Találatok a következő kifejezésre: 4 évig voltunk a (92 db)

szerintem védett, de csak szerintem.
??? Nem értem... Kihagytál egy szemet? Vagy 7 napnál több szünet volt? Mért ne lettél volna védett?
A kérdező hozzászólása: Nem maradt ki, nem volt több szünet. Mindent ugy szedtem ahogy kellett. Bevettem 8kor ahogy szoktam csak a baratommal voltam 11kor, de nem ment el bennem. Arra vagyok kivancsi h igy is ved e. Szval h.3ora telt el.
Még ha el is ment volna benned, az esély akkor is a 0-hoz konvergálna.
A kérdező hozzászólása: Szóval folyamatosan véd?
Igen, folyamatosan.... (Még ha a szünetben nem is védene, 3 óra alatt felszívódik, amit beveszel..) De 4 év után jutott eszedbe, hogy erre rákérdezz? Eddig mindig gumiztatok a szünetekben vagy mi?:O
A kérdező hozzászólása: Igen.
Pedig elég lenne elolvasni a betegtájékoztatót...
A kérdező hozzászólása: Errõl nem ir.

Szerintem jól tettem, hogy nem mentem bele ebbe. Mit tettetek volna a helyemben? A barátom, pontosabban volt barátom 27 éves, én volta az egyetlen nő az életében, és 4 évet voltunk együtt. Egyetlen nőn szexuális kapcsolatot értek.

Bejelentette nemrég, hogy ? ki akarja mással is próbálni, de utána hozzám jönne vissza, de ki akarja próbálni mással, mert kíváncsi. Én erre kidobtam, pontosabban azt mondtam, hogy nyugodtan próbálkozzon, de nekem ez nem fér bele az értékrendembe. Elment. Ezt választotta. Bánom, bánt, hisz szerettem, de ezek szerint ? nem, ha így el tudott hagyni.

Legjobb válasz: Jó ez így, nincs mit tenni.

Jó ez így, nincs mit tenni.
szerintem azt hiszi hogy úgyis visszafogadod, mivel tudja, hogy szereted.
Abszolút jól tetted. Elmegy, kiéli magát, aztán rájön, hogy "de nagy fütyi voltam"....bezony akkor már késõ lesz.
A lehetö legjobbat tetted hidd el nekem. Én is ebbe a cipöben jártam és az akkori párom ugyanezt modta és én hagytam hogy csajozzon mert nekem nem ö volt az elsö és nem vagyok régi modi de ez szokásává vált hogy csajozzon így elhagytam és jol döntöttem mert még a mai napig sem tudta volna elfogadni azt a tényt hogy egyetlen egy növel feküdt le életében
Nagyon jól tetted. Ha Neked, kedves Kérdezõ, ez nem fér bele az értékrendedbe, akkor ezt el kell neki is fogadnia. Elhiszem, hogy bánt a dolog, mert szeretted, végülis ha nem így lenne, akkor nem lettetek volna együtt 4 évig. De én mint nõ, úgy gondolom, nagyon megalázó ez a kijelentés, hogy "ki akarom próbálni mással, de utána visszajövök hozzád". Hányni tudnék...
Bocs de hülye vagy akkor legalább azt mondtad volna neki hogy "ok de akkor hármasban csináljuk" érthetõ hogy kíváncsi volt ha csak téged ismert.
hú. na figyelj. velem pont ugyanez volt. csak mi 17 évesek vagyunk és 9 hónap (!! ami nevetségesen kevés idõ a 4 évhez képest) után nyögte be ezt a barátom. én már voltma elõtte másokkal is, neki én voltam az elsõ még barátnõje is csak 1x volt kb 2 hétig... és így kitalálta hogy õ most másokat is ki akar próbálni stb... de hogy ha megba.szott 2 csajt majd visszafogadom? :) )) szakítottunk az elején azt mondtam én folytatnám (nagyon szerettem... és még mindig nem vagyok rajta túl teljesen) de pár nap múlva átgondoltam, és ilyennek nem adok még egy esélyt... jóban vagyunk barátként, de ezt a kapcsolatot velem már elszúrta :) )) 17/L

Normális, hogy még mindig szerelmes vagyok abba a lányba akibe 4 éve voltam? 20/F

Igazából nem is jártunk, de nagyon szerelmes voltam belé, már beszélni sem szoktunk, csak ha néha összefutok vele véletlenül, de olyankor is kb elolvadok ha meglátom.. Azóta volt több hosszabb kapcsolatom is de egyikben sem éreztem igazán hasonlót..

Legjobb válasz: szerintem nem az, túl kéne tenned magad rajta...vagy szerezd meg

szerintem nem az, túl kéne tenned magad rajta...vagy szerezd meg
Miért ne lenne az?! Elõfordul, hogy valakit igen mélyen szeretünk (elõzõ életek élményei okán például!)és azt nem befolyásolja, hogy közbe mással vagyunk épp kapcsolatba! Ha kapcsolódnál hozzá most, lehet hogy nem tudnál olyan érzékeny lenni vele, mint ahogy valahogy ösztönösen szereted. Légy nyugodt, s tápláld a szívedben a tiszta érzést iránta, s majd meglátod mivé alakulhat?! Az olyan jó érzés egy férfinak, mikor benne él egy Nõ gyönyörûségesen! Kívánom, hogy tudj örülni ennek az érzésnek!
normális, de vagy próbálkozz be nála vagy felejtsd el, de kezdjél magaddal valamit mert ez így nem állapot.


Legtöbbször nincs látható jele. Normális, hogy 2 hét az eredmény.
Akkor van látható jele ha már nagyon elörehaladott de még akkor sem mindig.
Azért próbálj megnyugodni! Amikor már valami komolyabb gond van, az azért már az esetek többségében a nõgyõgyászati vizsgálat során is látható, nem csak a citológiai leletbõl derül ki. Volt olyan barátnõm, aki végig idegeskedte a kb. két hetet az eredményre várva, mert az orvos látott valami apróbb elváltozást a méhszáján, de nem igazán mondta el számára "érthetõ nyelven", hogy mit, csak beecsetelte valamivel. Aztán a rákszûrés erdménye meg P1-es lett, teljesen tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az 58% hozzászólóra figyelj, mert egy férfi aki hajnaltól késõ éjjelig itt figyel és irogat! Szerintem nem is dolgozik.És nyilván csak "segíteni" akar. Semmiképpen se válaszolj neki, ha megkeresne esetleg!
Akkor menj el bõrgyógyászhoz, lehet, hogy szervi oka van.

Ha egy az exem túlságosan azt hangoztatja, hogy nem érdeklem már és nem szeret, nem akar velem lenni már, akkor ténylegesen így lehet vagy pont a fordítottja? 4 évig voltunk együtt.

Folyamatosan sérteget és a saját sérelmeit sorolja, én mit csináltam, illetve hogy én így akartam őt visszaszerezni hogy mellette ezt és ezt csináltam.. folyamatosan elmondja hogy nem érdeklem már, csajozik is. Keresni viszont nem keres-nem érdeklődik. A dolgaim mai napig nem kaptam vissza bár lehet azért mert számára nem fontos hogy ez.. van jobb dolga is .. alapon.

Legjobb válasz: Miért nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot? Ez gyerekes viselkedés, akkor is ha szeret, akkor is ha utál.

Miért nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot? Ez gyerekes viselkedés, akkor is ha szeret, akkor is ha utál.
A kérdező hozzászólása: Visszahallom, bár amikor lehetõsége és mérges rám valamiért pl. mert beszéltem egy közös ismerõssel akkor elmondja.. de nem tudom ezt mire véljem, szeretném más véleményét kikérni... ne haragudj de nem ezt kérdeztem.

Milyen új munkahelyeket teremtett 4 év alatt a Fidesz, és most milyet fog? A közép-és kisvállalkozókkal lesz valami? Ipar: Mo. -n lesznek gyárak, mint régen is voltak? A magyar piacot vissza tudjuk szerezni?

1., Milyen munkahelyeket teremtett most 4 év alatt a Fidesz? Légyszi ebbe ne számold bele a közmunkásokat, a külföldön dolgozókat, a külföldi cégek által alkalmazott bérrabokat, illetve vond ki azokat, akik elvesztették ezidõ alatt a munkájukat.

Legjobb válasz: Milyen munkahelyeket teremtett? Közmunkát...

Milyen munkahelyeket teremtett? Közmunkát...
A kérdező hozzászólása: Itt egy nagyon jó videó ezzel kapcsolatban! :) https://www.youtube.com/watch?v=57zM1lXZ924
1: Semmilyen új munkahelyet nem teremtett. Az 1 milliós munkahely ígéretét úgy kell értelmezni, hog már csak annyi maradt. 2: Romba dönti a magyar ipart, ameddig lehet, az utolsó forintot is kiszipolyozza belõlük, aztán felszámolja vagy csõdbe juttatja a céget, a dolgozók meg mehetnek közmunkázni, vagy a híd alá csövelni. 3: Becsõdölnek, mi lenne. 4: Jobban teljesít? Arányosan nálunk a legdrágább az élelmiszer és a benzin, a közbiztonság mint olyan, nem létezik, egészségügy nulla, és az emberek döntõ többsége lassan tényleg 47 ezerbõl lesz kénytelen megélni, mióta Matolcsy bácsi kitalálta ezt a sok okos eszével. Ha ilyen jól teljesítünk, Etiópia 2 éven belül lehagy minket. "Nem a kormánynak kell munkahelyeket teremtenie..." Akkor meg ne ígérjék meg, ilyen egyszerû. Nyilván azért ígérték, mert tudnak munkahelyeket teremteni...csak nem akarnak. "Nem kifejezetten a kormányt kell szídni." Az uralkodás elsõ szabálya: MINDENÉRT te vagy a felelõs. (egyébként meg sima ármaximáló rendelet megoldaná)
Na már fáradt vagyok. 12-es kommentem: NEM volt túl rossz a szigetelés. :-)
A kormány mindaddig nem fogja tudni támogatni a magyar gazdaságot se az ipart amig meg nem szabadul attól a sok külföldi tulajdonú cégtõl ami itt az országban van. Államosítani kellene a régi dolgokat, pl: Csepel, Ikarusz stb. . . . . újraindítani pár dolgot, hogy ne csak "vegyünk" hanem VIGYÜNK is ki az országból. Sajna annó a privatizálásokkal teljesen letaposták a magyar termelés minden értelemben. :-\
Ez korrekt. Látom, aztán te is tudsz ám érvelni. :-) Nahát ezért oszlanak meg a szavazatok. Nekem is igazam van (szerintem) és ezért vagyok én az egyik oldalon és Neked is igazad van, ezért állsz Te a másik oldalon. :-) Egyébként visszatérve a lakásrezsimre, ami volt vidékem házam, az 54 nm volt és volt túl rossz a szigetelés. Most pedig 58 nm panel van. Itt fogyasztás szempontjából ugyanazokat használom mint ott, se többet se kevesebbet, pedig plusz költségként itt még a 14100.-as közösköltség is rámegy. Na meg a hitel. Mégis ugyanott vagyok. :-D
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy szóval sem mondtam, hogy baj a rezsicsökkentés, ez tényleg jó dolog, de ha minden más ára emelkedik, akkor az azért kicsit túlzás, hogy jobban teljesítünk. Bevallom, nekünk kevesebb marad a zsebünkben még így is. Ezt szerintem nem úgy lehet összehasonlítani, hogy elköltözöl, hanem csak úgy, ha ugyanott maradsz. Itt a fogyasztást kell összehasonlítani. Lehet ebben a házban kisebb a fogyasztás, mert például jók az energetikai paraméterei, jó a szigetelése, a fûtési rendszer hatékonysága. A rezsicsökkentés legjobban a nagyfogyasztóknál érzõdik. Én Gyurcsány idejében is alig fizettem többet a rezsire. Oké, lehet hogy a külföldi élelmiszer olcsóbb, de a magyar termék drága és a Vénusz étolaj most is 500 Ft körül mozog. Másrészt 400 forint nem volt a cukor. De például a külföldi tejet 30 forinttal drágábban lehet megvenni, a kenyér is drágább lett. De ott van például a kötelezõ kamaratagság a vállalkozóknak, ami 5 ezer forint, és eddig ez se volt plusz 30-ról 33%-ra emelt egyszerûsített vállalkozói adó. Vagy 27% lett az áfa, illetékemelések, üzemanyagok jövedéki adójának emelése, autógáz jövedéki adójának emelése, autópálya használat 4 napról 10 napra emeléssel áremeléssel, baleseti adó, elektronikus útdíj növekedése, betéti kamatok után 6%-os egészségügyi hozzájárulás bevezetése, telekommunikációs adó.... Ennyi új adóemeléssel hogyan csökkenne bárminek is az ára? Értem, hogy kell a látszat, de ez már megint olyan, hogy többet vesznek el, mint adnak...Tudom, nem a kormányt kell szidni, de akkor mégis kit? A legtöbb embernek, akit ismerek, rosszabb lett.
A kérdező hozzászólása: Kitõl várja az ember, ha nem a kormánytól? Pénz az szerintem Magyarországon mindenre lenne, ha stadionra, terekre is, akkor gyárakra is. Értem, a környezetet kell megteremteni, hogy legyen igény a magyar termelésre. De már az alma is olasz, nem éri meg termelni nekünk, mindent ellepnek a külföldiek. Ez nem a kormány feladata lenne, hogy támogassa a magyar mezõgazdaság fellendülését? Másrészt mit akar a kormány kezdeni, hogyha nincs piac, az magától nem fog teremtõdni? Amit mond a Jobbik, hogy a boltokban az élelmiszer 80%-a magyar legyen, ezzel én is egyetértek, erre kéne törekedni az államnak is, de ezt az EU nem fogja jó szemmel nézni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kérdezõ. 4-es kérdésedre pár ellen kérdéssel válaszolnék! Csökken a rezsi. Miért is baj ez? Gyurcsány idején 90-100 ezer között mozgott a SAJÁT TULAJDONÚ ingatlanomban a rezsi. 2011-ben eladtam s vettem egy drágábbat. Hitelre! Jelenleg a HITEL ÉS A REZSI összesen nincs 100 ezer! Aggódnom kéne? 2010 elõtti idõszakban volt 20%-os áfa. Mégis az étolaj súrolta az 500.-at, a cukor elhagyta a 400.-/kg-ot és még sorolhatnám. . . . A benzint csak a gazdasági válság nyomta le. De elõtte is 400-ról ment le és most is 400-on van. Apropó a benzin emelését Orbán határozza meg???? Hm. . . érdekes! A boltokban növekednek az árak. Valószínüleg azért mert a rezsi olcsóbb lett? Nem pedig a szállítás költség miatt? (is) Ezt persze ismét a benzinre, logisztikára, szállítmányozásra lehet visszavezetni? Mibõl gondolod, hogy ezekrõl az "apróbb" dolgokról CSAK az állam tehet? Az nem fordult meg az agyadban, hogy az élelmiszerrel kapcsolatban lévõ vállalkozók is egytõl-egyig gerinctelen férgek, mert költséget emelni azt tudnak? Csökkenteni sose? Hányszor hallottad vagy vetted észre, hogy pl: csökkent a kenyér ára mert csökkent a rezsi is meg a benzin is? Szerintem egyszer sem. Még a válság idején sem, pedig akkor nem 3 forintott esett a benz litere, hanem 186-ot! Nem kifejezetten a kormányt kell szídni.
A kérdezõ csak az saját ígéreteivel akarja a fideszt szembe állítani. Szerintem.
6: Így van. Na éppen ezzel a környezettel van nagy probléma, és ha azt folytatják, amit elkezdtek, lesz az még nagyobb is. Függetlenül attól, hogy ki kire szavazott a legnagyobb probléma, hogy mindenki mindent az államtól vár, lásd kérdezõ kérdése is ilyen.
A kérdés alapból rosszul közelít a témához. Nem a kormánynak kell munkahelyeket teremtenie, neki a környezetet kell megteremteni, hogy az emberek vállalkozzanak, és idejöjjenek az országba a befektetõk.
Orbán terve? Megmondta, hogy folytatjuk. Nõni fog a munkanélküliség, egyre több KKV szûnik meg, a kisgazdák tönkremennek, az ország gazdasága még jobban süllyed. Viszont a gazdagok, nagygazdák még gazdagabbak lesznek. A többiek pedig egyre szegényebbek.
[link]
Ezt mind a fidesz teremtette: [link]
Semmilyet. A Fidesz tömegesen szüntette meg a munkahelyeket, rengeteg vállalkozás ment csõdbe extra adóterheik miatt.
[link]

4 évig együtt voltunk a párommal. Különböző kis problémák miatt többször is szakítottunk, de eddig mindig visszatértünk egymáshoz. Most újra külön vagyunk. Hiányzik nagyon, és úgy érzem vele szeretnék élni. Működne a kapcsolatunk ennyi szakítás után?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.

Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.
Se vele se nélküle... Nem a legjobb egy kapcsolatnál.Ha kis dolgok miatt van, akkor meg kell tanulnotok kompromisszumot kötni, de ha ez nem megy akkor nincs értelme, mert a nagyobb gondokkal sem fogtok boldogulni.lehet hogy már csak a megszokás miatt hiányzik? Szerintem várj még egy kicsit és ha akkor is hiányozni fog akkor lépj, de ha csak a megszokás akkor tovább kell állni, mert az nem jó egyikõtöknek sem!
Én a "különbözõ kis problémáknál" akadtam meg. Ha kisebb dolgok miatt szakítotok, mi lesz, ha egyszer komolyabb nézeteltérésetek támad vagy valami tényleg nagyon fontos dologban nem tudtok megegyezni? Azért hiányzik, mert 4 év hosszú idõ, biztosan nagyon szereted, de ennyi idõ után már ésszel is dönt az ember. Lehet bármeddig játszani ezt a csiki-csukit meg se-veled-se-nélküled játékot, de nem lesz benne tartósan boldog egyikõtök sem. Mi van pl, ha gyereketek lesz és akkor jön egy "kis probléma"? De ti tudjátok igazán, végülis sokféle kapcsolatot látni...
Igen ! A 4 órás munka csak fél napnak számít. Azaz a 3 év csak 1.5 évnek.
Akárhány órásba vagy bejelentve, annyi munkaviszonynak számít, ahány hónapig dolgoztál. A nyugdíjszámításnál a szolgálati idõnél pedig nem azt nézik, hogy hány órásban voltál, hanem azt, hogy a minimálbérhez képest mennyi volt a fizetésed. Az esetedben: A 3 év 4 órás bejelentés 3 év munkaviszonynak számít (pl. végkielégítésnél, álláskeresési ellátásnál) Ha ez alatt az idõ alatt a minimálbér felét kaptad, akkor szolgálati idõ szempontjából csak 1, 5 évnek számít (ha egyáltalán lesz nyugdíj, mire odajutsz) Ha viszont a 4 órásban megkaptad a minimálbért, vagy többet, akkor 3 évnek számít.
Tök mindegy mennyit kaptál, ha 4 órás bejeletett állásod volt az a nyugdíjba csak fél egységnek számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!