Találatok a következő kifejezésre: 4 éve vagyok, de már megműtöttek (2 db)

4 éve meddő vagyok, de már megműtöttek és végre lehet babóm, de közösülés után a sperma egyből távozik a hüvelyből, nem gond ez?

Anyi ott marad ami kell a teherbeeséshez.

Legjobb válasz: A fürge kis fickók egy része eljut oda, ahova kell, hogy megtermékenyítse a petesejtedet!Persze egy része kifolyik a hüvelybõl, de nem "patakokban"! :) Sok sikert!

A fürge kis fickók egy része eljut oda, ahova kell, hogy megtermékenyítse a petesejtedet!Persze egy része kifolyik a hüvelybõl, de nem "patakokban"! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm válaszodat ne nézz ám bolondnak tudom hogy egy része kifolyik csak én már annyit szenvedtem babaügyben hogy már mindentöl parázok.
nézd nem kell szenvedni, hanem a sikerre gondolni, minden kudarcélményeddel csak nõveled a keserûségedet és igy hogy jöjjön az édes? gondolatban játsz el, hogy már megvan, mennyire örülsz neki, mennyir vágysz rá, és szeretnéd õt! ha kell imádkozz! ha hiszel! minden egyes napod az örömérõl és szeretetérõl a megfogantatásáról szóljon, és ha kéred megkapod! légy alázatos! ui: pocold alá egy párnával és a lábadat tedd magasba maradj igy egy ideig
Sajnálom, hogy úgy vetted ki a szavaimból, hogy én bolondnak nézlek! Én egyátalán nem gondoltam semmi rosszra, csak egy kicsit fel akartalak vidítani! Bocs! De hidd el, minnél többet görcsölsz ezen a teherbeesés dolgon, annál tutibb, hogy nem fog összejönni!
Szia! Ne keseredj el! Mi is 5 éve probálkozunk. Nekem sajnos vetéléseim is voltak. Nem gond ha a sperma egy része távozik, ezen ne aggodj. Probáld "elfelejteni" az elmúlt 4 évet, élvezd az együttléteket és meglátod meg lesz az eredménye. Én el szoktam képzelni, hogy már meg van a kisbabánk és a karomban tartom. Persze nem görcsösen akarom ezt az egészet. Sok sikert!
Figyelj, mindenkibõl távozik, nem marad a hüvelyben az összes... Azon kívül, amit te látsz, a lényeg elindul a cél felé, de éppen ez a titok, hogy te ezt nem láthatod...
Én olvastam errõl. Vannak pozíciók, amelyekkel könnyebben lehet teherbe esni. Általában azok ahol a hímvesszõ közelebb van a méhszájhoz. (Pl.: hátulról vagy ha te fekszel a hátadon és felemeled a lábad.) Ilyenkor a sperma könnyebben éri el a célját.  Egyébként rá is lehet segíteni azzal, hogy aktus után gyertyát állsz vagy megemeled a csípõd egy párnával és így maradsz egy kicsit mielõtt mosakodni rohansz. Sok sikert.!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válaszotokat
húgykövesség tünete is lehet
az én herélt 12éves macsekom is jelöl néha... ha valami új dolog érkezik a lakásba... vagy ha mérges rám valamiért :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!