Találatok a következő kifejezésre: 4 évig a (1659 db)

Mi a véleményetek, ha két tesó közt 4 év a korkülönbség?

Tervezzük a kistesót, és kb. 4 év ( esetleg+pár hónap) lenne a két gyerkőc közt! Tapasztalatokat várok :-) Milyen lehet a gyerekek szemszögéből is? Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: szerintem az a legideálisabb:) mostani példát nem tudok mondani, mert körülöttem mindenkinek csak egy gyerekre futja, de köztem és a bátyám között 4 év van. Ez pont elég volt ahhoz hogy kiskorunkba játszunk, késõbb pont elég volt ahhoz hogy elhupáljon, mert kisebb vagyok, viszont kamaszkorban volt egy idõsebb tesóm, akire felnéztek a korombeliek, hja, és a gimi elsõ évében nem lettem megszivatva, mert a tesóm végzõs volt:)

szerintem az a legideálisabb:) mostani példát nem tudok mondani, mert körülöttem mindenkinek csak egy gyerekre futja, de köztem és a bátyám között 4 év van. Ez pont elég volt ahhoz hogy kiskorunkba játszunk, késõbb pont elég volt ahhoz hogy elhupáljon, mert kisebb vagyok, viszont kamaszkorban volt egy idõsebb tesóm, akire felnéztek a korombeliek, hja, és a gimi elsõ évében nem lettem megszivatva, mert a tesóm végzõs volt:)
Nekem most van 5 honaposom es 5 es fel evesem tehat 5 ev van koztuk de a nagy mar 4 evesen is ilyen volt mint most. Fiuk mindketten. Imadjak egymast nalunk nincs feltekenyseg a nagy sokmindenben onnalo mar kikeri maganak a segitseget ez nagyon megkonnyit dolgokat. Mivel ovis igy van idom kielvezni a babazast, fozni rendet tartani stb. Sot nagyon ugyesen segit is nem eroltetem neki o akar tesozni. Mindig azt mondja olyan edi hogy meg egyet szeretne. Majd ha a kicsi ontudatra ebred biztos lesz neha hiszti jatekok miatt, de szerintem nem lesz veszes. Talan ok nem lesznek olyan nagyon egyutt jatszos tesok de azert mondjuk olyan 5-10 eves koruk korul siman lehetnek. Kesobb meg jo szerintem hogy a kulonbozo eletszakaszokban onnaloan mennek vegig es nem egyik a masikra tamaszkodva, talan jobban elkulonul majd a sajat kis egyeniseguk. En nem banom hogy igy alakult nekunk nagyon jo igy.
Szerintem pont ideális, mi is úgy tervezzük, hogy 3-4 év legyen köztük.
Köztem és a nõvérem között négy év van, mindig nagyon jó testvérek voltunk, és szeretjük egymást , így felnõtt fejjel is napi szinten beszélünk telefonon, és hetente legalább egyszer találkozunk, a gyerekeink is imádják egymást. Szerintem egy négy éves már jobban eltudja fogadni a kistesót, pertsze biztos lesz féltékenység de talán kevésbé mintha kisebb lenne, és ha jár óvodába neked is több idõd lesz foglalkozni a kcsivel.
Szerintem fontos a szülõk szempontja is. 4 évente váltják majd a sulit a gyerekek, egyik középiskolába megy a másik egyetemre, elõtte úgyszintén...aztán egyik végzi az egyetemet, másik kezdi, anyagilag borzasztóan megterhelõ. Én nme hiszem, hogy lehet átlagosítani, 3 év különbség nem jó, 4 viszont igen....ez mindkét gyerek és a szülõtõl is nagyban függ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :-)

Mikor jelenik meg magyarországon szinkronosan a 4. évaddal a Férjem védelmében? Bár azt hallottam itt nem olyan sikeres ugyhogy éehet hogy nem is adják többet is M. o-n?

Legjobb válasz: Még Amerikában sem kezdõdött el a 4.évad, szóval egy darabig még biztosan nem. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Good_Wife_

Még Amerikában sem kezdõdött el a 4.évad, szóval egy darabig még biztosan nem. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Good_Wife_
szerintem csak jövõre, mert most kezdik vetíteni szept. 30-án a CBS-en!
A kérdező hozzászólása: Elõször ha új évad jön mindig a tvben vetítik le ugye ? aztán a neten vagy firdítva?
nekem nincs hallmarkom, úgyhogy a sorozatom pont comon szoktam nézni, 1-12. rész van fenn, újak még csak angolul, de folyamatosan fordítják le, elõször magyar felirattal lesznek meg, késõbb már szinkronosan is

Mikor fog kijönni a kertvárosi gettó 4. évad-a?

Már láttam az összes részét és nagyon várom a negyedik évadot is

Legjobb válasz: De lesz 4. évad, méghozzás 2012 nyár véga vagy õsz környéke. Viszont ez még csak az amerikai angol nyelven ( a szlengek miatt nem mind1) lesz elérhetõ. Magyul nem tudom elérhetõ lesz e (bár személy szerint túl sok esélyt nem látok rá). A sorozat egyébként azért nem folytatódott mert a szerkeztõ börtönbe került a mese miatt, de hála az égnek akkor is folytatja ... :D

De lesz 4. évad, méghozzás 2012 nyár véga vagy õsz környéke. Viszont ez még csak az amerikai angol nyelven ( a szlengek miatt nem mind1) lesz elérhetõ. Magyul nem tudom elérhetõ lesz e (bár személy szerint túl sok esélyt nem látok rá). A sorozat egyébként azért nem folytatódott mert a szerkeztõ börtönbe került a mese miatt, de hála az égnek akkor is folytatja ... :D
Két napot várt az elsõ várasra... én ezt éppen nem nevezném türelmetlenségnek.
idegbeteg buuzi kérdezõ a kúúrva anyáád
A kérdező hozzászólása: Nem válaszoltok hogy rohadjatok meg
Nem lesz 4.évad :(
Háth én ennek nyomát sem találtam.

Van 4. évad a h2o-ban? Ha van, akkor hol tudom megnézni magyarul?

Legjobb válasz: Nincs. 3 évad után véget ért.

Nincs. 3 évad után véget ért.
A kérdező hozzászólása: :'(((
Na, erre én is kíváncsi lennék... Én azt hallottam, hogy hamarabb törnek ezért korona kell rá.
igen. könnyen törnek majd késõbb. (a színük is sötétebb lesz) de reméljük, hogy minél tovább húzza majd.
Nekem volt pár gyökérkezelt fogam, és legtovább 6 évig bírta.Sajnos szinte mindegyiket ki kellett húzatni, mert vagy darabokra tört, vagy elkezdett szürkülni..Pedig szép fehérek(mindennap mosok fogat)és igyekszem vigyázni a fogaimra.A gyökérkezelés csak annyiban segít, hogy nem kell idõ elõtt "fogatlannak" vagy mûfogakkal rendelkezni.. A gyökérkezelt fogak elõbb-utóbb végleg tönkre mennek..(legalábbis én így tapasztalom)
Anyukámnak egy gyökér kezelt foga van, egyáltalán nem barnult be, nem is tört le, pár éve cserélték ki a tömést és enny, pedig már 30 éve lett neki gyökérkezelve=) Szerintem ez genetikától függ, de tény, hogy általában letörnek egy idõ után, de ki tudja ez mennyi idõ...meg melyik fog az...
Anyósjelöltemnek és egyik idõsb ismerõsönek is évtizedek óta (20-30 év) és megvan, igaz koronával. Semmi bajuk. De kíváncsi lennék, hogy ez mitõl függhet.
A kérdező hozzászólása: Arra viszont kíváncsi vagyok , hogy ha mégis letörik akkor csak a mellette lévõ fogak érintésével (leköszörülésével)lehetséges-e a koronarátétel mert az már 3 fog nem egy.
attól függ, hogy mennyi tört le belõle, ha marad elég nagy csonk, akkor rá tudják rakni a koronát. nekem 14 éve van gyökérkezelve a felsõ 2 metszõfogam. azóta korona került rá, esztétikai okokból, de szerencsére nem tört le belõlük.
Koronával nagyon sokáig bírhatják.
Nekem is van több, mint 30 éves gyökérkezelt fogam (rágó ill. metszõfog is), korona sincs rajtuk, nem is szürkültek be és nincs is letörve egyik sem. Pedig nem kímélem õket, beleharapok a legkeményebb körtébe, almába is, még a fiam legoit is foggal szedem szét, amikor összeragadnak :=) Az is számít, hogy a fogínyed milyen állapotban van, hogy fogyasztasz-e elég vitamint, nyomelemeket, stb.

Mi lehet ez? Fogamzásgátlót szedek több mint 4 éve. A mensim pontosan megjött de hogy mi. Barnás valami csupán, ami mennyisége nagyon csekély. Nem is érzek mensi tüneteket. Ugyanakkor hányingert igen, főleg reggel. Teszt negatív.

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív, valószínû, nincs baba. De azért tesztelhetnél mégegyet kb 1 hét múlva. Ha viszont az is negatív, akkor azt gyanítom, ami átlag 4 év, tehát az idõtartam is stimmel, hogy ügye, mivel nincs peteérés a gyógyszer alatt, úgy elvékonyítja egy idõután a méhnyálkahártyát, hogy nagyon kevés mensi lesz, elõször csak a napok száma csökken, aztán már a vérzés is nagyon gyenge! Ekkor egy kis idõt pihenni kellene, hogy regenerálódjon a méhnyálkahártya. De persze tényleg nem kizárt a baba, tesztelj újra mindenképp az elõzõ teszt után 1 héttel!

Ha a teszt negatív, valószínû, nincs baba. De azért tesztelhetnél mégegyet kb 1 hét múlva. Ha viszont az is negatív, akkor azt gyanítom, ami átlag 4 év, tehát az idõtartam is stimmel, hogy ügye, mivel nincs peteérés a gyógyszer alatt, úgy elvékonyítja egy idõután a méhnyálkahártyát, hogy nagyon kevés mensi lesz, elõször csak a napok száma csökken, aztán már a vérzés is nagyon gyenge! Ekkor egy kis idõt pihenni kellene, hogy regenerálódjon a méhnyálkahártya. De persze tényleg nem kizárt a baba, tesztelj újra mindenképp az elõzõ teszt után 1 héttel!
A kérdező hozzászólása: szia.köszönöm szépen! igen, hallottam róla h idõnként szünetet kell tartani a fog.gátló szedése alatt is.lehet h most jött el az ideje? megkérdezem ma a nõdokimat ha sikerül felhívnom :)

Egy nő 4 évig a legjobb barátom volt, mindent megtudtam beszélni vele és élveztük egymás társaságát. Fél éve megszakadt a kapcsolat azóta nem ír nem hív attól még gondolhat rám? Emlékszik még vajon a szép emlékekre? 24/F

Legjobb válasz: Ha valaki fél éve nem keres, akkor annak valódi oka van. Emlékezhet a szép emlékekre, de már nem vagy neki fontos. Ha az lennél, akkor keresne.

Ha valaki fél éve nem keres, akkor annak valódi oka van. Emlékezhet a szép emlékekre, de már nem vagy neki fontos. Ha az lennél, akkor keresne.
Természetesen igen. :) Jelenleg most nekem is hasonló a dolog. Vedd fel vele te a kapcsolatot. Hívd fel v. írj. Biztos nagyon fog örülni neki.
vagy csak van valakije es egy picit hatterbe kerultel. amint szabad lessz feleveniti tan az emlekeket es talan meg felveszi is veled a kapcsolatot. es az alatt a 4 ev alatt nem erezted hogy netan tobbre vagysz mint baratsag? nem kivantad ot?
A kérdező hozzászólása: 07:53 as de szerettem õt, az õ elmondása szerint énis sokat jelentettem neki, szex nemvolt köztünk néha egy kis simogatás ölelkezés! azért szakadt meg a kapcsolat mert van férje, gyereke igaz úgy élnek mint kutya és macska csak belefáradt már a veszekedésbe, és ezt megis értettem de attól néha írhatna , hogy mizu velem vagy bármi !
figyelj! volt mar idosebb 40 eves szeretom 27 evesen. az o ferje is eleg idiota, bunko, bekepzelt. de egy masodpercig sem gondolkodott azon hogy elhagyja vagy hasonlo. jol meg van o a meno munkahelyevel es a vadi uj motraval! a ferjevel van egy nagy hazuk, kocsijuk, medence. minden lofasz, es egyutt mennek motoros talalkozokra. elmondasa szernt nem szeretkeznek. szerintem csend van a hazban. lehet a te ismerosod is jol meg van valahol a ferjevel, csupan szuksege volt egy kis szenvedelyes szeretkezesre?
A kérdező hozzászólása: Jól ismerem õket együtt is dolgoztam velük és szinte minden nap voltam náluk tudom, hogy élnek és mi a helyzet köztük, de nemhiszem hogy tényleg csak szex kellett volna neki akkor sok titkát meg baját nem árulta volna el és nem bízott volna meg bennem !

Inception-ben, amikor Leo-ék vagy 50 évig álmodnak a saját világukban, akkor ki adagolja nekik az altatót folyamatosan vagy 4 évig a valóságban?

Legjobb válasz: Hú, te nagyon félreértelmezted a filmet.:D Senki sem adagolja nekik folyamatosan, a valóságban igazából pár órát, vagy mittudomén mennyit alszanak, de semmiképpen sem évekig fekszenek benyugtatózva.. A tudatalattiban minél lejjebb és lejjebb szintre kerülnek, az idõ annál többnek tûnik, mivel hatványozódik, ahogyan azt a filmben is mondták. Tehát a váróban az órák akár éveknek, évtizedeknek is tûnhetnek.

Hú, te nagyon félreértelmezted a filmet.:D Senki sem adagolja nekik folyamatosan, a valóságban igazából pár órát, vagy mittudomén mennyit alszanak, de semmiképpen sem évekig fekszenek benyugtatózva.. A tudatalattiban minél lejjebb és lejjebb szintre kerülnek, az idõ annál többnek tûnik, mivel hatványozódik, ahogyan azt a filmben is mondták. Tehát a váróban az órák akár éveknek, évtizedeknek is tûnhetnek.

Hogyha eltöltök 4 évet a Magyar Honvédségnél akkor van esélyem bekerülni a TEK-hez?

Mert én Szeretnék katona is lenni,de miután visszavonulok Terrorelhárító.

Legjobb válasz: közvetlenül a honvédség után nincs,utána elmehetsz rendõrnek és 2 év szolgálat után jelentkezhetsz a TEK be

közvetlenül a honvédség után nincs, utána elmehetsz rendõrnek és 2 év szolgálat után jelentkezhetsz a TEK be

Lesz 4. évad a Pretty Little Liars-ben?

Legjobb válasz: Még a 3.évad elsõ fele sem ment le, szóval nem lehet még tudni. Elég ritkán rendelnek be a csatornák egy évadnál többet.

Még a 3.évad elsõ fele sem ment le, szóval nem lehet még tudni. Elég ritkán rendelnek be a csatornák egy évadnál többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!