog termelni és ha megszületik leeshet a vércukra, amitõl be is kómálhat a kicsi. Na én ezt nem akarom. Kerülöm nagyívben amiben cukor van. De tényleg keress rá a keresõben, nagyon sok oldal foglalkozik ezzel. Vagy itt ezen az oldalon bal oldalt lent a keresõbe írd be, hogy terhességi cukorbetegség és kiadja a korábbi ezzel kapcsolatban feltett kérdéseket és válaszokat.

13 hetes terhes vagyok. Nehéz fizikai munkát végzek, és sajnos éjszakázom is 12 órában. Nem számít penyeségnek, ha már a 4. hónapban táppénzen vagyok?

Egyre nehezebben bírom, de még nem szeretnék táppéntre menni ( az orvosom már kilátásba helyezte ). Sajnos a melóhelyemen sem a csökkentett óraszám, sem az éjszakázás kizárása nem megoldható, ráadásul eléggé stresszes a hely. Szeretnék javaslatokat, mert kissé tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: én nem dolgozhatok a minkahelyemen mert veszéljes anyagok vannak ezért ahogy megtudjuk hogy terhesek vagyunk rögtön tp-re kell mennünk ennél a cégnél de éna helyedbe ne mtétováznék és már most elmenék azért nehéz fizikai munka terhessen inkább kiméld magad és használd ki most mig lehet ha már megszületik a pici megént jönek az éjszakázások és hidd el a pénz sem lesz kevesebb vagy nem sokkal lesz kevesebb mint a rendes fizú menj el tp-re és pihenj élvezd a pocak növesztést .17 hetes kismama aki jól érzi magát otthon távol minden stresztõl:)

én nem dolgozhatok a minkahelyemen mert veszéljes anyagok vannak ezért ahogy megtudjuk hogy terhesek vagyunk rögtön tp-re kell mennünk ennél a cégnél de éna helyedbe ne mtétováznék és már most elmenék azért nehéz fizikai munka terhessen inkább kiméld magad és használd ki most mig lehet ha már megszületik a pici megént jönek az éjszakázások és hidd el a pénz sem lesz kevesebb vagy nem sokkal lesz kevesebb mint a rendes fizú menj el tp-re és pihenj élvezd a pocak növesztést .17 hetes kismama aki jól érzi magát otthon távol minden stresztõl:)
Szia! Én rendõr vagyok és ugyanígy voltam mint te. 24 órás szolgálatba is beosztottak, készenléti 24 órás szolgálat, éjszakai akciók. Na ekkor lett elegem és eljöttem táppénzre. Akkor 4 hónapos várandós voltam. Nem tetszett senkinek. Szerintem menj táppénzre, a stressz nem tesz jót Nektek! Erika
terhes nõt a munka tv.könyve szerint se lehet éjszaka dolgoztatni.... amugy én is 5 hetes terhesen már táppénzen voltam, a melohelyem miatt, nekem is lett volna éjszakázás, 12 órás melóban, stressz, stb....bár nekem azért ebbõl a szempontból jobb, mert100%-os tp.jár szóval menj csak táppénzre...
A fenébe azzal a melóval!!! Döntsd el, mi vagy ki a fontosabb. A Babád egészséges fejlõdése érdekében mész el, és nem lustaságból. Senki sem fogja megköszönni, hogy egy-két hónappal tovább robotolsz, viszont Neked sokkal jobb lenne otthon. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nem ér annyit az egész! Én is viszonylag hamar elmentem táppénzre, mert úgy éreztem, hogy megerõltetõ a munkám. Sokkal jobban érzem így magam, és nem érdekel, hogy ki mit mond. Szerintem minél hamarabb menj táppénzre, fõleg így, hogy mûszakolni is kell.
szia! Egy percig se gondolkodj rajta! A legrosszabb párosítás a nehéz fizikai munka-éjszakázás-stressz! A legfontosabb innen a bébi. Ezek közül egyik sem tesz jót se neked se neki. Ha meg már a dokid is megpedzette a dolgot akkor igazán nincs min vacillálni! Üdv: 32. hetes kismama
Szia!Én amint megtudtam, hogy biztosan babát várok, rögtön otthon maradtam.Egyáltalán nem bánom, mert azóta remekül vagyok(akkor 6hetes voltam)!!!! 11hetes kismama
A gyakorlatban valószínûleg nem sokat számít, de terhes nõt éjszakai munkára tilos alkalmazni, még az õ beleegyezése esetén is...
Szia! Én csak a 22.héttõl voltam itthon, amit már nagyon bánok.Hólyaggyulladással is melóztam, a terhességbõl 6hetet élvezhettem itthon, mert a babám beteg volt.Valószínûleg a melónak nincs köze hozzá, de ezt már soha nem tudom meg. Jó pihenést és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Valóban, belegondolva, tényleg csak a bab számít! Még egyszer köszi!
Megértem hogy nem akarsz, de így nem érdemes kockáztatni.Én a helyedben nem maradnék, az tuti-Én 5. héttõl itthon vagyok, vesz. terhesség miatt.És? Ha nem maradok, már nem lennék terhes, mert olyan a munkahelyem.Hidd el ne törõdj senkivel csak magatokkal.A baba a legfontosabb!
Szeritnem maradj nyugodtan otthon, a te és a baba egészsége a legfontosabb!! Beszélj a nõgyógyásszal, mondd el neki, hogy nehéz munkát végzel, éjszakázol, 12 órázol, írjon ki tápra!!
Szia! Egyáltalán nem penyeség. Én is éjszakáztam 12 órában mikor kiderült, hogy babát várok már nem is mentem dolgozni. (6 hetes kortól) Szerintem megéri otthon maradni aki hasonló munkát végez mert ha valami baj lenne akkor meg magadat okolnád, hogy miért dolgoztál ilyen sokáig. A te döntésed, hogy otthon maradsz-e ill. , hogy birod-e de én a helyedben már nem mennék. Egy 31 hetes kismami
Én 6 hetesen elmentem táppénzre. 12 óráztam, sokat talpaltam, fagyoskodtam, és ráadásként egy majd 2 kilós pisztoly húzta az oldalam, amitõl a derékszíjj nyomta a hasam. Persze stressz is volt bõven. Egy percig sem gondolkoztam rajta! A baba egészsége MINDENNÉL fontosabb!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!