Találatok a következő kifejezésre: 4 éve vagyok és (318 db)

Milyen idős Bori, Orsi, Ricsi? Ezt állítják: Bori: éveink számának összege 60. Orsi: 4 évvel vagyok idősebb borinál. Ricsi: 20 év múlva leszek olyan idős, mint amennyi most orsi és bori éveiszámának összege.

Legjobb válasz: Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

Legyeb Bori b éves. Orsi 4 évvel idõssebb Borinál, tehát b+4 éves. A két lány együtt 2b+4 évesek, Ricsi 20 év múlva lesz ennyi, vagyis r+20=2b+4, amibõl adódik, hogy Ricsi 2b-16 éves. stb.

A gyed-nél a 365 biztosított napba mennyi ideig számít bele a középiskolai tanulmányok után járó 180 nap? Én már 4 éve végeztem és nem tudom hogy még beleszámít e vagy sem. Vagy csak akkor ha a szülést megelőző 2 éven belül végeztem?

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy a szülést megelõzõ két évben dolgoztál-e. Ha nem dolgoztál, csupán a négy évvel ezelõtti tanulmányaid képeznek biztosítási alapot, akkor nem beszélhetünk GYED-rõl esetedben, csak alanyi jogon járó GYES-rõl.

A kérdés az, hogy a szülést megelõzõ két évben dolgoztál-e. Ha nem dolgoztál, csupán a négy évvel ezelõtti tanulmányaid képeznek biztosítási alapot, akkor nem beszélhetünk GYED-rõl esetedben, csak alanyi jogon járó GYES-rõl.
4 év elteltével semennyire. A szülést megelõzõ 2 évben kell meglennie a biztositotti jogviszonynak, nálad ez csak munkával és álláskeresésivel lehet meg.

El hagy a párom hogyan szerezzem vissza? 4 éve vagyunk együtt ebből kb 3 éve együtt élünk, ő 21 éves nő és 24 vagyok.

Minden közös volt, együtt terveztük az életünket. De az utóbb id?ben nem úgy tör?dtem vele ahogyan kellett, nem tudott rám támaszkodni, és egy n?nek szüksége van rá. Elrontottam nagyon a dolgokat de tanultam bel?le és valahogyan vissza kell kapnom. Nagyon nehéz nem az ösztöneimre hallgatni de nem akarom eltaszítani sem. Hogyan ébresszem rá, hogy tudok olyan lenn mint akibe beleszeretett. Minden épít? tanácsot várok, mik a tapasztalatok, lépések.

Legjobb válasz: Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!

Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!
A kérdező hozzászólása: és ezt tapasztalatból mondod? szombaton akar a cuccaiért jönni
A kérdező hozzászólása: ezt tapasztalatból mondod? mert szombaton jön a át

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és már kb fél éve nem érzem azt a nagyon erős lángoló szeretetet ami eddig volt?

Pl régebben annyira szerettük egymást hogy volt olyan is hogy szeretkeztünk és utána sírtunk a boldogságtól hogy ennyire szeretjük egymást...

Legjobb válasz: Meglep, ha azt mondom, a lángoló szerelem egy idõ után átalakul szeretetté, és ragaszkodássá? Hihetetlen, hogy felnõtt ember ilyet kérdez.

Meglep, ha azt mondom, a lángoló szerelem egy idõ után átalakul szeretetté, és ragaszkodássá? Hihetetlen, hogy felnõtt ember ilyet kérdez.
Jól érzed magad a társaságában, megbízol benne, tudtok beszélgetni, szülnél neki gyereket? Ha igen, menjél hozzá, lángoló szerelem izzó parázzsá enyhül négy év alatt, de az is szerelem, csak érettebb.
Nálunk dettó ugyanez a helyzet. A lángoló szerelem eltûnt, de kiderült, hogy a férjem (22 éves) szereti a nõi ruhákat csak nem merte elmondani nekem. Persze azt bevallotta, hogy a lányokat szereti, csak kényelmesebbek a nõi ruhák és jobban tetszik neki. Egyenlõre parkolópályán vagyunk szex terén.
Egyetértek a 6-ossal, tényleg ilyen hullámzó. Megértem amit írsz, ugyanígy voltunk mi is, 5 éve vagyunk együtt, már nem sírunk szeretkezéskor és néha nagyon össze tudunk veszni, de van bennünk a mai napig egy erõs kapocs, épp nemrég beszéltünk róla: mindketten tudjuk, hogy soha nem tudnánk egymás nélkül élni, hogy nem lehetne másnak helye az életünkben. Sokszor csak az a baj, hogy elfelejtjük kimondani a másiknak. Beszélj vele, mondd el, hogy érzel, és hogy õ hogy látja. Meglátod, meg fogsz nyugodni.. Én szorítok Neked, hogy így legyen:) Nem mindenkinek adaik meg az igazi nagy szerelem élménye, azok meg csak kémiázzanak tudományosan ;)
A szerelem egy lelkiállapot.A kapcsolat elején még intenzív, az idõ múlásával, ez is elmúlik.Marad a szeretet, de ez nem azt jelenti, hogy a szerelmet ne lehetne feléleszteni.Rövid idõkre, de sikerülhet.Ilyenkor mondják, hogy "Újra beleszerettem a páromba", biztos hallottad te is már ezt mástól.Ugyanabba a lelkiállapotba került, mint a kapcsolat elején.Aztán elmúlik és lehet éleszteni újra.A hosszú kapcsolat ilyen, hullámzik.
Túl gyerekes vagy, ezt igazoltad is evvel a sírós történettel. Mit tegyél? Ne menj hozzá, neked még nem való párkapcsoalt.
mert az elmúlik. menthetetlenül. viszont ha jó embert választottál társadul, akkor megmarad a mély szeretet, a ragaszkodás, és az a fantasztikus érzés, h milyen jó ember, mennyire jól bánik velem. nálunk ez megvan, és nem aggódok, h nem vagyok belé olyan szerelmes mint az elsõ 2 évben.
Nehogy már mi döntsünk az életedrõl... Ha nem szereted, ne menj hozzá.
Csodálom hogy eddig is érezted.... a lángoló szerelem érzését az adrenalin, a szerotonin és a dopamin (szerelem hormonok...:D)váltja ki és tartja fent, kutatók szerint körülbelül 18 hónapig. Nálad már bõven lejárt. Én nm aggódnék a helyedben, inkább döntenék, akarom e õt... vagy váltok, újra szerelmes leszel 18-20 hónapig aztán megint nem. Te életed! Szurkolok hogy jól dönts!
Bár mi szex után nem sÍrtunk, de 10 év után is tudom még érezni, hogy szerelmes vagyok, néha nem, sõt néha még... Ezt neked kell eldöntened, mert én például tudom, hogy vele fogok megöregedni.
Kémia, a szervezeted 6-18 hónapig termeli azokat a hormonokat, amiktõl érzed a rózsaszín ködöt. Namármost, a szervezeted elõbb vagy utóbb ellenállóképessé válik és ezután marad a sima szeretet és/vagy megszokás, esetleg egy gyerek, de természetesen vannak kivételek, minden szervezet máshogy reagál. 20L

A párommal 4 éve vagyunk együtt és eddig 1 nap volt a legtöbb idő amit egymás nélkül töltöttünk el! És ha arra gondolok, hogy nem látom 1 hétig vagy hónapig nem érzek semmit nem tudom hogy hiányozna-e. Normális ez?

Vagy ha arra gondolok hogy meghalna mondjuk..

Legjobb válasz: Csak akkor fogod tudni hogy mit érzel ha már nem lesz melletted, hanem vagy elmegy 1 hétre vagy hónapra vagy elpatkol.

Csak akkor fogod tudni hogy mit érzel ha már nem lesz melletted, hanem vagy elmegy 1 hétre vagy hónapra vagy elpatkol.
Persze mer már megszoktad, h mindig melletted van, s elképzelhetetlen lenne az milyen is, ha nincs veled. De az sem jó, h sosem vagytok néha egyedül, mer kell vis jó egy kapcsolatban az is, h ne legyünk sülve fõlve együtt, hagyjunk teret a másiknak, ne fojtsuk meg.
Ha éppen úgy alakult, hogy együtt voltatok, mert nem volt semmi ok a távollétre, akkor az önmagában még nem baj. Szerintem igenis meg kell lenni egyedül is, akár hosszabb ideig is: lehet kényszerbõl (kórház, külföldi út munka miatt), vagy lehet szabad elhatározásból is. Azt pl. betegnek tartottam, amikor az egyik kolléganõ azért nem jött el a három napos csapatépítésre, mert neki a férje mellett a helye (régimódi cég, évente max 1-szer van csapatépítés). Szerintem egészséges, önálló emberek egyedül is és együtt is megtalálják a helyüket a világban. 35/F
Régen a mamámnál volt egy konyhai falvédõ és arra az volt írva : Ha már majd nem leszek akkor fogod csak tudni, hogy ki voltam néked.

4 éve vagyok együtt a barátnőmmel és most derült ki, hogy az első évben mással is járt! Ti folytatnátok a kapcsolatot?

A részletek: A barátn?mmel már eleve úgy jöttem össze, hogy ? még egy másik hosszú kapcsolatból lépett ki. Az els? év távkapcsolatban zajlott, mert ? küfüldön tanult. Addig velem és az állítólagos exével is tartotta a kapcsolatot, majd mikor egy-két hétre hazajött, párhuzamosan vele és velem is volt. Mikor véglegesen hazajött akkor döntött mellettem. Én err?l semmit se tudtam, most derült ki az egész. Azt mondja, hogy azért csinált így, mert képtelen volt dönteni.

Legjobb válasz: hát emberbõl van, de akkor is huzamos ideig hazudott. ráadásul vele is szexelt, meg veled is. mikor ki volt kéznél.

hát emberbõl van, de akkor is huzamos ideig hazudott. ráadásul vele is szexelt, meg veled is. mikor ki volt kéznél.
"Azt mondja, hogy azért csinált így, mert képtelen volt dönteni. " hát b.ssza meg. most "szerencséd" volt és ezért választott téged. szerintem nagyon szemét dolog volt a részérõl.
Ami megtörtént azon már úgysem lehet változtatni. Ha elhiszed neki, hogy utána nem volt senkije, akkor ne törõdj, mi volt azelõtt. Hibázott, na és? Emberbõl van és senki sem tökéletes;még egy esélyt megérdemel.Ha otthagyod, talán elszalsztod a nagy Õt(vagy ilyesmi:P). Döntened kell, hogy mit bánnál jobban, ha most kibékülnél vele, és próbálnál bízni benne újra, vagy ha otthagynád..
"Ha már másoktól kérsz tanácsot, akkor szerintem te is tudod valahol mélyen, hogy neked sem." szerintem ez az igaz. ha már te se bízol, benne. megkérdõjelezed õt, akkor sose lesz olyan, mint "régen"...
Nekem nem kéne. Ha már másoktól kérsz tanácsot, akkor szerintem te is tudod valahol mélyen, hogy neked sem.
tökéletes ember nincs mindenki szokott hibázni és a döntéseket meghozni nehéz de 4 éve együtt vagytok gondolom azóta 1000 dolog történt én ez miatt nem szakítanék vele
lehet hogy "szemét dolog" volt, de ti még nem voltatok ilyen helyzetben. szerintem ne hagyd ott ha boldog vagy mellette, egész életetben visszasírnád. nehéz normális lányt találni.
"Alapvetõen tényleg rendes lány, akire nem jellemzõ az ilyesmi, hogy több vasat tart a tûzbe." ezt honnan veszed, épp most ásta alá ezt a hitelét.
Kéne a kutyának az ilyen lány......Itt nem arról van szó hogy senki nem hibázik, mert mindenki tévedhet; de ez nem hiba nem tévedés, ez szemétség! Mi az hogy nem tudodtt dönteni? Mondjuk nekem ilyen döntésképtelen, gyenge személyiségû lány már alapból nem kellene, nem hogy még ilyen disznóságot csinál. Aztán te tudod, ha meg tudsz neki bocsájtani....de én nem tudnék.... Ja, azt azért ne felejtsd el, hogyha 4 évig így tudott hazudni, akkor mennyi mindenben hazudhat(ott) még.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Látom elég eltérõ vélemények vannak, de számomra mindegyik hasznos volt.
Én nem dobnám ki. Olyan ritka dolog, hogy két ember összepasszol. És bizony sokunkkal megesik, hogy ha rövid ideig is, de több vasat tartunk a tûzben, mégha csak gondolatilag is. Ha azóta a kapcsolat óta nincs senkije szerintem megbocsátható.
Szerintem tartsd meg évekkel ezelött volt :) Ez van Szprályt :D

4 éve vagyok együtt barátommal, de neki mindennapos a pornófilm és szex honlapok. Hogyan tudnám leszoktatni?

Err?l az egészr?l tudnotok kell,hogy mi most távkapcsolatban élünk,de ez nem befolyásol semmit sem,mert én most a f?iskola után már dolgozom ? viszont még küzd af?iskolával sajnos.Azért írtam,hogy nem változtat semmit a dolgon,hogy távkapcsolatban vagyunk,mert még oda jártam f?iskolára addig is nézte úgyanígy,csak azokon a napokon amikor én hazajöttem,szóval hétvégenként,most meg scak hétvégenként vagyunk együtt.25 éves kamaszkora,óta ezt nézi és önkielégít is közben,de ezt szerintem nem kell mondanom senkinek sem.Az élete részévé vált,de engem viszont nagyon zavar,oly annyira,hogy oylan érzésem van mintha csalna,amikor tudom,hogy este elköszön t?lem,leül a gép elé pornózni és ki tudja még mit csinálni.A dolog annyira el van fajulva,hogy azokat a csajokat akik tetszenek neki,beteszi a pda-jaba,a számítógépén azok a csajok a hátterek az asztalon neki,és ez nagyon szarul esik nekem,de ? ezt nem érti meg,? háborodik fel.Akkor tünteti el a dolgokat,a gépér?l miel?tt megyek hozzá.Több kép van a telefonjában is ilyen n?cskékr?l,mint rólam.Nem hiszem,hogy emellett scalna si,mert 25 éves,és 4 éve én szedtem fel,mert tudjátok az afélénkebb fajta,szóval el?ttem barátn?je sem volt,de mondhatjuk azt is,hogy már túl van minden vízkereszten,szóval lehet megváltozott ilyen téren.Írtam,hogy több mint 4 éve vagyunk együtt,és ez a dolog egy féléve derült ki,és nem tudom megszokni,sem elviselni,nagyon sok vita van sajnos bel?le,de nem mondd le err?l a szokásáról,akkor inkább rólam.Küls?mre nem lehet panasza,úgyhogy nem tudom elképzelni hogy mi van vele.Mondtam neki nem egyszer,hogy nézzük együtt,de arra sem hajlandó,csakis egeydül,azt mondja,hogy töltsek le magamnak és nézzem meg ha annyira érdekel,pedig én miatta ajánlottam fel.Szerintetek minden pasi ilyen,csak nem mondják el és csak én fogom fel túl drasztikusan a dolgot?Csak modnom az a probléma,hogy ha még egyszer egyszer fordulna el?,de hogy minden este,és mindennap mikor egyedül van otthon.Sose leszek oylan mint egy pornószínész,és nem is akarja(küls?re:mellnagyobbítás stb.),de akkor nem értem hogy mit nyújt neki.Léci segítsetek nekem.Köszi

Legjobb válasz: Nehéz kérdés.Azt hiszem személyiségtõl függ. (vagy aberráltságtól) Érdekes én nõ létemre szintén imádom a pornót és én is ha egyedül vagyok...Mi is távkapcsolatban élünk.A barátom szintén ezt csinálja, de arról az oldalról már zavart és azóta én nem teszem, mert féltéleny vagyok azokra a nõkre, én is megcsalva érzem magam, pedig tudom jól hogy az ilyesmi semmit nem jelent.Ez csak egy függõség, ami nem vezet megcsaláshoz.A barátom ráadásul mondja is még a tv-ben is, hogy ezt de meg dugná...de csak poénból, de szarul esik. Egy ötlet: csinálj magadról pornóképeket és tuti azok lesznek a gépén. Vagy ha ti is távban vagytok, csináljatok webkamera szexet. Ne légy féltékeny, legalább nem a hátad mögött sunyin megcsal, csak képeket néz.

Nehéz kérdés.Azt hiszem személyiségtõl függ. (vagy aberráltságtól) Érdekes én nõ létemre szintén imádom a pornót és én is ha egyedül vagyok...Mi is távkapcsolatban élünk.A barátom szintén ezt csinálja, de arról az oldalról már zavart és azóta én nem teszem, mert féltéleny vagyok azokra a nõkre, én is megcsalva érzem magam, pedig tudom jól hogy az ilyesmi semmit nem jelent.Ez csak egy függõség, ami nem vezet megcsaláshoz.A barátom ráadásul mondja is még a tv-ben is, hogy ezt de meg dugná...de csak poénból, de szarul esik. Egy ötlet: csinálj magadról pornóképeket és tuti azok lesznek a gépén. Vagy ha ti is távban vagytok, csináljatok webkamera szexet. Ne légy féltékeny, legalább nem a hátad mögött sunyin megcsal, csak képeket néz.
Szerintem túlzás, amit a barátod csinál. Pláne, ha felajánlottad neki azt is, hoyg nézzétek együtt... nekem ugyanilyen szarul esne. Az én pasim is szokott pornót nézegetni, de nem tartja elõbbre, mint engem. De Te tudod, mennyire vagy képes tolerálni. Ha nagyon nem megy, keress olyat, aki Rád vágyik nap mint nap, nem mindenféle fantáziálásokra...
Szerintem is túlzás.... Ki tudja, hogy mit rejteget még, én ezt gondolom! Szerencsére nálunk nincs ilyen, sõt, a abrátom ki is jelentette, hogy õt nem mozgatja meg, nem érdekli... De az elõzõ kapcsolatomban voltak olyan szituk, hogy együtt néztük, engem nem zavart...
Hozzászólok én is, mint pasi: komoly kapcsolatom van már több, mint fél éve, ennek ellenére nézek én is pornót, ha kicsit oldani akarom magam: ha kielégítem magam, nem csak örömet szereztem magamnak, hanem megszabadultam sok felgyülemlett stressztõl is.(Bár én hetente max 3szor csinálok ilyet.) A te esetedben szerintem nem errõl van szó. (Én telítõdnék endorfinnal, ha a barátnõm felajánlaná, hogy nézzük együtt.) A barátod szerintem betegesen kötõdik a pornóhoz. Az álsalad leírakból ítélve, a barátod már több, mint 10 éve függõ. Még korábban hozzászokott, és nem tudja kizárni az életébõl így sem, hogy van egy fain barátnõje. Talán épp a függõség miatt nem akarja, hogy együtt nézzétek: talán nem akarja, hogy megtudd/meglásd, hogyan nézi ezeket, miket mond/csinál közben, ill. mire gondol. Ez egy privát szféra a számára, ami több, mint tíz éve formálódik. Szerintem ezért hiszi azt, hogy fontosabb neki a szenny, mint te, hisz ezen nõtt fel, és ez egyfajta biztonságérzetet nyújt a számára. Orvosolni a problémát, úgy képzelem szakember dolga... Ha van rá energiád, próbálkozz, de jusson eszedbe, hogy egy szenvedélybeteget k*rva nehéz leszoktatni akár cigirõl, szerencsejátékról, alkoholról, vagy pornóról legyen szó. Nem vedd készpénznek, amit leírtam, ennek ellenére remélem tudtam segíteni...
A férfiak ilyenek, igen, nem csak a tied. Az enyém is megnézi minden nap a pina.hut. Ha nem akar ezen változtatni-márpedig ez hangzik ki a lelveledbõl, akkor sajna nem tudsz mit tenni. Ha annyira zavar, és nem tudod megszokni, akkor válts. Õ nem fog leszokni róla. Ha sokerõd van, egy pszicológust megpróbálhatsz, ártani nem fog...
nos, én is egy olyan lány vagyok, akinek a barátja szeretni nézni a pornót. amikor elõször megudtam, elszörnyedtem, és fujjoltam. én is azt éreztem, hogy megcsal, hogy mással van. aztán valahogy nem csináltam ebbõl nagy ügyet. még el is vicceltük néha a dolgot, ha rákérdeztem, mi volt, és õ mindig elmondta õszintén. egy idõ múlva nem volt olyan rossz már ez nekem, és egyszer, már nem is tudom hogyan, együtt kezdtünk nézni, és egymást kielégítettük...nagyon izgi volt. már nem tudom ki ötlete volt, de azóta ez az egyik közös titkunk, és jó szórakozásunk ami összeköt. szerintem a barátod azért sem akarta, hogy közösen nézzétek, mert valószínû, érzete, hogy nem fogadod el, esetleg elítéled ezt. de neked sem jó az, hogy felajánlod, ha neked nem is lenne jó. az el nem fogadás pedig erõsíti benne a félelmet, hogy a már beállt szokásait te meglátod, leleplezõdik. Fél a szégyenérzettõl. szerintem próbálj elgondolkozni azon, hogy vajon mit élveznek az emberek a pornóban mert nem csak férfiak szeretik nézni. és ne félj. a pornó soha nem tudja azt adni neki, amit TE tudsz. a pornó csak szex. nincs benne szerelem, meghittség, romantika, odaadás. Ezt a felmerülõ problémát vagy meg tudjátok oldani, és összeköt benneteket, vagy ha nem szeretitek annyira egymást, hogy lépjetek egymás felé, lehet, örökre szétválaszt.
Az utolsó két hozzászólás megszívlelendõ, komolyan. A férfiak máshogy állnak elve a szexhez, ezt fogadd el. Neki kimaradhatott a tinédzserkori laza szex, a csajozgatás, így meglehetõsen sok kiélnivaló dolog ragadt bent. Ennek most te iszod a levét, de nem kell betojni. Ha azt mondod hogy te jobb vagy mint a pornó, stand up and fight, bizonyítsd be. Xopd le úgy hogy azt még hónapokig emlegesse és meglátod hogy mûködni fog. Idõbe telik, de vissza fog állni egy normális pornónézési szintre, bár a tény hogy távkapcsolatban vagytok nem segít... Csakis te döntöd el hogy mennyit ér neked a srác, csak te.
Hasonló a helyzetem de a sok hozzá szólás nekem is nagyon hasznos volt.

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

Legjobb válasz: "õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.

"õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.
Igen, add fel, ha már ezen jár az eszed, egyáltalán nem szabad megházasodnod, mert késõbb sem lesz jobb, sõt még rosszabb, és még több fájdalmat okozol a leendõ férjednek, és magadnak is.
Szerintem ez az epizód pont arra volt jó, hogy még idõben kiderültek az érzéseid nemolyan sziklaszilárdak, amilyennek lenniük kellene házasodás elõtt. A helyedben nem tartanék esküvõt.
Szerintem inkább mond le az esküvõt. Ha ez a pasi ilyen kételyt keltett benned akkor nem szabad megházasodni! Ez a késõbbiekben csak rosszabb lesz. Ha tiszteled a võlegényedet és ha valamennyire még szereted akkor ne nézd hülyének. Mond el mi a helyzet és kész! És, ahogy az egyik hsz is írta a másik pasit pont, hogy azért nm érdekli a dolog mert te csak szeretõnek kellenél.
csak nehogy két szék közt a pad alá ess..!! Gondold végig, hogy biztos megéri felrúgni az egészet egy bizonytalan kapcsolatért..! és ráadásul ez sem érdekli, hogy férjhez mész. ha téged akarna, akkor könyörögne, hogy ne menj máshoz, és õ is ott hagyná a párját.
Szerintem bepánikoltál. Ha együtt éltek a võlegényeddel, egy kicsit költözz külön tõle, hogy át tudd gondolni, igazából mit is akarsz. Ez idõ alatt a "másik férfi"-vel se találkozz.
Szerintem ilyenkor mindenkit görcsössé tesz maga a tudat, hogy Úristen, innentõl le leszek láncolva, annyi a szabadságnak stb, és megzavarodik az ember annyira, hogy képes ilyen bolondságokon agyalni, hogy egy 4 éves kapcsolat nem ér annyit, mint az 1 hete (!!) kibontakozó ismeretség. Higgadj le, találkozz ezzel a férfival, ha úgy szeretnéd, de én a helyedben nem rúgnám fel az összeházasodást!
Az egyiket nagyon szereted a másikkal meg együtt akarsz lenni. Mit mondjak? Nagy szived van. Sok minden (vagy mindenki) belefér. Vannak ilyen lányok. Akkor jár mindenki a legjobban ha pénzt is keresel vele.
3 hét múlva már úgyis együtt lesztek. Gondolom összeköltöztök. :) Sok boldogságot!
Bár a 20-as sem rossz, a 18-asra gondoltam.
Összeilletek!:(( mármint a másik pasival! Barátnõje van, kapj a fejedhez!! Felejtsd el mind a kettõt, a võlegényed jobbat érdemel nálad, szégyelld magad!!!!
1 hét az még semmi, csak egy fellángolás. Lehet a közeli esküvõ miatt is kicsit bepánikoltál és elbizonytalanodtál. Szerintem teljesen normális és elõfordulhat bárkivel egy hosszabb kapcsolatban. Csak nem szabad neki engedni. Az érintett pasival meg minimalizáld a kapcsolatot, ne bátorítsd. Ha emiatt feladod a házasságot, hülye vagy.
Na szóval van egy "fiú" akivel 3 hét múlva összeházasodtok. 4 éve vagytok együtt. Távkapcsolatban? Mit jelent ez? milyen idõ közönkét találkoztatok? Hány éves vagy? a 20-as éveid elején- közepén jársz? Á ezt a másikat tényleg hagyd a francba! a leendõ férjedre miért nem gondolsz "férfiként"? Nekem olyan furcsa ez... szeresd, maradj vele, de nem korai ez a házasság még egy kicsit? Tudom, 4 év sok idõ, de biztos vagy benne, hogy hozzá akarsz menni? Megy az együttélés? jó vele? kijöttök? Sajnos az a baj, hogy sok pár elõtte bármennyire is szerette a másikat, az együttélés még sem megy és ez tönkre vágja a dolgot.Ha valóban annyira fontosak egymásnak és változnak a másikért, akkor az egy nagyfokú jellemfejlõdés is lesz, amire lehet alapozni egy házasságot egy közös életet. 3 héttel az esküvõ elõtt, már "tûkön" kellene ülnöd az izgalomtól, hogy óóó férjhez megyek! meg de jó lesz, de várom! Nem egy másik pasival foglalkozni! Ne szakítsd meg a komoly kapcsolatodat, de amennyiben nem vagy sziklaszilárdan biztos abban , hogy csodálatos lesz a házasságotok és a "közös" életetek. Várj még!
ez hülyeség, hoyg várj még. Miért kéne várnia? már eldöntötte, lepattintotta a fellángolást, mert rájött, hogy szereti a párját. Az meg, hogy hogy megy az együttélés, bakker, pont ez a lényeg egy kapcsolatban, hogyha bármilyen problémánk van, akár az együttéléssel, igyekszünk azt megoldani, együtt. Mert egymás mellett döntöttünk. Nem kóstolgatjuk egymást évekig, hogy vagy igen vagy nem, aztán valami apróság miatt szakítunk. Milyen hozzáállás ez? hajrá, Kérdezõ! Esküvõre fel! :)
Itt úgyis az az egyesegyedüli jó döntés amit a Kérdezõ annak érez. :) Adhatunk mi itt bármilyen tanácsot, de dönteni neki kell. Ítélkezni viszont nagyon kár, pláne arctalanul, névtelenül, az érintettek ismerete nélkül. Remélem Kérdezõ jól döntöttél, és boldogok lesztek!:)
Elõször is tisztázd magadban a saját érzéseidet: most vagy csak bepánikoltál az esküvõtõl és a "hirtelen" jött "szerelmed" csak egy eszköz saját magad igazolására, hogy ebben megerõsítést találj, vagy nem is szereted igazán a võlegényedet. Aztán nézzük a srácokat: az egy éjszakás kalandod csak szórakozik veled, nem gondolkozik benned komolyan, ha igazán odalenne érted, szerinted hogy viselhetné el, hogy más férfi mellett kelsz és fekszel minden este?! még jó hogy nem zavarja, hogy férjhez mész, milyen kényelmes megoldás ez neki! szerintem felejtõs. A võlegényed, meg ha igazán szeret, és figyel rád, biztos érzi, hogy valami nem kerek... Ha nem érzi rajtad, akkor viszont nem is szeret igazán, mert nem figyeltek egymásra, csak vagytok egymás mellett...akkor az sem okés. Én speciel nem vagyok házasságpárti, szerintem idejétmúlt intézmény, a jó kapcsolat nem egy papíron múlik. sõt! Az emberek többsége esküvõ után megváltozik, vagy kényelmesen hátradõl, kipipálva ezzel, hogy akkor ez is megvan, mintha be lenne biztosítva, vagy bepánikol és kényszeredetten ki akar törni a képzelt ketrecébõl. Ezt leszámítva persze minden lány álma, hogy majd apukája az oltárhoz kiséri a nagy napon, amikor õ a legszebb a fehér ruhájában és az az este csak róluk szól... Kinek mi a fontosabb. Egy biztos, szerintem nektek ezt most el kell napolni. Ha igazán jó a kapcsolatotok, együtt és õszintén átbeszélve az egészet oldjátok meg közösen a kételyeket, ha ehhez a kapcsolat nem elég erõs, te dönts egyedül, de mindenképpen esküvõ elõtt.
Oké, akkor tedd meg, játszadozz az életekkel, sok sikert!:) csak ne kerülj a közelembe, jobban jársz!;)
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatoddal van valami probléma; egyszerûen csak magadat akarod megerõsíteni, hogy biztosan ezt akarod-e. És a válaszod igen lett. Szerintem egyébként ezen minden ember átesik esküvõ elõtt, csak az intenzitása különbözõ. Sok boldogságot kívánok.
Teljesen igaza van 18nak. Ha igaz lenne, amit a többiek írnak, akkor nem lennének hosszú kapcsolatok. A hullámvölgyekben általában mindig felbukkan egy potenciális harmadik személy. Akinek a kedvességét, törõdését jobban észreveszed és jól eisk, mivel éppen nem kapod meg a kapcsolatodban. Ha erre mindenki lelépne, hogy hát nem is szeretem a párom ha ez elõfordulhatott, akkor az emberek vándorolnának egyik helyrõl a másikra. Fel kell ismerni a problémát, hogy nem szerelembe estél, hanem figyelmet kapsz és ez az ami hiányzik a kapcsolatból, ideje megoldani a problémát. Majd szépen elhesegetni a másikat, és újra minden szupi az aktuális féllel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hozzászólást, amit még nem irtam, hogy a völegényemmel távkapcsolatban élünk és azt hiszem inkább csak a közelsége hiányzik. A másik dolog amit nem irtam, hogy ezzel a fiúval nevezzük Atinak nem történt semmi testi dolog még egy csók sem. Mélyen magamban gondolva nem is szeretném csak jól esik hogy udvarol. Azt hiszem már tudom, hogy mi a helyes mielött valami olalyan történe megszakitom Atival a kapcsolatot és férjhez megyek. Szerintetek?
Bepánikoltál. Nem gondolhatod komolyan, hogy az 1 hetes ismerettségbõl máris ez van... Ha igen, akkor komoly bajok vannak és én sem ajánlom a házasságot. Az, hogy készülõdsz az esküvõre és alig várod már a napot, minden más érzést elnyom, így ha magadba nézel és tényleg teljesen komolyan gondolod a dolgot, akkor bajok vannak. Egyébként pedig szerintem csak bepánikoltál. Higgadj le és gondolkozz. Komolyan eldobnád magadtól a párodat, csak azért mert most megismertél egy helyes pasit? Egyáltalán hogy találkoztatok és mi történt, hogy ennyire hirtelen kell neked az az ember?
Na tessék, mondtam én. Mikor a párommal mélyponton voltunk, akkor nekem is mindenki fényesebb lett egy kicsit. Jól esett, hogy egy ismerõsöm foglalkozik velem, meghallgat bármirõl is legyen szó. Aztán megráztam magam és rájöttem mi történik. Hiányzik a párom törõdése, és így mindenki másét jobban érzem. Ezekután redukáltam a találkozások számát az ismerõssel, próbáltam kerülni, és helyretenni a dolgokat a párom és köztem. Neked is a törõdés hiányzik, és most hogy valaki felfigyelt rád, jól esik. De ez nem jelenti, hogy õt akarod!
Szerintem jó ötlet. Fõleg hogy írod, kedves Veled a párod és szereted. Higgadj le, semmi baj nem fog történni esküvõ után sem. Durva példával olyan, mint egy vizsga. Elõtte rosszul vagy, inkább megfutamodnál, aztán leteszed, és utána az élet folytatódik tovább. Azzal a tudattal, hogy megvan a vizsgád:) Ne parázz.
Lehet, hogy egy kicsit szokatlan lesz, amit írok. Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Négyesben.
A kérdező hozzászólása: Megtettem igaz semmit sem reagált, talán mert nem is számitok neki talán csak ágyba akart csábitani. Nagyon nagy teher eset le rólam és Férjhez megyek. Köszönöm mindenkinek
Jó ötlet volt a sráccal megszakítani a kapcsolatot. Férjhez menni már nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha ilyesmi merül fel az esküvõ elõtt, akkor azért ott az a kapcsolat valahol nincs rendben. Azért remélem, végül minden jól alakul.
Ne halgass azokra, akik azt mondják "ha ez felmerülhet akkor ez meg az". Menjél csak férjhez. Helyes. Ebbõl látszik, hogy tudatos és elszánt döntést hoztál a jövõbeli férjed mellett. És ha majd a következõ 100 évebn valaki megkörnyékez, vagy kicsit hullámvölgybe kerül a kapcsolatotok, akkor is tudsz majd tudatosan mellette dönteni, és nem fogod megcsalni. A házasság döntés is, nem csak érzelem. A fellángolások természetesek, több is lehet még az életedben, de tudni kell õket a helyükön kezelni. Szerintem te most megtanultad, hogy hogyan is kell ezt, és ez jó. Hosszú házasságok alapja. hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt sok fiu az életemben a völegényem a másodiok fiu az életemben és nem tudnék nélküle élni Szeretem csak talán dühös vagyok amiért távol vagyunk egymástol. De életem nagy szerelme és most olyan boldog vagyok nem gondoltam, hogy ilyen jó érzés lesz megszakitani Atival a kapcsolatok Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Hát sok mindent irtatok és hálás vagyok, ezek hatására megszakitottam a sráccal a kapcsolatot és egy komoly döntést hozztam. Nem éreztem helyesnek, hogy igy mennyek férjhez. Ezt követöen leültünk a völegénnyemmel és átbeszéltük. Nagyon aranyos volt és sejtete hogy valami nincs rendben. Támogatot és mellettem állt és áll. Elmentem egy önismereti csoportban, ahol mindenre fény derült. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiderült, hogy mindez a fiu iránt csak azért volt, mert tudat alatt bosszut akartam állni. Nekem volt régen egy kapcsolatom ahol csunyán megcsaltak. Szóval ez a düh és bossztu miatt volt az egész. A völegénnyemmel most még közelebb kerültünk egymáshoz.

20 eves lany vagyok szuz es a baratom farka 22 cm. Mit csinaljak? Azt akarom hogy ő legyen az elso nekem 4 eve vagyunk egyutt.

en attol felek h nekem fajni fog mert nagy 22 cm es 7cm vastag. eddig volt kozottunk petting, ki elegitettem szajjal, meg ujjazot de nem rakta be nagyon az ujjat, es egyszer ki probaltuk h a farka fejet rakta be nagyon jo volt kezdtem jobban nedvesedni es el melegedni...... feljek vagy nem ez itt a kerdes

Legjobb válasz: A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.

Szerintem nem kell azért osztani a Kérdezõt, mert 4 évet várt. Nem szexel mindenki az elsõ héten, ne írjuk már elõ mi az optimális várakozási idõ! MOndom ezt úgy, hogy én 3-4 hetet, egy hónapot szoktam várni. de mindenki csinálja olyan tempóban, ahogy neki jó! Sok sikert Nektek!
A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.
Heló! Te figyi, 22 cm hosszú, és 7 cm kerületû, vagy átmérõjû, mer' az nem mindegy. Ha elõbbi, akkor nincs gond, az ujj vastagság, ha utóbbi, akkor készülj, hosszútávon nagyon jó lesz neked :) ha tudja majd használni...!
Miért kell méregetni? Ezt nem értem. Fogtatok egy mérõszalagot és lemértétek? Szerintem ez gáz......
Ha a makk behatolt már, és jó volt, szerintem nem lesz gáz. Alapos elõjáték után, óvatosan csináljátok. De semmi esetre se félj, mert akkor csak arra koncentrálsz, hogy jaj-most-mi-lesz...inkább várjatok még egy kicsit, amíg ez elmúlik. Szóval ne félj, add át magad a gyönyörnek!
Valamit nagyon tudhatsz, ha 4 év után veled van a pasi és még szûz vagy... a mai pasik nem ilyenek... én sem lennék ilyen, de hát nagyon szerethetitek egymást.. jah és az egész lényege azt, hogy a pettign során megfeleloen tágitson ki és eloszor gyengéd és majd csak utána legyen olyan kis vadóc a szex..:)
Ha félsz, az mit javít a helyzeteden? Felejtsd már el a hülye legendákat, nem igaz, ezzel csak az anyák ijesztgetik a lányokat, hogy ne feküdjenek le senkivel. A te esetedben ez elég jól sikerült, ha 20 évesen 4 éves kapcsolat után még szûz vagy :D
Hát nem tudom, jól-e értettem 7cm vastag!!??? Szerintem valamit el mértetek mert ez vagy lehetetlen vagy valami nincs a pasival rendben és ezért van veled mert másnak nem kell ekkora "szerszámmal"!!! Ha már be rakta a "farka fejét" akkor az már nagyobb mint maga a "farok"!! Sok kitartást és sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon turelmes tud lenni velem szemben. 23 eves most. keveset veszekedunk mindig meg ert en is megertem ot igy mukodik hosszu tavon de azt nem ertem h birta ki h mellettem legyen es en ne adjam be a derekamat elottem meg volt ket csajjal azokal is turelmes volt csak tobb volt a szex mint velem. egyszer azt mondta h bennem meg kapott mindent ami neki kell es tud varni velem ameddig csak akarom. De azert meg jegyzem h ma estig kellett varjon megtortent es nagyon szupi volt 3 oran at tartott az egesz minden A-tol Z-ig NAGYON ORVENDEK Koszonom a segitsegetek :D:D:D:D:D
Hûha! Örülök!
Csak gratulálni tudunk...!
hajrá, ifjúság !!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!