Találatok a következő kifejezésre: 4 éve vagyok, de már (76 db)

Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Õ nem szereti...
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, õ hogy viszonyul a dologhoz! Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan. Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tõle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :) Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyrõl a kettõre! Üdv :)
Én párom nem undorodik a vértõl, és azt mondja jobban is csúszik.
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
Attól függ, ha a barátnõm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért... 18/L
Hát az õ nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedõt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erõm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erõt adni. puszi nektek!:)

4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel! Mindenki álompárnak gondol minket! De én úgy érzem már nem szeretem őt?

Kb 1 éve kezd?dött ez az egész, furcsa szorító érzés van a mellkasomba, szó szerint fáj a szívem!

Legjobb válasz: Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L

Én 4 éve vagyok férjnél. Volt idõ, mikor ha hetekig nem láttam volna, akkor se hiányzott volna, most meg akkor is hiányzik, mikor elmegyek dolgozni és olyan messze van az este....:) Szerintem némi érzelmi hullámzás belefér, ezért még nem kell szakítani. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, ha céljaitok különböznek, akkor el kell gondolkodni a folytatáson. Szerintem ez még nem vészes, ne ess pánikba. 23/L
OFF: Mindenki szerint õk a tökéletes, semmi gonddal-bajjal nem rendelkezõ álompár. De ilyen csak a mesékben van. Amúgy mindig az ilyen párokkal van a legtöbb gond. (Nem rossz szándékból írtam.)
Csak nõ vagy és rád jött éppen a "nemtudom mit akarok". Holnap már itt hisztizni fogsz hogy keveset tudtok együtt lenni.
Nos, ha sokáig él két ember egymással párkapcsolatban, fõleg, ha egy háztartásban, elõfordul, hogy egy kicsit ellaposodik, esetleg a felek néha egy kis szabadságra vágynak. Mindig kell valami új, ami feldobja a szürke hétköznapokat (vacsora, kirándulás, közös programok, a szexrõl nem is beszélve). Ha nagyon nem hagy nyugodni a kérdés, meg lehet próbálni a szünetet, hogy úgy jobb-e vagy rosszabb, mindazonáltal én úgy gondolom, hogy az ember érzi, ha eljön az igazi. Nekem 4 éve van kapcsolatom, voltak már problémák, de még ma is megdobogtatja a szívem. (22 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Igazából nem hiányzik semmi, csak az az érzés hogy szeretem stb Közösek a céljaink, ugyanazt várjuk az élettõl, ugyanarra vágyunk, csak ez az egy a baj amit érzek... (vagyis hogy nem érzem hogy szeretem)
ha nem szereted akkor vege!minek elnel olyannal akit nem szeretsz meg 50 evet?????? de probat meger legyetek kulon es ha hianyzik akkor meg mindig szereted csak mar atalakul a szerelem szeretette... mondjuk magambol kiindulva en csakis ugy lennek a szerelmemmel baranommel kedvesemmel mindegy h hivjuk ha szeretem!mindenkinek megvan a parja csak meg kell talalni.
OFF: Mi az az "álompár"?
Szerintem ez egy komoly probléma. Mi 7 éve vagyunk együtt, 2, 5 év együtt élés, 2 hónapja házasok. Az a lényeg hogyha csak arra gondolok hogy elmenne valahová pl külföldre dolgozni már érzem azt a nagy fájdalmat.És ez így volt mindig is , talán már 1-2 hónap után.És az nagy baj hogy nem hiányozna. Bár azt igazán akkor tudnád meg. Valaki írja hogy kirándulás és már nem hisz semmiben mert ígéret.Ha én arra várnék hogy a férjem valósítsa meg akkor örök életben várhatnék, mert õ nem szeret ilyenre költeni.Amúgy 2 hét múlva megyünk Dubrovnikba. Vannak utazási irodák ahol akár 1 napos dolgokra is be lehet fizetni. 8-10 ezer pl Bécs. Visszatérve rád kedves kérdezõ! Szerintem "jó módodban" már nem tudsz mit csinálni.Ez az unatkozó nõ szindróma. Mi pl soha nem unatkozunk, mindig találunk valamit amivel elfoglaljuk magunkat. Kérdem én mi kell annál több mint hogy közösek a céljaitok, jól megvagytok, a párod megbecsül és el akar venni? Hányan örömtáncot járnának helyedben ezen az oldalon. Amúgy összeköltöztetek már? Minket pl annyira hajt hogy gyarapodjunk. A ház felújítás nagyjából kész de még annyi minden van amit meg akarunk valósítani. Idõ közben még 1 házat vettünk és azzal is terveink vannak. Az a tanácsom hogy becsüld meg azt amid van.
Szrrintem teszteld magad! Menj el pár napja egy barátnõdhöz vag szüleidhez és meglatod hianyzik e:) eleg fura de mukodik:) enis fel eve lakom a parommal, neha alig varom h elmenjen edzeni es akkor par oraig csönd, de nalam nem kerdes h szeretem e:-)
Ha igy van, hogy minden rendben, közös jövö tervek, akkor egy kerdes merült fel bennem: mit szerettel eddig a parodban? A (vele töltött) uj elmenyeket, uj izgalmakat, kalandokat, az ujdonsag varazsat? Vagy szereted-e öt, ugy ahogy van? El tudod fogadni, hogy az ujdonsag varazsa egyszer minden kapcsolatban elmulik, es akkor el tudod-e fogadni öt ugy, ahogy van? tegnap 19:27
Én is pont ebben a szituációban vagyok. Mi 3 éve vagyunk együtt, jegyesek, 3 hónapja költöztünk össze. Ez idõ alatt érzem azt, hogy már nem ugyan olyan a kapcsolatunk, elment a szürke hétköznapok irányába. Elmondtam a páromnak, hogy csináljunk közös programokat, menjünk el olyan helyre kiránulni ahol egyikõnk sem volt még, fedezzük fel együtt a tájat stb. Azt mondta rendben. De én ott tartok, hogy már nem hiszek az ígéreteknek, nekem tettek kellenek. Szeretem õt, de hiányoznak dolgok a kapcsolatunkból, nem mindig érzem azt, hogy õ életem párja, sokszor én is úgy vagyok vele, hogy ha elmenne valahova nem hiányozna, máskor pedig õrjítõen. Én szerintem próbálj meg külön lenni tõle pár napot, hogy tudd tisztázni magadban a dolgokat, mert ha a késõbbiekben is folyamatosan így lesz, akkor szerintem nincs értelme a folytatásnak.
A kérdező hozzászólása: A párommal is beszéltem róla õ szeret engem és nincs senkije sem ez biztos!
Tudat alatt valamit megéreztél. Javaslom, beszélgess a pároddal, változott-e az érzelme irántad. Neki említetted már ezt a problémádat? Nekem (is) van egy megérzésem, remélem, tévedek: nem tûnt fel párodnak a látóhatáron valaki...? Hátha ez okozza ezt az érzést benned, csak nem mersz szembesülni evvel. Mindettõl függetlenül remélem, rendbe jönnek a dolgaitok. Vagy együtt, vagy külön.
Az az idezet jutott eszembe, hogy "nem a szerelem, ha 2 ember egymasra nez, hanem ha egy iranyba neznek". Szerintem az intenziv erzes nem tart örökke, igy nem kerdes, hogy most hianyzik-e vagy nem, a kerdes, hogy tudtok-e együtt elni, egyek-e a celjaitok. Amugy vannak, akik ugy elnek, hogy hetente egyszer talalkoznak, vannak, akik ejjel-nappal együtt, es egy ismerösöm a 4. hazassagaban a ferfi 2-3 havonta jött meg külföldröl egy hetre, allitolag ez a legjobb es legtovabb müködö kapcsolata. Tehat ez nem oszt-szoroz szerintem. Inkabb az az elgondolkodhato, hogyha ketsegek merülnek fel benned, akkor biztos minden rendben van a kapcsolatotokban? Mi hianyzik, mit szeretnel?
Bocs a hibakert telefonrol irtam:)

Megszeretném kérni a Szerelmem kezét. Már 4 éve vagyunk együtt. Eljegyzést szeretnék, de az esküvő ~2 évig nem lehetséges. Megkérjem így abban a tudatban, hogy "évekig" jegyes státuszban maradunk? (24/F)

Egy éve élünk együtt. Õ még nem végzett az egyetemen.(Esküv? csak utána)Már régóta szeretném megtenni ezt a lépést, de nem érzem azt, hogy egyedül képes lennék eltartani magunkat. Pedig szerintem menne(1 éve élünk együtt). Illik el?tte megkérdezni az Após jelöltet? és ha felteszi a kérdést eltudnád holnaptól tartani? (még egyetemista)

Legjobb válasz: Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.

Nem értem, miért kéne eltartanod? Vagy ha már együtt éltek, akkor ki tartja el, nem te? Többször leírsz mindent, ez így zavaros.
Szerintem nyugodtan kérd meg. Van itt egy válaszoló, aki minden ilyenhez beírja, hogy nincs értelme az eljegyzésnek, ha nem követi 1 éven belül esküvõ, de ne hagyd, hogy mások rátok kényszerítsék a véleményüket, itt a ti életetekrõl van szó :) Ha jegyesek vagytok, attól még nem kötelezõ eltartanod, nyugodtan megvárhatod, amíg neki is lesz munkája és összeköltöztök. Apóstól akkor illik megkérni, ha nagyon konzervatív a család, engem speciel a hideg rázna, ha valaki a szüleimtõl kérne engedélyt, hogy megkérjen, de nem tudom, a barátnõd milyen beállítottságú. De elõször akkor is õt kérdezd, a szüleit csak utána.
Megkérheted a kezét. Ismerõseim 5 éve járnak jegyben, mert egyikük dolgozik, a másik tanul, albérletben vannak és nincs lóvé a lagzira, de majdcsak összejön egyszer. Attól, hogy eljegyzed, nem jelenti azt, hogy a szülei automatikusan lemondanak róla. Szóval, ha eddig támogatták anyagilag, akkor valszeg ezután is fogják.
Tetszett a kettes válasza... Én ritkán járok erre, de amúgy pont hasonlóra gondoltam! :D ÉN ugyanis szintén azt vallom, hogy az eljegyzésnek úgy van értelme, hogyha azt utána 1-2 éven belül esküvõ is követi. Azért 2 év szerintem belefér, ha szerinted a párod is így gondolja! No de ettõl függetlenül én nem erõltetem senkire a véleményemet, én így szeretném és rosszul esne, ha a párom nem ismerne annyira, hogy ezt ne tartaná tiszteletben, ámde ha más máshogy gondolja, nekem ahhoz semmi közöm, az õ életük. Hogy valami hasznosat is írjak, hogyha szerinted/szerintetek eljött az ideje, akkor nyugodtan kérd meg, ez nem jelenti azt, hogy most egyik napról a másikra el kellene tartanod! Szülõ kérdés... Attól függ milyenek a szülei. Ha konzervatív, hagyománytisztelõek, akkor illik elõbb velük megbeszélni, nehogy "sérelmezzék" késõbb.
Nyugodtan kérd meg a kezét! :)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Egy lányt már 6 éve szeretek, de már elköltöztek kb 4 éve, amikor már kezdek kiábrándulni belőle akkor álmodok róla vagy ilyesmi. Ez miért van?

És gyötör,mert tudom hogy reménytelen,de szeretem!

Legjobb válasz: Ez tényleg nagyon rossz, sajnállak, velem is elõfordult már párszor, és sajnos nem tudtam tenni ellene, csak ha éppen volt párom. Szerintem próbálj meg keresni magadnak egy barátnõt, gondolj arra, hogy valóban reménytelen lehet ez a szerelem, és egyszerûen nem érdemes szenvedned miatta.

Ez tényleg nagyon rossz, sajnállak, velem is elõfordult már párszor, és sajnos nem tudtam tenni ellene, csak ha éppen volt párom. Szerintem próbálj meg keresni magadnak egy barátnõt, gondolj arra, hogy valóban reménytelen lehet ez a szerelem, és egyszerûen nem érdemes szenvedned miatta.

Már több mint 4 éve vagyok együtt párommal szeretnék egy eljegyzés félét, de nem úgy hogy kb. egy év múlva esküvő lesz, hanem csak egy összetartozás jelképeként kérje meg a kezem. Ez jó ötlet vagy semmi értelme?

Legjobb válasz: Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.

Igen itt a probléma a "kérje meg a kezem"-en van. Ha õ akarja, akkor úgyis megkéri. Ha nem akarja akkor minek erõltetni? Úgy nem hiszem, hogy értelme lenne.
Igen ez szép dolog és érdemes élvezni a jegybenjárást.Az egy jó érzés, hogy õ hozzám tartozik és összetartozunk.Én is szeretném már, hogy ezt átélhessem.Várom párom mikor teszi meg ezt a lépést.Kívánom neked, hogy sikerüljön a dolog és szép legyen.Amúgy meg igenis van értelme.
nálunk is ugyanez volt a helyzet.két hónapja volt az eljegyzésünk de esküvõt még nem tervezünk.mi is az összetartozás miatt:Dngyon jó ötlet....annyira jó így éldegélni:Dhogy õ a võlegényem:Dén nem bántam meg.a jegyben járásnak is van egy varázsa amit szerintem érdemes tovább élni mint pár hónap.
Én 3 éve vagyok a párommal és már jó ideje pedzegeti az eljegyzést.De csak most tartunk ott hogy eljött az idõ.Nálunk se lesz egyhamar esküvõ, szeretnénk, de még tanulok párom meg a munka mellett új szakmát tanul így megbeszéltük hogy várunk még 2-3 évet.De legalább tudom hogy mik a szándékai:) Megkaptam már pár embertõl hogy ha nem lesz esküvõ akkor minek ilyen "hamar" az eljegyzés, de nem figyelek rájuk.Mi tudjuk hogy mit akarunk és azt is hogy ehhez még kell pár év hogy minden rendben legyen.
Nálunk sem volt kitûzve, hogy az eljegyzéstõl számított x éven belül esküvõ lesz.Miért ne lenne értelme?
Szerintem meg jól gondolod.Finom kis módszerekkel terelgetni kell a pasikat az eljegyzés felé, mert némelyik olyan, hogy magától talán sosem kérné meg a barátnõje kezét.Legyél rajta, ne várj rá .
én 17 vagyok a barátom 26.mindketten tudjuk h nem lehet esküvõ a korom miatt a közeljövõben de egy összetartózás jelképeként és h jelezze a késõbbi szándékát megkérte a kezem.szóval miért is ne...szerintem ha megkéri vki vkinek a kezét az nem azt jelenti h rohanni kell egy éven belül az anyakönyvvezetõhöz.
Jó ötlet, fõleg, ha õ is így gondolja és õ kéri meg a kezedet, mindenféle utalgatás és célzás nélkül. Sok boldogságot!
Ha nincs konkrét esküvõi motiváció ahogy írtad pl egy egy évvel késõbbi lagzi víziója akkor teljesen felesleges szerintem.
Szia! Szerintewm nagyon jó ötlet az eljegyzés akkor is, ha nincs kitûzve az esküvõ. Nekünk a 2 éves évfordulónkon volt az eljegyzés. Ennek már több, mint 10 éve, és a mai napig nincs kitûzve az esküvõ idõpontja, pedig már gyermekünk is van.
Az eljegyzés az esküvõ elõszobája.Arra találták ki, hogy két ember kifejezze vágyát az elkövetkezendõ évek együtt töltésére, a családalapítás tervezgetési ideje.Ha megérett az elképzelés , hogyan tovább együtt?, és mindketten úgy érzik életük végéig kívánják egymás közelségét, képesek örömben-bánatban osztozni, felelõsséget vállalni egymás iránt, AKKOR lehet lépni tovább az elõszobából. De ki az, aki sokáig szeret az elõszobában toporogni??:)
szerintem az a baj, hogy a karika gyûrû (2 ugye, neki és neked is) kb 100.000 ft...

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

10. -es vagyok. Ez a 4. év az osztályommal. Már kialakultak a baráti körök, de nekem nincs egy igazi barátom se. Nem nagyon akarnak beszélni velem Mit tegyek?

Legjobb válasz: próbálj kezdeményezni Te! menj oda hozzájuk a szünetben, és kezdjetek el beszélgetni valamirõl! biztos, hogy találtok közös témát, és akkor már minden megy tovább! remélem, hogy tudtam segíteni!

próbálj kezdeményezni Te! menj oda hozzájuk a szünetben, és kezdjetek el beszélgetni valamirõl! biztos, hogy találtok közös témát, és akkor már minden megy tovább! remélem, hogy tudtam segíteni!
Szia! Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok is még egy kicsit. Nálunk is már megvannak a klikkek a bandák stb... De talán, az a legjobb, ha megkeresed a leggyengébb láncszemet és vele kezdesz el barátkozni. Ne próbálj olyan témához hozzászólni, amihez halvány lila ibolyád sincs. Sokszor jobb csendbe maradni. 17L
kezdj el valakivel beszélni, menj oda hozzá szünetben, tuti van még az osztályodban olyan, akinek nincs barátja. viszont ne zárkózz be, mert nekünk is van egy lány az osztályunkban aki soha nem beszél..még elsõben próbáltunk vele beszélni, de annyira nem reagált semmire hogy most már hagyjuk... :S 17/L

Majdnem 4 éve vagyunk együtt és most szakítani/szünetet akar. Azt mondja, szeret de már nem szerelmes. Mi lesz?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sz.tem túl fiatalok vagyok. :S Én nem látok sok jövõt, bocs...A szünet rossz jel. Ámbár lehet akkor rájön, hogy mégiscsak akar téged. De lutris -...-

Sz.tem túl fiatalok vagyok. :S Én nem látok sok jövõt, bocs...A szünet rossz jel. Ámbár lehet akkor rájön, hogy mégiscsak akar téged. De lutris -...-
nagyon fiatalon jöttetek össze. a szerelem átalakult szeretetté. ez természetes ilyen hosszú kapcsolatnál. amúgy meg még elég fiatalok vagytok. ki tudja mit hoz még a jövõ számotokra. most hagyd kicsit magára ha ezt akarja. szerintem ebbõl már újra komoly kapcsolat nem lesz. bocsi, de így érzem. a húgom is hasonló helyzetben van és egyszerûen tanácstalan. itt az idõ fog csak segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is ettõl félek, hogy már nem lesz semmi. De én elhiszem neki, hogy ha újra kész lesz egy komoly kapcsolatra, hozzám fog visszajönni. Én ismerem a saját adottságaimat és nehezen is lehetne új barátnõm meg egyáltalán nem akarok. Inkább kivárok, akár sokáig is...Tudom, hogy emiatt lehet, hogy hülye vagyok, de ezt érzem. Abban tudok reménykedni, hogy nem éveknek kell eltelnie, hanem esetleg csak pár hónapnak. Én egyébként csak akkor jövök össze valakivel, ha szeretem azt a személyt és soha nem csalom meg és nagyon ragaszkodó vagyok....:(
Szünet = talonban tart míg másokkal kefél. Dobd ki.
Nem vagy egyedül. A fiatalság néha nem akadály. Számtalan fiatal pár marad "örökre" együtt, de ebbõl csak néhány igazán boldog! 18 éves lány vagyok, lassan 19. Párommal több , mint 3 éve együtt vagyunk. Volt egyszer egy nagy (szinte ugyanilyen "összezördülésünk"). Akkor én mondtam neki ezt. Úgy éreztem kicsit unom azt, hogy folyton vele vagyok, magány kell! 1hónap kellett. Soknak hangzik, de utána ... :) Szóval azóta minden rendben. Ki tudja lesz e még ilyen, de ha igen, akkor már tudom, hogy jó visszatérni hozzá!
A kérdező hozzászólása: Szia! Örülök, hogy neked minden jól alakult. Én is csak reménykedni tudok, hogy hasonlóan fognak történni a dolgok, mert bár még nem költözött el, de már most össze vagyok törve...
sok év telt el.. mi történt azóta?

4 éve meddő vagyok, de már megműtöttek és végre lehet babóm, de közösülés után a sperma egyből távozik a hüvelyből, nem gond ez?

Anyi ott marad ami kell a teherbeeséshez.

Legjobb válasz: A fürge kis fickók egy része eljut oda, ahova kell, hogy megtermékenyítse a petesejtedet!Persze egy része kifolyik a hüvelybõl, de nem "patakokban"! :) Sok sikert!

A fürge kis fickók egy része eljut oda, ahova kell, hogy megtermékenyítse a petesejtedet!Persze egy része kifolyik a hüvelybõl, de nem "patakokban"! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm válaszodat ne nézz ám bolondnak tudom hogy egy része kifolyik csak én már annyit szenvedtem babaügyben hogy már mindentöl parázok.
nézd nem kell szenvedni, hanem a sikerre gondolni, minden kudarcélményeddel csak nõveled a keserûségedet és igy hogy jöjjön az édes? gondolatban játsz el, hogy már megvan, mennyire örülsz neki, mennyir vágysz rá, és szeretnéd õt! ha kell imádkozz! ha hiszel! minden egyes napod az örömérõl és szeretetérõl a megfogantatásáról szóljon, és ha kéred megkapod! légy alázatos! ui: pocold alá egy párnával és a lábadat tedd magasba maradj igy egy ideig
Sajnálom, hogy úgy vetted ki a szavaimból, hogy én bolondnak nézlek! Én egyátalán nem gondoltam semmi rosszra, csak egy kicsit fel akartalak vidítani! Bocs! De hidd el, minnél többet görcsölsz ezen a teherbeesés dolgon, annál tutibb, hogy nem fog összejönni!
Szia! Ne keseredj el! Mi is 5 éve probálkozunk. Nekem sajnos vetéléseim is voltak. Nem gond ha a sperma egy része távozik, ezen ne aggodj. Probáld "elfelejteni" az elmúlt 4 évet, élvezd az együttléteket és meglátod meg lesz az eredménye. Én el szoktam képzelni, hogy már meg van a kisbabánk és a karomban tartom. Persze nem görcsösen akarom ezt az egészet. Sok sikert!
Figyelj, mindenkibõl távozik, nem marad a hüvelyben az összes... Azon kívül, amit te látsz, a lényeg elindul a cél felé, de éppen ez a titok, hogy te ezt nem láthatod...
Én olvastam errõl. Vannak pozíciók, amelyekkel könnyebben lehet teherbe esni. Általában azok ahol a hímvesszõ közelebb van a méhszájhoz. (Pl.: hátulról vagy ha te fekszel a hátadon és felemeled a lábad.) Ilyenkor a sperma könnyebben éri el a célját.  Egyébként rá is lehet segíteni azzal, hogy aktus után gyertyát állsz vagy megemeled a csípõd egy párnával és így maradsz egy kicsit mielõtt mosakodni rohansz. Sok sikert.!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válaszotokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!