Találatok a következő kifejezésre: 4 évig voltunk a (88 db)

szerintem védett, de csak szerintem.
??? Nem értem... Kihagytál egy szemet? Vagy 7 napnál több szünet volt? Mért ne lettél volna védett?
A kérdező hozzászólása: Nem maradt ki, nem volt több szünet. Mindent ugy szedtem ahogy kellett. Bevettem 8kor ahogy szoktam csak a baratommal voltam 11kor, de nem ment el bennem. Arra vagyok kivancsi h igy is ved e. Szval h.3ora telt el.
Még ha el is ment volna benned, az esély akkor is a 0-hoz konvergálna.
A kérdező hozzászólása: Szóval folyamatosan véd?
Igen, folyamatosan.... (Még ha a szünetben nem is védene, 3 óra alatt felszívódik, amit beveszel..) De 4 év után jutott eszedbe, hogy erre rákérdezz? Eddig mindig gumiztatok a szünetekben vagy mi?:O
A kérdező hozzászólása: Igen.
Pedig elég lenne elolvasni a betegtájékoztatót...
A kérdező hozzászólása: Errõl nem ir.

Szerintem jól tettem, hogy nem mentem bele ebbe. Mit tettetek volna a helyemben? A barátom, pontosabban volt barátom 27 éves, én volta az egyetlen nő az életében, és 4 évet voltunk együtt. Egyetlen nőn szexuális kapcsolatot értek.

Bejelentette nemrég, hogy ? ki akarja mással is próbálni, de utána hozzám jönne vissza, de ki akarja próbálni mással, mert kíváncsi. Én erre kidobtam, pontosabban azt mondtam, hogy nyugodtan próbálkozzon, de nekem ez nem fér bele az értékrendembe. Elment. Ezt választotta. Bánom, bánt, hisz szerettem, de ezek szerint ? nem, ha így el tudott hagyni.

Legjobb válasz: Jó ez így, nincs mit tenni.

Jó ez így, nincs mit tenni.
szerintem azt hiszi hogy úgyis visszafogadod, mivel tudja, hogy szereted.
Abszolút jól tetted. Elmegy, kiéli magát, aztán rájön, hogy "de nagy fütyi voltam"....bezony akkor már késõ lesz.
A lehetö legjobbat tetted hidd el nekem. Én is ebbe a cipöben jártam és az akkori párom ugyanezt modta és én hagytam hogy csajozzon mert nekem nem ö volt az elsö és nem vagyok régi modi de ez szokásává vált hogy csajozzon így elhagytam és jol döntöttem mert még a mai napig sem tudta volna elfogadni azt a tényt hogy egyetlen egy növel feküdt le életében
Nagyon jól tetted. Ha Neked, kedves Kérdezõ, ez nem fér bele az értékrendedbe, akkor ezt el kell neki is fogadnia. Elhiszem, hogy bánt a dolog, mert szeretted, végülis ha nem így lenne, akkor nem lettetek volna együtt 4 évig. De én mint nõ, úgy gondolom, nagyon megalázó ez a kijelentés, hogy "ki akarom próbálni mással, de utána visszajövök hozzád". Hányni tudnék...
Bocs de hülye vagy akkor legalább azt mondtad volna neki hogy "ok de akkor hármasban csináljuk" érthetõ hogy kíváncsi volt ha csak téged ismert.
hú. na figyelj. velem pont ugyanez volt. csak mi 17 évesek vagyunk és 9 hónap (!! ami nevetségesen kevés idõ a 4 évhez képest) után nyögte be ezt a barátom. én már voltma elõtte másokkal is, neki én voltam az elsõ még barátnõje is csak 1x volt kb 2 hétig... és így kitalálta hogy õ most másokat is ki akar próbálni stb... de hogy ha megba.szott 2 csajt majd visszafogadom? :) )) szakítottunk az elején azt mondtam én folytatnám (nagyon szerettem... és még mindig nem vagyok rajta túl teljesen) de pár nap múlva átgondoltam, és ilyennek nem adok még egy esélyt... jóban vagyunk barátként, de ezt a kapcsolatot velem már elszúrta :) )) 17/L

Normális, hogy még mindig szerelmes vagyok abba a lányba akibe 4 éve voltam? 20/F

Igazából nem is jártunk, de nagyon szerelmes voltam belé, már beszélni sem szoktunk, csak ha néha összefutok vele véletlenül, de olyankor is kb elolvadok ha meglátom.. Azóta volt több hosszabb kapcsolatom is de egyikben sem éreztem igazán hasonlót..

Legjobb válasz: szerintem nem az, túl kéne tenned magad rajta...vagy szerezd meg

szerintem nem az, túl kéne tenned magad rajta...vagy szerezd meg
Miért ne lenne az?! Elõfordul, hogy valakit igen mélyen szeretünk (elõzõ életek élményei okán például!)és azt nem befolyásolja, hogy közbe mással vagyunk épp kapcsolatba! Ha kapcsolódnál hozzá most, lehet hogy nem tudnál olyan érzékeny lenni vele, mint ahogy valahogy ösztönösen szereted. Légy nyugodt, s tápláld a szívedben a tiszta érzést iránta, s majd meglátod mivé alakulhat?! Az olyan jó érzés egy férfinak, mikor benne él egy Nõ gyönyörûségesen! Kívánom, hogy tudj örülni ennek az érzésnek!
normális, de vagy próbálkozz be nála vagy felejtsd el, de kezdjél magaddal valamit mert ez így nem állapot.


Legtöbbször nincs látható jele. Normális, hogy 2 hét az eredmény.
Akkor van látható jele ha már nagyon elörehaladott de még akkor sem mindig.
Azért próbálj megnyugodni! Amikor már valami komolyabb gond van, az azért már az esetek többségében a nõgyõgyászati vizsgálat során is látható, nem csak a citológiai leletbõl derül ki. Volt olyan barátnõm, aki végig idegeskedte a kb. két hetet az eredményre várva, mert az orvos látott valami apróbb elváltozást a méhszáján, de nem igazán mondta el számára "érthetõ nyelven", hogy mit, csak beecsetelte valamivel. Aztán a rákszûrés erdménye meg P1-es lett, teljesen tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az 58% hozzászólóra figyelj, mert egy férfi aki hajnaltól késõ éjjelig itt figyel és irogat! Szerintem nem is dolgozik.És nyilván csak "segíteni" akar. Semmiképpen se válaszolj neki, ha megkeresne esetleg!
Akkor menj el bõrgyógyászhoz, lehet, hogy szervi oka van.

Ha egy az exem túlságosan azt hangoztatja, hogy nem érdeklem már és nem szeret, nem akar velem lenni már, akkor ténylegesen így lehet vagy pont a fordítottja? 4 évig voltunk együtt.

Folyamatosan sérteget és a saját sérelmeit sorolja, én mit csináltam, illetve hogy én így akartam őt visszaszerezni hogy mellette ezt és ezt csináltam.. folyamatosan elmondja hogy nem érdeklem már, csajozik is. Keresni viszont nem keres-nem érdeklődik. A dolgaim mai napig nem kaptam vissza bár lehet azért mert számára nem fontos hogy ez.. van jobb dolga is .. alapon.

Legjobb válasz: Miért nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot? Ez gyerekes viselkedés, akkor is ha szeret, akkor is ha utál.

Miért nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot? Ez gyerekes viselkedés, akkor is ha szeret, akkor is ha utál.
A kérdező hozzászólása: Visszahallom, bár amikor lehetõsége és mérges rám valamiért pl. mert beszéltem egy közös ismerõssel akkor elmondja.. de nem tudom ezt mire véljem, szeretném más véleményét kikérni... ne haragudj de nem ezt kérdeztem.

4 évig együtt voltunk a párommal. Különböző kis problémák miatt többször is szakítottunk, de eddig mindig visszatértünk egymáshoz. Most újra külön vagyunk. Hiányzik nagyon, és úgy érzem vele szeretnék élni. Működne a kapcsolatunk ennyi szakítás után?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.

Egy kapcsolatban vannak viták. Az más kérdés, hogy komoly dolgok miatt mentetek külön vagy csak hirtelen felindulásból. Ha nagy vitáitok vanna, stb, akkor nem nagyon van értelme, hisz javulni úgy sem fog a helyzet. Gondolom beszéltetek errõl, fogadkoztatok már egymásnak. ... Lehet, hogy tovább kéne lépni. Tudom, 4 v 4 év. Mi 6 éve vagyunk együtt, sok vitánk volt már, de külön még sem mentünk soha.
Se vele se nélküle... Nem a legjobb egy kapcsolatnál.Ha kis dolgok miatt van, akkor meg kell tanulnotok kompromisszumot kötni, de ha ez nem megy akkor nincs értelme, mert a nagyobb gondokkal sem fogtok boldogulni.lehet hogy már csak a megszokás miatt hiányzik? Szerintem várj még egy kicsit és ha akkor is hiányozni fog akkor lépj, de ha csak a megszokás akkor tovább kell állni, mert az nem jó egyikõtöknek sem!
Én a "különbözõ kis problémáknál" akadtam meg. Ha kisebb dolgok miatt szakítotok, mi lesz, ha egyszer komolyabb nézeteltérésetek támad vagy valami tényleg nagyon fontos dologban nem tudtok megegyezni? Azért hiányzik, mert 4 év hosszú idõ, biztosan nagyon szereted, de ennyi idõ után már ésszel is dönt az ember. Lehet bármeddig játszani ezt a csiki-csukit meg se-veled-se-nélküled játékot, de nem lesz benne tartósan boldog egyikõtök sem. Mi van pl, ha gyereketek lesz és akkor jön egy "kis probléma"? De ti tudjátok igazán, végülis sokféle kapcsolatot látni...
Igen ! A 4 órás munka csak fél napnak számít. Azaz a 3 év csak 1.5 évnek.
Akárhány órásba vagy bejelentve, annyi munkaviszonynak számít, ahány hónapig dolgoztál. A nyugdíjszámításnál a szolgálati idõnél pedig nem azt nézik, hogy hány órásban voltál, hanem azt, hogy a minimálbérhez képest mennyi volt a fizetésed. Az esetedben: A 3 év 4 órás bejelentés 3 év munkaviszonynak számít (pl. végkielégítésnél, álláskeresési ellátásnál) Ha ez alatt az idõ alatt a minimálbér felét kaptad, akkor szolgálati idõ szempontjából csak 1, 5 évnek számít (ha egyáltalán lesz nyugdíj, mire odajutsz) Ha viszont a 4 órásban megkaptad a minimálbért, vagy többet, akkor 3 évnek számít.
Tök mindegy mennyit kaptál, ha 4 órás bejeletett állásod volt az a nyugdíjba csak fél egységnek számít.

4 és fél évig voltunk együtt. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Hogyan szerezzem vissza a párom?

Még nagyon friss a szakítás és nem is akarom könnyedén elengedni. Több probléma is volt, de talán a legnagyobb, hogy neki kevés volt a szex. Persze mindig mondogatta, én meg nem vettem komolyan.Most hogy már érzem hogy tényleg mennyire fontos ez neki, változtatnék rajt,mert nem akarom elveszíteni!!!Várom a tanácsokat!Köszi:)

Legjobb válasz: hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...

hagyd menni!! egy kapcsolat v házasság alapja a jó szex akárki akármit is mond lsd/szexuálpszichológia/ a szexuális kompatibilitásról hallottál? -szexuális téren éppen nem vagytok kiegészitõi egymásnak, igy csak fokozódhatnak a problémák..mert ha te feláldozod magad, és hajlandó vagy olyat tenni ami neked nem természetes, ez valahol a késõbbiekben majd visszaüt... ha van még +4 éved amit kisérletezgetéssel akarsz eltölteni lelked rajta, a jeleket amit adott pedig figyelmen kivül hagytad... 4 év elég hosszú idõ, ez alatt sem oldódott meg akkor nem sok jót könyvelhetsz el probáltad megnézni miért kevés a szex- miért alacsony a libidód? neki mennyi az igénye naponta? ha túl sok pl. akkor keressen magához valót aki vele együtt nimfomán, mert igy gyötörni a másikat nem helyénvaló-el kell engedni, ha pedig mondjuk heti 1 alkalmon, akkor meg veled van a gond, negativ érzelmi stressz pl munkahelyen stb stb...
hidd el lesz majd 1 olyan srác, aki meg fog becsülni téged, s nem fog elhagyni nagyobb élvezetekért, van is egy mondás: "Aki költözni akar, annak segíteni kell csomagolni".
Szerintem sem szabad így maradni. Visszamész hozzá, naponta széttárod a lábad, csak azért, h megtartsd.Közben te nem is igényled.Ez eléggé lélektelen meló!Nálunk is volt olyan, h éppen én, vagy éppen a párom nem kívánta annyira a szexet, de olyankor megértettük mindketten, és türelmesen vártunk a másikra.Aztán 1-2 hét után helyreállt minden.Mi mindig leültünk megbeszélni, de sosem fajult vitáig, mert sokkal jobban szerettük/szeretjük egymást mintsem ilyen apróság tönkre tegye a dolgot.De mi össze is házasodunk. Viszont abban te is hibás vagy, hogyha a párod problémát jelez, és te meg nem vetted komolyan.Akármilyen aprócsepró szarról van szó, komolyan kell venni, mert lehet neki az sokat jelent.A lényeg pedig mindig az apróságokban van. Szerintem ezt a szakítást heverd ki, azt majd találsz olyat, akinek a szexuális igényei megegyeznek a tiéddel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!